Alkuperä
Meidän Schwabisch-savusuolamme valmistetaan vuosisatoja vanhojen reseptien mukaan pienessä savustamossa Schwabische Alpeilla, Brandenburgin sydämessä. Perinteisesti kerätty merisuola savustetaan rakkaudella ja kokemuksella 6-7 päivän ajan lämpötilassa, joka vaihtelee 15 °C:sta 23 °C:seen. Näin syntyy Schwabisch-savusuola, joka tarjoaa intensiivisen makuelämyksen.
Jokaisessa savustusjaksossa voidaan savustaa enintään 150 kg. Tämä voidaan tehdä 2-3 kertaa, jonka jälkeen koko laitteisto on purettava ja puhdistettava, jotta kaikki kerrostumat, kuten tervat ja noki, voidaan poistaa eikä ne päädy suolaan. Tämä on erittäin tärkeää, jotta näitä hiukkasia ei löydy lopputuotteesta.
Maku ja käyttö
Sekoitus kuusi- ja pyökki-puuta luo intensiivisen savuaromin. Schwabisch-savustettu suola sopii täydellisesti munaruokiin, pataruokiin ja tyypillisiin Schwabische-ruokiin, kuten linsseihin ja makkaroihin. Meidän savustettu suola on luonto…
Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on saatu kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se korjataan käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Taustan datelista
Dateli on kiviviljelmä datelipalmusta (Phoenix dactylifera), jota voidaan syödä tuoreena tai kuivattuna. Kiviviljelmät ovat hedelmätyyppejä, joissa on kova, kivimäinen ydin tai siemen. Dateli on sylinterimäinen hedelmä, joka on 5–7 senttimetriä pitkä. Väri vaihtelee kirkkaasta punaisesta kirkkaaseen keltaiseen.
Datelit kasvavat suurissa tertuissa näissä puissa, ja niitä korjataan marraskuussa ja joulukuussa. Näissä tertuissa voi kasvaa noin 30 datelia, ja yhdestä puusta voidaan korjata 20–150 kiloa datelia.
Viljely alkoi noin 3000 vuotta sitten Lähi-idässä. Datelipalmut pitävät kuivasta ilmastosta, jossa on kostea maaperä. Datelilajeja on jopa 400. Nämä Pakistanista peräisin olevat kuivatut datelipalat ovat myynnissä ympäri vuoden. Kuivatut datelit ovat rikkaita A- ja B-vitamiineista, raudasta, magnesiumista ja fosforista.
Käyttö
Datelipaloja voidaan syödä välipalana, ja keittiössä datelit sopivat hyvin yhteen pähkinöiden kanssa...
Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on kerätty kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Alkuperä ja uutto
Tämä puhdas luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolakaivokset sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai luonnonsuojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolalammikoihin.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolakaivosten pohjalle, mistä se kerätään erityisillä työkaluilla. Uuton jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren merisuola on täysin luonnollinen tuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen muinaisten perinteiden mukaan Välimeren suolalammikoissa. Uuttoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä merisuolan kaupallistaminen edistää ainutlaatuisen rannikkomaiseman säilyttämistä.
Tas…
Mikä on Kala Namak
Kala Namak tunnetaan myös nimellä Intialainen musta suola. Suola saadaan mustasta kivestä, joka louhitaan Intian Himalajan juurelta. Jauhamisen jälkeen mustasta väristä jää vain vähän jäljelle.
Käyttö Kala Namak
Tämä suola on erittäin suosittua vegaanien keskuudessa. Kivisuolalla on rikkipitoisten ominaisuuksiensa ansiosta haju ja maku, joka muistuttaa keitettyjä munia. Näin vegaanit voivat lisätä munan makua ruokiin ilman oikean munan käyttöä. Tällä tavalla voit käyttää sitä munan korvikkeena vegaanisessa majoneesissa tai tofussa. Kala Namakia käytetään myös paljon lisäyksenä curryihin, chutneihin ja sitä ripotellaan friteerattujen ruokien päälle. Se sopii myös erinomaisesti kanaruokien ja riisin kanssa.
