Ohmisen lämmitys on jatkuva, hellä prosessi tuotteille, erityisesti hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Verrattuna perinteisiin kypsennysmenetelmiin, tuotetta ei lämmitetä kuumalla pinnalla, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkaukselta.
Vesilämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä energiatehokkuuden ja tuotteita kunnioittavien keskeytyksellisten kypsennysprosessien tueksi
Vesilämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien sekä kuumavesimoduulien käyttö tuo merkittävää etua energiatehokkuudessa ja tarjoaa lisäksi parannetun prosessisuorituksen verrattuna suoran höyryn käyttöön lämmitysfluidina. Vesilämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät tarjoavat optimaaliset olosuhteet erityisesti vaakasekoittimille.
Erityislaitteet, tuotannon apuvälineet, putkistojen rakentaminen, kokoonpano
Dynaamisessa markkinaympäristössä uudet rakennukset, muutokset, tuotannon laajennukset ja prosessien optimoinnin mahdollisuudet, joita ei ole täysin hyödynnetty, edustavat jatkuvia haasteita, jopa elintarviketeollisuudessa. KASAGin asiantuntijat tukevat ja opastavat sinua kaikissa investointi- ja ylläpitoprojekteissasi elintarviketeknologian alalla suunnittelun, insinöörityön, valmistuksen, putkistojen rakentamisen ja kokoonpanon avulla. Lisäksi saat käyttösi KASAGin asiantuntemuksen energian talteenoton (uusiutuvat energialähteet) ja paineastiarakentamisen alueilla.
KASAGin kumppanina voit luottaa paikallisiin asiantuntijoihin.
Hedelmä-, vihannes-, hillo-, marmeladi-, hyytelö- ja kastikeperusteiden tuotannossa käytetään vaakasuuntaisia tai pystysuuntaisia sekoittimia. Erinomaisten tuotantolaatujen saavuttamiseksi sekoittimet ovat ratkaiseva tekijä. Näiden laitteiden tavoitteena on homogeeninen sekoitus ja lämpötilan jakautuminen tuotannon osien välillä mahdollisimman pienillä leikkauksilla. Tällä tavoin saavutetaan myös lyhyemmät tuotantoajat yhdistettynä korkealaatuisiin käsittelysäiliöihin, joten KASAG:lla on optimaalinen sekoittimien teknologia.
KASAG:lla on myös vaakasuuntaisille sekoittimille erityinen liukurenkaalla varustettu laakeritiiviste, joka on vuosien varrella osoittautunut parhaaksi. Yritys jatkaa sekoittimien ja liukurenkaalla varustettujen laakeritiivisteiden kehittämistä optimaalisen tuotantolaadun ja häiriöttömän toiminnan saavuttamiseksi.
KASAG-sterilointisäiliöitä ja sekoitussäiliöitä käytetään elintarviketeollisuudessa tuotteiden valmistamiseen ja sekoittamiseen. Säiliö on varustettu sekoittimella ja kaksoisseinällä lämmitystä ja jäähdytystä varten. Täysin koottu kehykseen, jossa on ohjauskotelo ja vaa'ankennot.
Rasvan sulatusjärjestelmät
KASAGin rasvan sulatusjärjestelmät ovat kompakteja järjestelmiä, jotka on suunniteltu palmuydinrasvan, palmuöljyn, kookosrasvan ja tiivistetyn voin rasvapalojen sulattamiseen. Näin saatu nestemäinen rasva pidetään keräysastiassa tietyssä lämpötilassa, jotta sitä voidaan käyttää vastaavassa tuotantoprosessissa. KASAG määrittää koon ja muotoilun asiakkaan vaatimusten mukaan.
Rasvaöljyasema
KASAGin rasvaöljyasema on laajennus rasvamelttimelle ja sitä käytetään ainesosien sekoittamiseen nestemäiseen rasvaan. Laitteet asennetaan tukirakenteelle, jossa on tasoitusjalat. Kaikki rakennetut komponentit ovat valmiita liitettäväksi. Kuumavesikäsittely ja säätö tapahtuu temperointiyksikön tai olemassa olevan kuumavesiverkoston kautta.
KASAG-hillokeuuni käytetään teollisilla uunikeittolinjoilla hillojen ja hyytelöiden valmistukseen. Hillo tai hyytelö siirretään pumpun avulla kuumiin jäykkiin putkiin. Staattiset sekoittimet varmistavat erinomaisen lämmönsiirron ja erittäin lyhyet prosessiajat.
Suklaan lämmityslaitteisto
KASAG-lämmityslaitteistoa käytetään suklaan lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, homogeenisuuden säilyttämiseen ja suklaata sisältävien tuotantoprosessien optimointiin.
KASAG-käsinekaappi on tarkoitettu käsittelyjen ja tarkastusten suorittamiseen steriilien prosessien aikana. Käsinekaapissa, jossa on syöttöaukko, on tärisevä siivilä, ja sitä käytetään jauhemaisten tuotteiden täyttämiseen säkkeihin.
KASAG-säkkikaasutuskammiota käytetään tuotteiden steriiliin sulkemiseen säkkeihin. Kammiosta poistetaan ilma (tyhjiö) ja sen jälkeen se täytetään typellä. Laite täyttää tiukimmat hygieniavaatimukset. Ripustus voidaan helposti säätää säkin koon mukaan.
Dynaamisessa markkinaympäristössä uudisrakentaminen, muutostyöt, tuotannon laajentaminen ja prosessien optimoinnin jatkuvasti hyödyntämätön potentiaali ovat jatkuvia haasteita myös elintarviketeollisuudessa. KASAGin asiantuntijat tukevat ja opastavat teitä kaikissa investointi- ja ylläpitoprojekteissanne elintarviketekniikassa, mukaan lukien suunnittelu, insinöörityö, valmistus, putkistotyöt ja asennus. Lisäksi KASAGin asiantuntemus on käytettävissänne energian talteenoton (uusiutuvat energiat) ja säiliötekniikan alueilla.
KASAGin kumppanina voitte luottaa paikallisiin asiantuntijoihin.
Sekä kokonaisvaltaiset tuotantolinjat että erityiset prosessit tarvitsevat höyry-energia-moduulin, kuuma ja kylmä vesi -järjestelmät, aromalisäykset, steriilin ilman valmistuksen, pektiinin valmistuksen, nostolaitteet, täyttöhön, laatuvarmistuslaitteet, täytön, CIP-järjestelmän ja ohjauslaitteet.
KASAG rakentaa sinulle yksilöllisen Batch-keittosysteemin; kaikki haluamasi erityiset komponentit hedelmäpohjaisten raaka-aineiden, hillon, marmeladin, vihannesten, kastikkeiden, kompotin ja hyytelön tuotantoa varten.
Rasvakeitin
KASAGin rasvakeittimet ovat kompakte laitteita, jotka on suunniteltu palmuydinrasvan, palmuöljyn, kookosrasvan ja voirasvan sulattamiseen. Näin saatu nestemäinen rasva pidetään halutussa lämpötilassa keräysastiassa tuotantoprosessia varten. KASAG suunnittelee koon ja rakenteen asiakkaan vaatimusten mukaan.
Rasva-öljyasema
KASAGin rasva-öljyasema on laajennus rasvakeittimelle ja sitä käytetään ainesosien sekoittamiseen nestemäiseen rasvaan.
Laitteet ovat perustason rungolla, jossa on tasoitusjalat. Kaikki komponentit on asennettu valmiiksi liitettäväksi. Kuuman veden valmistus ja säätö tapahtuu lämpötilansäätölaitteen avulla tai liittämällä olemassa olevaan kuuman veden verkkoon.
Kermakone, jossa on pohjasekoitin/ankkurisekoitin ja raappaaja, rakennettu kehykseen, jossa on vaa'ankennot.
Käyttökapasiteetti, käyttövaatimukset asiakkaan toiveiden mukaan.
KASAG-juustosekoittimessa kapasiteetti voidaan mukauttaa tarpeidesi mukaan.
Juustomassan sekoittaminen tapahtuu kahden vastakkaissuuntaisen kuljettimen avulla.
kova putkistojen rakentaminen, asennus
Dynaamisessa markkinaympäristössä uudet rakennukset, muutokset, tuotannon laajennukset ja prosessien optimoinnin täysin hyödyntämätön potentiaali ovat jatkuvia haasteita, myös elintarviketeollisuudessa. KASAGin asiantuntijat auttavat ja tukevat sinua kaikissa investointi- ja ylläpitoprojekteissasi elintarviketeknologian alalla, mukaan lukien suunnittelu, kehitys, tuotanto, kova putkistojen rakentaminen ja asennus. Lisäksi saat hyötyä KASAGin asiantuntemuksesta energian talteenoton (uusiutuvat energiat) ja säiliöiden rakentamisen aloilla.
KASAGin ollessa kumppanisi voit luottaa paikallisiin asiantuntijoihin.
Vesivaarallisille tai niiden käsittelylle haitallisille nesteille varastoinnin tehtävä on hoidettava vastuullisesti. Vastavien prosessikonttien, säiliöiden, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen säiliöiden rakentamisessa on otettava huomioon erilaisia tekijöitä. Ne suunnitellaan säädösten, kuten PED (AD-2000, SVTI, EN13445) tai erityisten standardien, kuten Baselin kemikaalistandardi BN76, mukaan ja valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Prosessikontit ja säiliöt sisältävät puoliputkikeloja, takkeja tai laserhitsattuja rakenteita (tyynylevyt) lämmitys- ja jäähdytyskäyttöön. KASAG on asiantunteva paikka, jos etsit korvausta, muutosta, laajennusta tai täydellisten säiliölaitosten uudistamista. Jaamme vastuusi.
KASAGin asiantuntijat ovat erikoistuneet keittolaitteiden valmistukseen sekä hillojen, marmeladien, kompotin ja hyytelöiden tuotantoon liittyviin teollisiin keittosysteemeihin. Korkeat tuotevaatimukset, pektiinin valmistukseen liittyvät erityisvaatimukset, optimaalinen osakoko ja lyhyet prosessiajat herättävät intohimomme.
Keskitymme jokaiseen asiakkaaseen yksilöllisesti ja valmistamme yksilöllisiä tai modulaarisia järjestelmiä, jotka täyttävät heidän tarpeensa mahdollisimman hyvin.
Glukoosikannu varusteilla
glukoosin (dekstroosin) valmistukseen
KASAG:n mobiili glukoosikannu kestää alipainetta ja on varustettu tason mittausanturilla sekä pumpulla.
Taikina-astia murskaimella
leivontateollisuudelle
Taikina-astia murskaimella on suunniteltu erityisesti keksiteollisuutta varten.
Ohmisen lämmitys I Automaattinen sulku I Kuuma vesi - Ohmisen lämmitys on huolellinen ja jatkuva prosessi tuotteiden lämmittämiseksi, erityisesti paloina oleville tuotteille kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Verrattuna perinteisiin kypsennysprosesseihin, tuotetta ei lämmitetä kuuman pinnan kautta, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkauksensa alueella.
Automaattinen nopea sulku on erityisen sopiva usein toistuville avaus- ja sulkemisprosesseille. Lämpötilan ja kosteuden vuoksi lisäaineiden tuominen kypsennyslaitteeseen kiinteiden putkien kautta on kriittistä. Siksi automaattiset täyttöaukot tarjoavat prosessietuja ja vapauttavat operaattorin raskailta ja intensiivisiltä töiltä.
Ohmisen lämmitys on hellävarainen, jatkuva menetelmä tuotteiden lämmittämiseen, erityisesti paloina oleville tuotteille, kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Verrattuna perinteisiin keittomenetelmiin, tuotetta ei lämmitetä kuuman pinnan kautta, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkaukselta.
Kuuma- ja kylmävesijärjestelmien sekä kuumavesimoduulien käyttö on suuri etu energiatehokkuuden kannalta ja tarjoaa lisäksi parannetun prosessinhallinnan verrattuna suoraan höyryn käyttöön lämmönlähteenä.
Kuuma- ja kylmävesijärjestelmät tarjoavat erityisesti vaakasuorille sekoittimille optimaaliset olosuhteet korkeimman tuotelaadun ja paloisuuden säilyttämiseksi.
Automaattinen pikakiinnitys-aukko on erinomaisesti soveltuva usein toistuviin avaus- ja sulkemistoimiin.
Ohmikku lämmitys on hellävarainen, jatkuva prosessi tuotteiden lämmittämiseksi, erityisesti tuotteille, joiden halutaan säilyttävän kokkareisuutensa, kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkön avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Verrattuna perinteisiin keittomenetelmiin, tuotetta ei lämmitetä kuuman pinnan yli, vaan tasaisesti koko poikkileikkaukselta.
Kuuma-kylmävesijärjestelmien käyttö on erittäin hyödyllistä energiatehokkuuden lisäämiseksi sekä prosessinohjaamisen parantamiseksi suoran höyryn käytön osalta lämmönsiirtovälineenä.
Erityisesti vaakasuorissa sekoitusjärjestelmissä kuuma-kylmävesijärjestelmät tarjoavat optimaaliset olosuhteet korkeimman tuotelaadun saavuttamiseksi ja tuotteiden kokkareisuuden säilyttämiseksi.
Automaattinen napsautuslukittava miehitystie on erinomaisesti soveltuva helpottamaan usein toistuvia avaus- ja sulkemisprosesseja. Lämpötilan ja kosteuden vuoksi on kriittistä lisätä lisäaineita keittojärjestelmiin.
Astioiden kallistusasema turvalliseen käsittelyyn
KASAGin kaksoiskallistusasema integroituine punnituskennoineen varmistaa astioiden yksinkertaisen käsittelyn, jotta astioissa olisi mahdollisimman vähän jäämiä.
Vesivaarallisten nesteiden varastointi tai niiden käsittely on vastuullinen tehtävä. Sopivien prosessitankkien, varastotankkien ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen säiliöiden rakentamisessa on otettava huomioon monia tekijöitä. Ne suunnitellaan sääntöjen, kuten PED (AD-2000, SVTI, EN13445) tai erityisten standardien, kuten Baselin kemianormin BN76, mukaan ja valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Prosessitankeissa ja varastotankeissa on puoli-putkikierukoita, kaksoisseiniä tai laserhitsattuja rakenteita (Pillow Plates) lämmitys- ja jäähdytystarkoituksiin. KASAG on asiantunteva kumppani täydellisten säiliöjärjestelmien korvaamiseen, muuntamiseen, laajentamiseen tai uudelleenrakentamiseen. Otamme vastuusi yhdessä.
KASAGin asiantuntijat ovat teollisten keittosysteemien asiantuntijoita, jotka keskittyvät keittokattiloiden valmistukseen sekä hedelmäpohjaisten raaka-aineiden, vihannesten ja kastikkeiden tuotantoon. Keittimet, jäähdyttimet, kondensaattorit, putkistot ja venttiilit on suunniteltu aseptisesti nykypäivän vaatimusten mukaisesti. Bakteerisaastumisen tai ristiin saastumisen estäminen on erittäin tärkeää. Tämä saavutetaan optimoidulla laitesuunnittelulla, erityisillä laakerimekaanisilla tiivisteillä ja toiminnallisella CIP-järjestelmällä (Cleaning In Place).
Keskitymme jokaiseen asiakkaaseemme yksilöllisesti ja valmistamme yksilöllisiä tai modulaarisia järjestelmiä, jotka täyttävät heidän tarpeensa mahdollisimman hyvin.
KASAG-juuston sekoitin erottuu homogeenisella ja hellävaraisella sekoituksella erilaisista ainesosista. Se koostuu säiliöstä, koaksiaalisesta sekoittimesta ja asiakaskohtaisista liitännöistä.
Pohja sekä vaippa ovat jäähdytettyjä ja varustettu tiiviillä hitsatulla eristysvaipalla. KASAG-tuorejuustosekoitin on helppo siirtää käsinosturilla.
KASAG-säiliö sulatettaville juustoille on varustettu ankkuroidulla sekoittimella, jossa on raappa. Se on varustettu pumpulla ulostulossa.
KASAG-asiantuntijat ovat erikoistuneet keittokattiloiden ja teollisten keittojärjestelmien rakentamiseen hedelmäpohjaisten tuotteiden, vihannesten ja kastikkeiden valmistukseen. Kokonaisjärjestelmät, jotka sisältävät keittimen, jäähdyttimen, kondensoitimen, putkistot ja venttiilit, rakennetaan nykyaikaisten vaatimusten mukaisesti aseptisessa toteutuksessa. Tuotteen saastumisen välttäminen mikrobiologisista tai ristiin saastumisista on keskeistä. Tämä saavutetaan optimoidulla laitesuunnittelulla, erityisillä laakeri- ja liukurenkaantiivisteillä sekä toimivalla CIP-laitteistolla (Cleaning In Place).
Mukautamme jokaisen asiakkaan tarpeet, rakennamme heille yksilöllisiä tai modulaarisesti suunniteltuja järjestelmiä, jotka täyttävät heidän vaatimuksensa mahdollisimman hyvin.
Rasvakeitin
KASAGin rasvakeittimet ovat kompakteja laitteita, jotka sulattavat rasvapalaset palmuöljyyn, kookosöljyyn ja tiivistettyyn voihin. Keräimessä saatu neste pidetään halutussa lämpötilassa vastaavaa tuotantoprosessia varten. KASAG määrittelee koon ja mitoituksen asiakkaan vaatimusten mukaan.
Rasva/öljyasema
KASAGin rasva/öljyasema on laajennus rasvakeittimelle ja se palvelee nesteen lisäaineiden lisäämistä.
Laitteet on asennettu säädettävillä jaloilla varustetulle perustalle. Kaikki osat on asennettu liitännöille valmiiksi. Kuuman veden käsittely ja säätö toteutetaan lämpötilan ylläpitolaiteen avulla tai liittämällä olemassa olevaan kuuman veden verkostoon.
KASAG-rahkamikseri erottuu tasaisella ja hellävaraisella sekoituksella erilaisista ainesosista. Se koostuu säiliöstä, koaksiaalisesta sekoittimesta ja asiakaskohtaisista liitännöistä.
Pohja ja vaippa on jäähdytetty ja varustettu tiiviisti hitsatulla eristysvaipalla. KASAG-rahkamikseri on helppo siirtää lavahaarukkatrukilla.
KASAG-sulatusjuustopuskuri on varustettu ankkurisekoittimella, jossa on raappaaja, ja se on varustettu pumpulla purkuaukolla.
Hedelmätarvikkeiden, vihannesten, hillojen, marmeladien, hyytelöiden ja kastikkeiden valmistamiseksi käytetään vaakasuoria tai pystysuoria sekoitusjärjestelmiä. Sekoitinlaitteet ovat elintärkeitä korkeimman tuotelaadun saavuttamiseksi. Pääasiallinen tavoite on varmistaa tasainen sekoitus ja lämpötilan jakautuminen soveltamalla mahdollisimman alhaista leikkausvoimaa tuotteen paloihin. Tämän ansiosta voidaan toteuttaa lyhyitä prosessiaikoja yhdessä laadukkaiden prosessilaitteiden kanssa, ja KASAGilla on sinulle ihanteellinen sekoitusteknologia.
Vaakasuorissa sekoittimissa KASAGilla on myös erityinen laakeri ja mekaaninen tiiviste, jotka ovat olleet käytössä monien vuosien ajan. Kehitämme jatkuvasti sekoitusjärjestelmäämme sekä laakereita ja mekaanisia tiivisteitä saavuttaaksemme optimaalisen tuotelaadun ja mahdollistaa sujuvan toiminnan.
Glukoosikontti varusteilla
glukoosin (rypälesokerin) käsittelyyn
Liikkuva KASAG-glukoosikontti on vakuuminkestävä ja varustettu tasosensorilla ja pumpulla.
Taikinarumpu murskaimella
leipomoteollisuudelle
Taikinarumpu murskaimella on erityisesti suunniteltu pikkuleipäteollisuutta varten.
Vesille haitallisten nesteiden varastointi tai käsittely ovat vastuullisia tehtäviä. Prosessitankkien, varastotankkien ja vastaavien ruostumattomasta teräksestä valmistettujen säiliöiden rakentamisessa on otettava huomioon monia erilaisia tekijöitä. Ne mitoitetaan viitearvojen mukaan, esim. PED (AD-2000, SVTI, EN13445) tai erityisten standardien, kuten kemiallisten standardien "Basler Chemienorm" BN76, mukaan, ja ne toteutetaan ruostumattomasta teräksestä. Prosessitankeissa ja varastotankeissa on puoliputkista valmistettuja lämmitys- ja jäähdytysputkia, vaippoja tai laserhitsattuja rakenteita (Pillow Plates). KASAG on asiantunteva kumppanisi säiliöiden täydellisten järjestelmien vaihtamisessa, muuntamisessa, laajentamisessa tai uudisrakentamisessa. Jaamme vastuusi.
Ohmisen lämmitys on jatkuva ja herkkä prosessi tuotteiden lämmittämiseksi, erityisesti paloina oleville tuotteille, kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Toisin kuin perinteisissä kypsennysprosesseissa, tuotetta ei lämmitetä kuumalla pinnalla, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkaukseltaan.
Automaattinen pikakiinnitys kansi on erityisen sopiva usein toistuville avaus- ja sulkemisprosesseille. Lämpötilan ja kosteuden vuoksi lisäaineiden syöttäminen kypsennyslaitteeseen kiinteiden putkien kautta on kriittistä. Siksi automaattiset täyttöaukot tarjoavat etuja ja helpottavat operaattoria vaikeista ja aikaa vievistä töistä.
Kuuman ja kylmän veden järjestelmien sekä kuuman veden moduulien käyttö on suuri saavutus energiatehokkuuden kannalta, ja lisäksi se tarjoaa paremman prosessien kulun verrattuna käyttöön.