Kookosöljyn alkuperä ja historia
Extra virgin kookosöljyllä on rasvainen rakenne. Luomukookosöljyn vertaaminen toiseen luonnontuotteeseen on lähes mahdotonta. Joskus tuoksu jäljitellään keinotekoisesti (ja kemiallisesti), mutta mikään ei voita alkuperäistä.
Tuotantoprosessi, Sadonkorjuu ja Kookosöljyn käsittely
Kylmäpuristettu kookosöljy saadaan suoraan pähkinästä. Kookosöljyllä on valkoinen väri ja melko salaperäinen tuoksu.
Kookosöljyn terveelliset ominaisuudet ja käyttötarkoitukset
Extra virgin kookosöljy on erityisen suosittu, ja siihen on selkeät syyt. Lyhyessä ajassa extra virgin kookosöljy on noussut yhdeksi maailman suosituimmista öljyistä. Luomukookosöljyä voidaan käyttää lukemattomilla tavoilla: ruoanlaitossa tai esimerkiksi ihanan rentouttavana hierontaöljynä. Kookosöljyn rasvalla on aivan erilainen rakenne ja koostumus kuin rasvalla, jota löytyy uppopaistetuista välipaloista tai maitotuotteista ja lihasta. Kook...
Himalajan Kristallisuolan alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on saatu kuten satoja vuosia on tehty. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se korjataan käsin Tiibetin ylängöillä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista...
Alkuperäinen Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuorilta. Suolavuoret kuuluvat geologisesti, mutta eivät maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola, jossa ei ole kemiallisia lisäaineita ja sulatusaineita, on louhittu kuten on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin korkeilla tasangoilla. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on...
Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja kerätty kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Historia
Kuollut meri on maailman syvin järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä ja on rajattu pohjoisessa Jordanialaaksoon ja etelässä Wadi Arabaan. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleesta merestä matalimman maa-alueen maapallolla. Keskimääräinen päivälämpötila on 40 astetta, ja sateita ei käytännössä esiinny, ja ilma on kirkasta ja vapaata savusta ja saasteista.
Kuollut meri on saanut nimensä korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää elävien organismien elämisen vedessä. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä kylpemisen hyödylliseksi aktiviteetiksi ihosairauksista kärsiville. Suolavesi vaikuttaa terapeuttisesti ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollut meri laskee joka vuosi, ja vettä on yhä vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat lähes pelkästään suolaa. Tätä suolaa leikataan lähes kokonaan ja myydään sitten kylpysuolana...
Oosprong
Keltistä merisuolaa kutsutaan myös nimellä "Sel de Guarande" ja se tulee Ranskasta. Tunnettu merisuola Guerandesta on ollut sadonkorjuussa yli 2000 vuotta vanhan perinteen mukaan Bretagnen suolaviljelijöiden toimesta Ranskassa. Tämä suola on natriumiltaan vähäistä suolaa. Suolapellot koostuvat harmaansinisestä savesta. Tämä savi luovuttaa tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita suolakiteelle, mikä antaa Atlantin merisuolalle sen ainutlaatuisen harmaan värin ja tunnistettavan maun.
Maku ja käyttö
Keltinen merisuola, jossa on voimakas suolainen maku, sopii moniin ruokiin. Sen korkean kosteusprosentin vuoksi se ei sovellu käytettäväksi suolamyllyssä. Se on kuitenkin erinomainen korvike tavalliselle ruokasuolalle.
Kookospähkinän alkuperä
Kookospähkinä (Cocos nucifera) tulee kookospalmusta. Kookospalmuja kasvaa erityisesti trooppisissa maissa. Kookospähkinän hedelmä sijaitsee vihreässä kuorissa. Kun vihreä osa poistetaan, jäljelle jää karvainen, ruskea ja puumainen pähkinä, joka on myynnissä kaupoissa. Ruskealla pallolla on halkaisija 10–15 senttimetriä, ja sen sisällä on valkoinen hedelmäliha. Kookospähkinöitä viljeltiin ensimmäisen kerran Kaakkois-Aasiassa, ja nykyään suurin osa kookospähkinöistä tulee Indonesiasta, Filippiineiltä ja Intiasta.
Lisätietoja tästä tuotteesta löydät seuraavalta sivulta: Kookosöljy-artikkeli
Tuotantoprosessi hajuttomaksi kookosöljyksi
Kookospähkinän hedelmälihalla on makea, pähkinäinen maku. Kookospähkinän korjuun jälkeen se käsitellään öljyksi. Kookosöljy puristetaan kuivatuista hedelmälihasta ...
Alkuperä ja uutto
Tämä puhdas luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolakaivokset sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai luonnonsuojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolalammikoihin.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolan pitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolakaivoksen pohjalle, mistä se kerätään erityisillä työkaluilla. Uuton jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren merisuola on täysin luonnollinen tuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen muinaisten perinteiden mukaan Välimeren suolalammikoissa. Uuttoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä merisuolan kaupallistaminen edistää ainutlaatuisen rannikkomaiseman säilyttämistä.
Tas…
Alkuperä Keltainen merisuola
Keltainen merisuola saadaan Ranskasta, Bretagnesta. Suola on erittäin rikas mineraaleista ja magnesiumista. Suolassa on suuria harmaita kiteitä. Vaaleanharmaa väri on syntynyt mineraalien imeytymisestä savesta suolapelloilla.
Tuotantoprosessi Keltainen merisuola
Voiton jälkeen suola kuivataan, mutta ei täysin. Suola säilyttää noin 5 % kosteutta, mikä vaikuttaa sen luonteeseen.
Terveelliset ominaisuudet ja käyttötarkoitukset
Keltainen merisuola sisältää erittäin tärkeää mineraalia, magnesiumia (koska sitä ei pestä), joka pitää verenpaineesi alhaisena. Se stimuloi mahalaukun happotuotantoa. Mahahappo on välttämätöntä hyvälle ruoansulatukselle. Keltainen merisuola parantaa vitamiinien imeytymistä. Huomioi kuitenkin, että syöt päivittäin myös riittävästi terveellisiä rasvoja.
Alkuperä ja tuotanto
Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …
Alkuperä
Keltainen merisuola tunnetaan myös nimellä "Sel de Guarande" ja se tulee Ranskasta. Tunnettu Guerande-merisuola on kerätty yli 2000 vuoden ajan muinaisten perinteiden mukaan Bretagnen suolaviljelijöiden toimesta. Tämä suola on vähäsuolainen suola. Suolapellot koostuvat harmaansinisestä savesta. Tämä savi antaa tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita suolakiteelle, mikä antaa Atlantin merisuolalle sen ainutlaatuisen harmaan värin ja tunnistettavan maun.
Maku ja käyttö
Keltainen merisuola, jonka voimakas suolainen maku sopii moniin ruokiin. Sen korkean jäännös kosteuden vuoksi se ei sovellu käytettäväksi suolamyllyssä. Se on erinomainen korvike tavalliselle ruokasuolalle.
Alkuperä ja uutto
Tämä puhdas luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolakaivokset sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai luonnonsuojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolapelloille.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolan pitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolakaivoksen pohjalle, mistä se kerätään erityisillä työkaluilla. Uuton jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren merisuola on täysin luonnollinen tuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen muinaisten perinteiden mukaan Välimeren suolapelloilla. Uuttoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä merisuolan kaupallistaminen edistää ainutlaatuisen rannikkomaiseman säilyttämistä.
Tas…
Alkuperäinen Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuorilta. Suolavuoret kuuluvat geologisesti, mutta eivät maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola, jossa ei ole kemiallisia lisäaineita ja sulatusaineita, on kaivettu esiin kuten on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on huuhtonut...
Alkuperä ja tuotanto
Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …
Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on kerätty kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Salspiro on kätevä inhalaattori, joka tuo suolaluolan rauhoittavan ja rentouttavan tunnelman kotiisi. Salspiro on täytetty noin 60-80 g pakistanilaisesta Himalajan suolasta.
Salspiro Suolaputki Inhalaattori
VehGro:n Salspiro Suolaputki Inhalaattori on premium-laatuinen tuote. Valitsemamme (orgaaniset) luonnontuotteet tulevat eri puolilta maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja usein myös pakataan siellä.
Orgaaninen merkki tarkoittaa 100 % kontrolloitua orgaanista ja luotettavaa. Nämä ainesosat ovat taatusti vapaita kaikista lisäaineista, kuten sokereista ja rasvoista, ja ne täyttävät kaikki eurooppalaiset vaatimukset torjunta-aineiden osalta. Tuotteidemme laatua tarkastetaan säännöllisesti.
Etsitkö Salspiro Suolaputki Inhalaattorin tukkumyyjää tai maahantuojaa?
VehGro on Salspiro Suolaputki Inhalaattorin tukkumyyjä.
Kookosöljyn alkuperä ja historia
Extra virgin -kookosöljyllä on rasvainen rakenne. Orgaanisen kookosöljyn vertaaminen toiseen luonnontuotteeseen on lähes mahdotonta. Joskus tuoksua jäljitellään keinotekoisesti (ja kemiallisesti), mutta mikään ei voita alkuperäistä.
Tuotantoprosessi, sadonkorjuu ja kookosöljyn käsittely
Kylmäpuristettu kookosöljy uutetaan suoraan pähkinästä. Kookosöljy on valkoista ja sillä on melko salaperäinen tuoksu.
Terveelliset ominaisuudet kookosöljy ja sovellukset
Extra virgin -kookosöljy on erityisen suosittu, ja siihen on selviä syitä. Lyhyessä ajassa extra virgin -kookosöljy on noussut yhdeksi maailman suosituimmista öljyistä. Orgaanista kookosöljyä voidaan käyttää lukemattomilla tavoilla: ruoanlaitossa tai esimerkiksi ihanan rentouttavana hierontaöljynä. Kookosöljyn rasvalla on täysin erilainen rakenne ja koostumus kuin rasvalla, jota löytyy paistettavista välipaloista tai maitotuotteista ja lihasta. Co…
Alkuperä
Keltainen merisuola tunnetaan myös nimellä "Sel de Guarande" ja se tulee Ranskasta. Tunnettu Guerande-merisuola on kerätty yli 2000 vuoden ajan muinaisten perinteiden mukaan Bretagnen suolanviljelijöiden toimesta. Tämä suola on vähänatriumista suolaa. Suolapellot koostuvat harmaansinisestä savesta. Tämä savi antaa tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita suolakiteelle, mikä antaa Atlantin merisuolalle sen ainutlaatuisen harmaan värin ja tunnistettavan maun.
Maku ja käyttö
Keltainen merisuola, jolla on voimakas suolainen maku, sopii moniin ruokiin. Sen korkean jäännöskosteuden vuoksi se ei sovellu käytettäväksi suolamyllyssä. Se on erinomainen korvike tavalliselle pöytäsuolalle.
Mikä on Kala Namak
Kala Namak tunnetaan myös nimellä Intialainen musta suola. Suola saadaan mustasta kivestä, joka louhitaan Intian Himalajan juurelta. Jauhamisen jälkeen mustasta väristä jää vain vähän jäljelle.
Käyttö Kala Namak
Tämä suola on erittäin suosittu vegaanien keskuudessa. Kivisuolalla on haju ja maku, joka muistuttaa keitettyjä munia sen rikkipitoisten ominaisuuksien vuoksi. Tämä mahdollistaa vegaanien munamaisen maun lisäämisen ruokaan ilman oikean munan käyttöä. Tällä tavalla voit käyttää sitä munan korvikkeena vegaanisessa majoneesissa tai tofussa. Kala Namakia käytetään myös laajalti lisäaineena curryissä, chutneissä ja paistettujen ruokien päällä. Se sopii myös erinomaisesti kanan ja riisiruoan kanssa.
Alkuperäinen Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuorilta. Suolavuoret kuuluvat geologisesti, mutta eivät maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola, joka ei sisällä kemiallisia lisäaineita ja sulattimia, on kaivettu esiin kuten on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on huuhtonut...
{"Description":"Kuvaus:\nHimalajan suolakivimöykyt vaaleanpunaiset\n\nIngredients:\n100% himalajan suola - kristallisuola\n\nInstruction manual:\nHimalajan suolakimpaleet vaaleanpunaiset\nSopii ihmisten kulutukseen tai koristeeksi esim. suolahuoneeseen tai suolaluolaan.\n.{{customVar code=himalayazout-en}}"}
Alkuperä
Keltainen merisuola tunnetaan myös nimellä "Sel de Guarande" ja se tulee Ranskasta. Kuuluisa merisuola Guerandesta on kerätty yli 2000 vuotta vanhan perinteen mukaan Bretagnen suolaviljelijöiden toimesta Ranskassa. Tämä suola on natriumiltaan vähäistä suolaa. Suolapellot koostuvat harmaansinisestä savesta. Tämä savi luovuttaa suolakiteelle tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita, mikä antaa Atlantin merisuolalle sen ainutlaatuisen harmaan värin ja tunnistettavan maun.
Maku ja käyttö
Keltainen merisuola, jossa on voimakas suolainen maku, sopii moniin ruokiin. Sen korkean kosteuspitoisuuden vuoksi se ei sovellu käytettäväksi suolamyllyssä. Se on kuitenkin erinomainen korvike tavalliselle pöytäsuolalle.
Hajustamaton auringonkukkaöljy
Meidän luomuauringonkukkaöljy puristetaan auringonkukansiemenistä, jotka ovat peräisin Euroopasta.
Hajustamattoman auringonkukkaöljyn tuotantoprosessi
Luomuauringonkukkaöljy suodatetaan ja hajustetaan sekä värjätään höyrykäsittelyn ja luonnollisen valkaisumaalin, aktiivihiilen ja sitruunahapon avulla.
Hajustamattoman auringonkukkaöljyn erityisominaisuudet
Auringonkukkaöljy on neutraali tuoksultaan ja maultaan, joten se sopii erinomaisesti paistamiseen ja paistamiseen. Se on myös erityisen hyvä paistoöljy kasvissyöjille ja vegaanille. Auringonkukkaöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia.
Kookoksen alkuperä
Kookos (Cocos nucifera) tulee kookospalmusta. Kookospalmut kasvavat pääasiassa trooppisissa maissa. Kookoksen hedelmä löytyy vihreästä kuoresta. Kun vihreä osa poistetaan, jäljelle jää karvainen, ruskea ja puumainen pähkinä. Ruskea pallo on halkaisijaltaan 10–15 senttimetriä ja sisältää valkoista lihaa. Kookoksia viljeltiin ensimmäisen kerran Kaakkois-Aasiassa, ja nykyään suurin osa kookoksista tulee Indonesiasta, Filippiineiltä ja Intiasta.
Lisätietoja tästä tuotteesta saat seuraavalta sivulta: Artikkeli Kookosöljy
Tuotantoprosessi Kookosöljy hajuton
Kookoksen liha on makeaa ja pähkinäistä makua. Kookoksen korjuun jälkeen se käsitellään öljyksi. Kookosöljy puristetaan kuivatuista kookoksen lihasta ja alun perin jalostetaan, valkaistaan ja deodorisoidaan.
Kookosöljyn käyttö
Kookosöljyllä on korkea tyydyttynyt…
Alkuperä
Meidän Schwabisch-savusuolamme valmistetaan vuosisatoja vanhojen reseptien mukaan pienessä savustamossa Schwabische Alpeilla, Brandenburgin sydämessä. Perinteisesti kerätty merisuola savustetaan rakkaudella ja kokemuksella 6-7 päivän ajan lämpötilassa, joka vaihtelee 15 °C:sta 23 °C:seen. Näin syntyy Schwabisch-savusuola, joka tarjoaa intensiivisen makuelämyksen.
Jokaisessa savustusjaksossa voidaan savustaa enintään 150 kg. Tämä voidaan tehdä 2-3 kertaa, jonka jälkeen koko laitteisto on purettava ja puhdistettava, jotta kaikki kerrostumat, kuten tervat ja noki, voidaan poistaa eikä ne päädy suolaan. Tämä on erittäin tärkeää, jotta näitä hiukkasia ei löydy lopputuotteesta.
Maku ja käyttö
Sekoitus kuusi- ja pyökki-puuta luo intensiivisen savuaromin. Schwabisch-savustettu suola sopii täydellisesti munaruokiin, pataruokiin ja tyypillisiin Schwabische-ruokiin, kuten linsseihin ja makkaroihin. Meidän savustettu suola on luonto…
Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on saatu kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se korjataan käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Taustan datelista
Dateli on kiviviljelmä datelipalmusta (Phoenix dactylifera), jota voidaan syödä tuoreena tai kuivattuna. Kiviviljelmät ovat hedelmätyyppejä, joissa on kova, kivimäinen ydin tai siemen. Dateli on sylinterimäinen hedelmä, joka on 5–7 senttimetriä pitkä. Väri vaihtelee kirkkaasta punaisesta kirkkaaseen keltaiseen.
Datelit kasvavat suurissa tertuissa näissä puissa, ja niitä korjataan marraskuussa ja joulukuussa. Näissä tertuissa voi kasvaa noin 30 datelia, ja yhdestä puusta voidaan korjata 20–150 kiloa datelia.
Viljely alkoi noin 3000 vuotta sitten Lähi-idässä. Datelipalmut pitävät kuivasta ilmastosta, jossa on kostea maaperä. Datelilajeja on jopa 400. Nämä Pakistanista peräisin olevat kuivatut datelipalat ovat myynnissä ympäri vuoden. Kuivatut datelit ovat rikkaita A- ja B-vitamiineista, raudasta, magnesiumista ja fosforista.
Käyttö
Datelipaloja voidaan syödä välipalana, ja keittiössä datelit sopivat hyvin yhteen pähkinöiden kanssa...
Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on kerätty kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...