Halite-suolan historia
Halite-suola on jalostamaton ja puhdas mineraalisuola Himalajalta, ja sitä on perinteisesti kaivettu käsin Pakistanissa. Himalajan suola on jäänne muinaisesta merestä. Vuosisatojen kuluessa tämän muinaisen meren vesi haihtui ja jätti jälkeensä puhdasta, saastumatonta suolaa. Halite koostuu suolasta sekä monista lisämineraaleista ja hivenaineista.
Halite-nimi tulee kreikan sanasta 'hals', joka tarkoittaa merivettä, suolaa. Suola oli roomalaisille erittäin arvokas hyödyke, ja sitä käytettiin mausteena, mutta myös kosmetiikkana.
Himalajan Halite-suolan palojen tuotantoprosessi
Nämä Himalajan halite-suolapalaset tulevat Khewra-suolakaivoksesta, joka on suurin viidestä kaivoksesta Himalajan massiivin juurella, niin kutsutussa Saltrangessa. Palaset valitaan paikan päällä niiden laadun perusteella. Tämän jälkeen Himalajan suola jauhetaan ja pakataan heti, jotta se on lisäaineista vapaata. Se on suolojen timantti ja on kristallin…
Alkuperäinen Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolarangeilta. Suolarange kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja sulatuksia, ja se on kaivettu kuten on tehty satojen vuosien ajan.
Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on huuhtonut pois...
Historia
Kuollut meri on maailman syvin järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä ja on rajattu pohjoisessa Jordanian laakson ja etelässä Wadi Araban toimesta. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleesta merestä maan matalimman maa-alueen. Keskimääräinen päivittäinen lämpötila on 40 astetta, joten sateita on käytännössä ei lainkaan, ja ilma on kirkasta ja vapaata savusta ja saasteista.
Kuollut meri on nimeltään kuollut sen korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää vesieläinten elämisen. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä kylpemisestä hyödyllisen toiminnan ihmisille, joilla on iho-ongelmia. Suolainen vesi vaikuttaa terapeuttisesti ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollut meri jatkaa laskemistaan joka vuosi, vettä on yhä vähemmän ja vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat käytännössä pelkkää suolaa. Tämä suola kaivetaan käytännössä ja kaupataan sitten kylpysuolana.
Miten ruokasuolaa saadaan?
Puhtaassa muodossaan Kuollut meri…
Alkuperä
Kalaharin autiomaasuola on poikkeuksellinen tuote. Suola saadaan luonnollisesta suolajärvestä Kalaharin autiomaassa Etelä-Afrikassa. Autiomaasuola kuivataan auringossa ja pakataan sen jälkeen. Alue on aina ollut asumatonta eikä sitä ole käytetty teollisiin tarkoituksiin. Kalaharin autiomaasuola on gourmet-suola, joka on täysin vapaa negatiivisista ympäristövaikutuksista.
Suolan alkuperäinen tila on karkea. Teräksisten myllyjen avulla se jauhetaan keskikarkeaksi ja hienoksi suolaksi tarpeen mukaan. Tähän suolaan ei lisätä muita keinotekoisia aineita.
Ainesosat ja käyttö
Tämä tuote on yli 280 miljoonaa vuotta vanha ja sisältää runsaasti mineraaleja ja hivenaineita. Huippukokit vannovat tämän luonnonpuhtaan autiomaasuolan nimeen. Sitä voidaan käyttää monissa eri ruokalajeissa.
Erityiset ominaisuudet Kalaharin autiomaasuolassa:
93,7 % NaCl
0,03 % Ca
0,008 % Mg
4,0…
Intialaisten auringonlumen alkuperä
Intialaiset auringonlumenit saadaan suolakuopasta, joka sijaitsee merivedessä, Intian koillisosassa. Auringonlumenien valmistukseen käytetään puhdasta ja kirkasta merivettä Intian valtamerestä, joka pumpataan haihdutusaltaisiin. Lämpiminä ja tuulisina päivinä meriveden haihtumisen seurauksena veden pinnalle syntyy pieniä suolakukkia, jotka muistuttavat hienoa jääkerrosta. Tämä kostea Fleur de Sel kerätään käsin puulusikalla.
Muodostaaksemme kosteasta Fleur de Sel:stä lumivalkeat auringonlumenet, tuoreesti korjattu suola kuivataan lasilevyjen alla auringon vaikutuksesta. Tällöin syntyvät valkoiset ja erittäin kuivat suolakiteet ovat verrattavissa Murray River -suolaan.
Käyttö
Intialaiset auringonlumenet saavat poikkeuksellisen miedon makunsa kalsiumin ja magnesiumin suhteesta. Erityisen rakenteensa vuoksi tätä suolaa on sääli käyttää ruoanlaitossa. Parempi...
Alkuperä ja käyttö
Tämä luonnollinen kalliokivisuola muodostui yli 200 miljoonaa vuotta sitten Zechsteinin meren kuivumisen seurauksena. Tämä meri oli matala sisämeri, joka ulottui luoteis-Eurooppaan. Nykyään suola varastoidaan 400–750 metrin syvyyteen maan alle ja se sisältää lukuisia mineraaleja sekä sidottua jodia. Se on luonnontuote, joka on vain jauhettu ja seulottu.
Tällä tuotteella on erittäin miellyttävä suolainen maku ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kaikenlaisten ruokien kanssa.
Erityiset ominaisuudet:
98,4 % NaCI.
0,02 % Mg.
0,20 % Ca.
0,1 % K.
Kuolleenmeren suola
Kuolleenmeren suola on suolaa Kuolleesta merestä, joka sijaitsee Jordanian, Länsirannan ja Israelin välillä. Kuolleenmeren suolassa ei ole keinotekoisia lisäaineita, ja sen kosteuspitoisuus on noin 2 %. Paikassa, josta tämä merisuola tulee, geologiset ja ilmastolliset olosuhteet ovat erittäin ainutlaatuisia. Kuollut meri sijaitsee laaksossa 400 metriä merenpinnan alapuolella. Koska lämpötila on noin 40 astetta, sademäärä on lähes olematon, ja ilma on kirkasta ja täysin vapaata savusta ja saasteista.
Kuolleenmeren suolagraniitin käyttö
- Jopa 100 % luonnon puhdasta, käsin uudelleen puhdistettua!
- Erittäin intensiivinen maku
- Sopii kaikille kalalle, lihalle ja vihannesruoille
- Myös sopiva kylpysuolaksi.
Alkuperä ja käyttö
Tämä luonnollinen kivisuola muodostui yli 200 miljoonaa vuotta sitten Zechstein-meressä tapahtuneen kuivumisen seurauksena. Tämä meri oli matala sisämeri, joka ulottui Pohjois-Länsi-Eurooppaan. Tällä hetkellä suola on varastoituneena 400–750 metrin syvyydessä maaperässä ja se sisältää lukuisia mineraaleja sekä sitoutunutta jodia. Se on luonnontuote, jota vain jauhetaan ja seulotaan.
Tällä tuotteella on erittäin miellyttävä suolainen maku ja se sopii erinomaisesti käytettäväksi erilaisissa ruokalajeissa.
Erityiset ominaisuudet:
98,4 % NaCI.
0,02 % Mg.
0,20 % Ca.
0,1 % K.
Premium Saksalainen Kivisuola Hieno 0,1-0,7 mm
Saksalainen Kivisuola Hieno 0,1-0,7 mm VehGrolta on premium-laatuista tuotetta. Tämä tuote on syntynyt ihmisten ja luonnon huomioimisen myötä.
VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luomu) luonnontuotteet tulevat d…
Riisi Siirappi BIO. Saatavilla 25 kg pakkauksessa
Premium Riisi Siirappi Luomu
Riisi Siirappi Luomu VehGrolta on biologisesti sertifioitu tuote, joka on premium-laatua. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on valmistettu ihmisten ja luonnon hyvinvointia silmällä pitäen.
VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luomulähteet) luonnontuotteet tulevat eri alueilta ympäri maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja useimmiten myös pakataan siellä.
BIO-merkki tarkoittaa 100 % tarkastettua luomua ja luotettavuutta. Nämä ainesosat ovat siis taatusti vapaita kaikista lisäaineista, kuten sokereista ja rasvoista, ja ne täyttävät kaikki Euroopan vaatimukset torjunta-aineiden osalta. Tuotteidemme laatua tarkastetaan säännöllisesti.
Etsitkö Tukkukauppaa tai Maahantuojaa Luomu Riisi Siirapille?
VehGro on tukkukauppa ja maahantuoja Luomu Riisi Siirapille. Wi…
Historia
Kuollutmeri on maailman syvin järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä ja on rajattu pohjoisessa Jordanialaaksoon ja etelässä Wadi Arabaan. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleenmeren rannikosta matalimman maa-alueen maapallolla. Keskimääräinen päivälämpötila on 40 astetta, ja sateita ei käytännössä esiinny, ja ilma on kirkasta sekä vapaata savusta ja saasteista.
Kuollutmeri saa nimensä korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää vesieläviä organismeja elämään vedessä. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä kylpemisestä hyödyllisen aktiviteetin ihosairauksista kärsiville ihmisille. Suolaisella vedellä on terapeuttinen vaikutus ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollutmeri laskee joka vuosi, ja vedestä on yhä vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat lähes pelkästään suolaa. Tätä suolaa leikataan lähes kokonaan ja sitä myydään sitten kylpysuolana...
Alkuperä Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuoristosta. Suolavuoristo kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja sulatuksia, ja se on kaivettu esiin kuten on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri tulee mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on huuhtonut pois...
Luonnollisten valosävyjen, valkoisesta oranssiin, miellyttävä valo suolalamppujen avulla on stimuloivaa ja rentouttavaa; ne edistävät luovuutta ja elämän iloa. Esimerkiksi valkoinen valo tukee keskittymistä ja luo kirkasta mieltä.
{{customVar code=himalayasuola-fi}}
Alkuperä ja käyttö
Tämä luonnollinen kalliokivisuola muodostui yli 200 miljoonaa vuotta sitten Zechsteinin meren kuivumisen seurauksena. Tämä meri oli matala sisämeri, joka ulottui luoteis-Eurooppaan. Nykyään suola varastoidaan 400–750 metrin syvyyteen maan alle ja se sisältää lukuisia mineraaleja ja sidottua jodia. Se on luonnontuote, jota vain jauhetaan ja seulotaan.
Tällä tuotteella on erittäin miellyttävä suolainen maku ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kaikenlaisten ruokien kanssa.
Erityiset ominaisuudet:
98,4 % NaCI.
0,02 % Mg.
0,20 % Ca.
0,1 % K.
Alkuperä Intialaiset Aurinkoflakes
Intialaiset aurinkoflakesimme saadaan suoladomesta, joka sijaitsee merivedessä, Pohjois-Intiassa. Aurinkoflakesimme valmistetaan puhtaasta ja kirkkaasta merivedestä, joka pumpataan Intian valtamerestä haihdutusaltaisiin. Lämpiminä ja tuulisina päivinä meriveden haihtuminen aiheuttaa pienten suolakukkien muodostumisen veden pinnalle, mikä muistuttaa hienoa jääkerrosta. Tämä kostea Fleur de Sel kerätään käsin puulusikalla.
Jotta kostea Fleur de Sel voitaisiin muuttaa lumivalkeiksi aurinkoflakeiksi, tuoreesti korjattu suola kuivataan lasilevyjen alla auringon vaikutuksen alaisena. Tuloksena olevat valkoiset ja erittäin kuivat suolaflakesit ovat samankaltaisia kuin Murray Riverin suola.
Käyttö
Intialaiset aurinkoflakesit saavat poikkeuksellisen miedon makunsa kalsiumin ja magnesiumin suhteesta. Erityisen rakenteensa vuoksi tämän suolan käyttäminen ruoanlaitossa on hukkaa. On parempi käyttää suolaa 'viimeistelynä' erilaisten ruokien viimeistelyssä ja/tai koristelussa.
Alkuperä Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuoristosta. Suolavuoristo kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola, jossa ei ole kemiallisia lisäaineita ja sulatusaineita, kaivetaan kuten on tehty satojen vuosien ajan.
Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Sitä kerätään käsin Tiibetin ylängöltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on pessyt pois...
Historia
Kuollut meri on maailman syvin järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä ja on rajattu pohjoisessa Jordanian laakson ja etelässä Wadi Araban toimesta. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleesta merestä matalimman maa-alueen maapallolla. Keskimääräinen päivittäinen lämpötila on 40 astetta, joten sateita on käytännössä ei lainkaan, ja ilma on kirkasta ja vapaata savusta ja saasteista.
