Persilja 4mm STD on kuivattu, karkeasti silputtu persilja, jolla on tuore, vihreä maku. Sitä käytetään yleisesti koristeena ja mausteena keitoissa, salaateissa ja kastikkeissa.
Rosemary 3-4 on karkeasti pilkottua kuivattua rosmariinia, jossa on voimakas, mäntyinen maku. Se on täydellinen maustamaan lihaa, perunoita ja Välimeren ruokia.
Sri Lankasta peräisin oleva luomu mustapippuri tunnetaan voimakkaasta maustaan ja aromaattisesta profiilistaan. Tämä korkealaatuinen pippuri tuo ruokiin voimakkaan, mausteisen potkun ja on täydellinen sekä ruoanlaittoon että maustamiseen.
Luomu palsternakkajauhe on hieno jauhe, joka on valmistettu kuivatuista luomupalsternakoista. Se tarjoaa makean, maanläheisen maun, joka on ihanteellinen keittoihin, kastikkeisiin ja terveysruokiin.
Boletus luteus -hiutaleet, joiden partikkelikoko on 2-6 mm, tarjoavat Boletus luteus -sienelle tyypillisen maun. Sopii sekä kuumiin että kylmiin käyttötarkoituksiin.
Kukkakaalijauhe on monikäyttöinen, ravinteita täynnä oleva jauhe, joka on valmistettu kuivatuista kukkakaaleista. Se sopii erinomaisesti kastikkeisiin, keittoihin ja gluteenittomiin resepteihin, ja se tarjoaa kukkakaalin miedon maun sekä terveyshyödyt kätevässä jauhemaisessa muodossa.
Keltainen oranssi jauhe, joka tuo esiin kurkuman kirkkaan värin, sisältäen vähintään 1,7 % kurkumiinia ja hyviä bakteriologisia kriteerejä. Tunnettu maapohjaisesta maustaan, se on ihanteellinen curryihin, kastikkeisiin ja terveellisiin ruokiin.
Kauniit kuivatuista punaisista pippureista valmistetut palat, jotka sopivat erinomaisesti valmistuksiin, kuten paistettuihin perunoihin, valmiiksi kypsennettyihin ruokiin ja muihin kasvisten valmistuksiin.
B+B-paineanturit soveltuvat kaasumaisten ja nestemäisten medioiden paineen mittaamiseen. Ne perustuvat hyväksyttyyn paksukalvoteknologiaan sekä kestäviin kantamateriaaleihin, kuten keramiikkaan ja ruostumattomaan teräkseen.
Nimi: Keramiikkasuhteellinen paineanturi
Paineen mittausalue: 0...10 bar
Paineen mittausvaihtoehto: suhteellinen paine
Räjähdyspaine: 25 bar
Käyttölämpötila: -40...+105 °C
Käyttöjännite: 5...30 VDC
Virrankulutus: max. 4 mA
Sillan vastus: 10 ±20% kΩ
Tarkkuus: <±0.4%
Lähtösignaali: 3.6...6,0 mV/V
Liitäntä: Litteä kaapeli, RM 2.54 x 66 mm, AWG26
Mitat: Ø18 x 6.35 mm
Ympäristötiedot: RoHS 2002/95/EG -vaatimusten mukainen
Paino: 0.02 kg
Lasikapseloidut NTC:t on erityisesti suunniteltu mittaamaan korkeita lämpötiloja erittäin lyhyellä vasteajalla. Pienten mittojensa ansiosta niitä voidaan käyttää pienissä mittauspaikoissa ja nopeissa lämpötilan muutoksissa.
Nimi: NTC-lämpötila-anturi
Anturi: NTC
Lämpötilamittausalue: -55...+300 °C
Nimelliskapasiteetti: 2 kΩ
Vastustoleranssi: ±1%
Beta-vakio: 3436 K, R25 (B25/85): 3420 K
Vasteaika lämpötilassa: noin 7 s
Itse lämmitys: noin 0.75 mW/K
Maksimi tehohäviö: noin 32 mW
Liitäntäjohdot: Dumet-johdot, kuparipinnoitettu FeNi
Mitat: noin L2.2 x Ø1.3 mm; Johdot: noin L71 x Ø0.4 mm
Tuottaja: Epcos
Tuottajan artikkelinumero: B57550G0202F
Paino: 0.0001 kg
Munakoiso, oliivi, tomaatti ja paprikat muodostavat tämän seoksen, joka antaa tyypillisyyttä kastikkeillesi, lihatäytteille, kypsennetylle kalalle, terriineille ja muille kulinaarisille valmistuksille.
Colin-Ainesosat Ref:60159402
Pääainesosat: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso
Sisältöluettelo: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso
Lämpökäsittely: Ei
Viitteellinen annostus: 2–5 %
Väri ja visuaalinen: Valkoinen, punainen, vihreä ja musta
Pakkaus: 20 kg:n säkki
Lavointi: Eurooppalainen lava 500 kg
B+B-paineanturit soveltuvat kaasumaisten ja nestemäisten medioiden paineen mittaamiseen. Ne perustuvat hyväksyttyyn paksukalvoteknologiaan sekä kestäviin kantamateriaaleihin, kuten keramiikkaan ja ruostumattomaan teräkseen.
Nimi: Keraaminen absoluuttinen paineanturi
Paineen mittausalue: 0...1 bar
Paineen mittausvaihtoehto: absoluuttinen paine
Räjähdyspaine: 4 bar
Käyttölämpötila: -40...+105 °C
Käyttöjännite: 5...30 VDC
Virrankulutus: max. 4 mA
Siltavastus: 10 ±20% kΩ
Tarkkuus: <±0.4%
Lähtösignaali: 3.6...6,0 mV/V
Liitäntä: Litteä kaapeli, RM 2.54 x 66 mm, AWG26
Mitat: Ø18 x 6.35 mm
Ympäristötiedot: RoHS 2002/95/EG -säädöksen mukainen
Paino: 0.02 kg
Johdolliset NTC:t on erityisesti suunniteltu mittaamaan korkeita lämpötiloja erittäin lyhyellä vasteajalla. Niiden pienet mitat mahdollistavat käytön ahtaissa mittauspaikoissa ja nopeissa lämpötilamuutoksissa.
Nimi: NTC-lämpötila-anturi
Anturi: NTC
Lämpötilamittausalue: -55...+155 °C
Nimellisvastus: 10 kΩ
Vastustoleranssi: ±0.5%
Beta-vakio: 3950 K ±3%
R/T-ominaisuudet: 4901 K
Vasteaika lämpötilassa: n. 12 s
Itse lämmitys: Noin 3.5 mW/K
Maksimi tehohäviö: Noin 200 mW
Liitäntäjohdot: kupari, tinapinnoitettu
Mitat: Ø3.5 mm, Johdot: Ø0.5 x L36 mm
Tuottaja: Epcos
Tuottajan artikkelinumero: B57891M103J
Paino: 0.0014 kg
B+B-paineanturit soveltuvat kaasumaisten ja nestemäisten medioiden paineen mittaamiseen. Ne perustuvat hyväksyttyyn paksukalvoteknologiaan sekä kestäviin kantamateriaaleihin, kuten keramiikkaan ja ruostumattomaan teräkseen.
Nimi: Keramiikkasuhteellinen paineanturi
Paineen mittausalue: 0...50 bar
Paineen mittausvaihtoehto: suhteellinen paine
Räjähdyspaine: 120 bar
Käyttölämpötila: -40...+105 °C
Käyttöjännite: 5...30 VDC
Virrankulutus: max. 4 mA
Sillan vastus: 10 ±20% kΩ
Tarkkuus: <±0.4%
Lähtösignaali: 3.6...6,0 mV/V
Liitäntä: Litteä kaapeli, RM 2.54 x 66 mm, AWG26
Mitat: Ø18 x 6.35 mm
Ympäristötiedot: RoHS 2002/95/EG -yhteensopiva
Paino: 0.02 kg
SteriPlast®-ruokascooppi, joka on valmistettu sinisestä polystyreenistä, tuotetaan ja kootaan luokan 7 puhdastilassamme (10 000, lukuun ottamatta 1000 ml scoopia), pakataan yksittäin kertakäyttöistä käyttöä varten ja sterilisoidaan sitten gamma-säteillä. Ruokascooppi on ihanteellinen jauheille, rakeille ja tahnoille. Käytettävä sinisen sävyn ei esiinny luonnollisessa muodossa elintarvikkeissa. Tämän vuoksi siniset tuotteet tai niiden osat voidaan nopeasti löytää ja helposti tunnistaa visuaalisessa tarkastuksessa, jos ne joskus sekoittuvat tuotantoon. Sinisten työkalujen käyttö auttaa näin ollen täyttämään HACCP-vaaran analysoinnin ja arvioinnin vaatimukset vierasobjekteihin liittyen. Tämä on tärkeä kriteeri erityisesti elintarvikkeiden käsittelyssä ja tuotannossa sekä eläinrehun ja lääketeollisuuden alalla.
