Kuivat palkokasvit, erityisesti hummuksen ja falafelin tuotantoon - Falafel, olemme kuivat palkokasvien toimittaja, erityisesti hummuksen ja falafelin tuotantoon, sekä muiden kulinaaristen herkkujen etsijöitä, laatu, kestävyys ja erinomainen palvelu.
Falafel, on herkullinen lisä monipuoliseen tuotevalikoimaamme SoleilFOODissa, luotettavassa kumppanissasi korkealaatuisille palkokasveille, siemenille, tahinille ja muulle. Perheyrityksemme, jolla on IFS Broker -sertifikaatti, on erikoistunut toimittamaan elintarviketeollisuudelle, tukkukaupalle ja ravintoloille ensiluokkaisia tuotteita.
Palkokasvimme, mukaan lukien pavut, herneet, linssit ja kikherneet, ovat rikkaita proteiinista, kuidusta ja välttämättömistä ravintoaineista, jotka tukevat terveellistä ruokavaliota. Itämaisten herkkujen tarjoajana kiinnitämme erityistä huomiota tuotteisiin kuten falafel, hummus ja muihin erikoisuuksiin kasviskeittiöstä, jotka ovat saaneet suurta suosiota Saksassa ja koko Euroopassa.
Meidän hedelmäjauheemme koostuvat 100 % hedelmistä, mikä on täysin linjassa luonnollisuuden ja terveyden trendin kanssa.
Kiitos hellävaraisesta käsittelystä pakastussulatusprosessin avulla, monet hedelmien arvokkaat komponentit voidaan säilyttää. Ravintoarvoiltaan arvokkaiden ainesosien, kuten vitamiinien ja mineraalien, lisäksi hedelmien täysi maku sekä luonnolliset värit säilyvät.
Olemme tukkukauppiaita suolatuista sianjaloista liemessä. Vienti suolattuja sianjalkoja liemessä koko Eurooppaan ja Afrikkaan. Tuotteemme ovat korkeinta laatua ja niitä säilytetään tiukkojen olosuhteiden alla tuoreuden ja maun varmistamiseksi. Asiakkaamme arvostavat johdonmukaista korkeaa laatua ja tuotteidemme nopeaa toimitusta.
Kehitetty auringonkukkaöljy on suosittu tuote, joka on saatavilla 1L, 3L, 5L ja 10L PET-pulloissa. Toimitamme ja viedään auringonkukkaöljyä eri kokoisina ja tarjoamme sitä Flexitankeissa ja suurissa erissä. Meidän kehitetty auringonkukkaöljy tunnetaan monipuolisuudestaan ja se sopii erinomaisesti paistamiseen, leivontaan ja salaateihin.
Asiakkaamme arvostavat kehitetyn auringonkukkaöljymme laatua ja neutraalia makua. Teemme yhteistyötä johtavien valmistajien kanssa varmistaaksemme, että öljymme täyttää korkeimmat standardit. Tehokkaan logistiikkamme avulla voimme taata nopeat toimitukset koko Euroopassa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarjouksistamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua täyttämään tarpeesi.
Lazika perustettiin huhtikuussa 2016 Firtina-laaksossa, Ardeşenissa, lähellä Rizen maakuntaa. Täällä sijaitsee Turkin suurin teeteollisuuden kasvatusalue. Turkkilainen teekulttuuri on hyvin tunnettu, ja haluamme markkinoida sitä ystävällisellä, kunnioittavalla ja rakastavalla tavalla. Teemme teetämme ilahduttamaan ihmisiä ympäri maailmaa laadulla ja tietenkin maulla. Turkkilainen musta tee on erittäin kuuluisa tee, mutta Lazikan erityispiirteet ovat sen herkullisuus ja puhtaan luonnon nauttiminen! Klassisen mustan teen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös yrtti- tai hedelmäteetä, jotka on tietenkin kerätty käsin. Tuotevalikoimaamme laajennetaan, jotta voimme nauttia teestämme eri variaatioissa joka päivä!
