Puoliautomaattinen TSS125-BG -kulhojen tiivistyskone on tutkimus- ja kehitysinvestointien tulos. Patentoitu täysin sähköinen voimansiirtojärjestelmä mahdollistaa MAP-tiivistämisen (kaasupuhdistus) ilman paineilmaa. Kaikki tiivistysparametrit ovat säädettävissä erikseen, ja koneeseen voidaan tallentaa jopa 10 erilaista ohjelmaa. Koneen joustavuus on korkea: on mahdollista valita eri tiivistystilat (tiivistys, tyhjö ja MAP). Leikatut muodot voidaan mukauttaa kulhon koon ja muodon mukaan. Leikatun muodon ansiosta lopputulos on kulho, joka sopii täydellisesti supermarketin hyllyille ja tarjoaa aina tuoreen ja houkuttelevan tuotteen.
Mitat :595 mm x 980 mm x 1.495 mm
Paino :170 kg
Max. kulhon koko :420 mm x 280 mm x 100 (valinnainen 150) mm
Max. kelan leveys ja halkaisija :L= 470 / Ø 250 mm
Syöttö :Sähköinen
Kulhojen syöttö ja käsittely :Manuaalinen + sähköinen
Muoto :Leikattu tai tasainen levy
Syklit minuutissa :3 - 8
Yksilölliset digitaaliset hitsausohjelmat :10
Tyhjöpumppu :Integroitu 25 m³/h Bush OIL
Sähkönsyöttö :220 V / min. 2.500 W - max. 3.500 W
Kardemumma (Elettaria cardamomum)
Kardemumma kasvaa trooppisilla alueilla, pääasiassa Intian ja ympäröivien maiden vuoristoissa. Mauste liittyy inkivääriin ja sitä käytetään usein intialaisissa ja Lähi-idän ruoissa. Kodat ovat vihreitä ja sisältävät mustia siemeniä, jotka vapauttavat aromit. Kardemummalla on herkullinen makea ja voimakas tuoksu.
Kardemumman maku
Kardemumma maistuu raikkaalta, kuin bergamotti, sitruuna ja kamferi, ja siinä on eukalyptuksen vivahde. Käytettäessä se vapauttaa herkullisen, kukkaisen maun. Mauste voi nopeasti tulla hallitsevaksi, joten älä käytä liikaa.
Mitä voit tehdä kardemummalla
Voit tehdä monia asioita kardemummalla. Lisää sitä pataruokaan tai curryyn, käytä teelusikallinen porkkanakakussa tai muussa herkullisessa leivonnassa.
Historia ja alkuperä
Kaakaopapu (Theobroma) korjattiin ensimmäisen kerran olmecien toimesta Meksikossa jo vuonna 1000 eKr. Sitä käytettiin tuolloin pääasiassa voimistavina juomina. Vuosien saatossa mayat ja atsteekit omaksuivat tämän käytön kulttuureihinsa. Kaakaosta tuli osa seremoniallisia rituaaleja, ja kaakaopavut olivat maksuvälineenä. 1500-luvulla espanjalaiset toivat kaakaon Eurooppaan.
1700-luvun puolivälissä siitä tuli suosittu juoma. Eri Euroopan maiden siirtokuntien kautta kaakaopuita alettiin viljellä Aasiassa ja Länsi-Afrikassa, koska Euroopassa oli kasvava kysyntä suklaalle.
Kaakaopapu on raaka-aine suklaan tuotannossa. Nämä kaakaopavut tulevat trooppisilta alueilta Etelä-Amerikassa (Ecuador). Theobroma cacao -puu on pyhä mayojen ja atsteekkien keskuudessa. Puun kaakaopavut korjataan käsin, ja raakapavut puhdistetaan sitten luonnollisessa vedessä ja jatketaan...
Päivämäärän alkuperä
Päivämäärä on kivivilja, joka tulee päivämääräpalmun (Phoenix dactylifera) hedelmästä, ja sitä voidaan syödä tuoreena tai kuivattuna. Kiviviljat ovat hedelmiä, joissa on kova, kivimäinen ydin tai siemen. Päivämäärä on sylinterimäinen hedelmä, joka on 5–7 senttimetriä pitkä.
Päivämäärät kasvavat suurissa tertuissa näillä puilla, ja ne korjataan marraskuussa ja joulukuussa. Noin 30 päivämäärää voi kasvaa näissä tertuissa, ja yhdestä puusta voidaan kerätä 20–150 kiloa päivämääriä.
Viljely alkoi Lähi-idässä noin 3 000 vuotta sitten. Päivämääräpalmut viihtyvät kuivassa ilmastossa, jossa on kosteaa maata. Päivämäärästä on jopa 400 eri lajiketta. Nämä Pakistanista peräisin olevat kuivatut päivämääräpalat ovat saatavilla ympäri vuoden. Kuivatut päivämäärät ovat rikkaita A- ja B-vitamiineista, raudasta, magnesiumista ja fosforista.
Käyttö
Päivämääräpalat voidaan syödä välipalana, ja keittiössä päivämäärät yhdistyvät hyvin pähkinöiden ja tuorejuuston kanssa. Lisäksi näitä paloja voidaan käyttää jälkiruoissa sekä erilaisissa liha- ja kalaruokissa.
Pruikkisieni Jauhe: Leijonanharja Hericium Luomu
Leijonanharja jauhe on jauhe, joka on peräisin sienestä, jolla on erityinen nimi 'leijonanharja'. Suomeksi sieni tunnetaan nimellä pruikkisieni. Silti sinun ei tarvitse odottaa, että tuomarit kulkevat oikeuteen tällainen asia päässään.
Haluatko ostaa pruikkisientä? Katso myös nimityksiä leijonanharja, erinaceus ja hericium. Näitä termejä käytetään kaikki tätä erityistä pomponin muotoista sientä varten.
Leijonanharja jauheen maku
<p…
Mitä sinun tulisi tietää ruusunmarjoista
Ruusunmarja on ruusun lihallinen valehedelmä. Riippuen ruusulajista ja -lajikkeesta, väri voi olla punainen, oranssi, violetti tai musta.
Jotain ruusunmarjan viljelystä
Ruusunmarjoja korjattaessa ne jätetään yleensä pensaan oksille ensimmäiseen pakkaseen asti, mikä antaa niille kauniin kirkkaan punaisen värin ja myös pehmentää niitä hieman. Jäljelle jääneet kukat leikataan sitten pois ja ruusunmarjat leikataan mahdollisimman lähelle pensaan pullistuneita, pallomaisia marjoja.
Terveelliset ominaisuudet ruusunmarjassa
Ruusunmarjat ovat rikkaita C-vitamiinin lähteitä ja sisältävät myös A-, B1- ja B2-vitamiineja. Tällä hetkellä tutkitaan ruusunmarjojen vaikutusta nivelrikon kivun vähentämisessä.
Mihin ruusunmarjajauhetta voi käyttää?
Voit käyttää ruusunmarjajauhettamme lasillisessa mehua, jogurttia tai vettä. Se on myös erinomainen ainesosa terveellisen superfood-smoothien tai -shaken valmistamiseen.
Punajuurijauhe Premium Luomu
Punajuurijauhe on punajuuren jauhetta, se on selvä asia. Jauhe on monille ihmisille todennäköisesti tuntematon, mutta sillä on enemmän kuin tarpeeksi tarjottavaa. Punajuuret: eivät kaikki pidä niistä. Makuasioista voi kiistellä. Mutta se, mikä ei ole kiistanalaista, on se, että punajuuret ovat äärimmäisen terveellisiä.
Punajuurijauhe on yhtä terveellistä kuin tuore punajuuri. Punajuuret ovat, kuten odottaa saattaa, sokerijuurikkaiden serkkuja, mutta paljon alhaisemmalla kaloriarvolla. Punajuuret ovat eräänlainen juurikasvi. Aikanaan ne olivat vaaleita, myöhemmin ne saivat punaisen värin. Tämä punainen väri voi olla melko hankala, sillä se tahrat vaatteita, ja sen poistaminen on vaikeaa.
Miksi ostaa punajuurijauhetta?
Punajuurijauheessa on tärkeitä ravintoaineita. Siinä on muun muassa lukuisia mineraaleja ja vitamiineja. Ajattele kaliumia, magnesiumia, rautaa ja fosforia. Lisäksi punajuurissa on runsaasti kuituja, v...
Hamppuproteiinijauhe
Hamppuproteiini, eli hamppuproteiinijauhe, on valmistettu hampunsiemenistä. Hamppu on eläinperäisten proteiinilähteiden, kuten lihan, korvike. Hamppu on biologinen proteiinijauhe. Proteiinilisät, kuten hamppuproteiinijauhe, valmistetaan konsentraateista, joissa on enemmän proteiinia ja vähemmän hiilihydraatteja sekä rasvoja kuin alkuperäisessä tuotteessa.
Miksi hampunsiemenet ovat superfood?
Hampunsiemenet ovat superfood, koska ne ovat täynnä magnesiumia ja rautaa. Yksi ruokalusikallinen hampunsiemeniä vastaa 50 grammaa pinaattia rautapitoisuudeltaan. Kaikkien, jotka kärsivät raudanpuutteesta, tulisi vakavasti harkita hamppuproteiinia. Hampunsiemenöljy on myös erittäin terveellistä, ja kasvin lehdet ovat syötäviä.
Hampunsiemeniä ei syyttä pidetä superfoodina. Hamppuproteiinijauhe on rikas erilaisista välttämättömistä rasvahapoista, E-vitamiinista sekä mineraaleista kuten kaliumista, natriumista, fosforista, rikkistä, magnesiumista, raudasta, kalsiumista ja sinkistä.
Veritip...
Äärimmäisen ikiaikaiset juuret
Nuolijuurikas tai nuolijuurikas (Maranta arundinacea) on suuri, monivuotinen kasvi Maranta-suvusta, ja se kasvaa sademetsissä. Nuolijuurikasta viljeltiin jo 11 000 vuotta sitten. Nuolijuurikas on myös nimi helposti sulavalle tärkkelykselle, joka saadaan juurakoista. Nuolijuurijauhe on erinomainen sitova aine kermaisille kastikkeille ja glaseerauksille, ja sillä on neutraali maku.
Nuolijuurikkaan viljely
Juurakot korjataan vuoden kuluttua istutuksesta. Ne sisältävät noin 23 % tärkkelystä. Ne pestään ensin ja sitten kuoritaan paperimaisesta ihosta. Tämän jälkeen ne pestään uudelleen, kuivataan ja jauhetaan massaksi. Näin saatu maitomainen neste suodatetaan, jotta saadaan tärkkelysjauhetta.
Nuolijuurijauheen käyttötarkoitukset
Nuolijuurijauhetta käytetään kastikkeiden valmistamiseen. Käytä puolta vähemmän nuolijuurijauhetta kuin (tavallista) jauhoa reseptissä. Tarkka määrä vaihtelee riippuen kastikkeen halutusta paksuudesta. Nuolijuurikas on helppo sulattaa.
Mikä on Quinoa?
Quinoa (Chenopodium quinoa) jauho koostuu jauhetuista quinoansiemenistä. Quinoansiemen on vilja Andien vuoristosta Etelä-Amerikassa, joka sisältää enemmän proteiineja, ravintokuituja, B-vitamiineja ja ravintomineraaleja kuin monet muut viljat. Sitä on käytetty jo tuhansia vuosia eläinten rehuna ja noin 4000 vuotta ihmisten kulutukseen. Sen kasvavan suosion vuoksi tuotanto kasvaa vuosittain, mutta ei riittävästi kysynnän tyydyttämiseksi. Quinoan hinta on siksi viimeisten 15 vuoden aikana yli kolminkertaistunut.
Ravintoarvot Quinoa
Quinoa on rikas seuraavissa ravintoarvoissa: proteiinit, ravintokuidut, useat B-vitamiinit, magnesium, fosfori ja mangaani.
Monipuolinen käyttö
Quinoa-jauhoa voi käyttää monissa eri ruokalajeissa. Se sopii erinomaisesti leivän, leivonnaisten ja muiden maukkaiden leivonnaisten leivontaan. Valmista esimerkiksi taikina kakuille, vohveleille ja pannukakuille. Leivonnassa tai keittämisessä ...