Kuollut meri on nimeltään kuollut sen korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää vesieläinten elämisen. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä uimisen hyödylliseksi aktiviteetiksi ihmisille, joilla on iho-ongelmia. Suolainen vesi vaikuttaa terapeuttisesti ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollut meri jatkaa laskemistaan joka vuosi, vettä on yhä vähemmän ja vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat käytännössä pelkkää suolaa. Tämä suola kaivetaan käytännössä ja kaupataan sitten kylpysuolana.
Miten ruokasuolaa saadaan?
Puhtaassa muodossaan Kuollut meri…
Luonnollinen vaahterasiirappi. Saatavilla 22,7 kiloa (23 kiloa) 4*276 kiloa tai IBC-pakkauksessa, joka painaa 1360 kiloa.
Premium Vaahterasiirappi C-laatu Luonnollinen
VehGro:n C-laatuinen Luonnollinen Vaahterasiirappi on biologisesti sertifioitu tuote, joka on huippulaatua. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on valmistettu ihmisten ja luonnon hyvinvointia silmällä pitäen.
VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luonnolliset) tuotteet tulevat eri alueilta ympäri maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja useimmiten myös pakataan siellä.
BIO-merkki tarkoittaa 100 % tarkastettua luonnollisuutta ja luotettavuutta. Nämä ainesosat ovat siis taatusti vapaita erilaisista lisäaineista, kuten sokerista...
Alkuperäiset Hawaii-suolat
Suolalla on pitkä perinne Hawaijilla, kuten monissa muissakin kulttuureissa. Hawaiilaisille suola on olennainen osa sisäisen tasapainon saavuttamista. Se tukee elämän luonnollista virtausta ja symboloi syvää yhteyttä luontoon.
Hawaiin suolat, joissa on erottuvat värit, heijastavat maan värejä. Musta vulkaanisesta alkuperästä, punainen aina läsnä olevan pyhän Alaea-maan ja vapauden vuoksi, vihreä kasvillisuudesta ja valkoinen saarten ympärillä olevasta vedestä sekä lumihuippuisista vuorista.
Tuotanto ja väri
Suola uutetaan Tyynenmeren rannikolta lähellä Molokai-saarta. Veden annetaan haihtua auringon energian avulla. Suolakiteet sekoitetaan sitten mineraaliekstrakteihin, jotta saadaan aikaan Hawaiian suolan erottuvat värit.
Musta hawaiisuola syntyy lisäämällä puhdasta aktivoitua hiiltä laavakivistä.
Erityiset ominaisuudet Musta hawaiisuola:
1.24% Ca.…
Mitä kaurapuuro on?
Kaurapuuro on kuivattuja ja jauhettuja kaurahiutaleita. Se on täynnä hiilihydraatteja ja siten energiaa. Sitä käytetään laajalti rehuna (hevosille) sekä raaka-aineena puurolle, leivälle, kakuille, mysliin ja granolaan.
Miten kaurapuuroa valmistetaan?
Kaurapuuron valmistamiseen käytetään koko jyvää. Tämä tarkoittaa, että mukaan otetaan myös kuori ja idu, eikä vain jyvän tärkkelysosaa. Kaurapuuro on siis aina täysjyvää.
Terveelliset ominaisuudet Kaurapuuro
Kaurapuuro sisältää runsaasti hiilihydraatteja ja on siten hyvä energianlähde urheilijoille. Kaurassa on myös paljon mangaania. Kaurat tunnetaan kolesterolia alentavasta vaikutuksestaan. Lopuksi, kaura on ainoa tunnettu viljatyyppi, joka sisältää proteiinia. Tämän Avenalin-proteiinin laatu on verrattavissa soijaproteiiniin.
Mitä on kookospalmusokeri?
Kookospalmusokeri on luonnollinen makeutusaine, joka saadaan kookospalmun nektarista. Kookospalmusokeria kutsutaan myös nimellä 'kookossokeri'. Luomukookospalmusokeri tuotetaan täysin käsityönä ja tarjoaa monille perheille vakaan, säännöllisen tulon.
Kookospalmun makea mehu kuumennetaan miedolla tulella, jolloin muodostuu kiinteä sokeripalikka. Kookossokeri on helppo vaihtoehto ruokosokerille, koska sillä on sama makeus.
Miltä kookospalmusokeri maistuu?
Maku on yksi syy, miksi kookospalmusokeria ostetaan. Sokerissa on nimittäin hieman karamellimaisuutta. Tämä täyteläinen, kermaisa maku on erityisen hyvin havaittavissa, kun sokeri sulatetaan.
Karamellimaisen maun vuoksi kookospalmusokeri on tervetullut herkku lähes kaikentyyppisille leivonnaisille ja pannukakuille. Sokeria voidaan myös käyttää kuumissa juomissa tai cocktaileissa. Mahdollisuudet...
Kakaopulveri Alkalisoitu Luomu
Kakaopuut, joista kakaopulveri valmistetaan, ovat alun perin kotoisin Etelä-Amerikasta. Kakaopuut (Theobroma) tuottavat palkoja, jotka ovat 15–25 cm pitkiä. Jokaisessa palkossa on 20–40 papua eräänlaisessa tahnassa. Raakapavut ovat noin 2,5 cm pitkiä. Sadonkorjuun jälkeen palkot avataan ja tyhjennetään. Poistettu tahna jätetään sitten muutamaksi päiväksi auringonpaisteeseen käymään. Kuivauksen jälkeen pavut murskataan pieniksi paloiksi ja ne käsitellään myllyssä, jotta pavut erotetaan kuoristaan. Kakaopalat jauhetaan sitten 10 tunnin ajan kivimyllyssä hienoksi tahnaksi. Tahna siivilöidään, jotta loput palaset erotetaan rasvasta. Loput palaset jauhetaan edelleen kakaopulveriksi.
Alkalisoitu
Alankomaalainen (alkalisoitu) kaakao poikkeaa muissa maissa käytettävästä kaakaosta, minkä vuoksi alkalisoitua kaakaota kutsutaan myös Yhdysvalloissa Dutched kaakaoksi. Luonnollinen kaakao on viljelty…
Alkuperä Mung-pavut
Mung-pavut ovat monille tuntemattomia, mutta niitä on käytetty Intiassa ja Kiinassa tuhansien vuosien ajan, ja silti lähes jokainen on jossain vaiheessa tullut niihin kosketuksiin.
Tuotantoprosessi Mung-pavut
Pavut ovat ituja, joista kasvaa lopulta palkokasvi (täynnä mung-papuja). Ei vain pavunversot ole tapa, jolla olet tullut kosketuksiin mung-papujen kanssa. Ruokatuotteita, kuten lasinuudelit, valmistetaan pavuista. Ne ovat helposti sulavia, mutta myös erittäin ravinteikkaita.
Terveelliset ominaisuudet Mung-pavut
Mung-pavut ovat runsaita proteiinissa, proteiinissa ja kuidussa, mutta niissä on vain vähän kaloreita. Pavut ovat rikkaita kaliumissa (hyvä sydämelle ja verisuonille), foolihapossa, B-vitamiinissa ja mineraaleissa.
Vähän historiaa punajuurista
Punajuuri (Beta vulgaris subsp. vulgaris var. ruba) on juurikasvi amaranttikasvien perheestä (Amaranthaceae) ja se kuuluu juurikasvien sukuun. Se on läheistä sukua sokerijuurikkaalle. Sana 'juuri' on vanhan germaanisen lainaus latinan sanasta 'beta'. Punajuuria viljeltiin muinaisuudessa kaikissa mahtavissa kansoissa. Kreikkalaiset ja egyptiläiset käyttivät sitä erityisesti lehtien vuoksi, ja uskotaan, että muinaiset roomalaiset lopulta huomasivat, että myös itse juurikasvia voitiin käyttää.
Punajuurien käyttö
Punajuurta käytetään (viipaloituna) säilöntään, esikeitettyjen kasvisten valmistamiseen, mutta myös borssin tekemiseen, joka on suosittu ainesosa monissa Itä-Eurooppalaisissa keitoissa.
Terveelliset ominaisuudet punajuurijauhe
Punajuurijauhe antaa kauniin punaisen tai vaaleanpunaisen värin kakuille, kuppikakuilla, pannukakuille, kastikkeille, keitoille, dippeille ja muille valmistuksille. Tämä punajuurijauhe tuo pehmeän, makean vivahteen...