Himalajan Kristallisuolan alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai nestemäisiä aineita, ja se on saatu kuten satoja vuosia sitten. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista...
Kuolleenmeren suola
Kuolleenmeren suola on suolaa, joka tulee Kuolleesta merestä, joka sijaitsee Jordanian, Länsirannan ja Israelin välillä. Kuolleenmeren suolassa ei ole keinotekoisia lisäaineita, ja sen kosteuspitoisuus on noin 2 %. Paikassa, josta tämä merisuola tulee, geologiset ja ilmastolliset olosuhteet ovat erittäin ainutlaatuisia. Kuollut meri sijaitsee laaksossa 400 metriä merenpinnan alapuolella. Lämpötilan ollessa noin 40 astetta siellä ei käytännössä ole sademäärää, ja ilma on kirkasta ja täysin vapaata savusta ja saasteista.
Kuolleenmeren suolagranuloiden käyttö
- Jopa 100 % luonnollista, käsin jalostettua!
- Erittäin intensiivinen maku
- Sopii kaikille kalalle, lihalle ja vihannesruoille
- Sopii myös kylpysuolaksi.
Halietsuolan historia
Halietsuola on jalostamaton ja puhdas mineraalisuola Himalajan vuoristosta, ja sitä kaivetaan perinteisesti käsin Pakistanissa. Himalajan suola on jäänne muinaisesta merestä. Vuosisatojen saatossa tämän muinaisen meren vesi haihtui ja jätti jälkeensä puhdasta, saastumatonta suolaa. Haliet koostuu suolasta sekä monista lisämineraaleista ja hivenaineista.
Haliet-nimi tulee kreikan sanasta 'hals', joka tarkoittaa merivettä, suolaa. Suola oli roomalaisille erittäin arvokasta, ja sitä käytettiin mausteena, mutta myös kauneudenhoitotuotteena.
Himalaja Halietsuolan tuotantoprosessi
Tämä Himalajan halietsuola tulee Khewra-suolakaivoksesta, joka on suurin viidestä kaivoksesta Himalajan massiivin juurella, niin sanotussa Suolajonossa. Kappaleet valitaan paikan päällä laadun mukaan. Tämän jälkeen Himalajansuola jauhetaan ja pakataan välittömästi, jolloin se on lisäaineista vapaata. Se on timant...
Alkuperä ja tuotanto
Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaisesti Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …
Alkuperä ja käyttö
Tämä luonnollinen kivisuola muodostui yli 200 miljoonaa vuotta sitten Zechstein-meressä tapahtuneen kuivumisen seurauksena. Tämä meri oli matala sisämeri, joka ulottui Pohjois-Länsi-Eurooppaan. Tällä hetkellä suola on varastoituneena 400–750 metrin syvyyteen maan alle ja se sisältää lukuisia mineraaleja sekä sitoutunutta jodia. Se on luonnontuote, joka on vain jauhettu ja seulottu.
Tällä tuotteella on erittäin miellyttävä suolainen maku ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi monenlaisten ruokien päällä.
Erityiset ominaisuudet:
98,4 % NaCI.
0,02 % Mg.
0,20 % Ca.
0,1 % K.
Premium saksalainen kivisuola granulaatti 1,7-3,2 mm
Saksalainen kivisuola granulaatti 1,7-3,2 mm VehGro:lta on premium-laatuista tuotetta. Tämä tuote on syntynyt ihmisten ja luonnon huomioimisen myötä.
VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luomu) luonnontuotteet k…
Makea meksikolainen
Agavesiirappi tulee Meksikosta siniharmaasta Agave Tequilana -kasvista.
