Alkuperä
Sitruunankuorijauhe valmistetaan sitruunan kuoresta. Sitruuna on sitruunapuun (Citrus Limonum) hedelmä. Sitruuna on kotoisin Aasiasta, mutta nykyään sitä esiintyy runsaasti Välimeren alueella ja Amerikassa. Tämä sitruunankuorijauhe on peräisin Chilestä. Sitruunankuori sisältää jopa 10 kertaa enemmän välttämättömiä ravintoaineita kuin sitruunan mehu.
Ravinteet ja käyttö
Sitruunankuorijauhe sisältää muun muassa A- ja C-vitamiineja sekä mineraaleja kuten magnesiumia ja kalsiumia. Lisäksi sitruunankuori sisältää myös kaliumia ja beetakaroteenia. Jauheella on hapan ja raikas maku, mutta se tuoksuu vähemmän voimakkaasti kuin tuore sitruunankuori. Tärkeää sitruunan kuorimisessa on, että kuoritaan vain se osa kuoresta, joka on keltainen. Alla oleva valkoinen kerros sisältää paljon aineita, jotka maistuvat katkerilta. Korkea C-vitamiinipitoisuus yhdessä läsnä olevien flavonoidien kanssa tekee tästä tuotteesta terveellisen...
Laatu: vain ravintolisille
Käsitelty kasvin osa: levät
Uuttamisaine: etanoli & vesi
Kantaja: maltodekstriini
Tieteellinen nimi: Dunaliella salina
Dunaliella on mikroskooppinen levä, joka menestyy suolajärvissä ja suolalaguuneissa ja tunnetaan korkeasta beetakaroteenipitoisuudestaan, joka on A-vitamiinin esiaste. Sitä käytetään usein ravintolisien tuotannossa ja elintarvikkeiden värjäämisessä.
Tuotteemme myydään suurissa erissä. Useimmille tuotteille on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Peltoherne
Peltohorsma
Afrikkalainen mustapapu
Elecampane
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beetaglukaani
ORGAANINEN koivulehti
ORGAANINEN brasilialainen manteli
ORGAANINEN nokkonen
ORGAANINEN parsakaali
ORGAANINEN chaga
ORGAANINEN chlorella
ORGAANINEN karpalo
ORGAANINEN ohran ruoho
Alkuperä Kaakaopulveri Tavanomainen Luomu
Kaakaopulveri tulee kaakaopavuista, jotka ovat kaakaopuun hedelmiä. Kaakaopuu kasvaa maissa, jotka sijaitsevat päiväntasaajan ympärillä, ja se tuottaa kaakaopapuja, joista valmistetaan muun muassa suklaata. Kaakaopulverin valmistamiseksi käytetään kaakaomassaa kaakaopavusta. Korkean paineen alla massa puristetaan, jolloin syntyy kaakaopulveria. Kaakaopavut sisältävät enemmän antioksidantteja kuin punaviini ja kolme kertaa enemmän kuin vihreä tee; kaakaopavut ovat myös rikkaita mineraalilähteitä. Kaakaopalkot on kerätty käsin ja valittu parasta laatua varten. Lisäksi kaakaomme on fermentoitu alkuperäisen karvauden vähentämiseksi. Tuotantoprosessi säilyttää merkittävän osan papujen ravintoarvosta ilman lisäaineita.
Forastero Pavut
Kaakaopulveri Tavanomainen Luomu on peräisin Forastero-kaakaopuusta. Alun perin tämä kaakao tulee Amazonin alueelta, mutta sitä viljellään nykyään erityisesti We…
Origin and History Barley Grass
Ohraheinä on ruoho, joka kasvaa EU:ssa.
Harvest Barley Grass
Kun kasvi valmistautuu lisääntymisvaiheeseen, kaikki ravinteet kerääntyvät versoihin. Se on aika korjata. Prosessoimme nämä ravinteikkaat versot vehnäruohopulveriksi. Ohra on ollut viljelyssä tuhansia vuosia ja se oli yksi ensimmäisistä viljelykasveista, jotka kesytettiin ihmiskäyttöön. On osoitettu, että muinaiset egyptiläiset korjasivat sekä ohran että nuoret versot, ja Raamatussa viitataan ohrakasvin käyttöön tärkeänä uskonnollisena uhrauksena.
Healthy Properties Barley Grass and Applications
Ohraheinä on runsas kuitujen, proteiinin, raudan, kuparin, aminohappojen, entsyymien ja klorofyllin lähde. Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa sekä vahvojen luiden säilyttämistä. Kupari kuljettaa happea kehossa, mutta tukee myös kognitiivisia toimintoja, immuunijärjestelmää ja auttaa...
Oranssin kuoret
Appelsiininkuorta kutsutaan myös oranssikuoreksi. Tiesitkö, että appelsiini on pomelon ja mandariinin risteytys? Se on ollut olemassa vähintään 2400 vuotta ja se on kotoisin Itä-Kiinasta. Nykyään se on maailman eniten viljelty hedelmä, ja se kasvaa trooppisissa ja subtrooppisissa ilmastoissa.
Tuotantoprosessi Jauhettu appelsiininkuori
Meidän jauhettu appelsiininkuori (Aurantii dulcis pericarpium) tulee Ghanasta. Tuore appelsiini maistuu jo herkulliselta, mutta jauhettu appelsiininkuori antaa vielä enemmän makua. Appelsiininkuorijauhe on siksi erityisen sopiva antamaan ruoille tyypillistä appelsiinimakua. Herkullista yhdistettynä mustaan tai vihreään teehen tai puhtaaseen rooibokseen. