Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (95)

Kypsennysjärjestelmät hedelmien, vihannesten ja kastikkeiden valmistukseen - aseptisessa toteutuksessa

Kypsennysjärjestelmät hedelmien, vihannesten ja kastikkeiden valmistukseen - aseptisessa toteutuksessa

KASAG-asiantuntijat ovat erikoistuneet keittokattiloiden ja teollisten keittojärjestelmien rakentamiseen hedelmäpohjaisten tuotteiden, vihannesten ja kastikkeiden valmistukseen. Kokonaisjärjestelmät, jotka sisältävät keittimen, jäähdyttimen, kondensoitimen, putkistot ja venttiilit, rakennetaan nykyaikaisten vaatimusten mukaisesti aseptisessa toteutuksessa. Tuotteen saastumisen välttäminen mikrobiologisista tai ristiin saastumisista on keskeistä. Tämä saavutetaan optimoidulla laitesuunnittelulla, erityisillä laakeri- ja liukurenkaantiivisteillä sekä toimivalla CIP-laitteistolla (Cleaning In Place). Mukautamme jokaisen asiakkaan tarpeet, rakennamme heille yksilöllisiä tai modulaarisesti suunniteltuja järjestelmiä, jotka täyttävät heidän vaatimuksensa mahdollisimman hyvin.
Asennuskomponentit, elintarviketeknologia

Asennuskomponentit, elintarviketeknologia

Ohmisen lämmitys I Automaattinen sulku I Kuuma vesi - Ohmisen lämmitys on huolellinen ja jatkuva prosessi tuotteiden lämmittämiseksi, erityisesti paloina oleville tuotteille kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Verrattuna perinteisiin kypsennysprosesseihin, tuotetta ei lämmitetä kuuman pinnan kautta, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkauksensa alueella. Automaattinen nopea sulku on erityisen sopiva usein toistuville avaus- ja sulkemisprosesseille. Lämpötilan ja kosteuden vuoksi lisäaineiden tuominen kypsennyslaitteeseen kiinteiden putkien kautta on kriittistä. Siksi automaattiset täyttöaukot tarjoavat prosessietuja ja vapauttavat operaattorin raskailta ja intensiivisiltä töiltä.
Astian kallistusposti - turvalliseen käsittelyyn

Astian kallistusposti - turvalliseen käsittelyyn

Astioiden kallistusasema turvalliseen käsittelyyn KASAGin kaksoiskallistusasema integroituine punnituskennoineen varmistaa astioiden yksinkertaisen käsittelyn, jotta astioissa olisi mahdollisimman vähän jäämiä.
Hillokasari | Suklaakasari - uunikeittolinjojen käsittelyyn ja käyttöön

Hillokasari | Suklaakasari - uunikeittolinjojen käsittelyyn ja käyttöön

KASAG-hillokeuuni käytetään teollisilla uunikeittolinjoilla hillojen ja hyytelöiden valmistukseen. Hillo tai hyytelö siirretään pumpun avulla kuumiin jäykkiin putkiin. Staattiset sekoittimet varmistavat erinomaisen lämmönsiirron ja erittäin lyhyet prosessiajat. Suklaan lämmityslaitteisto KASAG-lämmityslaitteistoa käytetään suklaan lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, homogeenisuuden säilyttämiseen ja suklaata sisältävien tuotantoprosessien optimointiin.
Glovebox I Pussituskaappi - turvalliseen käsittelyyn I steriiliin pakkaamiseen pusseihin

Glovebox I Pussituskaappi - turvalliseen käsittelyyn I steriiliin pakkaamiseen pusseihin

KASAG-käsinekaappi on tarkoitettu käsittelyjen ja tarkastusten suorittamiseen steriilien prosessien aikana. Käsinekaapissa, jossa on syöttöaukko, on tärisevä siivilä, ja sitä käytetään jauhemaisten tuotteiden täyttämiseen säkkeihin. KASAG-säkkikaasutuskammiota käytetään tuotteiden steriiliin sulkemiseen säkkeihin. Kammiosta poistetaan ilma (tyhjiö) ja sen jälkeen se täytetään typellä. Laite täyttää tiukimmat hygieniavaatimukset. Ripustus voidaan helposti säätää säkin koon mukaan.