Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (663)

Vehnänoraspulveri EU Luomu - Vehnänoraspulveri EU Luomu

Vehnänoraspulveri EU Luomu - Vehnänoraspulveri EU Luomu

Vehnänurmijauhe Vehnänurmi kasvaa eri puolilla Eurooppaa. Viljava maa, paljon aurinkoa ja puhdas ilma tarjoavat täydelliset olosuhteet ruohokasvien kehitykselle. Ennen kuin kasvi on kypsä, se korjataan. Talvikuukausina ne kehittyvät hitaasti, jolloin ne keräävät runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja mikroravinteita. On ratkaisevan tärkeää korjata tässä elämänvaiheessa; jos ne korjataan myöhemmin, se voi johtaa ravinteiden vähenemiseen. Ominaisuudet Vehnänurmi on runsas proteiinien lähde; gramman painossa se sisältää enemmän proteiineja kuin maito ja munat. Proteiinit auttavat ylläpitämään ja kasvattamaan lihaksia, ja lisäksi vehnänurmessa on runsaasti kalsiumia. Kalsium edistää luiden, hampaiden, hermoston ja lihastoiminnan ylläpitämistä. Vehnänurmi EU:sta vai Uudesta-Seelannista? Paljon vehnänurmea tulee Kiinasta, ja sen laatu on yleensä heikompi kuin eurooppalaisen tai uusiseelantilaisen vehnänurmen.
Luomu Spirulina Tabletit

Luomu Spirulina Tabletit

Spirulina-tabletit Spirulina on monisoluisia syanobakteereja, joita esiintyy järvissä ja joissa Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa. Se tuottaa omaa energiaansa auringonvalosta, sillä on korkea suolan sietokyky ja se menestyy emäksisissä vesissä. Spirulinaa kasvatetaan niemimaalla Kiinan merellä. Tämä sijainti tarjoaa jatkuvasti lämpimiä lämpötiloja ja pitkiä auringonpaisteita, jotka ovat välttämättömiä sen kasvulle. Spirulina on helposti sulavaa, siinä on korkea proteiinipitoisuus ja se sisältää kaikki välttämättömät aminohapot. Levän tablettien voima Spirulina on täynnä proteiinia ja sitä kuluttivat aikaisemmilla vuosisadoilla atsteekit ja mayat. Lisäksi spirulina sisältää useita rasvahappoja ja beetakaroteenia, B-vitamiineja ja mineraaleja. Meidän luomuspirulina-tablettimme tarjoavat puhdasta energianlisäystä ja edistävät rasvanpolttoa. Tästä syystä spirulina-lisäravinteita nauttivat erilaiset urheilijat.
Erytritoli Kidesokeri - Erytritoli Kidesokeri

Erytritoli Kidesokeri - Erytritoli Kidesokeri

Alkuperä ja historia Sokerialkoholi Erytritoli Erytritoli on luonnollinen makeutusaine, jota esiintyy joissakin hedelmissä (mm. vesimeloni, viinirypäleet ja päärynät) sekä sienissä. Erytritoli on ainoa luonnollinen polyoli, ja sitä tuotetaan glukoosin fermentoinnilla luonnollisten entsyymien avulla. Tuotantoprosessi, Sadonkorjuu ja käsittely Erytritoli Fermentoinnin jälkeen erytritoli kuivataan, suodatetaan ja puhdistetaan. Tämän prosessin jälkeen se on valkoisia rakeita, jotka muistuttavat sokeria. Erytritoli soveltuu sokerin korvikkeeksi. Terveelliset ominaisuudet ja sovellukset Erytritoli soveltuu sokerin korvikkeeksi. Erytritoli imeytyy nopeasti vereen, ja huippupitoisuudet saavutetaan alle kahdessa tunnissa; suurin osa suun kautta otetusta annoksesta (80–90 %) erittyy muuttumattomana virtsaan 24 tunnin kuluessa. Erytritoli ei vaikuta verensokeritasoon tai insuliinitasoon veressä, joten se voi olla diabeteksen hoidossa hyödyllinen...
Luomu Baobab-jauhe

Luomu Baobab-jauhe

Baobab-jauhe Baobab on baobab-puun hedelmä, jota kutsutaan myös nimellä Adansonia Digitata tai apinaleipäpuu. Viimeinen nimi johtuu monista apinalajeista, jotka elävät baobab-hedelmistä. Puu voi elää hyvin vanhaksi ja se on suurin puu Afrikassa. Ei vain hedelmä ole hyödyllinen elämälle Afrikassa. Lähes kaikki puun osat ovat hyödyllisiä, joten sitä kutsutaan yleisesti "Elämän puuksi". Hyvä esimerkki on, että se käyttää runkoaan vesivarastona. Sadekauden aikana apinaleipäpuu tarjoaa riittävästi varastoja, jotta se voi selvitä kuivista kausista. Heimoa käytetään sitten väestön toimesta kauppana, karjasuojana tai bussipysäkkinä. Hedelmässä on erittäin korkea antioksidanttipitoisuus. Baobab-jauhe on myös erinomainen kalsiumin lähde ja erittäin rikas vitamiineista ja mineraaleista. Kun hedelmä on käsitelty jauheeksi, se koostuu noin 50 % kuidusta (pektiini), joka toimii prebiootteina. Poikkeuksellinen superruoka<…
Tarjottimen Tiivistyskone TSS102-R - Puoliautomaattinen Sähkötarjottimen Tiivistyslaite

Tarjottimen Tiivistyskone TSS102-R - Puoliautomaattinen Sähkötarjottimen Tiivistyslaite

Kompaktien mitsa ja nopean muodonvaihdon ansiosta tämä muovipakkauksen kone on ihanteellinen ratkaisu pienille herkkuputiikeille ja supermarketeille. Kone voidaan varustaa patentoidulla modulaarisella INFINITY-muodolla tai räätälöidyillä muodoilla. Saatavilla myös kaasupuhdistuksella. Mitat: 295 mm x 450 mm x 550 mm Paino: 25 kg Maksimi muovipakkauksen koko: 260 mm x 195 mm x 155 mm Maksimi rullaleveys ja -halkaisija: L= 210 / Ø 200 mm Syöttö: Sähkökäyttöinen Muovipakkausten täyttö ja käsittely: Manuaalinen + Sähkökäyttöinen Muodonvaihto: • Muoto asiakkaan vaatimusten mukaan: • Automaattinen kalvon vetäminen: • Ääni sykli päättyessä: • Osittainen ja kokonaissyklilaskuri: • Syklit minuutissa: 3 - 8 Yksilölliset digitaaliset hitsausohjelmat: 9 Sähkönsyöttö: 220 V / 750 W Mitat: 295 mm x 450 mm x 550 mm Paino: 25 kg Muovipakkauksen koko: 260 mm x 195 mm x 155 mm Rullaleveys ja -halkaisija: L= 210 / Ø 200 mm Syklit minuutissa: 3 - 8 Sähkönsyöttö: 220 V / 750 W
Psylliumkuorijauhe 99% Luomu

Psylliumkuorijauhe 99% Luomu

Premium Psyllium-kuorijauhe 99% Luomu Psyllium-kuorijauhe 99% Luomu VehGro:lta on orgaanisesti sertifioitu tuote, joka on huippulaatuista. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on luotu ihmisten ja luonnon huomioon ottaen. VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Valitsemamme (luomu) luonnontuotteet tulevat eri puolilta maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja usein myös pakataan siellä. Luomumerkki tarkoittaa 100% kontrolloitua luomua ja luotettavuutta. Nämä ainesosat ovat taatusti vapaita kaikista lisäaineista, kuten sokereista ja rasvoista, ja ne täyttävät kaikki Euroopan vaatimukset torjunta-aineiden osalta. Tuotteidemme laatua tarkastetaan säännöllisesti. Etsitkö tukkukauppiasta tai maahantuojaa Psyllium-kuorijauheelle 99% Luomu? VehGro on Psyllium-kuorijauheen tukkukauppias sekä tuhansille muille orgaanisille ainesosille, joita tarjoamme joko yksittäisinä ainesosina tai sekoituksina.
MSM-jauhe

MSM-jauhe

Mikä on MSM-jauhe? MSM on lyhenne metyylisulfonyylimetaanista, joka näyttää puhtaalta valkoiselta kiteiseltä jauheelta, joka liukenee helposti nesteisiin. Sitä tuotetaan haihduttamalla pieniä hiukkasia merivedestä. Haihtunut pöly nousee yläilmakehään, josta se palaa maahan sateen mukana. MSM-jauheen avulla voit täydentää tarvittavan rikkiannoksen luonnollisella tavalla. MSM:ää esiintyy luonnollisesti sadevedessä, tuoreissa hedelmissä, tuoreissa vihanneksissa ja rikkain lähde; äidinmaito. Tämän ruoan käsittelyn (kuumennuksen) aikana MSM häviää nopeasti. MSM-jauheella on maku, johon tottuminen vie aikaa.
Luomu Auringonkukansiemenet

