Alkuperä
Acerola (Malpighia emarginata) on kotoisin Karibialta ja Etelä-Amerikan pohjoisosista, ja se kasvaa 1500 metrin korkeudessa. Acerola on trooppinen hedelmä. Sitä kutsutaan myös Barbados-kirsikaksi tai Länsi-Intian kirsikaksi.
Vaikka acerola on kotoisin Karibialta, sitä löytyy myös Etelä-Amerikan pohjoisosasta. Lisäksi acerola on viljelty Havaijilla, Kaakkois-Aasiassa, Yhdysvaltojen Floridassa ja muilla alueilla Etelä-Amerikassa.
Acerola kuuluu Malpighiaceae-heimoon ja esiintyy laajasti haarautuvana pensaan tai puun muodossa, ja sen oksat ovat hieman karvaisia. Kypsä hedelmä on oranssista tummanpunaiseen kuoreen ja sen koko on noin 2 x 2,5 senttimetriä. Sisältä hedelmä on keltainen tai oranssi ja sillä on erityinen makeahapan maku. Acerola-kirsikka kuivataan ja jauhetaan hienoksi jauheeksi.
Acerolan terveyshyödyt:
Sisältääkö acerola orgaanista C-vitamiinia?
Hedelmä on erittäin korkea C-vitamiinin ja sisältää runsaasti antioksidantteja. Se sisältää myös vitamiinia…
7 Sieniseosta Luomu
Meidän lopullinen immuunijärjestelmän vahvistaja koostuu näistä 7 sienijauheesta:
Reishi
Reishi sisältää antioksidantteja, hivenaineita, polysakkarideja, vitamiineja sekä mineraaleja kuten seleeni, boori ja germanium.
Chaga
Chaga on täynnä antioksidantteja ja erilaisia steroleja. Sterolit ovat kasvisteroideja, jotka tasapainottavat immuunijärjestelmää.
Shiitake
Shiitake on täynnä vitamiineja, kaliumia ja magnesiumia, ja se sisältää 13 g proteiinia per 100 g.
Maitake
Maitake on rikas aminohapoista ja sisältää antioksidantti L-ergotioneinia, joka tukee maksaa.
Leijonanharja
Leijonanharja (Hericium erinaceus) tukee immuunijärjestelmää ja sillä on myönteinen vaikutus keskittymiskykyyn.
Cordyceps
Cordyceps vahvistaa immuunijärjestelmää ja hidastaa sitä, kun se on yliaktiivinen.
Lumisieni
Lumisieni sisältää enemmän D-vitamiinia kuin mikään muu ravintolähde ja on rikas antioksidanteista.
Laatu: elintarvikkeille
Käsitelty kasvin osa: Hedelmät
Uuttamisagentti: Etanoli & vesi
Kantaja: maltodekstriini
Porcini-sienet, tunnetaan myös nimellä Boletus edulis, ovat suosittuja syötäviä sieniä, joilla on voimakas, pähkinäinen maku. Vital-sienet ovat myös erinomaisia elintarvikelisäravinteiksi.
Tuotteemme myydään suurissa erissä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Peltoherne
Peltohorsma
Afrikkalainen mustapapu
Elecampane
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beta-glukaan
ORGAANINEN Koivulehti
ORGAANINEN Brasilian manteli
ORGAANINEN Nokkonen
ORGAANINEN Parsakaali
ORGAANINEN Chaga
ORGAANINEN Klorella
ORGAANINEN Karhunvatukka
ORGAANINEN Ohra
ORGAANINEN Ginseng
ORGAANINEN Greippi
ORGAANINEN Lehtikaali
ORGAANINEN Ruusunmarja
ORGAANINEN Mustikka
ORGAANINEN Siili-neroli
Laatu: elintarvikkeille
Käsitelty kasvin osa: koko kasvi
Tieteellinen nimi: Ascophyllum nodosum
Solmukelp on syötävä levä, jota käytetään ruoanlaitossa joissakin osissa maailmaa, erityisesti Aasiassa, ja se on arvostettu makunsa ja mahdollisten terveyshyötyjensä vuoksi.
Tuotteitamme myydään suurissa erissä. Useimmille tuotteille on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Peltoherne
Peltohorsma
Afrikkalainen mustapapu
Elecampane
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beta-glukaan
ORGAANINEN koivunlehti
ORGAANINEN brasilialainen manteli
ORGAANINEN nokkonen
ORGAANINEN parsakaali
ORGAANINEN chaga
ORGAANINEN klorella
ORGAANINEN karpalo
ORGAANINEN ohran ruoho
ORGAANINEN ginseng
ORGAANINEN greippi
ORGAANINEN lehtikaali
ORGAANINEN ruusunmarja
ORGAANINEN mustikka
ORGAANINEN piikkiputki
ORGAANINEN inkivääri
Historia ja alkuperä
Kaakaopapu (Theobroma) korjattiin ensimmäisen kerran Olmec-kulttuurin toimesta Meksikossa jo vuonna 1000 eKr. Sitä käytettiin tuolloin pääasiassa voimistavina juomina. Vuosien saatossa mayat ja atsteekit omaksuivat tämän käytön omiin kulttuureihinsa. Kaakaosta tuli osa seremoniallisia rituaaleja, ja kaakaopavut olivat maksuväline. 1500-luvulla espanjalaiset toivat kaakaon Eurooppaan.
1600-luvun puolivälissä siitä tuli suosittu juoma. Eri Euroopan maiden siirtokuntien kautta kaakaopuita alettiin viljellä Aasiassa ja Länsi-Afrikassa, koska Euroopassa oli kasvava kysyntä suklaalle.
Kaakaopapu on raaka-aine suklaan tuotannossa. Nämä kaakaopavut tulevat trooppisilta alueilta Etelä-Amerikassa (Ecuador). Theobroma cacao -puu on pyhä mayojen ja atsteekkien keskuudessa. Puun kaakaopavut korjataan käsin, ja raakapavut puhdistetaan sitten luonnollisessa vedessä ja jatketaan...
Puori O3 Omega 3
Omega 3 -pitkät ketjuhapot ovat olennainen osa mitä tahansa ruokavaliota, koska keho ei itse tuota näitä rasvahappoja elintarviketietokeskuksen mukaan. Koska ruokavalio on muuttunut radikaalisti viime vuosikymmeninä, valitettavasti jotkut ihmiset saavat nykyään usein liian vähän näitä rasvahappoja. Puori O3 on testattu ja sertifioitu puhtauden ja laadun osalta riippumattomassa laboratoriossa IFOS:ssa (International Fish Oil Standards) ja se on saanut 5/5 tähteä. Tämä palkinto takaa muun muassa puhtauden, vähimmäispitoisuuden 74% ja tuotantoprosessin kestävyyden.
Luonnon lahja
Mehiläispöly on täydellinen luonnon lahja. Meidän mehiläispölymme kerätään mehiläistarhaajien toimesta Espanjassa. Keräämisen jälkeen se kuivataan hellävaraisesti, jotta mahdollisimman paljon ravintoaineita säilyy. Mehiläispöly kasvatetaan kunnioittaen luontoa ja erityisesti mehiläisiä.
Mehiläiset sekoittavat nektaria siitepölyn kanssa, josta ne tekevät palleroita. Pölyssä on valtavasti ravintoaineita. Ne ovat pieniä, mutta niiden ravintoarvo on suuri. Ne sisältävät kasviproteiineja, vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja kaikki välttämättömät aminohapot. Lisäksi pölyssä on vähemmän sokereita kuin esimerkiksi hunajassa.