Vaalean agavesiirapin tuotanto
Agavesiirappi valmistetaan agavekasvin sydämessä (piña) olevasta mehusta. Tämä mehu kuumennetaan ja tiivistetään siirapiksi. Kuumennuksen ja tiivistämisen asteesta riippuen tuloksena on vaaleasta tumman meripihkan väriseen siirappiin.
Agavesiirapin vaaleat käyttötarkoitukset
Agavesiirappeja käytetään sokerin korvikkeena, hunajan korvikkeena (vegaanien toimesta) ja erilaisissa myslipatukoissa sitojana. Vaalean värinen agavesiirappi on miedon ja lähes neutraalin makuinen, joten sitä käytetään usein herkän makuisissa ruoissa ja juomissa.
Agavesiirapin terveelliset ominaisuudet
Agavesiirappi on runsas fruktoosin lähde, jolla on matala glykeeminen indeksi. Tämä tarkoittaa, että kehosi käsittelee sitä hitaasti. Näin ollen agavesiirapin nauttiminen ei aiheuta verensokerisi nopeita vaihteluita. Kuitenkin liiallinen fruktoosin kulutus ei ole kovin terveellistä, joten käytä sitä kohtuudella.
Alkuperä
Meidän schwabialaista savisuolaa valmistetaan vuosisatoja vanhojen reseptien mukaan pienessä savustamossa Schwabian Alpeilla, Brandenburgin sydämessä. Suurella rakkaudella ja kokemuksella perinteisesti kerätty merisuola savustetaan 6-7 päivän ajan lämpötilassa, joka vaihtelee 15 °C:sta 23 °C:een. Näin syntyy schwabialaista savusuolaa. Lopputuloksena on savustettu schwabialainen suola, joka tarjoaa intensiivisen makuelämyksen.
Maksimissaan 150 kg voidaan savustaa per savustusjakso. Tämä voidaan tehdä 2-3 kertaa, jonka jälkeen koko laite on purettava ja puhdistettava, jotta kaikki jäämät, kuten tervat ja noki, voidaan poistaa. Tämä on erittäin tärkeää, jotta näitä hiukkasia ei löydy lopputuotteesta.
Maku ja käyttö
Sekoitus kuusi- ja pyökki-puuta antaa intensiivisen savuaromin. Schwabialainen savusuola sopii täydellisesti munaruokiin, pataruokiin ja tyypillisiin schwabialaisiin ruokiin, kuten linsseihin ja makkaroihin. Meidän savusuolamme on luonnontuote. Luonnolliset vaihtelut...
Alkuperäinen Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuoristosta. Suolavuoristo kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen pöytäsuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja sulatuksia, ja se on kaivettu esiin kuten on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin korkeilla tasangoilla. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on pessyt...
Alkuperä ja historia
Kala Namak, jota kutsutaan myös mustaksi suolaksi, on suolagranulaatti, joka on peräisin Pakistanista. Tämä suola on luonnollista ja jalostamatonta vulkaanista mineraalisuolaa, jota käsitellään vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan. Suolalle on ominaista korkea vesisulfiidi- ja rautapitoisuus.
Perinteisesti tätä suolaa on saatu kaivoksista Pakistanissa. Raaka-aineen on oltava 24 tuntia kuumennettuna uunissa, samalla kun se on yhdessä hiilen kanssa suljetussa keramiikkasäiliössä. Tänä 24 tunnin aikana natriumsulfaatista muodostuu vetyä ja natriumsulfidia, mikä antaa Kala Namakille tumman värin. Kuumennuksen jälkeen se jäähdytetään, varastoidaan ja kypsytetään.
Maku ja käyttö
Kala Namak antaa ruoalle rikkimäisen maun, joka muistuttaa keitettyjen munien makua. Intialaisessa keittiössä tätä arvostetaan suuresti, ja Kala Namakia käytetään mausteena hedelmäsalaateissa, chutneissa tai suosituissa Raitas-ruoissa. Suolaa käytetään...
