Euroopan mestaruuskilpailut 2024 Saksassa
Teeman mukaisesti olemme kehittäneet erilaisia tuotteita Saksan väreissä musta, punainen, kulta erityisesti liha-, välipala- ja maitoteollisuudelle. Näin jalkapalloilta muuttuu entistä kauniimmaksi
Alkuperä ja käyttö
Tämä luonnollinen kivisuola muodostui yli 200 miljoonaa vuotta sitten Zechstein-meressä tapahtuneen kuivumisen seurauksena. Tämä meri oli matala sisämeri, joka ulottui Pohjois-Länsi-Eurooppaan. Tällä hetkellä suola on varastoituneena 400–750 metrin syvyyteen maan alle ja se sisältää lukuisia mineraaleja sekä sitoutunutta jodia. Se on luonnontuote, joka on vain jauhettu ja seulottu.
Tällä tuotteella on erittäin miellyttävä suolainen maku ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi monenlaisten ruokien päällä.
Erityiset ominaisuudet:
98,4 % NaCI.
0,02 % Mg.
0,20 % Ca.
0,1 % K.
Premium saksalainen kivisuola granulaatti 1,7-3,2 mm
Saksalainen kivisuola granulaatti 1,7-3,2 mm VehGro:lta on premium-laatuista tuotetta. Tämä tuote on syntynyt ihmisten ja luonnon huomioimisen myötä.
VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luomu) luonnontuotteet k…
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumbisglycinaattia jauheena elintarvikelaatuisena ja ravintolisänä. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja.
Elintarvikealalla sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 14783-68-7
EINECS 238-852-2
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Alun perin öljyntuotannon sivutuotteena syntyneet erikoisjauheemme ovat nykyään kestävästi tuotettua "superfoodia". Niiden arvokkaat ainesosat, kuten proteiinit, kuidut, vitamiinit ja mineraalit, vastaavat nykypäivän tarpeita proteiinipitoiselle, gluteenittomalle tai vegaaniselle ruokavaliolle.
Monipuoliset, positiiviset teknologiset ominaisuudet sisältävät mm. nesteiden sitomiskyvyn, mahdollistavat vakaat emulsioita ilman E-numeroita tai toimivat luonnollisena sakeuttamisaineena.
J Pack TSM102-R Astiakone
Manuaalinen sähköinen astiakone - Astiasulkukone elintarvikkeille
Sen kompaktien mittojen ja nopean muotojen vaihdon ansiosta tämä astiakone on ihanteellinen ratkaisu pienille herkkuputiikeille ja supermarketeille. Kone voidaan varustaa patentoidulla modulaarisella INFINITY J-Pack -muodolla tai räätälöidyillä muodoilla. Innovatiivisen Click-n-Pack-järjestelmän ansiosta sulkeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.
Mitat : 315 mm x 450 mm x 555 mm
Paino : 25 kg
Max. astiakoko : 260 mm x 195 mm x 155 mm
Max. kelan leveys ja halkaisija : L= 210 / Ø 200 mm
Syöttö : Sähkökäyttöinen
Astioiden täyttö ja käsittely : Manuaalinen
Muoto : Infinity / Kiinteä, ei leikattu
Muodon vaihto : •
Muoto asiakkaan vaatimusten mukaan : •
Automaattinen kalvon vetäminen : •
Ääni sykli päättyessä : •
Osittainen ja kokonaissyklilaskuri : •
Syklit minuutissa : 3 - 8
Yksilölliset digitaaliset hitsausohjelmat : 5
Sähkönsyöttö : 220 V / 700 W
Nassfutter - myös herkille ja erittäin herkille koirille
- viljaton
- gluteeniton
- sopii BARF-ruokintaan*
Aitoa, puhdasta laatua!
