Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (17)

Teolliset sovellukset - ULV-sumutusteknologia elintarviketeollisuudelle

Teolliset sovellukset - ULV-sumutusteknologia elintarviketeollisuudelle

Elintarviketeollisuudessa Mantis'n sumuttimet ja annostelujärjestelmät voivat olla käytössä kaikissa paikoissa, joissa nesteitä on levitettävä tasaisesti ja säästeliäästi. Tämä voisi esimerkiksi olla irrotusaineiden levittäminen leivontapannuille ja astioille tai makuaineiden käyttö. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Tarjoamme optimaalisesti säädetyn ruiskutusjärjestelmän myös sinun sovellusalueellesi!
Tiivistysratkaisut materiaalinkuljetukseen

Tiivistysratkaisut materiaalinkuljetukseen

Kastaşin materiaalinkuljetuksen tiivistysratkaisut ovat ratkaisevan tärkeitä logistiikan tehokkuuden ja turvallisuuden kannalta. Nämä tiivisteet on erityisesti kehitetty vastaamaan materiaalinkuljetuksen haasteisiin tarjoamalla luotettavan tiivistyksen, joka estää materiaalien vuotamisen. Ratkaisumme ovat ihanteellisia erilaisille kuljetusvälineille, mukaan lukien kuljettimet ja kontit, ja ne varmistavat, että materiaalisi saapuvat turvallisesti ja ehjinä perille. Kastaşin kanssa voit luottaa korkeaan laatuun ja luotettavuuteen. Lisäksi materiaalinkuljetuksen tiivistysratkaisumme on suunniteltu vastaamaan alan erilaisia vaatimuksia. Käytämme edistyksellisiä materiaaleja, jotka eivät ainoastaan kestä pitkään, vaan tarjoavat myös erinomaisen suorituskyvyn äärimmäisissä olosuhteissa. Tiivisteemme auttavat vähentämään käyttökustannuksia minimoimalla materiaalihävikkiä ja parantamalla kuljetusprosessiesi tehokkuutta. Luota Kastaşiin löytääksesi parhaat tiivistysratkaisut materiaalinkuljetustarpeisiisi.
Värit - Värit Elintarvikkeille, Kosmetiikalle ja Lääkkeille

Värit - Värit Elintarvikkeille, Kosmetiikalle ja Lääkkeille

Yhteistyökumppanimme kanssa toimitamme lisäaineita elintarvike-, kosmetiikka-, lääke- ja rehuteollisuuteen Alumiinilla pinnoitetut elintarvikevärit Luonnolliset elintarvikevärit Värit elintarvikkeille, kosmetiikalle ja lääkkeille
INDAG Inline Homogeeni DLM/H Ruoka

INDAG Inline Homogeeni DLM/H Ruoka

INDAG Inline Homogenisaattori Tyyppi DLM/H on tehokas laite nesteiden ja kiinteiden aineiden emulsioimiseen, dispergoimiseen, hienontamiseen ja sekoittamiseen. Esimerkiksi kosmetiikan valmistuksessa öljy, vesi ja emulgointiaine yhdistetään vakaaksi emulsioksi. Majoneesi valmistetaan öljystä, etikasta ja munasta DLM/H-tyypin homogenisaattorin avulla. Pisarakoot, jotka ovat alle 1 µm, saavutetaan roottorin ympärysvauhdilla > 20 m/s ja erittäin kapeilla välyksillä. Toinen esimerkki homogenisaattorin käytöstä on fosforihapon tai sitruunahapon sekoittaminen kasviöljyyn liimanpoistamiseksi. DLM/H:lla voidaan myös hienontaa kiinteitä aineita nesteissä, kuten sipuli- tai maissipaloja. DLM/H:n edut - Erittäin hyvä itsepuhdistus CIP-puhdistuksen aikana - Tehokas sekoitusenergian syöttö - Moduulirakenteinen kone - Hygieeninen rakenne - Mahdollisuus kaksoisseinärakenteeseen ja muihin tuoteportteihin
KLINGER top-chem 2006 - Erityisesti elintarviketeollisuuteen ja lääketeollisuuteen sopiva

KLINGER top-chem 2006 - Erityisesti elintarviketeollisuuteen ja lääketeollisuuteen sopiva

Ensimmäinen valinta elintarvike- ja lääketeollisuuden sovelluksiin. Pigmentittomuutensa vuoksi se on erityisen sopiva elintarviketeollisuuteen ja lääketieteeseen. Se on optimoitu syövyttäville sovelluksille ja siksi se soveltuu myös laajalle käyttöalueelle kemianteollisuudessa. KLINGERtop-chem 2006 omaa erittäin hyvän kestävyyden voimakkaita emäksiä vastaan ja hyviä ominaisuuksia keskikorkeissa ja matalissa lämpötiloissa ja paineissa.
Muovi Elintarvikelaatuun

Muovi Elintarvikelaatuun

Tarjoamme elintarvikekelpoisia levyjä, sauvoja tai putkia, jotka täyttävät elintarviketeknologian erityisvaatimukset.
Kasvipohjaiset proteiinit

Kasvipohjaiset proteiinit

Herneproteiini, riisiproteiini, hampun proteiini jne.
Ksylitoli - Ksylitoli on luonnollisesti esiintyvä puusokeri, joka saadaan kovapuista, kuten koivusta.

Ksylitoli - Ksylitoli on luonnollisesti esiintyvä puusokeri, joka saadaan kovapuista, kuten koivusta.

Xyloosi on luonnollinen puusokeri, jota saadaan kovapuista, kuten koivusta. Se on erityinen hiilihydraatti, jota käytetään aromin muodostamiseen ja haluttujen makuvaikutusten saavuttamiseen lihassa, valmisruoissa, lääkkeissä, eläinruoassa ja rehussa. Xyloosi vaatii erittäin lyhyen reaktioajan halutun maun saavuttamiseksi. Avainedut: • Auttaa makujen muodostamisessa • Parantaa aromia • Parantaa visuaalista ilmettä • Vähäinen vaikutus verensokeri- ja seerumi-insuliinitasoihin • Mahdollistaa nopean Maillard-ruskistumisreaktion Käyttökohteet: • Kulinaari • Liha • Siipikarja & äyriäiset • Eläinruoka • Lääkkeet Luokiteltu normaaliksi elintarvikkeeksi eikä elintarvikelisäaineeksi. Käytetty kuva: © morisfoto / Adobe Stock Alkuperämaa: USA GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä BRC sertifioitu: Kyllä
Munajauhe, kananmunankeltuainen, munatuotteet, kananmunat - luomuruoka, raaka-aineet elintarviketeollisuudelle

Munajauhe, kananmunankeltuainen, munatuotteet, kananmunat - luomuruoka, raaka-aineet elintarviketeollisuudelle

Munankeltuaisen rasvapitoinen osa tarjoaa monipuolisia toimintoja. Olemme valmiita neuvomaan teitä Emulgoitavuus ja viskositeetti ovat vain muutamia munankeltuaisen toiminnallisista ominaisuuksista. Olipa kyseessä leivonnaiset, kuten donitsit ja munkit, suklaamousse tai jäätelö - munankeltuainen on monikäyttöinen. Se löytää paikkansa myös monista pastatuotteista. Tyypillinen: kuumuudenkestävä munankeltuaisjauhe keltainen: Vakio
Krüger blue - siniset muovit elintarviketeollisuudelle

Krüger blue - siniset muovit elintarviketeollisuudelle

Foodgrade-perheemme tuotteet täyttävät elintarviketeknologian erityisvaatimukset:
Raaka-aineet / Lisäaineet - Aromit, Aspartaami, Omenahappo, Askorbiinihappo, Kalsiumkaseinaatti, Karrageeni, ...

Raaka-aineet / Lisäaineet - Aromit, Aspartaami, Omenahappo, Askorbiinihappo, Kalsiumkaseinaatti, Karrageeni, ...

Yhdessä kumppanimme kanssa toimitamme lisäaineita elintarvike-, kosmetiikka-, lääke- ja rehuteollisuuteen. Aromit, aspartaami, omenahappo, askorbiinihappo, kalsiumkaseinaatti, karrageeni, dekstroosi, etikkahappo, väriaineet, fruktoosi, gelatiini, nautintomaitohappo, mausteuutteet, glukoosisiirappi, glyseriini, kaliumsorbaatti, perunatärkkelys, juustospesialiteetit, laktoosi, maltodekstriini, yksilölliset toiminnalliset seokset, herajauhe, natriumasetatti, natriumaskorbaatti, natriumbentsoaatti, natriumkaseinaatti, natriumglutamaatti, sakkariini, sorbitoli, trinatriumsyraatti, kuiva glukoosi, viinihappo, vehnätärkkelys, ksantaani, sitruunahappo, sokeri.
Munajauhe, Munankeltuainen, Munajauhe, Munankeltuainen - Munatuotteet, Kanamunat, Luomu, Ruoka

Munajauhe, Munankeltuainen, Munajauhe, Munankeltuainen - Munatuotteet, Kanamunat, Luomu, Ruoka

Munankeltuaisen rasvainen osa tarjoaa monipuolisia toimintoja. Neuvomme teitä Emulgoitavuus ja viskositeetti ovat vain muutamia toiminnallisia ominaisuuksia, joita munankeltuaisella on. Monipuolisesti käytettävissä majoneesissa, kastikkeissa, hollandaise-kastikkeessa. Munatyyppinen: kuumuudenkestävä munankeltuaisjauhe keltainen: suolan ja glukoosin kanssa
Munajauhe, Korkean Geelin Munanvalkuaisjauhe, Munajauhe - Kanamunan Proteiini, Proteiinit (Munanvalkuaiset)

Munajauhe, Korkean Geelin Munanvalkuaisjauhe, Munajauhe - Kanamunan Proteiini, Proteiinit (Munanvalkuaiset)

Monipuolinen toiminnallisuus gelin paksuuden ja monikäyttöisyyden kautta. Mikään muu ruoka ei sisällä niin monia erilaisia vitamiineja ja mineraaleja kuin kanan muna. Luonnon superruoka.
INDAG Dynaaminen Inline-sekoitin DLM/P Food

INDAG Dynaaminen Inline-sekoitin DLM/P Food

INDAG Intensiivinen Inline-sekoitin Tyyppi DLM/P on tarkoitettu leikkausherkän nesteen homogeeniseen sekoittamiseen.
Munajauhe, Korkeasti Vaahdotettu Munanvalkuaisjauhe, Kanamunanvalkuaisjauhe - Kanamunan Proteiini, Proteiinit (Munanvalkuaiset)

Munajauhe, Korkeasti Vaahdotettu Munanvalkuaisjauhe, Kanamunanvalkuaisjauhe - Kanamunan Proteiini, Proteiinit (Munanvalkuaiset)

Monipuolinen toiminnallisuus vaahdotuskyvyn ja geeli-voimakkuuden kautta Proteiinien käyttömahdollisuudet ovat äärimmäisen monipuolisia. Olipa kyse täytteestä, vaahdosta, marengista, stabilisaattorista tai rakenteen muodostajasta lihankorvikkeissa. Olemme iloisia voidessamme neuvoa teitä.
Kiinteä-Neste Inline Sekoittaja DLM/FS Ruoka

Kiinteä-Neste Inline Sekoittaja DLM/FS Ruoka

INDAG Kiinteä-Neste Inline-sekoitin Tyyppi DLM/FS on tarkoitettu nesteiden jatkuvaan sekoittamiseen kiinteiden aineiden kanssa.
INDAG Intensiivinen Inline-sekoitin DLM/S Food

INDAG Intensiivinen Inline-sekoitin DLM/S Food

INDAG Intensiivinen Inline-sekoitin Tyyppi DLM/S on suunniteltu nesteiden, kiinteiden aineiden ja kaasujen tehokkaaseen sekoittamiseen, emulsioimiseen, dispergoimiseen ja vaahtoamiseen.