Alkuperä
Mehiläispöly on polyfloraalista (useista kukista) kasvitieteellistä alkuperää, mikä tekee tästä pölystä korkealaatuista. Tämä on myös syy siihen, miksi jyvien väri vaihtelee. Pöly on peräisin yli 120 eri kasvilajista ja pölystä. Vain tämäntyyppinen mehiläispö…
{"Scientific Name":"Tieteellinen nimi: Foolihappo","Certifications":"Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.","Product List":["Acerola","Peltoherne","Peltohorsma","Afrikkalainen mustapapu","Elecampane","Alfa-lipoiinihappo","Amla","Artisokka","Ashwagandha","Astaksantiini","Valeriaana","Bambu","Beta-glukaan","ORGANIC Koivulehti","ORGANIC Brasilian manteli","ORGANIC Nokkonen","ORGANIC Parsakaali","ORGANIC Chaga","ORGANIC Klorella","ORGANIC Karhunvatukka","ORGANIC Ohra","ORGANIC Ginseng","ORGANIC Greippi","ORGANIC Lehtikaali","ORGANIC Ruusunmarja","ORGANIC Mustikka","ORGANIC Siili-yrtti","ORGANIC Inkivääri","ORGANIC Solmukelp"],"Sales description":"myrkyttömän foolihapon kiteinen jauhe","Vitamin B9":"B9-vitamiini, joka tunnetaan myös nimellä foolihappo tai foolihappo, on välttämätön solujen jakautumiselle, DNA:n ja RNA:n muodostumiselle sekä terveellisen kasvun tukemiselle.","Products sold":"Tuotteemme myydään suurissa erissä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.","Additional products":"Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:","CAS No.":"CAS-numero: 59-30-3"}
{"What is Chili Bird eye":"Mikä on Chili Bird eye\nChili bird eye, tunnetaan myös nimillä piri piri, rawit tai thaimaalainen chili, on pieni paprika, jolla on tulinen maku. Paprikaa löytyy usein Etiopiasta ja Kaakkois-Aasiasta. Lintujen silmä -chili kuuluu erittäin tulisten paprikoiden ryhmään.\n\nHealth Benefits Chili Bird Eye\nTämä chili auttaa ruoansulatuksessa, nopeuttaa painonpudotusta ja lisää syljen tuotantoa.\n\nThe use of chili\nTätä chiliä käytetään laajalti indonesialaisessa, meksikolaisessa, argentiinalaisessa ja thaimaalaisessa keittiössä, ja sitä käytetään usein mausteisten curryjen, enchiladojen, tacoiden ja chimichurrin valmistamiseen."}
Historia ja alkuperä
Kaakaota (Theobroma) viljeltiin ensimmäisen kerran Olmec-kulttuurissa Meksikossa jo vuonna 1000 eKr. Sitä käytettiin tuolloin pääasiassa virkistävissä juomissa. Vuosien saatossa mayat ja atsteekit omaksuivat tämän käytön omiin kulttuureihinsa. Kaakaosta tuli osa seremoniallisia rituaaleja, ja kaakaopavut toimivat maksuvälineenä. 1500-luvulla espanjalaiset toivat kaakaota Eurooppaan.
1600-luvun puolivälissä siitä tuli suosittu juoma. Eri Euroopan maiden siirtokuntien kautta kaakaopuita alettiin viljellä Aasiassa ja Länsi-Afrikassa, koska Euroopassa oli kasvava kysyntä suklaalle.
Kaakaopapu on raaka-aine suklaan tuotannossa. Nämä kaakaopavut tulevat trooppisilta alueilta Etelä-Amerikassa (Ecuador). Theobroma cacao -puu on pyhä mayojen ja atsteekkien keskuudessa. Puun kaakaopavut kerätään käsin, ja raakapavut puhdistetaan luonnollisessa vedessä ja jatketaan...
Uuttamisaine: etanoli & vesi
Kantaja: maltodekstriini
Tieteellinen nimi: Cynara scolymus L
Artisokka on vihannes, joka tunnetaan paksuista, lihavista lehdistään ja niiden herkullisesta, hieman pähkinäisestä maustaan. Ne ovat erinomainen lähde ravintokuidulle ja antioksidanteille.
Tuotteitamme myydään suurissa erissä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.
Alkuperä
Riisi on perusruoka yli puolelle maailman väestöstä. Suurin osa siitä viljellään ja kulutetaan Aasiassa. Riisiä on viljelty yli 10 000 vuotta. Riisiä on olemassa tuhansia erilaisia lajikkeita, ja sitä viljellään kaikilla mantereilla.
Käsittely proteiinijauheeksi
Kun riisi on korjattu, se jauhetaan riisijauhoksi. Tämän prosessin jälkeen se sekoitetaan veden ja α-amylaasi-entsyymin kanssa riisin hydrolysoimiseksi, minkä jälkeen se suodatetaan, kuivataan ja seulotaan hienoksi jauheeksi. Tätä riisiproteiinijauhetta tuotetaan vain riisin jyvän endospermistä, koska suurin osa proteiinista on varastoituneena siihen.
Proteiini
Veden lisäksi proteiini on suuri komponentti lihaksissa. Harjoittelun jälkeen lihakset tarvitsevat palautumiseen raaka-aineita, kuten aminohappoja (proteiinin rakennuspalikoita). Tämä jauhe on täynnä aminohappoja ja sen proteiinipitoisuus on yli 80%.
G...
Mustapippuri
Pippuri kasvaa marjoina trooppisessa pippurikasvissa. Terävä maku johtuu piperin-nimisestä yhdisteestä. Pippuri on saatavilla eri väreissä: mustana, valkoisena ja vihreänä. Pippurikasvi kasvaa alun perin pääasiassa Intiassa. Pippuria tuotetaan useimmissa trooppisissa alueissa.
Mustapippurin käyttö
Pippuria voidaan käyttää lähes kaikissa ruoissa. Se parantaa lihan makua ja antaa mausteisen maun keittoon ja perunamuusiin.
Terveelliset ominaisuudet Mustapippuri
Ruoansulatusta stimuloiva vaikutus on mustapippurin pääominaisuus, mutta mustapippurilla on muitakin ominaisuuksia. Pippuri parantaa muiden ravintoaineiden imeytymistä ja se on voimakas antioksidantti.
Musta pavun alkuperä ja historia
Musta papu on laajalti käytetty meksikolaisessa keittiössä. Usein se toimii normaalin ruskean pavun korvikkeena. Sen mustan värin, lihamaisen rakenteen ja koon (pienempi kuin ruskea papu) ansiosta se on erityinen näky. Maku on sienimäinen.
Terveelliset ominaisuudet mustista pavuista ja sovellukset
Musta papu on täynnä magnesiumia, tiamiinia, foolihappoa, B-vitamiineja, antioksidantteja (antosyaaneja), proteiinia ja kuitua. Sen korkea proteiini- ja kuitupitoisuus tekee siitä erinomaisen lihankorvikkeen, jolla on suuri etu hiilihydraattien tasaisessa jakautumisessa. Mustaa papua voidaan hyvin käyttää kasvisruoissa, keitoissa tai ruskean pavun korvikkeena.
Laatu: vain NEM:lle
Käsitelty kasvin osa: Idut
Kuljetusmateriaali: -
Vehnäalkio on erinomainen spermidinin lähde, luonnollinen yhdiste, jota esiintyy eri ruoissa. Spermidiniä käytetään sen mahdollisten terveyttä edistävien ominaisuuksien vuoksi.