Ilman halpoja täyteaineita kuten soijaa jne., ilman säilöntä-, väri-, säilöntä- ja muita aineita. Pelkkää lihaa. Erityistä PUR:ssa on lihan lajikkeiden valikoiva yhdistelmä yhdessä purkissa. Eläinlajin lihan lajikkeet, kuten lihasliha, sydän, mineraalirikas maksa, on koottu niin, että tuloksena on ravitsemuksellisesti kattava, korkealaatuinen täysravinto. Eli säilykeruoka, joka vaikka koostuu vain yhdestä eläinlajista, sisältää silti kaiken, mitä koiran keho tarvitsee kestävään, terveelliseen ravitsemukseen ja optimaaliseen kuntoon!
PUR sopii BARF-ruokintaan*, ruokavalion poissulkemiseen ruoka-aineyliherkkyyksien vuoksi tai yksinkertaisesti herkille koirille (-rotuille) suunnattuun ruokintaan.
*biologisesti oikeaa raakaruokaa
Mantelijauheemme valmistetaan valikoiduista, blanshatuista manteleista. Mantelijauhe on luonnostaan vegaanista ja erinomainen vaihtoehto vehnäjauholle. Sen upea tuoksu ja täyteläinen maku tekevät mantelijauheesta loistavan valinnan ruoanlaittoon, leivontaan ja makeiden herkkujen valmistamiseen. Se antaa ruoillesi miellyttävän aromin ja tuo makua mysliin, smoothiehin, kulhoihin tai pirtelöihin. Sisältämien kuitujen ansiosta mantelijauhe pystyy sitomaan runsaasti nestettä ja on erinomainen sitoja kastikkeille, keitoille ja jälkiruoille.
Leivonnassa noin 20 - 25 % viljajauhoista voidaan korvata mantelijauheella. Koska mantelijauhe on luonnostaan hieman makeaa, voit myös tarvittaessa vähentää reseptissä mainittua sokerin määrää.
Alkuperä: USA
Käsittelymaa: Saksa
Pakkaus: 11,34 kg laatikko / 40 laatikkoa per lava
KMC:n perunatärkkelyksiä voidaan käyttää monipuolisesti sakeuttamis- tai sitomisaineina, rakenteen antajina, erottimena tai valumisen helpottajina.
Kaikki KMC:n tärkkelykset ovat allergiavapaita ja GMO-vapaita sekä soveltuvat vegaanisiin tuotteisiin. Tuotevalikoima sisältää luonnollisia tärkkelyksiä, puhtaan merkin tärkkelyksiä ilman E-numeroita sekä muunneltuja tärkkelyksiä.
Polyeteeni-materiaali on erittäin kestävä, joten palettiboksimme ovat paljon vähemmän alttiita vaurioille kuin perinteiset mallit. Lisäksi PE-säiliöillä on erinomaiset eristysominaisuudet. Esimerkiksi kaksiseinäistä versiota, jossa on PUR-ydin, on käytetty kalateollisuudessa jo vuosikymmeniä, kun tuore kala jäädytetään aluksen sisällä.
Sitä voidaan kutsua nimillä (pähkinä, puupähkinä, hasselpähkinä), sitä käytetään joidenkin makeisten valmistuksessa, se on osa erilaisia suklaatyyppejä.
Tarjoamme tuoreita, korkealaatuisia hasselpähkinöitä, jotka on valmistettu huolellisesti ja terveellisesti.
Tyypit
Raaka hasselpähkinä (kuorellisena)
Raaka hasselpähkinä (kuorettomana)
valkoinen raaka hasselpähkinä
paahdettu hasselpähkinä
Paahdettu ja suolattu hasselpähkinä
Paahdettuja ja suolattuja hasselpähkinöitä eri makuissa (asiakkaat voivat valita makuja)
Pakkaus: Asiakkaan vaatimusten mukaan
Alkuperämaa: Egypti, Iran, Turkki
Viite: PDK-CGE3YN4L2XNUYB3YSCII
Naudan keuhko, purutablet.
Naudan keuhko on vähärasvaista, ja siksi se on optimaalinen palkinto vanhemmalle tai ylipainoiselle koiralle. Sopii myös pennuille ja nuorille koirille, sillä palat ovat helposti pureskeltavia.
Kuten kaikki purutablettimme, kuivattu ilman väriaineita tai säilöntäaineita.
Kolostrumijauhe 60 on agglomeroitu jauhe, jossa on vähennetty rasva- ja laktoosipitoisuus, vesiliukoinen ja maitoon liukeneva. Jauhe on puhdasta luonnollista kolostrumia, ilman lisäaineita, tuotettu nestemäisestä nautakarjan kolostrumista - ilman antibiootteja - ja kerätty parhaista maitotiloista.
Kolostrumijauhe 60 käsitellään innovatiivisen patentoidun kalvofiltrausmenetelmän mukaan ja spraykuivataan maksimaalisen bioaktiivisuuden säilyttämiseksi. Agglomeraatioprosessi tekee siitä vesiliukoisemman ja ihanteellisen juomasekoituksiin, tabletteihin ja kapseliin.
Työleveys: 825 mm,
6 PU-rullaa,
vapaa etäisyys rullien välillä säädettävissä,
Spiraalirullat Ø noin 119 mm,
portaaton kallistuksen säätö,
Sisään- + ulosjuoksu / sivuseinät
N-thalpie Gmbh:n höyrystin on tärkeä komponentti jäähdytysjärjestelmissä, joissa nestemäinen kylmäaine höyrystyy ja muuttuu kaasuksi. Tämä laite jäähdyttää ympäristöään poistamalla nestemäisen kylmäaineen lämpöä ympäristöstä. "Höyrystimet, joita käytetään erityisesti jääkaapeissa, ilmastointilaitteissa ja ilmankylmäysjärjestelmissä, näyttelevät ratkaisevaa roolia sisätilojen jäähdyttämisessä ja ei-toivottujen lämpöjen poistamisessa."
Makea meksikolainen
Agavesiirappi tulee Meksikosta siniharmaasta Agave Tequilana -kasvista.
Vaalean agavesiirapin tuotanto
Agavesiirappi valmistetaan agavekasvin sydämessä (piña) olevasta mehusta. Tämä mehu kuumennetaan ja tiivistetään siirapiksi. Kuumennuksen ja tiivistämisen asteesta riippuen tuloksena on vaaleasta tumman meripihkan väriseen siirappiin.
Agavesiirapin vaaleat käyttötarkoitukset
Agavesiirappeja käytetään sokerin korvikkeena, hunajan korvikkeena (vegaanien toimesta) ja erilaisissa myslipatukoissa sitojana. Vaalean värinen agavesiirappi on miedon ja lähes neutraalin makuinen, joten sitä käytetään usein herkän makuisissa ruoissa ja juomissa.
Agavesiirapin terveelliset ominaisuudet
Agavesiirappi on runsas fruktoosin lähde, jolla on matala glykeeminen indeksi. Tämä tarkoittaa, että kehosi käsittelee sitä hitaasti. Näin ollen agavesiirapin nauttiminen ei aiheuta verensokerisi nopeita vaihteluita. Kuitenkin liiallinen fruktoosin kulutus ei ole kovin terveellistä, joten käytä sitä kohtuudella.
Alkuperä
Meidän schwabialaista savisuolaa valmistetaan vuosisatoja vanhojen reseptien mukaan pienessä savustamossa Schwabian Alpeilla, Brandenburgin sydämessä. Suurella rakkaudella ja kokemuksella perinteisesti kerätty merisuola savustetaan 6-7 päivän ajan lämpötilassa, joka vaihtelee 15 °C:sta 23 °C:een. Näin syntyy schwabialaista savusuolaa. Lopputuloksena on savustettu schwabialainen suola, joka tarjoaa intensiivisen makuelämyksen.
Maksimissaan 150 kg voidaan savustaa per savustusjakso. Tämä voidaan tehdä 2-3 kertaa, jonka jälkeen koko laite on purettava ja puhdistettava, jotta kaikki jäämät, kuten tervat ja noki, voidaan poistaa. Tämä on erittäin tärkeää, jotta näitä hiukkasia ei löydy lopputuotteesta.
Maku ja käyttö
Sekoitus kuusi- ja pyökki-puuta antaa intensiivisen savuaromin. Schwabialainen savusuola sopii täydellisesti munaruokiin, pataruokiin ja tyypillisiin schwabialaisiin ruokiin, kuten linsseihin ja makkaroihin. Meidän savusuolamme on luonnontuote. Luonnolliset vaihtelut...
Alkuperäinen Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuoristosta. Suolavuoristo kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen pöytäsuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja sulatuksia, ja se on kaivettu esiin kuten on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin korkeilla tasangoilla. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on pessyt...
Alkuperä ja historia
Kala Namak, jota kutsutaan myös mustaksi suolaksi, on suolagranulaatti, joka on peräisin Pakistanista. Tämä suola on luonnollista ja jalostamatonta vulkaanista mineraalisuolaa, jota käsitellään vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan. Suolalle on ominaista korkea vesisulfiidi- ja rautapitoisuus.
Perinteisesti tätä suolaa on saatu kaivoksista Pakistanissa. Raaka-aineen on oltava 24 tuntia kuumennettuna uunissa, samalla kun se on yhdessä hiilen kanssa suljetussa keramiikkasäiliössä. Tänä 24 tunnin aikana natriumsulfaatista muodostuu vetyä ja natriumsulfidia, mikä antaa Kala Namakille tumman värin. Kuumennuksen jälkeen se jäähdytetään, varastoidaan ja kypsytetään.
Maku ja käyttö
Kala Namak antaa ruoalle rikkimäisen maun, joka muistuttaa keitettyjen munien makua. Intialaisessa keittiössä tätä arvostetaan suuresti, ja Kala Namakia käytetään mausteena hedelmäsalaateissa, chutneissa tai suosituissa Raitas-ruoissa. Suolaa käytetään...
Alkuperä Keltainen merisuola
Keltainen merisuola kaivetaan Ranskassa, Bretagnessa. Suola on erittäin mineraalirikasta ja sisältää magnesiumia. Suolassa on suuria harmaita kiteitä. Vaaleanharmaa väri syntyy mineraalien imeytymisestä savesta suolapelloilla.
Tuotantoprosessi Keltainen merisuola
Uuttamisen jälkeen suola kuivataan, mutta ei täysin. Suola säilyttää noin 5 % kosteutta, mikä vaikuttaa sen luonteeseen.
Terveelliset ominaisuudet ja käyttötarkoitukset
Keltainen merisuola sisältää erittäin tärkeää mineraalia, magnesiumia (koska sitä ei pestä), joka pitää verenpaineesi alhaalla. Se stimuloi mahalaukun happoasiantuntemusta. Mahalaukkuhappo on välttämätöntä hyvälle ruoansulatukselle. Keltainen merisuola auttaa sinua imeyttämään vitamiineja paremmin. Varmista, että syöt tarpeeksi terveellisiä rasvoja joka päivä.
Resurssit ja historia
Kala Namak, jota kutsutaan myös mustaksi suolaksi, on suolagranulaatti Pakistanista. Tämä suola on luonnollisesti puhdasta ja jalostamatonta vulkaanista mineraalisuolaa, ja se käsitellään vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan. Suolalle on ominaista korkea vesisulfiidi- ja rautapitoisuus.
Perinteisesti tätä suolaa on kaivettu kaivoksista Pakistanissa. Raaka-aine on kuumennettava keittimessä 24 tunnin ajan suljetussa saviastiaassa yhdessä hiilen kanssa. Näiden 24 tunnin aikana natriumsulfaatista muodostuu vetyä ja natriumsulfidia, mikä antaa Kala Namakille sen tumman värin. Kuumennuksen jälkeen se jäähdytetään, varastoidaan ja kypsytetään.
Maku ja käyttö
Kala Namak antaa ruoalle rikkimäisen maun, joka muistuttaa keitettyjen munien makua. Intialaisessa keittiössä tämä on erittäin toivottavaa, ja Kala Namakia käytetään mausteena hedelmäsalaateissa, chutneissa tai suosituissa Raitas-ruoissa. Suolaa suositellaan erityisesti vihannesten ja eksoottisten hedelmien kanssa, mutta myös f...
Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on saatu kuten satoja vuosia sitten. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Himalajan Kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on saatu kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se korjataan käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista...