Alkuperä ja uutto
Tämä puhdas luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolakaivokset sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai luonnonsuojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolalammikoihin.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolakaivosten pohjalle, mistä se kerätään erityisillä työkaluilla. Uuton jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren merisuola on täysin luonnollinen tuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen muinaisten perinteiden mukaan Välimeren suolalammikoissa. Uuttoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä merisuolan kaupallistaminen edistää ainutlaatuisen rannikkomaiseman säilyttämistä.
Tas…
Mikä on Kala Namak
Kala Namak tunnetaan myös nimellä Intialainen musta suola. Suola saadaan mustasta kivestä, joka louhitaan Intian Himalajan juurelta. Jauhamisen jälkeen mustasta väristä jää vain vähän jäljelle.
Käyttö Kala Namak
Tämä suola on erittäin suosittua vegaanien keskuudessa. Kivisuolalla on rikkipitoisten ominaisuuksiensa ansiosta haju ja maku, joka muistuttaa keitettyjä munia. Näin vegaanit voivat lisätä munan makua ruokiin ilman oikean munan käyttöä. Tällä tavalla voit käyttää sitä munan korvikkeena vegaanisessa majoneesissa tai tofussa. Kala Namakia käytetään myös paljon lisäyksenä curryihin, chutneihin ja sitä ripotellaan friteerattujen ruokien päälle. Se sopii myös erinomaisesti kanaruokien ja riisin kanssa.
Halite-suolan historia
Halite-suola on jalostamaton ja puhdas mineraalisuola Himalajalta, ja sitä on perinteisesti kaivettu käsin Pakistanissa. Himalajan suola on jäänne muinaisesta merestä. Vuosisatojen kuluessa tämän muinaisen meren vesi haihtui ja jätti jälkeensä puhdasta, saastumatonta suolaa. Halite koostuu suolasta sekä monista lisämineraaleista ja hivenaineista.
Halite-nimi tulee kreikan sanasta 'hals', joka tarkoittaa merivettä, suolaa. Suola oli roomalaisille erittäin arvokas hyödyke, ja sitä käytettiin mausteena, mutta myös kosmetiikkana.
Himalajan Halite-suolan palojen tuotantoprosessi
Nämä Himalajan halite-suolapalaset tulevat Khewra-suolakaivoksesta, joka on suurin viidestä kaivoksesta Himalajan massiivin juurella, niin kutsutussa Saltrangessa. Palaset valitaan paikan päällä niiden laadun perusteella. Tämän jälkeen Himalajan suola jauhetaan ja pakataan heti, jotta se on lisäaineista vapaata. Se on suolojen timantti ja on kristallin…
Alkuperäinen Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolarangeilta. Suolarange kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja sulatuksia, ja se on kaivettu kuten on tehty satojen vuosien ajan.
Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on huuhtonut pois...
Historia
Kuollut meri on maailman syvin järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä ja on rajattu pohjoisessa Jordanian laakson ja etelässä Wadi Araban toimesta. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleesta merestä maan matalimman maa-alueen. Keskimääräinen päivittäinen lämpötila on 40 astetta, joten sateita on käytännössä ei lainkaan, ja ilma on kirkasta ja vapaata savusta ja saasteista.
Kuollut meri on nimeltään kuollut sen korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää vesieläinten elämisen. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä kylpemisestä hyödyllisen toiminnan ihmisille, joilla on iho-ongelmia. Suolainen vesi vaikuttaa terapeuttisesti ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollut meri jatkaa laskemistaan joka vuosi, vettä on yhä vähemmän ja vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat käytännössä pelkkää suolaa. Tämä suola kaivetaan käytännössä ja kaupataan sitten kylpysuolana.
Miten ruokasuolaa saadaan?
Puhtaassa muodossaan Kuollut meri…
Alkuperä
Kalaharin autiomaasuola on poikkeuksellinen tuote. Suola saadaan luonnollisesta suolajärvestä Kalaharin autiomaassa Etelä-Afrikassa. Autiomaasuola kuivataan auringossa ja pakataan sen jälkeen. Alue on aina ollut asumatonta eikä sitä ole käytetty teollisiin tarkoituksiin. Kalaharin autiomaasuola on gourmet-suola, joka on täysin vapaa negatiivisista ympäristövaikutuksista.
Suolan alkuperäinen tila on karkea. Teräksisten myllyjen avulla se jauhetaan keskikarkeaksi ja hienoksi suolaksi tarpeen mukaan. Tähän suolaan ei lisätä muita keinotekoisia aineita.
Ainesosat ja käyttö
Tämä tuote on yli 280 miljoonaa vuotta vanha ja sisältää runsaasti mineraaleja ja hivenaineita. Huippukokit vannovat tämän luonnonpuhtaan autiomaasuolan nimeen. Sitä voidaan käyttää monissa eri ruokalajeissa.
Erityiset ominaisuudet Kalaharin autiomaasuolassa:
93,7 % NaCl
0,03 % Ca
0,008 % Mg
4,0…
Intialaisten auringonlumen alkuperä
Intialaiset auringonlumenit saadaan suolakuopasta, joka sijaitsee merivedessä, Intian koillisosassa. Auringonlumenien valmistukseen käytetään puhdasta ja kirkasta merivettä Intian valtamerestä, joka pumpataan haihdutusaltaisiin. Lämpiminä ja tuulisina päivinä meriveden haihtumisen seurauksena veden pinnalle syntyy pieniä suolakukkia, jotka muistuttavat hienoa jääkerrosta. Tämä kostea Fleur de Sel kerätään käsin puulusikalla.
Muodostaaksemme kosteasta Fleur de Sel:stä lumivalkeat auringonlumenet, tuoreesti korjattu suola kuivataan lasilevyjen alla auringon vaikutuksesta. Tällöin syntyvät valkoiset ja erittäin kuivat suolakiteet ovat verrattavissa Murray River -suolaan.
Käyttö
Intialaiset auringonlumenet saavat poikkeuksellisen miedon makunsa kalsiumin ja magnesiumin suhteesta. Erityisen rakenteensa vuoksi tätä suolaa on sääli käyttää ruoanlaitossa. Parempi...
Alkuperä ja käyttö
Tämä luonnollinen kalliokivisuola muodostui yli 200 miljoonaa vuotta sitten Zechsteinin meren kuivumisen seurauksena. Tämä meri oli matala sisämeri, joka ulottui luoteis-Eurooppaan. Nykyään suola varastoidaan 400–750 metrin syvyyteen maan alle ja se sisältää lukuisia mineraaleja sekä sidottua jodia. Se on luonnontuote, joka on vain jauhettu ja seulottu.
Tällä tuotteella on erittäin miellyttävä suolainen maku ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kaikenlaisten ruokien kanssa.
Erityiset ominaisuudet:
98,4 % NaCI.
0,02 % Mg.
0,20 % Ca.
0,1 % K.
Kuolleenmeren suola
Kuolleenmeren suola on suolaa Kuolleesta merestä, joka sijaitsee Jordanian, Länsirannan ja Israelin välillä. Kuolleenmeren suolassa ei ole keinotekoisia lisäaineita, ja sen kosteuspitoisuus on noin 2 %. Paikassa, josta tämä merisuola tulee, geologiset ja ilmastolliset olosuhteet ovat erittäin ainutlaatuisia. Kuollut meri sijaitsee laaksossa 400 metriä merenpinnan alapuolella. Koska lämpötila on noin 40 astetta, sademäärä on lähes olematon, ja ilma on kirkasta ja täysin vapaata savusta ja saasteista.
Kuolleenmeren suolagraniitin käyttö
- Jopa 100 % luonnon puhdasta, käsin uudelleen puhdistettua!
- Erittäin intensiivinen maku
- Sopii kaikille kalalle, lihalle ja vihannesruoille
- Myös sopiva kylpysuolaksi.
Alkuperä ja käyttö
Tämä luonnollinen kivisuola muodostui yli 200 miljoonaa vuotta sitten Zechstein-meressä tapahtuneen kuivumisen seurauksena. Tämä meri oli matala sisämeri, joka ulottui Pohjois-Länsi-Eurooppaan. Tällä hetkellä suola on varastoituneena 400–750 metrin syvyydessä maaperässä ja se sisältää lukuisia mineraaleja sekä sitoutunutta jodia. Se on luonnontuote, jota vain jauhetaan ja seulotaan.
Tällä tuotteella on erittäin miellyttävä suolainen maku ja se sopii erinomaisesti käytettäväksi erilaisissa ruokalajeissa.
Erityiset ominaisuudet:
98,4 % NaCI.
0,02 % Mg.
0,20 % Ca.
0,1 % K.
Premium Saksalainen Kivisuola Hieno 0,1-0,7 mm
Saksalainen Kivisuola Hieno 0,1-0,7 mm VehGrolta on premium-laatuista tuotetta. Tämä tuote on syntynyt ihmisten ja luonnon huomioimisen myötä.
VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luomu) luonnontuotteet tulevat d…
Riisi Siirappi BIO. Saatavilla 25 kg pakkauksessa
Premium Riisi Siirappi Luomu
Riisi Siirappi Luomu VehGrolta on biologisesti sertifioitu tuote, joka on premium-laatua. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on valmistettu ihmisten ja luonnon hyvinvointia silmällä pitäen.
VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luomulähteet) luonnontuotteet tulevat eri alueilta ympäri maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja useimmiten myös pakataan siellä.
BIO-merkki tarkoittaa 100 % tarkastettua luomua ja luotettavuutta. Nämä ainesosat ovat siis taatusti vapaita kaikista lisäaineista, kuten sokereista ja rasvoista, ja ne täyttävät kaikki Euroopan vaatimukset torjunta-aineiden osalta. Tuotteidemme laatua tarkastetaan säännöllisesti.
Etsitkö Tukkukauppaa tai Maahantuojaa Luomu Riisi Siirapille?
VehGro on tukkukauppa ja maahantuoja Luomu Riisi Siirapille. Wi…
Historia
Kuollutmeri on maailman syvin järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä ja on rajattu pohjoisessa Jordanialaaksoon ja etelässä Wadi Arabaan. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleenmeren rannikosta matalimman maa-alueen maapallolla. Keskimääräinen päivälämpötila on 40 astetta, ja sateita ei käytännössä esiinny, ja ilma on kirkasta sekä vapaata savusta ja saasteista.
Kuollutmeri saa nimensä korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää vesieläviä organismeja elämään vedessä. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä kylpemisestä hyödyllisen aktiviteetin ihosairauksista kärsiville ihmisille. Suolaisella vedellä on terapeuttinen vaikutus ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollutmeri laskee joka vuosi, ja vedestä on yhä vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat lähes pelkästään suolaa. Tätä suolaa leikataan lähes kokonaan ja sitä myydään sitten kylpysuolana...
Alkuperä Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuoristosta. Suolavuoristo kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja sulatuksia, ja se on kaivettu esiin kuten on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri tulee mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on huuhtonut pois...
Luonnollisten valosävyjen, valkoisesta oranssiin, miellyttävä valo suolalamppujen avulla on stimuloivaa ja rentouttavaa; ne edistävät luovuutta ja elämän iloa. Esimerkiksi valkoinen valo tukee keskittymistä ja luo kirkasta mieltä.
{{customVar code=himalayasuola-fi}}
Alkuperä ja käyttö
Tämä luonnollinen kalliokivisuola muodostui yli 200 miljoonaa vuotta sitten Zechsteinin meren kuivumisen seurauksena. Tämä meri oli matala sisämeri, joka ulottui luoteis-Eurooppaan. Nykyään suola varastoidaan 400–750 metrin syvyyteen maan alle ja se sisältää lukuisia mineraaleja ja sidottua jodia. Se on luonnontuote, jota vain jauhetaan ja seulotaan.
Tällä tuotteella on erittäin miellyttävä suolainen maku ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kaikenlaisten ruokien kanssa.
Erityiset ominaisuudet:
98,4 % NaCI.
0,02 % Mg.
0,20 % Ca.
0,1 % K.
Alkuperä Intialaiset Aurinkoflakes
Intialaiset aurinkoflakesimme saadaan suoladomesta, joka sijaitsee merivedessä, Pohjois-Intiassa. Aurinkoflakesimme valmistetaan puhtaasta ja kirkkaasta merivedestä, joka pumpataan Intian valtamerestä haihdutusaltaisiin. Lämpiminä ja tuulisina päivinä meriveden haihtuminen aiheuttaa pienten suolakukkien muodostumisen veden pinnalle, mikä muistuttaa hienoa jääkerrosta. Tämä kostea Fleur de Sel kerätään käsin puulusikalla.
Jotta kostea Fleur de Sel voitaisiin muuttaa lumivalkeiksi aurinkoflakeiksi, tuoreesti korjattu suola kuivataan lasilevyjen alla auringon vaikutuksen alaisena. Tuloksena olevat valkoiset ja erittäin kuivat suolaflakesit ovat samankaltaisia kuin Murray Riverin suola.
Käyttö
Intialaiset aurinkoflakesit saavat poikkeuksellisen miedon makunsa kalsiumin ja magnesiumin suhteesta. Erityisen rakenteensa vuoksi tämän suolan käyttäminen ruoanlaitossa on hukkaa. On parempi käyttää suolaa 'viimeistelynä' erilaisten ruokien viimeistelyssä ja/tai koristelussa.
Alkuperä Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuoristosta. Suolavuoristo kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola, jossa ei ole kemiallisia lisäaineita ja sulatusaineita, kaivetaan kuten on tehty satojen vuosien ajan.
Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Sitä kerätään käsin Tiibetin ylängöltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on pessyt pois...
Historia
Kuollut meri on maailman syvin järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä ja on rajattu pohjoisessa Jordanian laakson ja etelässä Wadi Araban toimesta. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleesta merestä matalimman maa-alueen maapallolla. Keskimääräinen päivittäinen lämpötila on 40 astetta, joten sateita on käytännössä ei lainkaan, ja ilma on kirkasta ja vapaata savusta ja saasteista.
Kuollut meri on nimeltään kuollut sen korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää vesieläinten elämisen. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä uimisen hyödylliseksi aktiviteetiksi ihmisille, joilla on iho-ongelmia. Suolainen vesi vaikuttaa terapeuttisesti ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollut meri jatkaa laskemistaan joka vuosi, vettä on yhä vähemmän ja vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat käytännössä pelkkää suolaa. Tämä suola kaivetaan käytännössä ja kaupataan sitten kylpysuolana.
Miten ruokasuolaa saadaan?
Puhtaassa muodossaan Kuollut meri…
Luonnollinen vaahterasiirappi. Saatavilla 22,7 kiloa (23 kiloa) 4*276 kiloa tai IBC-pakkauksessa, joka painaa 1360 kiloa.
Premium Vaahterasiirappi C-laatu Luonnollinen
VehGro:n C-laatuinen Luonnollinen Vaahterasiirappi on biologisesti sertifioitu tuote, joka on huippulaatua. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on valmistettu ihmisten ja luonnon hyvinvointia silmällä pitäen.
VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luonnolliset) tuotteet tulevat eri alueilta ympäri maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja useimmiten myös pakataan siellä.
BIO-merkki tarkoittaa 100 % tarkastettua luonnollisuutta ja luotettavuutta. Nämä ainesosat ovat siis taatusti vapaita erilaisista lisäaineista, kuten sokerista...
Alkuperäiset Hawaii-suolat
Suolalla on pitkä perinne Hawaijilla, kuten monissa muissakin kulttuureissa. Hawaiilaisille suola on olennainen osa sisäisen tasapainon saavuttamista. Se tukee elämän luonnollista virtausta ja symboloi syvää yhteyttä luontoon.
Hawaiin suolat, joissa on erottuvat värit, heijastavat maan värejä. Musta vulkaanisesta alkuperästä, punainen aina läsnä olevan pyhän Alaea-maan ja vapauden vuoksi, vihreä kasvillisuudesta ja valkoinen saarten ympärillä olevasta vedestä sekä lumihuippuisista vuorista.
Tuotanto ja väri
Suola uutetaan Tyynenmeren rannikolta lähellä Molokai-saarta. Veden annetaan haihtua auringon energian avulla. Suolakiteet sekoitetaan sitten mineraaliekstrakteihin, jotta saadaan aikaan Hawaiian suolan erottuvat värit.
Musta hawaiisuola syntyy lisäämällä puhdasta aktivoitua hiiltä laavakivistä.
Erityiset ominaisuudet Musta hawaiisuola:
1.24% Ca.…
TenderFox®
TenderFox® on kehitetty torjumaan tuotanto- ja varastohävikkiä lihassa ja kalassa sekä tarjoamaan suurempaa tuottoa. TenderFox® on erittäin tehokas, kun sitä ruiskutetaan suolaliuoksena lihaan ja kalaan. Luotettavan ja yksinkertaisen käsittelyn mahdollistamiseksi TenderFox® on saatavilla myös nestemäisenä tuotteena korkeakoncentroiduissa suolaliuoksissa. Suurten injektointimäärien (yli 30 % injektointimäärä) tapauksessa se on saatavilla vain jauhemuodossa, mukaan lukien suolaliuoksen stabilointi. Monipuolisesta perusmausteesta lähtien TenderFox® on saatavilla myös aromivaihtoehdoissa Paahdettu, Savustettu ja Kypsennetty kinkku sekä mauissa kana, sianliha ja naudanliha. Yhdistettynä TopFox® kuiva-mausteeseen TenderFox®:ää voidaan käyttää monin eri tavoin, esimerkiksi mauissa lammas, yrtit, chili tai savu. TenderFox® tarjoaa optimaalista arvonluontia yhdistettynä huippuluokkaiseen makuun – ainutlaatuinen ratkaisu.
Hyödyt lyhyesti:
Joustava arvonluonnin lisääminen
Helppo käyttää
VeggieFox®:lla voit valmistaa kasvis- tai vegaanipihvejä, nugeteita, nakkeja, hampurilaisia, röstiä, lihapullia tai viipaloitua "lihaa". Tuotevalikoima on modulaarinen ja se voidaan yhdistää moniin Fuchs-tuotteisiin. Mausteet + sitojat + teksturointi + huippumauste tai marinadi tai korppujauhopeite. Kaikki komponentit ovat myös saatavilla erikseen, mikä antaa sinulle joustavuutta käytössäsi.
Hyödyt tiivistetysti:
- Lihamainen rakenne omien vaatimustesi mukaan
- Erittäin monipuolinen erinomaisilla aistimuksilla
- Kaadettava ja siten helposti annosteltava
- Joustava käyttö, joko kokonaisratkaisuna tai yksittäisenä ratkaisuna (modulaarinen järjestelmä)
- Voidaan yhdistää huippumausteiden ja FoxMaro®:n (marinadit) kanssa
- Pakastettavissa ja sulatettavissa (sopii MAP*- ja pakastettaville elintarvikkeille)
- Helppo käyttää (lisää vain vettä ja öljyä)
MAP = Muokattu ilmakehäpakkaminen
Kuivat vegaaniset yhdisteet
Helppo käyttää, monipuoliset sovellukset, just-in-time -tuotanto
Olipa kyse tortelliineista ja raviolista, antipastissa (esim. chili, kesäkurpitsa, munakoiso)
Sitrushedelmät - Raikastava Kesäpotku
Mausteidemme avulla voit kokea erilaisten sitrushedelmien kesäisen maun ja nauttia raikkaasta kesätuulesta.
Olemme valinneet appelsiinit, sitruunat ja limet kolmeen jännittävään tuoteideaan.
Super Trendi Palkokasvit
Palkokasvien käyttö välipala-, liha- ja maitoteollisuudessa kasvaa jatkuvasti. Palkokasvit ovat siemeniä ja kasveja, jotka kypsyvät palkoissa. Ne korjataan ylikypsinä, kuivataan ja tarvittaessa kuoritaan. Palkokasvilajiin kuuluvat: herneet, pavut, kikherneet, linssit, lupiinit, soijapavut ja maapähkinät. Seuraavassa on jännittäviä tuoteideoita aiheesta.
FrischeCompletto®
hedelmille ja vihanneksille
FrischeCompletto® on kirkas nestemäinen tiiviste, joka soveltuu pumppaamiseen ja jota voidaan käyttää suoraan monimutkaisissa laitoksissa ilman välikäsittelyä. Se omaa biostaattisen vaikutuksen, pidentää logistisia marginaaleja ja tarjoaa aistillista raikkautta viimeiseen käyttöpäivään saakka.
FrischeCompletto® hedelmille ja vihanneksille
Tuoreiden hedelmien ja vihannesten laadun parantamiseen.
Hyödyt tiivistetysti:
- Merkittävä mikro-organismien väheneminen
- Kestävät kirkkaat värit ja huomattava rapeus
- Tehokas vaihtoehto etikassa liottamiselle
FrischeCompletto® parsalle
Tehokas lisä normaaliin yksinkertaiseen alipainepakkaamiseen kuorituista parsasta.
Se pidentää säilyvyyttä, varmistaa pitkäkestoisen raikkaan värin, kestävän aromin ja tarjoaa huomattavaa rapeutta.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa tri-kalsiumsitraattia jauheena, mikronisoituna jauheena, hienona jauheena, kompaktiina elintarvike/ lääketeollisuuden laatua ja ravintolisänä.
Lääketeollisuudessa sitä käytetään hypokalsemian hoitoon.
Elintarvikealalla sitä käytetään happosäätelijänä.
Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään happositojana ja ytimenmuodostajana polymeereissä.
CAS 813-94-5 \ 5785-44-4
EINECS 212-391-7
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.