Tuotteemme myydään suurissa erissä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Peltoherne
Peltohorsma
Afrikkalainen mustapapu
Elecampane
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beta-glukaan
ORGAANINEN Koivunlehti
ORGAANINEN Brasilian manteli
ORGAANINEN Nokkonen
ORGAANINEN Parsakaali
ORGAANINEN Chaga
ORGAANINEN Klorella
ORGAANINEN Karhunvatukka
ORGAANINEN Ohraheinä
ORGAANINEN Ginseng
ORGAANINEN Greippi
ORGAANINEN Lehtikaali
ORGAANINEN Ruusunmarja
ORGAANINEN Mustikka
ORGAANINEN Siankärsämö
ORGAANINEN Inkivääri
ORGAANINEN Solmukelp
ORGAANINEN Kurkuma
ORGAANINEN Voikukka
Aasian yrtti Kumina
Kumina on kotoisin Iranista, Syyriasta, Intiasta ja Turkista. Kumina sekoitetaan usein fenkoliin. Vaikka ne ovat sukulaisia, kuminan siemen on hieman suurempi, vaaleampi ja maistuu mausteisemmalta. Myös mustan kuminan kanssa esiintyy sekaannusta, mutta se on oikeastaan eri yrtti.
Kumina viljely
Kun kukat kypsyvät siemeniksi, kukat voidaan leikata ja ripustaa ylösalaisin. Siemenet voivat sitten kuivua.
Kumina keittiössä
Kumina tunnetaan ainesosana kumina-juustossa, mutta sitä käytetään myös laajalti Välimeren, Aasian ja arabialaisissa ruoissa. Se antaa myös pientä lisämakua grillattaville tai barbeque-ruoille. Käytä kuminasiemeniä maustamaan curryä, pataruokia, chiliä, kuskusia tai lampaanlihaa. Kuminasiemen on rikas hyvien rasvojen, proteiinin, kuidun, B-vitamiinien, E-vitamiinin, raudan, magnesiumin ja mangaanin lähde.
Iranilaiset helmet
Manteli on manteli- (Prunus dulcis) puun siemen, joka alun perin kasvaa Iranissa, mutta nykyään sitä viljellään monilla muilla alueilla.
Mantelien viljely
Mantelien teollinen korjuu tapahtuu ravistamalla mantelipuita koneella, kunnes kivihedelmät putoavat maahan. Tämän jälkeen kivihedelmät kerätään, puhdistetaan ja jatkokäsitellään.
Mantelia syödään usein raakana tai paahdettuna, mutta se on myös ainesosa erilaisissa ruoissa. Mantelit ovat saatavilla monissa muodoissa, kuten kokonaisina manteleina, mantelirouheena ja mantelijauheena.
Terveelliset ominaisuudet
Mantelit ovat ravinteikkaita ja sisältävät runsaasti monityydyttymättömiä rasvoja, magnesiumia, proteiinia ja E-vitamiinia, sekä kuitua ja fytokemikaaleja.
Laatu: elintarvikkeille
Käsitelty osa: hedelmäkappaleet
Uutosaine: vesi
Kantaja: ei ole
Tieteellinen nimi: Coprinus comatus
Kruunukärpässieniä arvostetaan paitsi maun myös sen sisältämien ravinteiden, kuten kaliumin ja D-vitamiinin, vuoksi.
Tuotteitamme myydään suurissa erissä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Peltoherne
Peltohorsma
Afrikkalainen mustapapu
Elecampane
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beta-glukaan
ORGAANINEN koivulehti
ORGAANINEN brasilialainen manteli
ORGAANINEN nokkonen
ORGAANINEN parsakaali
ORGAANINEN chaga
ORGAANINEN chlorella
ORGAANINEN karpalo
ORGAANINEN ohran ruoho
ORGAANINEN ginseng
ORGAANINEN greippi
ORGAANINEN lehtikaali
ORGAANINEN ruusunmarja
ORGAANINEN mustikka
ORGAANINEN siili-yrtti
ORGAANINEN inkivääri
Mantelijauheen käsittely
Manteleita saadaan mantelipuusta (Prunus dulcis). Mantelit korjataan elokuussa. Mantelijauhe valmistetaan sadonkorjuun jälkeen blansoiduista ja sitten jauhetuista manteleista.
