WOW Maku
Suureiden makujen luomiseksi ruoalle,
tulee ajatella "laatikon ulkopuolella".
Tässä trendiraportin painoksessa teimme juuri niin.
Antakaa meidän inspiroida teitä.
Sienet - Superruoka Tulevaisuudelle
Sienet - herkullinen ja terveellinen ainesosa, jota voidaan käyttää luomaan kaikenlaisia jännittäviä makuja elintarviketeollisuudelle.
Tässä on muutama idea välipala-, liha- ja maitoteollisuudelle.
Mitä kaurapuuro on?
Kaurapuuro on kuivattuja ja jauhettuja kaurahiutaleita. Se on täynnä hiilihydraatteja ja siten energiaa. Sitä käytetään laajalti rehuna (hevosille) sekä raaka-aineena puurolle, leivälle, kakuille, mysliin ja granolaan.
Miten kaurapuuroa valmistetaan?
Kaurapuuron valmistamiseen käytetään koko jyvää. Tämä tarkoittaa, että mukaan otetaan myös kuori ja idu, eikä vain jyvän tärkkelysosaa. Kaurapuuro on siis aina täysjyvää.
Terveelliset ominaisuudet Kaurapuuro
Kaurapuuro sisältää runsaasti hiilihydraatteja ja on siten hyvä energianlähde urheilijoille. Kaurassa on myös paljon mangaania. Kaurat tunnetaan kolesterolia alentavasta vaikutuksestaan. Lopuksi, kaura on ainoa tunnettu viljatyyppi, joka sisältää proteiinia. Tämän Avenalin-proteiinin laatu on verrattavissa soijaproteiiniin.
Yhdessä erinomaisen teknologisen asiantuntemuksen kanssa turvallinen elintarviketuotanto vaatii luotettavien aputuotteiden ja lisäaineiden järjestelmän sekä perusaineet. Teolliset liha- ja kalankäsittelijät ovat jo vuosien ajan luottaneet asiantuntemukseemme ja teknisten apuaineidemme erityisiin vaikutuksiin. Hyvin kokeiltu tuotevalikoimamme sisältää syötäviä pinnoitteita, aromeja, tuoreuden säilyttäjiä, leikkuriin lisäaineita ja punastuttajia, sekä suihkeita, sideaineiden stabilisaattoreita, kypsyttämisaineita ja emulgointiaineita. Lisäksi makkaratuotantoon tarkoitetut erityiset apukomponentit, apu- ja perustuotevalikoimamme sisältää lisätuotteita kaikentyyppisille elintarvikkeille.
Mitä on kookospalmusokeri?
Kookospalmusokeri on luonnollinen makeutusaine, joka saadaan kookospalmun nektarista. Kookospalmusokeria kutsutaan myös nimellä 'kookossokeri'. Luomukookospalmusokeri tuotetaan täysin käsityönä ja tarjoaa monille perheille vakaan, säännöllisen tulon.
Kookospalmun makea mehu kuumennetaan miedolla tulella, jolloin muodostuu kiinteä sokeripalikka. Kookossokeri on helppo vaihtoehto ruokosokerille, koska sillä on sama makeus.
Miltä kookospalmusokeri maistuu?
Maku on yksi syy, miksi kookospalmusokeria ostetaan. Sokerissa on nimittäin hieman karamellimaisuutta. Tämä täyteläinen, kermaisa maku on erityisen hyvin havaittavissa, kun sokeri sulatetaan.
Karamellimaisen maun vuoksi kookospalmusokeri on tervetullut herkku lähes kaikentyyppisille leivonnaisille ja pannukakuille. Sokeria voidaan myös käyttää kuumissa juomissa tai cocktaileissa. Mahdollisuudet...
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa rautaa (II)-bisglycinaattia jauheena ja rakeina kemiallisesti puhtaana ja ravintolisänä. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja.
Lääketieteellisellä alalla sitä käytetään raudanpuuteanemian hoitoon.
Elintarvikealalla sitä käytetään raudan rikastamiseen.
CAS 20150-34-9
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Testaa leivontakestäviä mausteitamme, jotka on erityisesti kehitetty leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Ennen paistamista raaka taikina ripotellaan mausteiden päälle. Ne kestävät paistamista jopa 200°C.
Hyödyt yhdellä silmäyksellä:
- Ei ilmoitettavia E-numeroita
- Ei lisättyjä väriaineita tai säilöntäaineita
- Ei monosodiumglutamaattia
- Ei hiivauutetta
- Ei hydrattuja rasvoja
- Vain luonnollisia aromeja
- Rapeutusvaikutus
Kakaopulveri Alkalisoitu Luomu
Kakaopuut, joista kakaopulveri valmistetaan, ovat alun perin kotoisin Etelä-Amerikasta. Kakaopuut (Theobroma) tuottavat palkoja, jotka ovat 15–25 cm pitkiä. Jokaisessa palkossa on 20–40 papua eräänlaisessa tahnassa. Raakapavut ovat noin 2,5 cm pitkiä. Sadonkorjuun jälkeen palkot avataan ja tyhjennetään. Poistettu tahna jätetään sitten muutamaksi päiväksi auringonpaisteeseen käymään. Kuivauksen jälkeen pavut murskataan pieniksi paloiksi ja ne käsitellään myllyssä, jotta pavut erotetaan kuoristaan. Kakaopalat jauhetaan sitten 10 tunnin ajan kivimyllyssä hienoksi tahnaksi. Tahna siivilöidään, jotta loput palaset erotetaan rasvasta. Loput palaset jauhetaan edelleen kakaopulveriksi.
Alkalisoitu
Alankomaalainen (alkalisoitu) kaakao poikkeaa muissa maissa käytettävästä kaakaosta, minkä vuoksi alkalisoitua kaakaota kutsutaan myös Yhdysvalloissa Dutched kaakaoksi. Luonnollinen kaakao on viljelty…
Sitrushedelmät - Raikastava Kesäpotku
Mausteidemme avulla voit kokea erilaisten sitrushedelmien kesäisen maun ja nauttia raikkaasta kesätuulesta.
Olemme valinneet appelsiinit, sitruunat ja limet kolmeen jännittävään tuoteideaan.
Suolaiset kasvisvalmisteet, jotka perustuvat vihanneksiin ja hedelmiin
Suolaiset, bakteeripitoisuudeltaan vähennetyt valmisteet, joissa on runsaasti vihanneksia ja hedelmiä – juuri tätä saat G‘OBST®-tuotteillamme. Täysin kasviperäisiä ja ihanteellisia dippeihin, pastoihin, levitteisiin, täytteisiin ja paljon muuhun – niitä kysytään siellä, missä hedelmiä ja vihanneksia pidetään terveellisinä ainesosina. Meillä on ilo kehittää sopiva räätälöity mausteseos tuotteellesi. Lisäksi FUCHS:n LiquidControl-teknologiamme bakteeripitoisuuden vähentämiseksi mahdollistaa sen, että kaikki G‘OBST®-tuotteet voidaan yhdistää muihin Fuchs-teknologioihin, ja näin ne voidaan räätälöidä viimeistä yksityiskohtaa myöten vastaamaan tarpeitasi.
G‘OBST®-etuja:
- Tuore luonnollinen maku vihannesten ja hedelmien yhdistelmästä
- 100 % kasviperäinen ja vegaaninen
- Raikastava suutuntuma
- Voidaan kehittää asiakastarpeiden mukaan
- Helposti annosteltavissa, koska ne ovat nestemäisessä muodossa
- Paistovakaa
- Puhtaat etikettivaatimukset
- Bakteeripitoisuuden vähentäminen FUCHS LiquidControl -teknologian avulla
Alkuperä Mung-pavut
Mung-pavut ovat monille tuntemattomia, mutta niitä on käytetty Intiassa ja Kiinassa tuhansien vuosien ajan, ja silti lähes jokainen on jossain vaiheessa tullut niihin kosketuksiin.
Tuotantoprosessi Mung-pavut
Pavut ovat ituja, joista kasvaa lopulta palkokasvi (täynnä mung-papuja). Ei vain pavunversot ole tapa, jolla olet tullut kosketuksiin mung-papujen kanssa. Ruokatuotteita, kuten lasinuudelit, valmistetaan pavuista. Ne ovat helposti sulavia, mutta myös erittäin ravinteikkaita.
Terveelliset ominaisuudet Mung-pavut
Mung-pavut ovat runsaita proteiinissa, proteiinissa ja kuidussa, mutta niissä on vain vähän kaloreita. Pavut ovat rikkaita kaliumissa (hyvä sydämelle ja verisuonille), foolihapossa, B-vitamiinissa ja mineraaleissa.
WOW Maku
Suureiden makujen luomiseksi ruoalle,
tulee ajatella "laatikon ulkopuolelta".
Tässä trendiraportin painoksessa teimme juuri niin.
Antakaa meidän inspiroida teitä.
Vähän historiaa punajuurista
Punajuuri (Beta vulgaris subsp. vulgaris var. ruba) on juurikasvi amaranttikasvien perheestä (Amaranthaceae) ja se kuuluu juurikasvien sukuun. Se on läheistä sukua sokerijuurikkaalle. Sana 'juuri' on vanhan germaanisen lainaus latinan sanasta 'beta'. Punajuuria viljeltiin muinaisuudessa kaikissa mahtavissa kansoissa. Kreikkalaiset ja egyptiläiset käyttivät sitä erityisesti lehtien vuoksi, ja uskotaan, että muinaiset roomalaiset lopulta huomasivat, että myös itse juurikasvia voitiin käyttää.
Punajuurien käyttö
Punajuurta käytetään (viipaloituna) säilöntään, esikeitettyjen kasvisten valmistamiseen, mutta myös borssin tekemiseen, joka on suosittu ainesosa monissa Itä-Eurooppalaisissa keitoissa.
Terveelliset ominaisuudet punajuurijauhe
Punajuurijauhe antaa kauniin punaisen tai vaaleanpunaisen värin kakuille, kuppikakuilla, pannukakuille, kastikkeille, keitoille, dippeille ja muille valmistuksille. Tämä punajuurijauhe tuo pehmeän, makean vivahteen...
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkibisglycinaattia jauheena elintarvikelaatuisena ja ravintolisänä.
Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja.
Elintarvikealalla sitä käytetään sinkin rikastamiseen.
CAS 14281-83-5
EINECS 238-173-1
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Mitä on Xylitoli (koivusokeri)?
Xylitoli on luonnollinen sokerialkoholi, jota löytyy monista vihanneksista, hedelmistä ja erilaisten puiden kuoresta. Meidän koivusokerimme valmistetaan yksinomaan Skandinavian koivu- ja pyökkipuusta. Xylitoli uutetaan puusokerista (ksyloosi) hyvin monimutkaisella tavalla. Hienoksi silputtu puu sekoitetaan veteen. Puu-vesiseos puhdistetaan ja suodatetaan, kunnes kaikki muut aineet on täysin erotettu xylitolista.
Koivusokeri sopii diabeetikoille
Koivusokerilla on hieman vähemmän makeuttavaa voimaa kuin tutulla jalostetulla (valkoisella) ruokosokerilla, mutta se vaikuttaa verensokeriin vain hieman. Tämä sokeri on erittäin sopiva diabeetikoille, glykeeminen arvo on vain 7.
Koivusokerin hyödyt
Xylitoli vaikuttaa kosteuttavasti ihoon ja voi lisätä hyaluronihapon määrää ihossa. Xylitoli on luonnollinen vaihtoehto sokerille. Xylitolia löytyy lähes jokaisesta hammastahnasta, ja sitä esiintyy usein purukumissa...
Sienet - Superruoka Tulevaisuudelle
Sienet - herkullinen ja terveellinen ainesosa, jota voidaan käyttää luomaan kaikenlaisia jännittäviä makuja elintarviketeollisuudelle.
Tässä on muutama idea välipala-, liha- ja maitoteollisuudelle.
Mitä on herneproteiini jauhe?
Herneet, kaikki tuntevat herneet: ne ovat pieniä, pyöreitä ja vihreitä. Useimmat ihmiset pitävät niistä ja jotkut pitävät niitä epämiellyttävinä. Tunnetuin käyttötarkoitus herneille on hernekeitto. Mutta herneitä käytetään myös perusraaka-aineena herneproteiini jauheen tuotannossa. Proteiinijauhetta kutsutaan myös proteiinijauheeksi. Proteiinijauhe on siis täynnä proteiineja. Urheilijat käyttävät proteiinijauheita tukemaan lihaskasvuaan. Lihakset tarvitsevat proteiineja kehittyäkseen ja palautuakseen. Ja yksi käytetyimmistä kasvipohjaisista proteiinilähteistä on herneproteiini jauhe.
Miten herneproteiini jauhe valmistetaan?
Sadonkorjuun jälkeen herneet valitaan, puhdistetaan ja nesteytetään. Proteiini saadaan erottamalla se kaksivaiheisella prosessilla: proteiiniliuos kaadetaan pois ja puhdistetaan sitten. Se kuivataan, seulotaan, tarkastetaan ja pakataan lähetystä varten.…
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa natriummalaattia jauheena, hienojakoisena elintarvikelaatuisena tuotteena.
Sitä käytetään elintarvikealalla happoregulointiin.
CAS 64887-74-7 \ 3105-51-9
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
RoxFox®
Tuotteen suojaus rosmariinilla
Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus.
RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana varianttina "N".
N luonnollinen
RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen.
RoxFox®-edut:
- Tuotteen laadun optimointi
- Optimaalinen värivakaus
- Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen
- Käyttö suolaliuos sovelluksissa
- Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa
- Estää rasvan itseoksidoitumista
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumsitraattimalmia jauheena ravintolisänä.
Vapaasti virtaava ja ei hygroskooppinen jauhe liukenee selkeästi ja on stabiili liuoksissa. Elintarvikealalla sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 1259381-40-2
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa Calciumlaktat PLUS:aa jauheena, karkeana jauheena ja rakeina elintarvikelaatuisena.
Lääketeollisuudessa sitä käytetään kosteuttavien voiteiden perustana.
Elintarviketeollisuudessa sitä käytetään kalsiumin rikastamiseen.
CAS 814-80-2
EINECS 212-406-7
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa rautaa(III)-pyrofosfaattia hienona jauheena, mikronisoituna, mikroenkapsuloituna elintarvikelaatuisena ja ravintolisänä.
Lääkealalla sitä käytetään raudanpuuteanemian hoitoon.
Elintarvikealalla sitä käytetään raudan rikastamiseen.
CAS 10058-44-3 (vapaa)
EINECS 233-190-0
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Olemme käsitelleet mausteita ja yrttejä vuodesta 1952. Tämän seurauksena olemme vuosikymmenten aikana kehittäneet perusteellista asiantuntemusta käsittelyn haasteista. Ostamme vain kokonaisia mausteita ja jauhamme niitä hellävaraisesti omassa myllyssämme. Viljelemme monia mausteita omilla tiloillamme Saksassa ja käsittelemme ne premium-tuotteiksi. Mikä tahansa maku, jonka haluat saavuttaa – tarjoamme kattavan valikoiman mausteita, yrttejä ja sekoituksia, joiden laatu on standardoitu ja täysin jäljitettävissä.
Belém-pippuri - Luultavasti maailman kestävin pippuri
klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja
MicroFox® - Mikro-jauhetut mausteet
Mausteiden ja yrttien hienontaminen ja jauhaminen on aina ollut ydinosaamisemme. Nyt olemme onnistuneet tuottamaan valikoiman mikro-jauhettuja mausteita. Suurimmaksi osaksi tuotteet on jauhettu <100μ, mutta vähintään <150μ. Perinteisesti jauhetut mausteet ovat yleensä välillä 300μ ja 800μ. Tämä ultra-hieno jauhaminen mahdollistaa ensimmäistä kertaa oikeiden mausteiden injektoimisen lihaan.
RoxFox®
Tuotteen suojaus rosmariinilla
Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus.
RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana vaihtoehtona "N".
N luonnollinen
RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen.
RoxFox®-edut:
- Tuotteen laadun optimointi
- Optimaalinen värivakaus
- Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen
- Käyttö suolaliuos sovelluksissa
- Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa
- Estää rasvan itseoksidoitumista
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkimalaattia hienona jauheena ravintolisille.
Elintarvikealalla sitä käytetään sinkin rikastamiseen.
CAS 2847-05-4
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Vakuumikammio TCM102 on varustettu 400 mm:n sulkureunalla ja 20 m³/h pumpulla. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat vakuumi- ja marinoimistoiminnot. Sen kompaktin koon ja mahdollisuuden tallentaa jopa 9 sulkuohjelmaa ansiosta se on ihanteellinen ratkaisu ravintoloille, supermarketeille, pienille herkkukaupoille ja teurastamoille. Saatavilla myös kaasumallina.
Mitat: 510 mm x 560 mm x 460 mm
Paino: 58 kg
Vakuumikammion koko: 410 mm x 450 mm x 220 mm
Sulkureuna: 1x 400 mm
Kaasu (valinnainen): •
Vakuumipumppu: 20 m³/h
Teho: 1,15 kW
Sähkönsyöttö: 230 V / 50 - 60 Hz
Tekniset ominaisuudet: Automaattinen sykli vakuumille ja hitsaukselle, Elektroninen Softair-toiminto, Marinoimistoiminto, Pumpun esilämmitys, Syklilaskuri, Ilmanpalautus magneettiventtiilillä, Helppo puhdistus - Irrotettavat tiivisteet, Kaasu vaihtoehtona
Mitat :510 mm x 560 mm x 460 mm
Paino :58 kg
Vakuumikammion koko :410 mm x 450 mm x 220 mm
Sulkureuna :1x 400 mm
Kaasu (valinnainen) :•
Vakuumipumppu :20 m³/h
Teho :1,15 kW
Sähkönsyöttö :230 V / 50 - 60 Hz
Tekniset ominaisuudet :Automaattinen sykli vakuumille ja hitsaukselle, Elektroninen Softair-toiminto
TCM103-C on vaunuun asennettu tyhjöpakkauskone, joka voi yhdistää useita sulkureunoja maksimaalisen tuottavuuden saavuttamiseksi. Sen 20 m³/h pumppu ja tyhjöimisen sekä marinoimisen toiminnot tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun ravintoloille, supermarketeille, pienille herkkuputiikeille ja teurastamoille. Saatavilla myös kaasumallina.
Mitat: 620 mm x 650 mm x 1.050 mm
Paino: 110 kg
Tyhjökammiokoko: 520 mm x 520 mm x 220 mm
Sulkureuna: 2x 500 mm
Lisäsulkureunat (valinnainen): •
Kaasu (valinnainen): •
Tyhjöpumppu: 20 m³/h
Teho: 1,30 kW
Sähkönsyöttö: 230 V / 50 - 60 Hz
Tekniset ominaisuudet: Automaattinen sykli tyhjöimiseen ja hitsaamiseen, Elektroninen Softair-toiminto, Marinoimistoiminto, Pumpun esilämmitys, Syklilaskuri, Ilmanpalautus magneettiventtiilillä, Helppo puhdistus - Irrotettavat tiivisteet, Kaasu vaihtoehtona
Mitat :620 mm x 650 mm x 1.050 mm
Paino :110 kg
Tyhjökammiokoko :520 mm x 520 mm x 220 mm
Sulkureuna :2x 500 mm
Lisäsulkureunat (valinnainen) :•
Kaasu (valinnainen) :•
Tyhjöpumppu :20 m³/h
Teho :1,30 kW
Sähkönsyöttö :230 V / 50 - 60 Hz
Tekniset ominaisuudet :Automaattinen sykli tyhjöimiseen ja hitsaamiseen, Elektroninen Softair-toiminto
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumkarbonaattia jauheena, rakeena elintarvike-/lääke-/kemiallisesti puhtaissa laatuissa ja ravintolisille.
Lääkealalla sitä käytetään hypomagnesiemian hoitoon.
Elintarvikealalla sitä käytetään happoregulointiin, valumisen helpottamiseen ja magnesiumin rikastamiseen.
Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään lasikeraamisten ja emalituotteiden valmistuksessa sekä valumisen helpottamiseen.
CAS 12125-28-9 / 39409-82-0
EINECS 235-192-7
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Tupakan liiketoimintayksikkömme avulla täytämme asiakkaidemme tarpeet ja tarjoamme heille monipuolisen valikoiman innovatiivisia makuja – ja kaikki korkeinta laatua.
Steamaromivalikoimassamme tarjoamme laajan valikoiman vaihtoehtoja vesipiipputupakalle, jotta emme jätä mitään toiveita täyttämättä. Makuvalikoimamme perustuu intensiiviseen tutkimukseen, jotta voimme täydellisesti vastata asiakkaidesi vaatimuksiin.
WOW Makua
Suureiden makujen luomiseksi ruoalle,
on tarpeen ajatella "out of the box".
Tässä trendiraportin painoksessa teimme juuri niin.
Antakaa meidän inspiroida teitä.