KASAG-hillokeuuni käytetään teollisilla uunikeittolinjoilla hillojen ja hyytelöiden valmistukseen. Hillo tai hyytelö siirretään pumpun avulla kuumiin jäykkiin putkiin. Staattiset sekoittimet varmistavat erinomaisen lämmönsiirron ja erittäin lyhyet prosessiajat.
Suklaan lämmityslaitteisto
KASAG-lämmityslaitteistoa käytetään suklaan lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, homogeenisuuden säilyttämiseen ja suklaata sisältävien tuotantoprosessien optimointiin.
KASAG-käsinekaappi on tarkoitettu käsittelyjen ja tarkastusten suorittamiseen steriilien prosessien aikana. Käsinekaapissa, jossa on syöttöaukko, on tärisevä siivilä, ja sitä käytetään jauhemaisten tuotteiden täyttämiseen säkkeihin.
KASAG-säkkikaasutuskammiota käytetään tuotteiden steriiliin sulkemiseen säkkeihin. Kammiosta poistetaan ilma (tyhjiö) ja sen jälkeen se täytetään typellä. Laite täyttää tiukimmat hygieniavaatimukset. Ripustus voidaan helposti säätää säkin koon mukaan.