Mantelijauheen terveelliset ominaisuudet
Tämä superruoka sisältää vähän hiilihydraatteja ja on runsas terveellisten rasvojen, proteiinien, vitamiinien ja mineraalien lähde. Lisäksi mantelijauheen nauttiminen auttaa sinua tuntemaan olosi kylläiseksi pidempään. Tämä johtuu jauheen kaikista proteiineista ja rasvoista. Näin mantelijauhe voi auttaa painonpudotuksessa. Lopuksi mantelijauhe sisältää runsaasti E-vitamiinia. Tämä on antioksidantti, joka auttaa kehoasi suojaamaan vapailta radikaaleilta.
Mantelijauheen käyttö
Mantelijauhe on erinomainen korvike vehnäjauholle ja monilla alueilla myös terveellisempi. Ajattele kaikkia ruokia, joissa käytät vehnäjauhoa (kuten pannukakut, kakut, leivonnaiset jne.). Maku on melko neutraali, mutta kun valmistat ruokia pelkästään mantelijauheella,…
Mistä sheavoita tulee?
Sheavoi on peräisin Afrikasta ja se saadaan sheapuun, eli karitépuun, pähkinöistä. Puu kuuluu luonnolliseen kasvillisuuteen 300 km leveällä vyöhykkeellä, joka ulottuu Malista Burkina Fasoon, Ghanan, Togon ja Beninin kautta. Vain tällä alueella, eikä missään muualla maailmassa, kasvaa sheapuita eri lajikkeina. Ne ovat jopa 15 metriä korkeita puita, joiden hedelmät muistuttavat luumuja, ja joiden siemenet sisältävät jopa 50 % rasvaa.
Sheavoin terveelliset ominaisuudet
Sheavoi on norsunluun väristä ja siinä on savumainen, pähkinäinen tuoksu. Voissa on korkea A-, E- ja F-vitamiinipitoisuus, ja se on erittäin sopiva ihon kosteuttamiseen, verenkierron parantamiseen ja ihon kimmoisuuden edistämiseen. Afrikassa sheavoita on käytetty vuosisatojen ajan päivittäiseen ihon ja hiusten hoitoon.
Sheavoin käyttötarkoitukset
Sheavoita löytyy runsaasti kaupallisista ...
Fenkoli (Foeniculum vulgare)
Fenkoli Koko Luomu BIO VehGro:lta on 100 % luonnollista fenkolinsiementä. Foeniculum Vulgare, eli fenkoli, kuuluu umbellifer-perheeseen. Fenkolin lisäksi persilja, porkkana, selleri ja rakuuna kuuluvat myös umbellifer-perheeseen. Sen lehtien alaosassa oleva ulkonäkö saa fenkolin näyttämään mukulalta, mutta se on todellisuudessa sipulimainen laji. Langankaltaisia lehtivarsia käytetään yrttien lähteenä ja kasvin siemeniä mausteena. Fenkoli on alun perin kotoisin Aasiasta, mutta keskiajalla tämä mauste ilmestyi myös Eurooppaan. Nykyään siemeniä käytetään säännöllisesti monissa keittiöissä. Tämä johtuu osittain myös herkullisesta anismaisesta mausta, jota siemenellä on.
Laatu: elintarvikkeille, rajoitettu käyttö
Käsitelty kasvin osa: lehti
Uutosaine: etanoli & vesi
Kantaja: maltodekstriini
Tieteellinen nimi: Rosemarinus officinalis, syn. Salvia rosmarinus
Rosmariini sisältää eteerisiä öljyjä, kuten rosmariinihappoa ja karnosolihappoa, joilla on tulehdusta ehkäiseviä ja antioksidanttisia ominaisuuksia, sekä muita bioaktiivisia yhdisteitä.
Tuotteemme myydään suurissa erissä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Peltoherne
Peltohorsma
Afrikkalainen mustapapu
Elecampane
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beta-glukaan
ORGAANINEN koivulehti
ORGAANINEN brasilialainen manteli
ORGAANINEN nokkonen
ORGAANINEN parsakaali
ORGAANINEN chaga
ORGAANINEN klorella
ORGAANINEN karpalo
ORGAANINEN ohran ruoho
ORGAANINEN ginseng
Mitä voit tehdä porkkanajauheella?
Porkkanajauheella on mieto, makea ja hieman pippurinen maku, joka on herkullinen smoothieissa ja kastikkeissa, muiden asioiden ohella. Sitä voidaan myös käyttää mausteena tai luonnollisena väriaineena pastoissa ja kakuissa.
Mihin porkkanajauhetta käytetään?
Yhtenä maailman suosituimmista vihanneksista porkkana sisältää korkeita ravintoarvoja. Porkkanajauhe on rikas beetakaroteenista, joka kehossa muuttuu A-vitamiiniksi. Porkkanajauhe on myös rikas antioksidanteista, mineraaleista ja kuidusta.
Porkkanajauheen tuotantoprosessi
Porkkanajauhe valmistetaan kuivaamalla tuoreita porkkanoita ja sitten jauhamalla ne hienoksi jauheeksi.
Mikä on Chaga-sieni?
Chaga (Inonotus obliquus Fuscoporia obliqua) on yleisin nimi (venäjäksi: ääntäminen tsjah-ga) sienelle, joka kuuluu Hymenochaetaceae-perheeseen. Suomessa tämä sieni on harvinainen ja sitä kutsutaan koivunvaaleasieneksi.
Terveelliset ominaisuudet, tuote ja sovellukset
Chagaa käytetään ja myydään lääkinnällisenä sienenä, ja siksi sillä on enemmän kuin keskimääräinen tunnettuus suuren yleisön keskuudessa. Tieteessä tätä sientä on tutkittu jo useiden vuosikymmenten ajan, erityisesti sen syöpää ehkäisevien...
Tässä Abraham sai sinappinsa!
Valkoinen sinappi tai keltainen sinappi (Sinapis alba) on kasvi, joka kuuluu ristikkäiskasvien perheeseen (Sinapis). Kasvi on todennäköisesti peräisin Välimeren alueilta, mutta se on nykyään laajalle levinnyt. Kasvia viljellään raaka-aineena sinapille tai vihreänä lannoitekasvina viljelemättömillä alueilla.
Sinapinsiemenen käyttötarkoitukset
Koko siementä käytetään vihannesten (kuten suolakurkkujen) säilömiseen ja jauheena sinapin valmistamiseen (karkean sinapin valmistuksessa sekoitetaan myös sinapinsiemenpalasia). Sinapinsiemenet sisältävät sinalbiniä, ainetta, joka antaa sinapille sen terävän maun. Kuitenkin keltaisessa sinapinsiemenessä on vähemmän sinalbiniä kuin mustassa sinapissa, mikä tekee keltaisista sinapeista usein miedompia maultaan.
Rasvanpoisto, kylmä prosessi
Tämä sinappijauho on kylmäprosessilla rasvattua, joten se sisältää vain enintään 15 % jäämärasvaa (verrattuna 20-35 % rasvaan rasvattomassa sinappijauhoissa). Rasvanpoistettujen mu...
Pieni historia punajuuresta
Punajuuri (Beta vulgaris subsp. vulgaris var. ruba) on juurikasvi amaranttikasvien (Amaranthaceae) perheessä ja se kuuluu punajuurikasvien sukuun. Se on läheistä sukua sokerijuurikkaalle. Sana 'punajuuri' on vanhan germaanisen alkuperän johdannainen latinan sanasta 'beta'. Punajuurta viljelivät kaikki voimakkaat kansat muinaisaikoina. Kreikkalaiset ja egyptiläiset käyttivät sitä pääasiassa sen lehtien vuoksi, ja uskotaan, että muinaiset roomalaiset lopulta huomasivat, että myös itse punajuurta voitiin käyttää.
Punajuurten käyttötarkoitukset
Ihmiset käyttävät punajuurta (viipaloituna) säilömiseen, esikeitettyjen kasvisruokien valmistamiseen, mutta myös borssin, suositun ainesosan monissa Itä-Euroopan keitoissa, valmistamiseen.
Terveelliset ominaisuudet punajuurijauhe
Punajuurijauhe antaa kauniin punaisen tai vaaleanpunaisen värin kakuille, muffinsseille, pannukakuille, kastikkeille, keitoille, dippeille ja muille valmistuksille. Tämä punajuurijauhe tuo pehmeän, makean vivahteen ilman, että se peittää alleen muita makuja...
Tonkapavut (Dipteryx odorata)
Tonkapavut kasvavat tonkapuussa ja ovat näiden puiden kantamien hedelmien siemeniä. Tonkapavut ovat kapeita, mustia, pitkänomaisia ja ryppyisiä papuja, joiden sisus on ruskea. Kun siemenet on korjattu, ne kuivataan ja liotetaan vuorokauden ajan alkoholissa tai rommissa. Rommissa liotetut tonkapavut antavat makua vaniljalle, manteliin ja rommille. Tämä tekee niistä täydellisen mausteena jälkiruoille ja leivonnaisille. Alkoholin lisäämisen jälkeen pavut kuivataan jälleen ja niiden fermentointiprosessi alkaa.
Tonkapavut ovat yleinen ainesosa jälkiruoissa, jälkiruokien koristelussa (ganache), karamellimakeisissa, jäätelössä tai leivonnaisissa.
Kaurahelmiä
Kaurahelmien valmistuksessa käytetään koko jyvää. Eli mukaan lukien kuori ja idut, eikä vain viljan tärkkelysosaa. Kaurahelmiä on siis aina täysjyväisiä. Kaurahelmiä on helpompi ja nopeampi valmistaa kuin kokonaisia kaurajyviä. Lisäksi ne ovat myös helpommin sulavia. Tärkeitä syitä siihen, miksi kaurahelmiä on niin suosittuja.
Kaurahelmien edut
Kaurahelmiä tarjoaa kehollesi runsaasti vitamiineja. Ne antavat sinulle voimaa, jota tarvitset päivän läpi selviytymiseen, ja tyydyttävät ruokahalusi. Kaurahelmillä on vielä paljon muita etuja: ne alentavat kolesterolia, ovat antioksidanttien lähde, tarjoavat kehollesi runsaasti energiaa ja ovat nesteitä poistavia.
Tämä ravitseva kaura on herkullista jogurtissa, esimerkiksi aamiaiseksi. Se tukee hyvää hampaiden ja luiden muodostumista ja on lisäksi helposti sulavaa.
Laatu: elintarvikkeille
Käsitelty kasvin osa: Kukka
Uuttamisaine: Etanoli & vesi
Kantaja: Maltodekstriini
Tieteellinen nimi: Calendula officinalis L.
Kehäkukka sisältää arvokkaita ainesosia, kuten eteerisiä öljyjä, flavonoideja ja triterpeenisaponiineja, jotka voivat antaa sille tulehdusta ehkäiseviä, rauhoittavia ja haavanparantavia ominaisuuksia.
Tuotteitamme myydään suurissa erissä. Useimmille tuotteillemme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Peltoherne
Peltohorsma
Afrikkalainen mustapapu
Elecampane
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beta-glukaan
ORGAANINEN Koivulehti
ORGAANINEN Brasilian manteli
ORGAANINEN Nokkonen
ORGAANINEN Parsakaali
ORGAANINEN Chaga
ORGAANINEN Klorella
ORGAANINEN Karhunvatukka
ORGAANINEN Ohraheinä
ORGAANINEN Ginseng
ORGAANINEN Greippi