Shiitaken alkuperä ja historia
Shiitake (Lentinula edodes) on syötävä sieni, joka esiintyy luonnollisesti Japanissa, Kiinassa ja Koreassa. Tässä sienestä on kasvatettu vuosisatojen ajan, ja sitä arvostetaan sen maun ja tuoksun vuoksi. Aasialaisessa keittiössä se on yleisesti käytetty sieni. Shiitake kasvaa kovilla puulajeilla, kuten pyökillä, tammella, pähkinällä ja kastanjalla. Shiitakella on vaaleanruskea tai tummanruskea lakki, ja se kuuluu maailman eniten viljeltyjen sienten joukkoon.
Käsittely shiitakesienijauheeksi
Shiitake korjataan, kun se on kasvanut hyvin, mutta lakin reuna on vielä hieman kääntynyt alaspäin. Lakin tulisi olla jo irti varresta, muuten shiitake on vielä liian nuori. Jos lakki on liian leveä ulospäin, shiitake on jo liian vanha. Korjuun jälkeen sieni leikataan paloiksi ja laitetaan uuniin kuivumaan. Tämän jälkeen se käsitellään hienoksi shiitakesienijauheeksi.
Shiitaken terveelliset ominaisuudet
Shiitake sisältää …
7 Sienisekoitus Luomu
Ultimaattinen tehostaja immuunijärjestelmälle:
Reishi
Reishi sisältää antioksidantteja, hivenaineita, polysakkarideja, vitamiineja sekä mineraaleja kuten seleeni, boori ja germanium.
Chaga
Chaga on täynnä antioksidantteja ja erilaisia steroleja. Sterolit ovat kasvisteroideja, jotka tasapainottavat immuunijärjestelmää.
Shiitake
Shiitake on täynnä vitamiineja, kaliumia ja magnesiumia, ja se sisältää 13 g proteiinia per 100 g.
Maitake
Maitake on rikas aminohapoista ja sisältää antioksidanttia L-ergotioneiinia, joka tukee maksaa.
Leijonanharja
Leijonanharja (Hericium erinaceus) tukee immuunijärjestelmää ja sillä on myönteinen vaikutus keskittymiskykyyn.
Cordyceps
Cordyceps vahvistaa immuunijärjestelmää ja hidastaa sitä yliaktiivisuuden aikana.
Lumisieni
Lumisieni sisältää enemmän D-vitamiinia kuin mikään muu ravintolähde ja on rikas antioksidanteista.
Riisi
Riisi on viljelty kasvi. Tämä tarkoittaa, että se on kasvilaji, jota on kasvatettu ihmiskäyttöön ja joka on jalostettu villikasveista. Riisi (Oryza) on viljakasvi, jonka suurin tuottaja ja kuluttaja on Kiina ja suurin viejä Thaimaa.
Riisi kasvaa haarautuvana tähkänä. Tähkä sisältää 50–500 tähkää, joista jokaisessa on kukka. Munasarja ja myöhemmin jyvät ovat suojassa kauluksissa. Riisin kasvuprosessi kestää keskimäärin 3–6 kuukautta.
Riisin historia
Riisin alkuperä on Aasiassa. Noin 9000 vuotta sitten ihmiset alkoivat kasvattaa riisiä trooppisilla alueilla. Riisinjyviä löydettiin Shangshan kylästä. Viljely mahdollisti ihmisten asumisen yhdessä paikassa. Riisiä löytyi Shangsanista purkeista ja kivistä, yhdessä riisin jauhamiseen käytettävien työkalujen kanssa.
Riisiä ei syöty Euroopassa yleisemmin ennen 1400-lukua, mikä johtui löytöretkistä Aasiaan.
Käyttö
Riisijauho on jauhettu ja kypsentämätön…
Basilika (Ocimum basil)
Basilika Leikattu, mikrobiologisesti vähennetty, Luomu VehGro:lta on kasvilaji huulikukkaiskasvien perheestä. Sitä kutsutaan myös kuninkaalliseksi yrttiksi, koska se on peräisin kreikan sanasta basil, joka tarkoittaa kuningasta. Intiassa se on pyhä yrtti. Basilikalla on ainutlaatuinen, omalaatuinen maku, joka muistuttaa mintun, anis ja pippurin yhdistelmää. Vaikka sitä käytetään maailmanlaajuisesti, se on erityisen suosittua italialaisessa ja ranskalaisessa keittiössä. Basilika ja tomaatti ovat erinomainen yhdistelmä. Joten kaada sitä tomaattikeiton päälle. Lisäksi tämä vihreä pyhä yrtti sopii hyvin keittoihin ja kastikkeisiin, pestoon, juustoon, kala- ja liharuokiin sekä salaatteihin. Lisäys mahdollisimman myöhään on neuvo, jotta maku säilyy mahdollisimman hyvin.
Matcha-jauhe Perus Luomu
Matchaa käytetään pääasiassa vihreänä teenä. Luomu matcha-jauheessa on rikas ja täyteläinen maku, jota monet teeharrastajat arvostavat.
Matcha-kasvin tarina
Matcha-kasvi on kotoisin Japanista ja sen latinankielinen nimi on 'Camellia Sinensis'. Tämän erityisen kasvin lehdet jauhetaan matcha-jauheeksi. Matchan tummanvihreä väri johtuu klorofyllistä, aminohaposta.
Miksi ostaa matcha-jauhetta?
Matcha on täynnä mineraaleja, vitamiineja, antioksidantteja ja kofeiinia.
Polyfenolien rooli
Japanilainen matcha on rikas polyfenoleista: antioksidanteista, jotka suojaavat kehoa vapailta radikaaleilta.
Painonpudotus matchalla?
Matcha vähentää näläntunnetta.
L-teaniinin rooli
L-teaniini on aminohappo, joka auttaa rauhoittamaan aivoja. Matcha-teen juominen on ihanteellista kaikille, jotka etsivät hetkeä rauhoittumiseen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa Magnesium Citrate Malate -valmistetta hienojakoisena jauheena ravintolisille.
Vapaasti virtaava ja ei-hygroskooppinen jauhe liukenee kirkkaasti ja on stabiili liuoksessa. Ruokakäytössä sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 1259381-40-2
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovelluksen kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tilavuuspainon, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Polttava (rikka)kasvi
Kaikki ovat varmasti joskus saaneet polttia nokkosista. Se pistää ikävästi, ja siksi nokkoset ovat saaneet maineen rikkakasvina. Mutta kasvi on myös monipuolinen. Sitä voi syödä! Keitettynä nokkonen maistuu hieman pinaatille ja kurkulle.
Terveelliset ominaisuudet Nokkonen jauhe ja käyttötarkoitukset
Nokkonen sisältää valtavasti erilaisia terveellisiä aineita; mm. C-vitamiinia ja useita B-vitamiineja, E- ja K-vitamiinia. Mineraaleja; erityisesti rautaa, piitä ja kalsiumia. Se on myös tärkeä klorofyllin lähde. Lisäksi nokkosessa on tanniineja, proteiineja, flavonoideja (antioksidantteja), limaa ja kuituja. Nokkonen on käytössä resepteissä polentalle, pestolle, muusille, nokkoskeitolle tai yrttiteelle. Nokkonen on myös aktiivinen luonnollinen aine anti-hilse shampoossa.
Kaurahelmiä
Kaurahelmien valmistuksessa käytetään koko jyvää. Eli mukaan lukien kuori ja idut, eikä vain viljan tärkkelysosaa. Kaurahelmiä on siis aina täysjyvää. Kaurahelmiä on helpompi ja nopeampi valmistaa kuin kokonaisia kaurajyviä. Lisäksi ne ovat myös helpommin sulavia. Tärkeitä syitä siihen, miksi kaurahelmiä on niin suosittuja.
Kaurahelmien edut
Kaurahelmiä tarjoaa kehollesi runsaasti vitamiineja. Ne antavat sinulle voimaa, jota tarvitset päivän läpi pääsemiseksi, ja tyydyttävät ruokahalusi. Kaurahelmillä on vielä paljon muita etuja: ne alentavat kolesterolia, ovat antioksidanttien lähde, tarjoavat kehollesi runsaasti energiaa ja ovat nesteitä poistavia.
Tämä ravitseva kaura on herkullista jogurtissa, esimerkiksi aamiaiseksi. Se tukee hyvää hampaiden ja luiden muodostumista ja on lisäksi helposti sulavaa.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa Trikalsiumcitraattia jauheena, mikronisoituna jauheena, hienojauheena ja kompressoituina rakeina elintarvike/lääketeollisuusluokassa sekä ravintolisille.
Lääketeollisuuden sovelluksissa sitä käytetään hypokalsemian hoitoon.
Elintarvikkeiden sovelluksissa sitä käytetään happoregulointiin.
Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään happosiepparina ja ytimen muodostajana polymeereissä.
CAS 813-94-5 \ 5785-44-4
EINECS 212-391-7
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovelluksen kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tilavuuspainon, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Ruokosokeri
Ruokosokeri valmistetaan keittämällä sokeriruohon mehua, kunnes jäljelle jää kiinteä aine. Tätä kutsutaan myös kiteytymiseksi. Tämän jälkeen epätasaisuudet seulotaan pois ja jäljelle jää ruokosokeri. Prosessin aikana lisätään pieni osa melassia, mikä selittää beigen, kermaisen värin. Tämä orgaaninen raakasokeri on hieman maltainen ja miellyttävän makea. Sitä voidaan käyttää monenlaisissa tarkoituksissa, joihin myös tavallista sokeria käytetään.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkibisglycinaatteja jauheena elintarvikelaatuisena ja ravintolisille.
Bislgycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja.
Elintarvikekäytössä niitä käytetään sinkin rikastamiseen.
CAS 14281-83-5
EINECS 238-173-1
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Mistä tapioka tulee?
Tapioka on mauttomana ja tärkkelyspitoisena ainesosana peräisin maniokkipuun juuresta (kassava, yucca). Se on pensas, joka voi kasvaa 2–5 metriä korkeaksi. Kasvi on alun perin kotoisin Etelä-Amerikasta, mutta eurooppalaiset tutkimusmatkailijat levittivät sitä ympäri maailmaa. Nykyään kasvia viljellään pääasiassa Brasiliassa, Thaimaassa, Indonesiassa, Zairessa ja Nigeriassa.
Tapiokan sovellukset
Tapiokajauhoa käytetään sideaineena ruoassa (keittojen ja kastikkeiden valmistuksessa), lääkkeissä (tabletit) ja eläinrehussa, mutta se on myös tärkeä ainesosa krupukissa.
Alkuperä
Stevia, jota kutsutaan myös hunajakruunuksi, on luonnollinen makeutusaine, joka saadaan Etelä-Amerikasta kotoisin olevan Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä. Kasvin makeuden aiheuttavat yhdisteet ovat tiivistetyt steviaglykosidit.
Stevian nesteen edut
Nesteinen stevia on jopa 150 kertaa makeampaa kuin sokeri. Nesteinen stevia ei sisällä kaloreita ja sen glykeeminen indeksi on 0. Tämä tarkoittaa, että nesteinen stevia ei vaikuta haitallisesti verensokeritasoihin, joten se on erittäin sopiva makeutusaine diabeetikoille.
Käyttö
Stevia-uute nesteenä on erityisen sopiva juomien ja ruokien makeuttamiseen. Kaksi tai kolme tippaa nesteistä stevia-uutetta vastaa yhtä teelusikallista sokeria. Se ei kuitenkaan ole verrattavissa sokeriin, koska nesteinen stevia omaa karvaamman maun. Nesteistä steviaa voidaan esimerkiksi käyttää juomissa ja jogurteissa tai leivonnassa.
Vakuumikammio TCM103 on varustettu 500 mm:n sulkureunalla ja 20 m³/h pumpulla. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat vakuumi- ja marinoimistoiminnot. Sen kompaktin koon ja mahdollisuuden tallentaa jopa 9 sulkuohjelmaa ansiosta se on ihanteellinen ratkaisu ravintoloille, supermarketeille, pienille herkkukaupoille ja teurastamoille. Saatavilla myös kaasumallina.
Mitat: 610 mm x 630 mm x 450 mm
Paino: 78 kg
Vakuumikammion koko: 520 mm x 520 mm x 220 mm
Sulkureuna: 1x 500 mm
Kaasu (valinnainen): •
Vakuumipumppu: 20 m³/h
Teho: 1,20 kW
Sähkönsyöttö: 230 V / 50 - 60 Hz
Tekniset ominaisuudet: Automaattinen sykli vakuumille ja hitsaukselle, Elektroninen Softair-toiminto, Marinoimistoiminto, Pumpun esilämmitys, Syklilaskuri, Ilmanpalautus magneettiventtiilillä, Helppo puhdistus - Irrotettavat tiivisteet, Kaasu vaihtoehtona
Mitat: 610 mm x 630 mm x 450 mm
Paino: 78 kg
Vakuumikammion koko: 520 mm x 520 mm x 220 mm
Sulkureuna: 1x 500 mm
Kaasu (valinnainen): •
Vakuumipumppu: 20 m³/h
Teho: 1,20 kW
Sähkönsyöttö: 230 V / 50 - 60 Hz
Tekniset ominaisuudet: Automaattinen sykli vakuumille ja hitsaukselle, Elektroninen Softair-toiminto, Marinoimistoiminto, Pumpun esilämmitys, Syklilaskuri, Ilmanpalautus magneettiventtiilillä, Helppo puhdistus - Irrotettavat tiivisteet, Kaasu vaihtoehtona
Appelsiinin kuori
Tiesitkö, että appelsiini on pomelon ja mandariinin risteytys? Se on ollut olemassa vähintään 2400 vuotta ja se on kotoisin Itä-Kiinasta. Nykyään se on maailman eniten viljelty hedelmä, ja se kasvaa trooppisissa ja subtrooppisissa ilmastoissa.
Tuotantoprosessi Appelsiinin kuoret jauhettuna
Jauhetut appelsiinin kuoret (Aurantii dulcis pericarpium) tulevat Ghanasta. Tuore appelsiini maistuu jo herkulliselta appelsiinilta, mutta jauhetut appelsiinin kuoret antavat vielä enemmän makua. Appelsiinijauhe on siksi ihanteellinen antamaan ruoille tyypillistä appelsiinimakua. Herkullista yhdistettynä mustaan tai vihreään teehen tai puhtaaseen rooibokseen. Appelsiinigranuleita voidaan myös käyttää erilaisten kalalajien ja kanan kanssa.
Jauhettujen appelsiinin kuorien terveelliset ominaisuudet
Appelsiinin kuoret sisältävät useita fytoravinteita, mukaan lukien beetakaroteenia ja joitakin flavonoideja (esim. Naringeniini). Nämä flavonoidit ovat antioksidantteja ja tulehdusta ehkäiseviä.
Astiasulkukone elintarvikkeille
Pneumaattinen pöytäsulkukone TSS112 on kompakti laite, jossa on leveä hitsaussauma, ja se mahdollistaa kalvon leikkaamisen astian reunan ympäriltä. Lopputulos on tiivistetty astia, jolla on erinomainen esteettinen viimeistely, täydellinen supermarketin hyllyille. Ylijäämän talteenottovaihtoehto helpottaa tiivistysprosessin automatisointia.
Mitat: 560 mm x 580 mm x 510 mm
Paino: 65 kg
Max. astiakoko: 420 mm x 280 mm x 175 mm
Max. rullaleveys ja -halkaisija: L= 450 / Ø 250 mm
Syöttö: Pneumaattinen
Astioiden täyttö ja käsittely: Manuaalinen + Pneumaattinen
Muoto: •
Muoto asiakkaan vaatimusten mukaan: •
Automaattinen kalvon vetäminen: •
Äänimerkki syklin päättyessä: •
Osittainen ja kokonaissyklilaskuri: •
Mitat :560 mm x 580 mm x 510 mm
Paino :65 kg
Max. astiakoko :420 mm x 280 mm x 175 mm
Max. rullaleveys ja -halkaisija :L= 450 / Ø 250 mm
Syöttö :Pneumaattinen
Astioiden täyttö ja käsittely :Manuaalinen + Pneumaattinen
Muoto :Kiinteä ja leikattu
Muoto vaihto :•
Muoto asiakkaan vaatimusten mukaan :•
Automaattinen kalvon vetäminen :•
Äänimerkki syklin päättyessä :•
Osittainen ja kokonaissyklilaskuri :•
Syklit minuutissa :3 - 8
Yksilölliset digitaaliset hitsausohjelmat :9
Sähkönsyöttö :220 V / min. 1.500 W - max. 2.500 W
Kukka, joka on nimetty auringon mukaan
Auringonkukka on alun perin kotoisin Pohjois- ja Keski-Amerikasta. Auringonkukka kukkii heinäkuusta lokakuuhun. Aurinkoisina päivinä kukkapää kääntyy auringon mukana.
Ravinteet auringonkukansiemenissä
Auringonkukansiemen on auringonkukan hedelmä. Ne ovat syötäviä, kun ne on poistettu kuoresta. Auringonkukansiemenet sisältävät erityisesti B- ja E-vitamiineja, fosforia, kuparia, magnesiumia ja voimakasta antioksidanttia seleeniä.
Auringonkukansiemenien kulutus
Syö näitä terveellisiä siemeniä suoraan kädestä tai sekoita niitä muiden siementen ja pähkinöiden kanssa superfood-seokseksi, jota voit ripotella jogurtin tai salaatin päälle.
Mitä ovat kaakaonibsit?
Kaakaonibsit ovat peräisin kaakaopavusta. Hedelmät kasvavat suoraan rungossa. Kaakaopapuja viljellään maissa, jotka sijaitsevat päiväntasaajan ympärillä. Kaakaota käytetään suklaan valmistamiseen. Kaakaonibsit eivät ole verrattavissa suklaaseen. Kaakaonibsit ovat makultaan hieman kuivempia, ja ne ovat itse asiassa pieniä paloja raakaa ja puhdasta kaakaota.
Ovatko kaakaonibsit terveellisiä?
Kaakaonibsit ovat ehdottomasti terveellisiä, koska ne eivät ole käsiteltyjä. Kaakaonibsit ovat rikkaita antioksidanteista, jotka edistävät sydämen ja verisuonten terveyttä. Korkean proteiini-, rasva-, hiilihydraatti-, kuitu-, rauta-, kalsium-, magnesium-, B-vitamiini- ja C- ja E-vitamiinipitoisuuden vuoksi tätä tuotetta voidaan oikeutetusti kutsua superfoodiksi. Raaka, luomukaakaonibsit ovat vapaita lisättyistä torjunta-aineista, sokerista ja rasvasta. Raaka kaakao sisältää mineraaleja ja hivenaineita, kuten kuparia, sinkkiä, mangaania, magnesiumia ja kromia.
Kuinka käyttää kaakaonibssejä?
Raaka...
Curry-mausteseoksen koostumus
Tämä erityinen mausteseos on 100 % luonnollinen, ilman lisäaineita.
Ainesosat:
koriandri*, kurkuma*, sinapinsiemen*, raakasokeri*, merisuola hieno, fenkolinsiemen*, sipuli*, valkosipuli*, inkivääri*, kumina*, chili*
Tässä seoksessa on tyypillinen curryn tuoksu ja se maistuu miedolta.
Curry-mausteseoksen käyttötarkoitukset
Valmista herkullisin curry tällä maukkaalla mausteseoksella.
Suositeltu lisäys
Lisää mausteseos ulkonäön ja maun mukaan.
Valmista herkullisin curry tällä mausteseoksella.
D-glukoosi
Glukoosi on luonnollisesti esiintyvä kemiallinen yhdiste. Tätä glukoosijauhetta kutsutaan myös D-glukoosiksi. D-glukoosia kutsutaan myös dekstroosiksi. D-glukoosi on monosakkaridi (yksinkertainen sokeri), hiilihydraattien alaluokka. Se on tärkeä energianlähde. Glukoosia valmistavat kasvit ja suurin osa levistä fotosynteesin kautta (valon muuntaminen hiilihydraateiksi).
Dekstroosiekvivalentti (DE)
Glukoosin DE-numero kertoo jotain glukoosin sitoutumis- ja makeusvoimasta ja riippuu hydrolyysin asteesta. Tärkkelys muutetaan glukoosiksi hydrolyysin avulla. Mittakaavassa 0 - 100, 0 on puhdasta tärkkelystä ja 100 on puhdasta glukoosia. Mitä alhaisempi numero, sitä suurempi tuotteen sitoutumisvoima. Mitä korkeampi numero, sitä suurempi makeusvoima.
Käyttö
Glukoosi voidaan imeä suoraan ohutsuolesta vereen. Kun se kiertää veressä, glukoosi imeytyy eri kudoksiin. Tämä tarjoaa energiaa...