Materiaali: PS
Näytteenottaja pakaste tuotteille elintarvike- ja nautintoainealalla sekä puolijäykille aineille. Erittäin kestävä ontto pora leikkaa terävän sahakruununsa avulla nopeasti näytteen sisään. Näyteputki (poikkileikkausnäyte) voidaan leikata irti.
Jääpora kiinnitetään tavalliseen porakoneeseesi. Nopeasti ja helposti porakruunu porautuu haluttuun syvyyteen pakasteeseen. Tämä mahdollistaa edustavan ydinäytteen ottamisen kaikista jäädytetyn aineen kerroksista ilman suurta voimankäyttöä. Mallista riippuen voidaan porausydin näytteitä ottaa jopa 100 tai 200 mm poraussyvyydestä. Työntäjällä näyte voidaan helposti irrottaa porakärjestä.
Ruostumattomasta teräksestä V4A valmistettu pora on steriloitavissa ja soveltuu elintarvikkeiden käyttöön. Jääpora on ihanteellinen laadunvalvontaan elintarvike- ja rehualalla, ja se soveltuu lihan tutkimiseen.
Materiaali: Ruostumaton teräs V4A (1.4404/1.4571)
Poraus syvyys: 100 / 200 mm
B+B-paineanturit soveltuvat kaasumaisten ja nestemäisten medioiden paineen mittaamiseen. Ne perustuvat hyväksyttyyn paksukalvoteknologiaan sekä kestäviin kantamateriaaleihin, kuten keramiikkaan ja ruostumattomaan teräkseen.
Nimi: Keramiikkasuhteellinen paineanturi
Paineen mittausalue: 2 bar abs
Räjähdyspaine: 5 bar
Käyttölämpötila: -40...+105 °C
Käyttöjännite: 5...30 VDC
Virrankulutus: max. 4 mA
Sillan vastus: 10 ±20% kΩ
Tarkkuus: <±0.4%
Lähtösignaali: 2...4 mV/V
Liitäntä: Tasokaapeli, RM 2.54 x 66 mm, AWG26
Mitat: Ø18 x 6.35 mm
Ympäristötiedot: RoHS 2002/95/EG -yhteensopiva
Paino: 0.02 kg
SteriPlast®-ruokaspatula on valmistettu ja pakattu yksittäin kertakäyttöistä käyttöä varten puhtaan huoneen luokassa 7 (10 000). Lopuksi se sterilisoidaan gamma-säteillä.
Pitkän, ergonomisen ja kestävän varren sekä terävän lapion ansiosta tätä kertakäyttöistä tuotetta voidaan käyttää suoraan astiaan tai työntää paperi- tai muovipusseihin. Tämä ruokaspatula on ihanteellinen pöly-, rakeiden ja tahnojen näytteiden keräämiseen.
Sinistä väriä ei esiinny luonnollisesti ruoassa. Siksi siniset tuotteet tai niiden palaset voidaan tunnistaa ja havaita nopeasti ja helposti visuaalisessa tarkastuksessa, jos ne ovat sekoittuneet tuotantoon.
Sinisten työkalujen käyttö auttaa siten HACCP-analyysin ja riskinarvioinnin vaatimusten täyttämisessä vierasesineiden osalta. Tämä on erityisen tärkeä vaatimus elintarvikkeiden käsittelyssä.
Materiaali: PS, sininen
LogBox RHT on pieni kannettava elektroninen lämpötila- ja kosteusloggeri, jossa on sisäänrakennetut lämpötila- ja kosteusanturit.
Nimi: Datalogger
Lämpötilamittausalue: -40...+80 °C
Tarkkuus: ±0.5 °C 25 °C:ssa
Resoluutio: 0.1 °C
Kosteusmittausalue: 0...100% RH
Kosteustarkkuus: ±3% RH (20...80% RH)
Kosteusresoluutio: 0.1% RH
Muistikapasiteetti: 32000 (32k)
Virtalähde: Paristo 3.6 V, 1/2 AA
Mitat: (PxLxK) 70 x 60 x 35 mm, valmistettu polykarbonaatista
Liitäntä: IR Link3 USB (tilaa erikseen)
Toimitussisältö: Datalogger LogChart-II -ohjelmistolla Windows 7:lle, valikot englanniksi, portugaliksi ja espanjaksi, käyttöohjeet
SteriPlast®-elintarvikkeiden raappa, joka on valmistettu sinisestä polystyreenistä, tuotetaan puhdastilassamme luokassa 7 (10 000), pakataan yksittäin kertakäyttöistä käyttöä varten ja sterilisoidaan gamma-säteilyllä.
Vankka ja kätevä raappa kertakäyttöiseen käyttöön. Raappa soveltuu raapimiseen, tasoittamiseen tai puhdistamiseen sekä jäämien poistamiseen.
Sininen sävy ei esiinny luonnollisessa muodossa elintarvikkeissa. Siksi siniset tuotteet tai niiden osat, jos ne joskus päätyvät tuotantoon, voidaan havaita ja löytää visuaalisessa tarkastuksessa erittäin nopeasti ja helposti.
Sinisten työkalujen käyttö auttaa näin ollen täyttämään HACCP-vaaran analysoinnin ja arvioinnin vaatimukset vierasesineiden osalta. Tämä on erityisen tärkeää elintarvikkeiden käsittelyssä, elintarviketuotannossa sekä rehuteollisuudessa ja lääketeollisuudessa.
Materiaali: PS sininen
Elintarvikkeille tarkoitettu SteriPlast®-lusikka sinisestä polystyreenistä valmistetaan puhdastilassa luokassa 7 (10 000), pakataan yksittäin kertakäyttöistä käyttöä varten ja sterilisoidaan gamma-säteilyllä.
Elintarvikkeille tarkoitettu lusikka on saatavana kahdessa koossa: 2,5 ml (vastaa teelusikkaa) ja 10 ml (vastaa ruokalusikkaa), mikä tekee siitä ihanteellisen jauheiden, rakeiden, tahnojen ja nesteiden näytteenottoon.
Sininen sävy ei esiinny luonnollisessa muodossa elintarvikkeissa. Siksi siniset tuotteet tai niiden osat, jos ne päätyvät tuotantoon, voidaan havaita ja löytää visuaalisessa tarkastuksessa erittäin nopeasti ja helposti.
Sinisten työkalujen käyttö auttaa näin ollen täyttämään HACCP-vaaran analysoinnin ja arvioinnin vaatimukset vierasesineiden osalta. Tämä on erityisen tärkeää elintarvikkeiden käsittelyssä, elintarviketuotannossa sekä rehuteollisuudessa ja lääketeollisuudessa.
Materiaali: PS, sininen
SteriPlast®-ruokarapsutin sinisestä polystyreenistä valmistetaan ja pakataan yksittäin kertakäyttöistä käyttöä varten puhdastilassamme, joka on luokiteltu kategoriaan 7 (10 000). Lopuksi se sterilisoidaan gamma-säteillä.
Vakaat ja helposti käsiteltävät kertakäyttöiset rapsuttimet. Rapsutin on tarkoitettu raapimiseen, tasoittamiseen tai puhdistamiseen, mutta myös jäännösten poistamiseen.
Sinistä väriä ei esiinny luonnollisesti elintarvikkeissa. Tämän vuoksi siniset tuotteet tai niiden palaset voidaan tunnistaa ja havaita nopeasti ja helposti visuaalisessa tarkastuksessa, jos ne ovat sekoittuneet tuotantoon.
Sinisten työkalujen käyttö auttaa siten HACCP-analyysin ja riskinarvioinnin vaatimusten täyttämisessä vierasesineiden osalta. Tämä on erityisen tärkeä vaatimus elintarvikkeiden käsittelyssä, elintarviketuotannossa sekä rehuteollisuudessa ja lääketeollisuudessa.