Luomu Auringonkukansiemenet

Kukka, joka on nimetty auringon mukaan Auringonkukka on kotoisin Pohjois-Keskisestä Amerikasta. Auringonkukka kukkii heinäkuusta lokakuuhun. Aurinkoisina päivinä kukkapää kääntyy auringon mukana. Ravinteet auringonkukansiemenissä Auringonkukansiemen on auringonkukan hedelmä. Ne ovat syötäviä, kun ne on poistettu kuoresta. Auringonkukansiemenet sisältävät pääasiassa B- ja E-vitamiineja, fosforia, kuparia, magnesiumia ja voimakasta antioksidanttia seleeniä. Auringonkukansiemenien kulutus Syö näitä terveellisiä siemeniä sellaisenaan tai sekoita niitä muiden siementen ja jyvien kanssa superfood-seokseen, jota voit lisätä jogurttiin tai ripotella salaatin päälle.
Matcha Superfood Juoma Luomu

Matcha Superfood Juoma Luomu

Perinteisiin superfood/energiajuomiin verrattuna Matcha Magic Superfood Drink ei omaa tyypillistä jelly beans -tuoksua tai makua, vaan miellyttävää mango- ja sitrushedelmien raikkautta. Luonnollinen kofeiini ja antioksidantit Matcha Energydrinkissämme parantavat keskittymiskykyä tuntikausiksi. Se takaa selkeyden ja valppautta samalla kun rauhoittaa mieltä. Tässä superfood-versiossa on vähemmän energiaa kuin Energiajuomaversiossa, mutta kaksinkertainen määrä Matchaa. Luonnollinen voima kestää jopa 6 tuntia, ja kaikki ilman kofeiinia. 250 ml:n tölkeissä.
Luomu Moringajauhe - Luomu Moringajauhe

Luomu Moringajauhe - Luomu Moringajauhe

Alkuperä Moringapuu, joka tunnetaan myös nimellä rumpupuu, on kotoisin Intiasta, Nepalista ja Pakistanista. Nykyään sitä viljellään myös näiden alueiden ulkopuolella. Sitä löytyy trooppisesta Afrikasta, Etelä-Amerikasta, Keski-Amerikasta, Karibialta ja suurelta osin Kaakkois-Aasiasta. Moringa oleifera tunnetaan erityisesti tärkeänä ravintolähteenä. Sitä kuvataan 'trooppisten alueiden luonnolliseksi ravinnoksi'. Puulla on monia käyttötarkoituksia perinteisessä lääketieteessä Aasiassa ja Länsi-Afrikassa, ja se tuottaa syötäviä palkoja, jotka maultaan muistuttavat parsaa. Käsittely Moringan lehdet kerätään luomupuista Intiassa. Lehdet lajitellaan, sen jälkeen ne pestään, valutetaan ja kuivataan varjossa. Lehdet jauhetaan lopuksi erittäin hienoksi jauheeksi. Maku ja käyttö Tämä Intiasta peräisin oleva moringajauhe on kirkkaan vihreää ja siinä on raikas maku. Maku muistuttaa pinaatin makua. Morin…
Luomuhampunsiemenet kuorittuna

Luomuhampunsiemenet kuorittuna

Alkuperä ja historia Hamppusiemen Hamppusiemen, joka liittyy mulperipuun kanssa, on yksi maailman vanhimmista tunnetuista lääkekasveista. Toisin kuin muu hamppukasvi, kuten marihuana, sillä ei ole psykoaktiivista vaikutusta. Siementä pidetään helposti syötävänä ja helposti sulavana proteiinin muotona sen korkean edestiinipitoisuuden vuoksi. Siemenellä on hienovarainen pähkinäinen maku, jota voidaan myös kuvailla kermaiseksi. Tuotantoprosessi Hamppusiemen Näin ollen tuotanto alkaa Cannabis Sativa -kasvin viljelystä. Kasvava hamppu sisältää lähes ei-psykoaktiivisia aineita. Itse asiassa, kasvit ilman näitä aineita sisältävät paljon enemmän kuitua. Terveelliset ominaisuudet Hamppusiemen ja sovellukset Hamppusiemen sisältää monia aminohappoja ja on rikas proteiinien, vitamiinien ja mineraalien lähde. Hamppusiemenin välttämättömät aminohapot ovat erittäin tärkeitä kehollesi, ja voit saada niitä vain ruoasta. Hamppusiemen on yksi rikkain ja paras kasvipohjainen proteiinin lähde, vitamiini...
Tarjotin Tiivistyskone TSS126-OVERSKIN - Puoliautomaattinen Pneumaattinen Tarjotin Tiivistin

Tarjotin Tiivistyskone TSS126-OVERSKIN - Puoliautomaattinen Pneumaattinen Tarjotin Tiivistin

