Kumina (Cuminum cyminum)
Kuminansiemenet ovat herkullisia meksikolaisissa tai intialaisissa ruoissa. Ne antavat myös pienen lisämaun grillattaville tai barbecue-ruoille. Anna curryjen, pataruokien, chilin, couscousin tai lampaanlihan maistua ihanilta kuminansiemenillä. Kumina tunnetaan ainesosana kuminajuustossa, mutta sitä käytetään myös paljon Välimeren, Aasian ja arabialaisissa ruoissa. Jauhettu kumina tunnetaan myös nimellä djinten. Mutta tässä puhutaan kokonaisista siemenistä.
Mitä ovat kikherneet?
Kikherneitä kutsutaan myös garbanzopavuiksi. Erityisesti Välimeren alueella kikherneet ovat erittäin suosittuja, ja niitä käytetään monissa ruoissa. Ne ovat palkokasveja, joita on viljelty Anatoliassa yli 8000 vuotta. Tämän vuoksi on olemassa monia anatolianruokia, jotka valmistetaan kikhernejauhosta, kuten hummus, falafel, sipulirenkaat ja ranskalaiset perunat. Nykyään Turkissa viljellään edelleen paljon kikherneitä, mutta nykyisin 70 % maailman tuotannosta on Intian käsissä.
Kuinka terveellisiä kikherneet ovat?
Kikherneet sisältävät runsaasti proteiinia, kuituja ja mineraaleja, ja ne aiheuttavat vähemmän kaasua kuin muut pavut. Koska kikherneet sisältävät paljon kuituja, ne eivät ainoastaan aiheuta kylläisyyden tunnetta, vaan myös edistävät ruoansulatusta. Kuitupitoisuuden vuoksi kikherneet voivat myös alentaa kolesterolitasoa.
Kikherneet sisältävät myös E-vitamiinia. E-vitamiini on c...
Saippuapähkinät
Saippuapähkinät ovat pähkinöitä saippuapähkinäpuusta. Nämä puut kasvavat trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla.
Pyykkipussi>/h2> Tämä puuvillainen pyykkipussi on täydellinen saippuapähkinöiden käyttöön. Se varmistaa, että pähkinät eivät leviä pesukoneessa, vaan että pähkinöiden pesuteho säilyy. Saippuapähkinät vedessä muodostavat saippuamaista liuosta, jolla on äärimmäisen voimakas pesuteho.
Premium-puuvillapussi saippuapähkinöille
VehGro:n puuvillapussi saippuapähkinöille on premium-laatuista tuotetta. Tämä tuote on luotu huolellisesti ihmisiä ja luontoa ajatellen. VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Valitsemamme (luomu) luonnontuotteet tulevat eri puolilta maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja usein myös pakataan siellä. Tuotteidemme laatua tarkastetaan säännöllisesti.
Etsitkö tukkukauppiasta tai maahantuojaa puuvillapussille saippuapähkinöille?
D-glukoosi
Glukoosi on luonnollisesti esiintyvä kemiallinen yhdiste. Tätä glukoosijauhetta kutsutaan myös D-glukoosiksi. D-glukoosia kutsutaan myös rypälesokeriksi tai dekstroosiksi. D-glukoosi on monosakkaridi (yksinkertainen sokeri), hiilihydraattien alaluokka. Se on tärkeä energianlähde. Glukoosia valmistavat kasvit ja suurin osa levistä fotosynteesin avulla (valon muuttaminen hiilihydraateiksi).
Dekstroosiekvivalentti (DE)
Glukoosin DE-numero kertoo jotain glukoosin sitoutumisvoimasta ja makeusvoimasta, ja se riippuu hydrolyysin asteesta. Tärkkelys muutetaan glukoosiksi hydrolyysin avulla. 0 - 100 asteikolla 0 on puhdasta tärkkelystä ja 100 puhdasta glukoosia. Mitä alhaisempi numero, sitä korkeampi tuotteen sitoutumisvoima. Mitä korkeampi numero, sitä korkeampi makeusvoima.
Käyttö
Glukoosijauhe DE 29 on dehydroitu glukoosisiirappi. Se estää sokerin uudelleen kiteytymistä makeisissa. Lisäksi se antaa elastisuutta...
Kuvaus:
Tule myös kotiviljelijäksi ja kasvata oma kenttäkimppusi. Terveellistä ja erittäin helppoa Bag-to-Nature -järjestelmällä. Helpoin ja maukkain itse kylvettävä vihannes. Pelkästään terveellistä omalta ikkunalaudaltasi tai keittiösaareltasi. Seedforfoodin monipuolisella Bag-to-Nature -valikoimalla vihannekset kasvavat tyylikkäässä muovipussissa, suoraan keittiötasolla tai parvekkeella. Sinun tarvitsee vain antaa niille hieman vettä ja rakkautta.
Toimitetaan laatikoittain, jokaisessa laatikossa on 36 pakkausta.
Sisältö:
- Jokaisessa laatikossa on 36 pakkausta
- Yksittäisten pakkausten koko: 10,5 x 10 x 1,5 cm
Käyttö:
AVAA – RIPOTTELE – KAADA – KYLVE – RELAX – NAUTI
- Ripottele orgaaniset ravintokiteet pitkänomaisesta pussista avattuun Bag-to-Nature -pussiin.
- Kaada noin 400 ml vettä ja puristettu, luonnollinen kookosmultaa turpoaa noin 10 minuutissa.
- Valmista maa siellä…
Alkuperä
Guarana on pähkinäinen siemen, joka kasvaa Brasiliassa. Siellä guaranan käytetään energialisänä ja sitä käsitellään virvoitusjuomissa. Marjassa on korkeampi kofeiinipitoisuus kuin kahvissa.
Nykyään guarana on edelleen olennainen osa koko Brasilian ruokavaliota, ja sitä pidetään maan kansallisjuomana. Viime vuosikymmeninä ulkomailta kasvaneen kysynnän myötä guarana on tullut ihanteelliseksi viljelykasviksi, joka täydentää Amazonin alueen maanviljelijöiden tuloja.
Guarana-teollisuuden merkitystä Brasiliassa juhlistetaan vuosittaisella Guarana-festivaalilla, joka pidetään Mauesin kaupungissa. Viikon kestävä musiikin, paraatien ja juhlallisuuksien tapahtuma järjestetään samaan aikaan sadonkorjuun kanssa, houkutellen vierailijoita koko Amazonin alueelta.
Suosio selitetty
Guaranan ajatellaan stimuloivan lisämunuaista tuottamaan adrenaliinia. Lisäksi rasvanpoltto aktivoituu, koska adrenaliinitaso veressä nousee. Rasvanpolton kautta tämä voi tuottaa energiaa, enemmän kestävyyttä...
alkuperä Psyllium
Psyllium (psyllii testa) tulee plantago ovato -kasvista. Kasvi on kotoisin Pohjois-Afrikasta, Intiasta, Pakistanista ja Afganistanista.
Käsittely Psylliumin kuorifibrejä
Pääasiallinen tuotanto tapahtuu Intiassa ja Pakistanissa. Sadonkorjuun jälkeen siemenet käsitellään kuiduksi.
Psylliumin kuorifibereiden ominaisuudet
Psylliumin kuorifibereiden tärkein ominaisuus on turvotusvoima. Tämä on lopulta hyödyllistä toiminnalle.
Käyttö Psylliumin kuorifibrejä
Psylliumkuidut liuotetaan veteen, käytetään sideaineena ja luonnollisena parantajana leivässä ja leivonnaisissa. Ne antavat leivonnaisille ja leivälle sileän koostumuksen. Se varmistaa, että leipä ja leivonnaiset pysyvät tuoreina pidempään. Tarvitset vain teelusikallisen päivässä. Luomupsylliumkuoret tarjoavat erinomaisen tavan lisätä kuitua ruokavalioosi. Sekoita niitä runsaasti veden tai hedelmämehun kanssa puhdistavaksi ja rauhoittavaksi terveelliseksi juomaksi.
Djahé
Luomu inkiväärijauhe VehGro:lta, täysin 100 % luonnollinen ja ilman lisäaineita. Inkivääri, jota kutsutaan myös nimellä Zingiber officinale, on todellinen mauste. Inkivääri sisältää myös kaikenlaisia vitamiineja ja mineraaleja sekä proteiineja, hiilihydraatteja ja kuituja. Inkiväärijauhe on inkiväärijuuri, joka on keitetty, kuivattu ja sitten jauhettu jauheeksi. Inkiväärijauheen maku on voimakkaampi ja terävämpi kuin tuoreen inkiväärin, ja se maistuu hyvältä aasialaisissa ja pohjoisafrikkalaisissa ruoissa, kakuissa ja leivonnaisissa. Säilytä viileässä, kuivassa ja pimeässä paikassa. Älä altista suoraan auringonvalolle.
{{config path=""general/store_information/name""}}:sta voit ostaa luomuinkivääriä.
Premium Psyllium Kuorijauhe 99% Luomua
Psyllium Kuoret (psyllii testa) ovat peräisin plantago ovata -kasvin siemenistä. Kasvi on alun perin kotoisin Pohjois-Afrikasta, Intiasta, Pakistanista ja Afganistanista. Pääasiallinen tuotanto tapahtuu Intiassa ja Pakistanissa. Sadonkorjuun jälkeen siemenet käsitellään kuiduksi. Lisätietoja psyllium-kuorista tai psyllium-hulsoista löytyy tietosivulta.
VehGro:n Psyllium Kuorijauhe 99% Luomua on biologisesti sertifioitu tuote, joka on premium-laatua. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on valmistettu ihmisten ja luonnon huomioiden.
VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luomulähteet) luonnontuotteet tulevat eri alueilta ympäri maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja…
Laskeutuminen ja historia
Sipuli on sipulimainen kasvi, joka on sukua porkkanalle ja purjolle. Nämä sipulimaiset kasvit varastoivat ravintoa sipulissa, joka kestää talven, ja siksi ne ovat ensimmäisiä kasveja, jotka nousevat maasta keväällä. Sipulikasvi kasvaa siemenestä, ja sipuli muodostuu ensimmäisenä vuonna.
Kirjoitusten mukaan noin 3000 eKr. sipulia viljeltiin ensimmäisen kerran Aasian osissa. Lopulta sipuli päätyi myös Egyptiin, josta nämä viipaloidut sipulit ovat peräisin. Pyramidinrakentajille annettiin sipuleita rationa, ja se toimi ravintona ja lääkkeenä matkalla tuonpuoleiseen.
Maku ja käyttö
Sipulia käytetään ympäri maailmaa keittiössä vihanneksena, ja se tulee monissa muodoissa ja väreissä. Sipuleilla on voimakas maku ja tuoksu, jotka heikkenevät kuumennettaessa. Nämä luomusipulit kuivataan ja jauhetaan jauheeksi. Sipulijauhe valmistetaan valkoisista sipuleista ja voi toimia tuoreiden sipulien korvikkeena monissa ruoissa, kuten…
Pinaatti (Spinacia oleracea)
Pinaatti jauhemuodossa on yksi magnesiumin rikkaimmista lähteistä. Hyvä luillesi! Lisäksi pinaattijauhe auttaa pitämään näläntunteesi hallinnassa. Se sisältää myös vitamiineja A ja C, kalsiumia, rautaa ja runsaasti kaliumia, joten verenpaineesi pysyy normaalina. Koska pinaattijauhe sisältää paljon suurempia määriä hyviä aineita kuin tuore pinaatti, se tekee sinusta vahvemman pitkällä aikavälillä, aivan kuten Poppaye!
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiummalattia jauheena elintarvikelaatuisena sekä ravintolisille.
Elintarvikekäytössä sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 869-06-7
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tilavuuspainon, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Premium biologiset yrtit & Mausteet
VehGro:n maissitärkkelys BIO on biologisesti sertifioitu tuote, joka on huippulaatuista. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on valmistettu ihmisten ja luonnon hyvinvointia silmällä pitäen.
VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (biologiset) luonnontuotteet tulevat eri alueilta ympäri maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja useimmiten myös pakataan siellä.
BIO-sertifikaatti tarkoittaa 100 % tarkastettua ja luotettavaa biologista tuotantoa. Nämä ainesosat ovat siis taatusti vapaita kaikista lisäaineista, kuten sokereista ja rasvoista, ja ne täyttävät kaikki Euroopan vaatimukset torjunta-aineiden osalta. Tuotteidemme laatua tarkastetaan säännöllisesti.
Etsitkö tukkukauppaa tai maahantuojaa maissitärkkelykselle BIO?
VehGro on maissitärkkelyksen BIO tukkukauppias ja maahantuoja. Tarjoamme laajan valikoiman tuhansia biologisia ainesosia, joita me...
Alkuperä
Stevia, joka tunnetaan myös nimellä hunajameloni, on luonnollinen makeutusaine, joka saadaan Etelä-Amerikan Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä. Kasvin makeat aineet ovat tiivistettyjä stevioliglykosideja.
Edut Stevia-sirotussokeri
Stevia-sirotussokeri on jopa 300 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri ja se ei sisällä kaloreita. Se on täydellinen korvike tavalliselle sokerille, koska sillä ei ole haitallista vaikutusta veren sokeritasoihin. Siksi stevia-sokeri sopii diabeetikoille ja ihmisille, jotka haluavat syödä vähemmän sokeria.
Ainesosat ja käyttö
Stevia-sokeri koostuu 99 % erytritolijauheesta, joka toimii kantajana/kiteisenä rakenteena. Muut prosentit ovat makeutusaine stevioglykosidia (95 % puhtaus). Tämä stevia-erytritolimakeutusaine on sokeriton, hiivaton, gluteeniton, soijaton, maidoton, munaton, väriaineeton, aromittomana ja keinotekoisista makeutusaineista vapaa. Stevia-sirotussokeria voidaan käyttää samassa annostuksessa (1:1) kuin sokeria.
Mistä tapioka tulee?
Tapioka on mauton ja tärkkelyspitoinen ainesosa, joka tulee maniokkipuun juuresta (kassavapuu, yucca-puu). Se on pensas, joka voi kasvaa 2–5 metriä korkeaksi. Kasvi on alun perin kotoisin Etelä-Amerikasta, mutta eurooppalaiset tutkimusmatkailijat levittivät sitä ympäri maailmaa. Nykyään kasvia viljellään pääasiassa Brasiliassa, Thaimaassa, Indonesiassa, Zairissa ja Nigeriassa.
Tapiokan käyttötarkoitukset
Tapiokajauhoa käytetään sakeuttajana ruoassa (keittoissa ja kastikkeissa), lääkkeissä (tableteissa) ja eläinrehussa, mutta se on myös tärkeä ainesosa katkarapukekseissä.
Pieni historia riisistä
Riisi on tärkein ruoka Aasian ihmisille. Sitä on viljelty ja kasvatettu 13 000 vuotta. Kiina tuottaa eniten riisiä, mutta Thaimaa on suurin riisin viejä, jota seuraa Vietnam. Riisi on viljakasvi, ja siitä on olemassa noin kahta tyyppiä: Japonica-riisi (tahmea ja lyhyt) ja Indica-riisi (kuiva ja pitkä). Jokaisesta tyyppistä löytyy erilaisia riisilajeja eri väreissä: valkoista, ruskeaa, mustaa ja punaista. Vain valkoinen riisi poikkeaa muista, koska valkoinen riisi on yksi muiden värien edelleen käsitelty versio. Valkoista riisiä tuotettaessa poistetaan paitsi ulkokuori myös kuitukerros ja itu. Kaikkien muiden riisivärien tuotannossa kuitukerros ja itu säilytetään. Näitä riisilajeja kutsutaan siksi ruskeaksi riisiksi.
Ruskeasta riisistä valmistettu riisijauho
Tämä riisijauho on valmistettu ruskeasta riisistä. Ulkokuori poistetaan ja sitten jyvät, mukaan lukien kuitu ja itu, jauhetaan jauhoksi.
Mitä ravintoaineita …
Tuotantoprosessi
Kurpitsojen siemenjauhe valmistetaan kurpitsojen siemenistä. Kurpitsojen siemenet ovat yleensä litteitä ja epäsymmetrisen soikeita. Niillä on valkoiset ulkokuoret ja ne ovat valkoisia kuoren poistamisen jälkeen.
Sadonkorjuun jälkeen siemenet poistetaan ja puhdistetaan. Tämän jälkeen siemenistä puristetaan öljyä. Öljyn uuttamisen jälkeen jäljelle jäävä siemenmassa kuivataan ja jauhetaan hienoksi jauheeksi.
Käyttö
Kurpitsojen siemenjauhe sisältää kuitua, vitamiineja ja proteiinia. Lisäksi jauhe sisältää monia antioksidantteja, kuten karotenoideja ja E-vitamiinia.
Tätä jauhetta voidaan käyttää erilaisissa ruoissa, kuten smoothieissa, mehuissa, maidossa ja jogurtissa. Loistava tapa lisätä ylimääräisiä terveellisiä ainesosia erilaisiin ruokiin.
Puori M3 Magnesium
Puori M3 on valmistettu parhaista imeytyvistä orgaanisista magnesium- ja sinkkimuodoista. Lisäksi ainutlaatuinen sekoitus omenahappoa ja B6-vitamiinia varmistaa, että magnesiumin ja sinkin mineraalien imeytyminen on entistä parempaa. Puori M3 on erityisesti suunniteltu palauttamaan ja täydentämään magnesiumia soluissamme nopeasti.
Magnesium on välttämätön mineraali olemassaolollemme; sillä on merkittävä vaikutus noin 325 reaktioon kehossa ja noin 80 %:iin reaktioista, jotka vaikuttavat päivittäiseen energiantuotantoon. Magnesiumia on luonnostaan runsaasti tummissa lehtivihanneksissa.
Kaurapuuro Luomu
Kaurapuuro on peräisin kaurakasvista (Avena sativa). Kasvi kasvaa noin 1,2 metriä korkeaksi. Kaura on alun perin kotoisin Kaakkois-Euroopasta ja Kaakkois-Aasiasta, ja sitä on viljelty jo vuodesta 7000 eKr. Kaurapuuro sisältää runsaasti hiilihydraatteja ja proteiineja, ja siksi se on hyvin käytetty tuote aamupalan valmistuksessa.
Kauran tuotantoprosessi
Sadonkorjuun jälkeen kaurajyvät ensin pestään ja kuoritaan, sillä jyvien ulkopuoliset suojalehdet eivät ole syötäviä. Tämän jälkeen jyviä kuumennetaan ja leikataan paloiksi. Leikattuja paloja yhdistetään ja ne muodostavat kaurapuuron.
Kaurapuuron terveelliset ominaisuudet
Luomukaurapuuro sisältää runsaasti kuituja, ja niillä on myönteinen vaikutus suolistoon. Lisäksi kaurapuuro sisältää paljon hitaita hiilihydraatteja, jotka auttavat kehoa tuntemaan energiaa pidempään ja pitävät verensokeritason vakaana. Lopuksi...
Makea meksikolainen
Agavesiirappi tulee Meksikosta siniharmaasta Agave Tequilana -kasvista. Agavesta valmistetaan siirapin lisäksi myös köysiä, mattoja ja tequilaa.
Vaalean agavesiirapin tuotantoprosessi
Agavesiirappi valmistetaan agavekasvin sydämessä (piña) olevasta mehusta. Tämä mehu kuumennetaan ja tiivistetään siirapiksi. Kuumennuksen ja tiivistämisen asteesta riippuen syntyy vaaleasta tumman amberin väristä siirappia.
Vaalean agavesiirapin käyttötarkoitukset
Agavesiirappeja käytetään sokerin korvikkeena, hunajan korvikkeena (vegaaneille) ja erilaisissa myslipatukoissa sitojana. Vaalean värinen agavesiirappi on miedon ja lähes neutraalin makuinen, joten sitä käytetään usein herkullisissa ruoissa ja juomissa.
Agavesiirapin terveelliset ominaisuudet
Agavesiirapissa on paljon fruktoosia. Fruktoosilla on matala glykeeminen indeksi. Tämä tarkoittaa, että se käsitellään kehossa hitaasti. Hyödyllisyydestä…
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumkarbonaattia jauheena, rakeina elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille.
Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon.
Elintarvikkeissa sitä käytetään happosäätelijänä, paakkuuntumisen estäjänä ja magnesiumin rikastamiseen.
Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään lasikeraamien ja emaljien tuotannossa sekä virtaushäiriöiden ehkäisyyn.
CAS 12125-28-9 / 39409-82-0
EINECS 235-192-7
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovellusten kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Pisteliäinen (ei)kasvi
Kaikki ovat varmasti joskus saaneet pistoksia nokkosista. Se tuntuu ikävältä, ja siksi nokkoset ovat saaneet nimityksen rikkaruohoksi. Mutta kasvi on myös monipuolinen. Sitä voi syödä! Keitettynä nokkonen maistuu hieman pinaatilta ja kurkulta.
Nokkosen terveelliset ominaisuudet
Nokkonen sisältää valtavasti erilaisia terveellisiä aineita; mm. C-vitamiinia ja useita B-vitamiineja, E- ja K-vitamiinia. Mineraaleja; erityisesti rautaa, piitä ja kalsiumia. Se on myös tärkeä klorofyllin lähde. Lisäksi nokkosessa on tanniineja, proteiineja, flavonoideja (antioksidantteja), limaa ja kuituja.
Mitä kaikkea voit tehdä nokkosella?
Nokkosta käytetään resepteissä polentalle, pestolle, soseelle, nokkoskeitolle tai yrttiteeksi. Se toimii mm. tulehdusta ehkäisevästi, on hyvä puhdistamaan virtsateitä ja maksaa, ja se auttaa sinua selviytymään paremmin stressistä ja väsymyksestä. Nokkosen lehti...
Sokeriruokosokerin alkuperä ja historia
Sokeriruokosokeri on jalostettu sokeriruokokasvin muoto. Sitä viljeltiin ensimmäisen kerran austronesialaisilla merialueilla Kaakkois-Aasiassa noin 5000 vuotta ennen Kristusta. Esihistoriallisen merimigraation ansiosta austronesialaiset laajensivat alueitaan 1500 eKr. Madagaskarista Hawaii'in. Ja näiden muuttojen aikana sokeriruoko tuli mukaan. Sokeriruokosokerista valmistettiin ensimmäistä kertaa sokeria Pohjois-Intiassa. Muslimit ja arabikauppiaat levittivät sokeriruokosokeria edelleen ympäri maailmaa 800-luvulta alkaen. Keskiajalla sokeriruokosokeri oli Euroopassa vallan statussymboli ja sitä pidettiin harvinaisena ja kalliina mausteena.
Miten sokeriruokosokeri (jauhe) valmistetaan?
Sokeriruokosokeria voi esiintyä eri muodoissa. Riippuen siitä, kuinka paljon melassia suodattuu raaka-aineesta, sokeriruokosokerin väri vaalenee. Melassi on tuote, jota käsitellään muun muassa r...
Kardemumma (Elettaria cardamomum)
Kardemumma kasvaa trooppisilla alueilla, erityisesti korkeammilla alueilla Intiassa ja ympäröivissä maissa. Mauste kuuluu inkiväärin perheeseen ja sitä käytetään erityisesti intialaisissa ja Lähi-idän ruoissa. Se on vihreitä palkoja, joissa on mustia siemeniä, jotka vapauttavat aromit. Kardemummalla on ihana makea ja terävä tuoksu.
Kardemumman maku
Kardemumma maistuu raikkaalta, bergamotin, sitruunan ja kamferin sävyiltä, ja siinä on eukalyptuksen alavire. Käytettäessä siitä vapautuu ihana, kukkainen maku. Mauste dominoi nopeasti, joten älä käytä liikaa.
Mitä voit tehdä kardemummalla
Kardemummalla voi tehdä monia asioita. Lisää sitä esimerkiksi pataruokaan tai curryyn, käytä teelusikallinen porkkanakakussa tai muussa herkullisessa leivonnaisessa.
Lisää energiaasi, immuunisuojasi ja keskittymiskykyäsi Puori C3 -vitamiinilla C
Etsinnässämme virkistävää vaihtoehtoa sokeripitoisille juomille, joissa on korkea kofeiinipitoisuus, oli luonnollista, että valmistimme Puori C3:n marjoista ja ruusunmarjasta saatavalla C-vitamiinilla. Tehostaaksemme sen vaikutusta lisäämme mineraaliaskorbaatteja, mikä tarkoittaa, että Puori C3 tarjoaa myös sinkin hyödyt. C-vitamiini tukee immuunitoimintoja ja antaa parhaan energialatauksen!
Sisältö ja käyttö:
Jokaisessa pakkauksessa on 20 tablettia. Tämän tabletin liukenemiseen menee 6-10 minuuttia, koska käytämme vain luonnollisia ainesosia elävöittävän vaikutuksen aktivoimiseen. Prosessin nopeuttamiseksi ei ole täyteaineita.
Ainesosat:
Jokaisessa annoksessa on 500 mg C-vitamiinia, 10 mg sinkkiä, 50 mg matékasvin uutetta ja 4 mg ginkgo biloba -uutetta. C-vitamiini on peräisin luonnollisista lähteistä, kuten gojimarjasta, acerola-marjasta ja ruusunmarjasta. Se on makeutettu luonnollisella steviolla ja siinä on herkullinen mango-sitrusmakuprofiili.
Alkuperä Punaiset munuaispavut
Punaiset munuaispavut saavat nimensä munuaisen kaltaisesta muodostaan ja väristään.
Tuotantoprosessi Punaiset munuaispavut
Punaiset munuaispavut kerätään käsin ja tarkistetaan laadun varmistamiseksi kolmessa eri vaiheessa tuotantoprosessia. Punaiset munuaispavut puhdistetaan perusteellisesti heti sadonkorjuun jälkeen. Kaikki kivet poistetaan. Tämän jälkeen pavut lajitellaan koon mukaan ja ne kiillotetaan.
Terveelliset ominaisuudet Punaiset munuaispavut ja käyttötarkoitukset
Punaiset munuaispavut ovat erittäin ravitsevia, koska ne ovat täynnä proteiinia, vitamiineja, mineraaleja ja kuitua. Ne ovat hyvä lihankorvike ja erittäin suosittuja myös urheilijoiden keskuudessa. Lisäksi nämä punaiset munuaispavut tarjoavat pitkäkestoista energiaa ja täyden tunteen. Punaisia munuaispapuja voidaan syödä sekä kuumana että kylmänä. Käytät niitä pataruoissa, tacoissa, salaateissa, keitoissa tai pastaruoissa.
Boksipensas (Goji-puu)
Boksipensas on pensas/puu, johon gojimarjat kasvavat, ja se on kotoisin Kiinasta. 1700-luvulla tämä puu tuotiin Eurooppaan. Pitkät, kaarevat oksat ovat piikkisiä. Lehdet ovat harmaanvihreitä ja kukat ovat violetit. Marjat ovat noin 2 cm pitkiä ja oranssinpunaisia. Ennen kuivaamista ne ovat mehukkaita ja halkeavat helposti.
Goji-puu kestää kaikkia sääolosuhteita, vaihdellen -26 ℃ talvella ja 40 ℃ kesällä. Kahden vuoden kasvukauden jälkeen ensimmäiset marjat tuotetaan. Goji-marjoja viljellään plantaasilla Keltaisen joen varrella Kiinassa. Tässä alueella on istutettu 3000 puuta hehtaaria kohti, ja ne kasvavat leveydeltään. Puiden korkeus on noin 1 metri ja ne tuottavat kaudessa 1 kilogramman Goji-marjoja.
Ravinteet ja käyttö
Nämä gojimarjat ovat kuivatut ja 100 % luomua. Ne ovat punaisia ja maistuvat hapankirpeiltä. Kuivaamisen myötä b…
Gingerjauhe, alhaisen hiilihydraatin, luomu
Miksi ostaa luomugingeriä? Yksinkertaista: koska se on erittäin herkullista ja antaa ruoalle miellyttävän makean maun. Vehgro-tukkukaupan gingeri on 100 % luonnollista ja erittäin korkealaatuista. Siihen ei ole lisätty mitään lisäaineita.
Ginger, jota kutsutaan myös nimellä 'Zingiber officinale', tunnetaan mausteena, jota ei saa puuttua monista resepteistä. Jauhetta on käytetty vuosisatojen ajan muun muassa kiinalaisessa lääketieteessä ja kiinalaisessa keittiössä.
{{config path=""general/store_information/name""}}:sta voit ostaa luomugingeriä.
Ginger ruoissa
Luomugingeriä käytetään muun muassa keitoissa, teessä ja kekseissä. Lisäksi ginger on keskeinen ainesosa ginger ale -juomassa (gingerbeer). Nykyään valmistetaan myös ginger shotteja, jotka ovat yhä suositumpia.
Ruoissa käytetään useammin jauhetta kuin tuoretta gingeriä. Jauheen valmistamiseksi gingerjuuri keitetään ja sitten kuivataan...
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkki L-askorbaattia jauheena kemiallisesti puhtaana sekä ravintolisille.
Ruoan sovelluksissa sitä käytetään sinkin rikastamiseen.
CAS 151728-40-4
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tilavuuspainon, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
D-glukoosi
Glukoosi on luonnollisesti esiintyvä kemiallinen yhdiste. Tätä glukoosijauhetta kutsutaan myös D-glukoosiksi. D-glukoosia kutsutaan myös dekstroosiksi. D-glukoosi on monosakkaridi (yksinkertainen sokeri), hiilihydraattien alaluokka. Se on tärkeä energianlähde. Glukoosia valmistavat kasvit ja suurin osa levistä fotosynteesin kautta (valon muuttaminen hiilihydraateiksi).
Dekstroosiekvivalentti (DE)
Glukoosin DE-numero kertoo jotain glukoosin sitoutumis- ja makeusvoimasta ja riippuu hydrolyysin asteesta. Tärkkelys muutetaan glukoosiksi hydrolyysin avulla. Mittakaavassa 0 - 100, 0 on puhdasta tärkkelystä ja 100 on puhdasta glukoosia. Mitä alhaisempi numero, sitä suurempi tuotteen sitoutumisvoima. Mitä korkeampi numero, sitä suurempi makeusvoima.
Käyttö
Glukoosijauhe DE 29 on kuivattu glukoosisiirappi. Se estää sokerin uudelleen kiteytymistä makeisissa. Se antaa myös joustavuutta tuotteelle ja pitää makeat valmistelut, kuten...