Materiaali: PS, sininen
SnowPack®-laitteella saat nopeasti hiilidioksidijään, jonka lämpötila on -79 °C, painoltaan 50 tai 250 g ilman monimutkaisia järjestelmiä tai sähköliitäntöjä! Sinulla on aina mahdollisuus saada taloudellista jäähdytystä erittäin matalissa lämpötiloissa.
Käyttöesimerkkejä: Lämpötilan alentaminen jäähdytyskylvyissä tai kryogeenisissä ansassa, näyteiden esijäähdytys, kuljetuksen turvallistaminen tai biologisten aineiden lisääminen, verinäytteiden ja kudosten pakastaminen, kemian, fysiikan ja materiaalitieteen tutkimukset jne.
Hiilidioksidijää on helppo käsitellä, hajuton ja mauton. SnowPack®-hiilidioksidijäälaitteeseen voidaan liittää mikä tahansa eurooppalainen teräksinen CO2-pullo, jossa on ylös nouseva putki ilman paineensäätöventtiiliä (W 21,80 x 1/14" DIN 477-1 Nro 6), jota käytetään yleisesti monilla yrityksillä ja laboratorioissa.
Kaasun vapautumisen arvioitu kesto: 1 min
Esikootut progressiivisen ontelon pumppusarjat, joissa on progressiivinen ontelopumppu VISCOPOWER F 570 ja planeettavaihteisto elintarvike- ja lääketeollisuudelle, tarkoitettu ohuiden ja keskiviskoosisten aineiden pumppaamiseen 200 litran tynnyreistä ja IBC:istä. Pumppu on erityisesti suunniteltu täyttämään elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuuden erityisvaatimukset, ja se toimii vähäisillä häiriöillä, vakio paineella ja varmistaa sujuvan, pulssittoman pumppauksen. Sisältää eksentrisen matopumpun F 570, joka on saatavana 1000 tai 1200 mm, kommutointimoottorin F 458-1, staattorikotelon, staattorin, letkun, purkuliitännän, letkuliitännän ja puristusliitännän.
SteriPlast®-siniset elintarvikkeiden raaputtimet on valmistettu puhdastilassamme, luokassa 7 (10 000), koottu, pakattu yksittäin kertakäyttöistä käyttöä varten ja sterilisoitu gamma-säteilyllä.
Kestävä ja käsiteltävä raaputin, joka on tarkoitettu kertakäyttöiseen käyttöön. Raaputin soveltuu raapimiseen, tasoittamiseen tai puhdistamiseen sekä jäämien poistamiseen.
Sinistä väriä ei esiinny luonnollisena elintarvikkeissa. Näin ollen siniset tuotteet tai näiden tuotteiden osat tunnistettaisiin ja havaittaisiin erittäin nopeasti ja helposti visuaalisessa tarkastuksessa, jos ne sattuisivat pääsemään tuotantoon.
Sinisten työkalujen käyttö edistää siten vaatimustenmukaisuutta HACCP-analyysin ja -arvioinnin vaatimusten suhteen vierasesineiden osalta. Tämä on erittäin tärkeä edellytys erityisesti elintarvikkeiden jalostus- ja tuotantosektoreilla.
Materiaali: Sininen PS
SteriPlast®-ruokalusikka valmistetaan ja pakataan yksittäin kertakäyttöistä käyttöä varten puhdastilassa, joka on luokiteltu kategoriaan 7 (10 000). Lopuksi se sterilisoidaan gamma-säteillä.
Tämä ruokalusikka on saatavilla kahdessa koossa: 2,5 ml (vastaa jälkiruokalusikallista) ja 10 ml (vastaa tavallista lusikkaa) ja se on ihanteellinen jauheiden, rakeiden, tahnojen ja nesteiden näytteiden keräämiseen.
Sinistä väriä ei esiinny luonnollisesti ruoassa. Tämän vuoksi siniset tuotteet tai näiden tuotteiden palaset voidaan tunnistaa ja havaita nopeasti ja helposti visuaalisessa tarkastuksessa, jos ne ovat sekoittuneet tuotantoon.
Sinisten työkalujen käyttö auttaa siten HACCP-analyysin ja riskinarvioinnin toteuttamisessa vierasesineiden osalta. Tämä on erityisen tärkeä vaatimus elintarvikkeiden käsittelyssä, elintarviketuotannossa sekä rehuteollisuudessa ja lääketeollisuudessa.
Materiaali: PS, sininen