OVERSKIN-teknologian ansiosta puoliksi automaattinen pneumattinen kulhojen tiivistyslaite TSS126 mahdollistaa perinteisen tiivistämisen kulhoon, mutta myös erityisten tuotteiden, kuten hienon lihan tai äyriäisten, pakkaamisen suurilla volyymeilla ja jopa 40 mm ylitse. TSS126:n teknologinen tehokkuus voidaan yhdistää uuteen kartonkipakkausjärjestelmään, jossa on räätälöitävissä olevat grafiikat, luodakseen innovatiivisen tiivistyksen, jolla on suuri esteettinen vaikutus. Mitat: 590 mm x 750 mm x 1.640 mm Paino: Noin 190 kg Kulhojen maksimi korkeus: 100 (valinnainen 150) mm Tiivistystyökalun koko: 420 mm x 280 mm Maksimi kalvon koko: Ø 250 mm x 470 mm Syklit minuutissa: 3 - 8 Ilman kulutus: 13 Nl/c Pneumaattinen syöttö: 6 - 8 bar Kaasu syöttö: 3 bar Teho: Noin 3,5 kW Sähkönsyöttö: 380 V 3 P + N + T 16 A Mitat :590 mm x 750 mm x 1.640 mm Paino :noin 190 kg Kulhojen maksimi korkeus :100 (valinnainen 150) mm Tiivistystyökalun koko :420 mm x 280 mm Maksimi kalvon koko :Ø 250 mm x 470 mm Syklit minuutissa :3 - 8 Ilman kulutus :13 Nl/c Pneumaattinen syöttö :6 - 8 bar Kaasu syöttö :3 bar Teho :noin 3,5 kW Sähkönsyöttö :380 V 3 P + N + T 16 A
Ohraheinäjauhe (EU) Luomu - Ohraheinäjauhe (EU) Luomu

Ohraheinäjauhe (EU) Luomu - Ohraheinäjauhe (EU) Luomu

Ominaisuus ja historia Ohraheinä Ohraheinä on ruoho, joka kasvaa EU:ssa. Sadonkorjuu Ohraheinä Kun kasvi valmistautuu lisääntymisvaiheeseen, kaikki ravinteet kerääntyvät versoihin. Se on hetki, jolloin on aika korjata sato. Nämä ravitsevat versot käsitellään meidän vehnäruohopulveriksi. Ohra on viljelty jo tuhansia vuosia ja se oli yksi ensimmäisistä viljelykasveista, jotka on kotiutettu ihmiskäyttöön. On todettu, että muinaiset egyptiläiset korjasivat sekä ohran että nuoria versoja, ja Raamatussa on viittauksia ohrakasvin käyttöön tärkeänä uskonnollisena uhrauksena. Terveelliset ominaisuudet Ohraheinä ja sovellukset Ohraheinä on runsas kuitujen, proteiinien, raudan, kuparin, aminohappojen, entsyymien ja klorofyllin lähde. Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa sekä vahvojen luiden säilyttämistä. Kupari kuljettaa happea kehossa, mutta tukee myös kognitiivista toimintaa...
Koko Luomu Pellavansiemen

Koko Luomu Pellavansiemen

Linssin alkuperä Linssi on pellavan siemen, kasvi, jota on viljelty pitkään. Linssiä kasvatetaan ravinto- ja kuitukasvina alueilla, joilla on lauhkea ilmasto. Sopivimmat pellavamaat, lukuun ottamatta alluvia, ovat syviä savimaita, joissa on korkea orgaanisen aineen pitoisuus. Pellava kasvaa usein juuri vedenpinnan yläpuolella karpalosuoissa. Raskas savi ei sovellu, eikä myöskään sora- tai kuivia hiekka-alueita. Koko linssin tuotantoprosessi Koko linssisiemeniä varten kasvatettu pellava saa kypsyä, kunnes siemenkapselit ovat keltaisia ja juuri alkavat halkeilla, sitten se korjataan. Tämä voidaan tehdä leikkaamalla vain kasvien päät tai koko kasvi. Korjuun jälkeen linssisiemenet puhdistetaan ja ne ovat valmiita pakattavaksi. Linssin terveelliset ominaisuudet Linssi sisältää vitamiineja B1 ja B2, kaliumia, sinkkiä, kalsiumia, magnesiumia, omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Lisäksi linssi, joka on kasviperäinen tuote, sisältää monia erilaisia ja välttämättömiä...
Värin stabilointi/optimointi

Värin stabilointi/optimointi

Nykyisessä vahvasti kilpailullisessa elintarvikemaailmassa jokaisen tuotteen on näytettävä parhaat puolensa voittaakseen loppukäyttäjän huomion ja päätyäkseen ostoskoriin. Laadun ja toiminnallisuuden lisäksi ulkonäöllä on myös ratkaiseva rooli. KolorFox ® Värin parantaminen ja tuotteen suojaaminen Lihateollisuus ei ole ainoa, joka suosii intensiivistä luonnollista punaista väriä. Kuluttajat yhdistävät usein tämän värin korkeaan laatuun ja tuoreuteen. Makeiset, maitotuotteet tai lihatuotteet – KolorFox® tarjoaa uuden tuoreen värin kaikille näille. Seuraavat variantit ovat saatavilla: KolorFox® CPS keitettyjen makkaratuotteiden, kuivaliha- ja maksamakkaratuotteiden, kalojen, makeisten, lihasalaattien ja jogurtin värin parantamiseen antaa tuotteelle myös paljon tasaisemman punaisen värin, ja se on myös lämpötilankestävä. KolorFox® C keitettyjen makkaratuotteiden, kuivaliha- ja maksamakkaratuotteiden, makeisten, lihasalaattien ja jogurtin värin parantamiseen antaa lämpötilankestävän punaisen värin.
Pakkausvaihtoehdot

Pakkausvaihtoehdot

Vakiopakkauksista asiakaskohtaisiin ratkaisuihin. Aseptiset säiliöt, isot pussit, foliolaukut, dippikupit, pussit, muovitynnyrit ja paljon muuta. Meillä on oikea pakkaus tuotteillesi. Ota yhteyttä.
Natriummalaatti

Natriummalaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa natriummalaattia jauheena, hienojauheena elintarvikelaatuisena. Elintarvikekäytössä sitä käytetään happosäätelijänä. CAS 676-46-0 \ 64887-74-7 \ 3105-51-9 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten irtotiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Luomu Kaakaovoi Blokki

Luomu Kaakaovoi Blokki

Historia ja alkuperä Kaakaopapu (Theobroma) kerättiin ensimmäisen kerran olmekien toimesta Meksikossa jo vuonna 1000 eaa. Silloin sitä käytettiin pääasiassa vahvistavien juomien valmistamiseen. Vuosien saatossa mayat ja atsteekit omaksuivat tämän käytön kulttuureihinsa. Kaakaosta tuli osa seremoniallisia rituaaleja, ja kaakaopavut olivat maksuväline. 1500-luvulla espanjalaiset toivat kaakaon Eurooppaan. 1600-luvun puolivälissä siitä tuli suosittu juoma. Kaakaopuita alettiin viljellä Aasiassa ja Länsi-Afrikassa erilaisten eurooppalaisten siirtokuntien kautta, sillä Euroopassa oli kasvava kysyntä suklaalle. Kaakaopapu on raaka-aine, jota käytetään suklaan tuotannossa. Nämä kaakaopavut ovat peräisin Etelä-Amerikan trooppisilta alueilta (Ecuador). Theobroma cacao -puu on pyhä mayojen ja atsteekkien keskuudessa. Puusta kerätään kaakaopavut käsin, ja raakapavut puhdistetaan luonnonvedessä ja valitaan parasta laatua varten. Tämä prosessi varmistaa, että ravinteet...
Luomu Sitruunaruohopulveri - Luomu Sitruunaruohopulveri

Luomu Sitruunaruohopulveri - Luomu Sitruunaruohopulveri

Alkuperä Sitruunaruoho, joka tunnetaan myös nimellä Sereh, on trooppinen kasvi Kaakkois-Aasiasta, jolla on voimakas sitrushedelmän maku ja tuoksu. Tämä mauste on yleisesti käytössä indonesialaisessa, thaimaalaisessa, surinamelaisessa ja vietnamilaisessa keittiössä. Tämä sitruunaruohojauhe on peräisin Egyptistä. Käyttö Sitruunaruoho (Cymbopogon citratus) on yleisesti käytössä keitoissa ja curryissa, mutta se maistuu myös erinomaisesti linnunlihan, naudanlihan ja kalan kanssa. Se antaa raikasta hapokkuutta, joka syventää mausteisten tai makeiden ruokien makua. Kuivattamalla ja jauhamalla kasvin varret saadaan pehmeän vihreää jauhetta. Jauhettu sitruunaruoho on tiiviimpää ja voimakkaamman makuista kuin tuore sitruunaruoho, joten ole varovainen jauheen määrän kanssa ja lisää sitä varovasti ruokaan. Voit myös valmistaa sitruunaruoho-teetä. Curaçaolla tätä teetä on juotu jo vuosikymmeniä. Lisäksi sitruunaruoho raikastaa hengitystäsi huomattavasti!
Luomu Sitruunankuorijauhe

Luomu Sitruunankuorijauhe

Alkuperä Sitruunankuorijauhe valmistetaan sitruunan kuoresta. Sitruuna on sitruunapuun (Citrus Limonum) hedelmä. Sitruuna on kotoisin Aasiasta, mutta se on nykyään yleinen Välimeren alueella ja Amerikassa. Tämä sitruunankuorijauhe tulee Chilestä. Sitruunankuori sisältää jopa 10 kertaa enemmän välttämättömiä ravintoaineita kuin sitruunan mehu. Ravinteet ja käyttötarkoitukset Sitruunankuorijauhe sisältää A- ja C-vitamiineja sekä mineraaleja, kuten magnesiumia ja kalsiumia. Lisäksi sitruunankuori sisältää myös kaliumia ja beetakaroteenia. Sekä sitruunankuoren keltainen että valkoinen osa käytetään tässä jauheessa, mikä voi antaa sille kitkerän maun. Korkea C-vitamiinipitoisuus yhdessä läsnä olevien flavonoidien kanssa varmistaa, että tämä tuote on terveellinen lisä mihin tahansa ateriaan. Tätä sitruunankuorijauhetta voidaan lisätä moniin erilaisiin ruokiin, kuten salaatteihin, jälkiruokiin, leivonnaisiin ja liharuokiin. Tätä tuoretta maustetta käytetään myös usein teessä.
Tyhjennyskammio Kone TCM101 - Pöytätason Tyhjennyskammio Pakkauskone

Tyhjennyskammio Kone TCM101 - Pöytätason Tyhjennyskammio Pakkauskone

Elintarvikkeiden vakuumipakkauskoneet - Pöytävakuumikaappikone TCM101-vakuumikaappikoneessa on 300 mm:n hitsausraita ja 8 m³/h:n pumppu. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat vakuumi- ja marinoimistoiminnot. Sen pienen koon ja mahdollisuuden ansiosta tallentaa jopa 9 hitsausohjelmaa, se on ihanteellinen ratkaisu ravintoloille, supermarketeille, pienille herkkukaupoille ja teurastamoille. Saatavilla myös kaasumallina. Mitat :410 mm x 460 mm x 430 mm Paino :36 kg Vakuumikaapin koko :310 mm x 350 mm x 190 mm Hitsausraita :1x 300 mm Kaasu (valinnainen) :• Vakuumipumppu :8 m³/h Teho :1 kW Sähkönsyöttö :230 V / 50 - 60 Hz Tekniset ominaisuudet :Automaattinen sykli vakuumille ja hitsaukselle, Elektroninen Softair-toiminto: Automaattinen sykli vakuumille ja hitsaukselle, Elektroninen Softair-toiminto
Inkivääripalat 3-6 mm Luomu

Inkivääripalat 3-6 mm Luomu

Inkiväärin alkuperä ja historia Inkivääri on viljelty juurikasvi. Tämä tarkoittaa, että sitä ei esiinny luonnossa. Kuitenkin inkivääri on ollut olemassa hyvin pitkään. Sitä viljeltiin ensimmäisen kerran austronesialaisilla merialueilla Kaakkois-Aasiassa noin 3000 vuotta ennen Kristusta. Kiitos esihistoriallisen merimuuton, austronesialaiset laajensivat alueitaan Madagaskarista Havaijille vuoteen 1500 eKr. asti. Ja näiden muuttojen aikana inkiväärijuuri tuli mukaan. Noin ensimmäisellä vuosisadalla eKr. inkivääri saapui ensimmäisen kerran Eurooppaan Intian kautta. Nykyään suurin osa maailman inkiväärintuotannosta tapahtuu Intiassa. Inkiväärin ominaisuudet Inkivääri on sukua kurkumalle, kardemummalle ja galangalille. Inkivääriä käytetään yrttilääkkeenä ja monipuolisena mausteena. Sitä käytetään teessä, vihannesten maustamiseen, makeisissa ja alkoholijuomissa, mutta myös käsiteltynä etikassa (kuten suolakurkkujen valmistuksessa). Terveelliset ominaisuudet Inkivääri tunnetaan tulehdusta ehkäisevästä vaikutuksestaan ja sen positiivisista vaikutuksista...
Välipallot Saksan väreissä - Culivision Trendiraportti

Välipallot Saksan väreissä - Culivision Trendiraportti

Euroopan mestaruuskilpailut 2024 Saksassa Teeman mukaisesti olemme kehittäneet erilaisia tuotteita Saksan väreissä musta, punainen, kulta erityisesti lihan, välipaloja ja maitotuotteita varten. Näin jalkapalloilta muuttuu vielä kauniimmaksi.
Koko Luomu Pellavansiemen - Koko Luomu Pellavansiemen

Koko Luomu Pellavansiemen - Koko Luomu Pellavansiemen

Linjansiemenen alkuperä Linjansiemen on pellavan siemen, ja tämä kasvi on ollut viljelyssä jo pitkään. Linjansiemeniä kasvatetaan ravinto- ja kuitukasvina alueilla, joilla on kohtuullinen ilmasto. Pellavalle parhaiten soveltuvat maaperät, alluviaalisten lisäksi, ovat syviä savimaita, joissa on korkea orgaanisen aineksen pitoisuus. Pellava kasvaa usein vedenpinnan yläpuolella karpalo-soilla. Raskas savi ei sovellu, eikä myöskään kivimäiset tai kuivat hiekka-alueet. Koko linjansiemenen tuotantoprosessi Pellavaa, jota kasvatetaan koko linjansiemeneksi, saa kypsyä, kunnes siemenkodat ovat keltaisia ja alkavat juuri halkeilla, minkä jälkeen se korjataan. Tämä voi tapahtua leikkaamalla vain kasvien latvat tai koko kasvi. Korjuun jälkeen linjansiemenet puhdistetaan ja ne ovat valmiita pakattavaksi. Linjansiemenen terveelliset ominaisuudet Linjansiemen sisältää B1- ja B2-vitamiineja, kaliumia, sinkkiä, kalsiumia, magnesiumia, omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Lisäksi linjansiemen sisältää kasvi…
Glukoosi DE 97 Dekstroosijauhe Hieno Luomu

Glukoosi DE 97 Dekstroosijauhe Hieno Luomu

D-glukoosi Glukoosi on luonnollisesti esiintyvä kemiallinen yhdiste. Tätä glukoosijauhetta kutsutaan myös D-glukoosiksi. D-glukoosia kutsutaan myös rypälesokeriksi tai dekstroosiksi. D-glukoosi on monosakkaridi (yksinkertainen sokeri), hiilihydraattien alaluokka. Se on tärkeä energianlähde. Glukoosia valmistavat kasvit ja suurin osa levistä fotosynteesin avulla (valon muuttaminen hiilihydraateiksi). Dekstroosi Ekvivalentti (DE) Glukoosin DE-numero kertoo jotain glukoosin sitoutumisvoimasta ja makeusvoimasta, ja se riippuu hydrolyysin asteesta. Tärkkelys muutetaan glukoosiksi hydrolyysin avulla. Mittakaavassa 0 - 100, 0 on puhdasta tärkkelystä ja 100 puhdasta glukoosia. Mitä alhaisempi numero, sitä korkeampi tuotteen sitoutumisvoima. Mitä korkeampi numero, sitä korkeampi makeusvoima. Käyttö Glukoosi voidaan imeä suoraan ohutsuolesta verenkiertoon. Kun se kiertää veressä, glukoosi otetaan käyttöön...
Luomu Auringonkukkaöljy Deodorisoiva

Luomu Auringonkukkaöljy Deodorisoiva

Puristettu Auringonkukkaöljy Meidän luomuauringonkukkaöljymme on puristettu auringonkukansiemenistä, jotka on hankittu Euroopasta. Deodorisoidun auringonkukkaöljyn tuotantoprosessi Eganic auringonkukkaöljy suodatetaan, deodorisoidaan ja värjätään höyrykäsittelyn sekä luonnollisen valkaisumaaperän, aktiivihiilen ja sitruunahapon avulla. Deodorisoidun auringonkukkaöljyn erityispiirteet Auringonkukkaöljy on neutraali maultaan ja makultaan, joten se sopii erinomaisesti leivontaan ja paistamiseen. Se on myös ihanteellinen ruokaöljy kasvissyöjille ja vegaanille. Auringonkukkaöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia.
Makuvahvistin

Makuvahvistin

Intense Pur ® Luonnollinen makuaine Intenso Pur® on perinteisten mausteiden korvike. Se antaa tuotteille tasapainoisen, aromaattisen maun ja täydentää kokonaisvaltaista aistimusta. Intenso Pur® makuaine FUCHSilta on saatavilla eri variantteina: Intenso Pur®: näkyvillä maustehippusilla Intenso Pur® Extrakt: ei näkyviä maustehippusia, sopii kypsennettyihin, suolattuihin tuotteisiin, keitettyihin makkaroihin ja moniin valmisruokiin, keittoihin, kastikkeisiin ja välipaloihin Intenso Pur® ohne Dextrose: erityisesti kehitetty kuivamakkaroiden ja puolikuivien tuotteiden valmistukseen. Intenso Pur® Bio: näkyvillä maustehippusilla ja ainesosilla, jotka ovat peräisin sertifioiduista luomutiloista Hyödyt tiivistetysti: Ei monosodiumglutamaatin lisäystä Ei hiivauutetta Ei palmuöljyä Ei mausteita (HVP) Ei ilmoitettavia lisäaineita Ei ilmoitettavia allergeeneja (liitteen III FIC mukaan)
Mustat Chia-siemenet Luomu - Mustat Chia-siemenet Luomu

Mustat Chia-siemenet Luomu - Mustat Chia-siemenet Luomu

Chia Siemenet Musta Luomu Chia siemenet ovat pieniä ja mustia. Kun liotat niitä vedessä, ne muuttuvat tahmeiksi tai geelimäisiksi. Kasvin tieteellinen nimi, josta luomuchia siemeniä kerätään, on Salvia Hispanica. Nimestä huolimatta ne ovat alun perin kotoisin Etelä-Amerikasta ja Meksikosta (Latinalaisesta Amerikasta). Nykyään kasveja viljellään ympäri maailmaa. Chia siemeniä on kulutettu jo 1500-luvulta lähtien, muun muassa energian ja kestävyyden vuoksi. On nyt selvää, että Chialla on todella korkea ravintoarvo. Chia siementen käyttö Chia siemenet ovat yleensä ruskeita, vaikka ne ovat usein myös mustia ja joskus jopa valkoisia. Koska ne muuttuvat geelimäisiksi, kun niihin lisätään vettä, niitä voidaan käyttää keittiössä munien korvikkeena sakeuttamisaineena ja emulgointiaineena. Chiaa voit ostaa suurissa erissä Vehgrosta. Chia siemenet säilyvät pitkään ja ovat edullisesti hinnoiteltuja. Chia siemeniä voit jauhaa tai käyttää kokonaisina…
Luomu Panela Sokeri

Luomu Panela Sokeri

Panela-sokerin alkuperä Panela-sokeri on alun perin kotoisin Keski- ja Etelä-Amerikasta. Sen miellyttävä makeus, kirkas karamelli ja kevyt raikkaus täydentävät hienovarainen lakritsimaun. Panela-sokerin tuotantoprosessi Panela-sokeri saadaan puhtaasta sokeriruokomehusta, jolloin useat arvokkaat ainesosat, kuten vitamiinit ja mineraalit, eivät katoa. Tuotteen terveelliset ominaisuudet ja käyttötarkoitukset Panela ei ole jalostettu. Tämä tarkoittaa, että kaikki vitamiinit ja mineraalit ovat edelleen tallella. Panela-sokerilla on kultainen keltainen tai karamellinvärinen sävy. Kolumbiassa luomupanela-sokeria käytetään erityisesti kuumissa ja kylmissä juomissa. Halutun makeuden mukaan oikea määrä sekoitetaan kylmään tai kuumaan veteen.
Tyhjennyskammio Kone TCM106-C - Mukana Liikkuva Vaunu

Tyhjennyskammio Kone TCM106-C - Mukana Liikkuva Vaunu

TCM106-C on vaunuun asennettu tyhjöpakkauskone, joka voi yhdistää useita sulkureunoja maksimaalisen tuottavuuden saavuttamiseksi. Sen 100 m³/h pumppu ja tyhjöimisen sekä marinoimisen toiminnot tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun ravintoloille, supermarketeille, pienille herkkukaupoille ja teurastamoille. Saatavilla myös kaasuversiona. Mitat: 1.040 mm x 730 mm x 1.050 mm Paino: 220 kg Tyhjökammiokoko: 920 mm x 570 mm x 200 mm Sulkureuna: 2x 550 mm Lisäsulkureunat (valinnainen): • Kaasu (valinnainen): • Tyhjöpumppu: 100 m³/h Teho: 2,50 kW Sähkönsyöttö: 380 V / 50 - 60 Hz Tekniset ominaisuudet: Automaattinen sykli tyhjöimiseen ja hitsaamiseen, Elektroninen Softair-toiminto, Marinoimistoiminto, Pumpun esilämmitys, Syklilaskuri, Ilman palautus magneettiventtiilillä, Helppo puhdistus - Irrotettavat tiivisteet, Kaasu vaihtoehtona Mitat :1.040 mm x 730 mm x 1.050 mm Paino :220 kg Tyhjökammiokoko :920 mm x 570 mm x 200 mm Sulkureuna :2x 550 mm Tyhjöpumppu :100 m³/h Teho :2,50 kW Sähkönsyöttö :380 V / 50 - 60 Hz Tekniset ominaisuudet :Automaattinen sykli tyhjöimiseen ja hitsaamiseen, Elektroninen Softair-toiminto