Alkuperä Keltainen merisuola
Keltainen merisuola kaivetaan Ranskassa, Bretagnessa. Suola on erittäin mineraalirikasta ja sisältää magnesiumia. Suolassa on suuria harmaita kiteitä. Vaaleanharmaa väri syntyy mineraalien imeytymisestä savesta suolapelloilla.
Tuotantoprosessi Keltainen merisuola
Uuttamisen jälkeen suola kuivataan, mutta ei täysin. Suola säilyttää noin 5 % kosteutta, mikä vaikuttaa sen luonteeseen.
Terveelliset ominaisuudet ja käyttötarkoitukset
Keltainen merisuola sisältää erittäin tärkeää mineraalia, magnesiumia (koska sitä ei pestä), joka pitää verenpaineesi alhaalla. Se stimuloi mahalaukun happoasiantuntemusta. Mahalaukkuhappo on välttämätöntä hyvälle ruoansulatukselle. Keltainen merisuola auttaa sinua imeyttämään vitamiineja paremmin. Varmista, että syöt tarpeeksi terveellisiä rasvoja joka päivä.
Resurssit ja historia
Kala Namak, jota kutsutaan myös mustaksi suolaksi, on suolagranulaatti Pakistanista. Tämä suola on luonnollisesti puhdasta ja jalostamatonta vulkaanista mineraalisuolaa, ja se käsitellään vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan. Suolalle on ominaista korkea vesisulfiidi- ja rautapitoisuus.
Perinteisesti tätä suolaa on kaivettu kaivoksista Pakistanissa. Raaka-aine on kuumennettava keittimessä 24 tunnin ajan suljetussa saviastiaassa yhdessä hiilen kanssa. Näiden 24 tunnin aikana natriumsulfaatista muodostuu vetyä ja natriumsulfidia, mikä antaa Kala Namakille sen tumman värin. Kuumennuksen jälkeen se jäähdytetään, varastoidaan ja kypsytetään.
Maku ja käyttö
Kala Namak antaa ruoalle rikkimäisen maun, joka muistuttaa keitettyjen munien makua. Intialaisessa keittiössä tämä on erittäin toivottavaa, ja Kala Namakia käytetään mausteena hedelmäsalaateissa, chutneissa tai suosituissa Raitas-ruoissa. Suolaa suositellaan erityisesti vihannesten ja eksoottisten hedelmien kanssa, mutta myös f...
Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on saatu kuten satoja vuosia sitten. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Himalajan Kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on saatu kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se korjataan käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista...
Kookosöljyn alkuperä ja historia
Extra virgin kookosöljyllä on rasvainen rakenne. Luomukookosöljyn vertaaminen toiseen luonnontuotteeseen on lähes mahdotonta. Joskus tuoksu jäljitellään keinotekoisesti (ja kemiallisesti), mutta mikään ei voita alkuperäistä.
Tuotantoprosessi, Sadonkorjuu ja Kookosöljyn käsittely
Kylmäpuristettu kookosöljy saadaan suoraan pähkinästä. Kookosöljyllä on valkoinen väri ja melko salaperäinen tuoksu.
Kookosöljyn terveelliset ominaisuudet ja käyttötarkoitukset
Extra virgin kookosöljy on erityisen suosittu, ja siihen on selkeät syyt. Lyhyessä ajassa extra virgin kookosöljy on noussut yhdeksi maailman suosituimmista öljyistä. Luomukookosöljyä voidaan käyttää lukemattomilla tavoilla: ruoanlaitossa tai esimerkiksi ihanan rentouttavana hierontaöljynä. Kookosöljyn rasvalla on aivan erilainen rakenne ja koostumus kuin rasvalla, jota löytyy uppopaistetuista välipaloista tai maitotuotteista ja lihasta. Kook...
Himalajan Kristallisuolan alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on saatu kuten satoja vuosia on tehty. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se korjataan käsin Tiibetin ylängöillä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista...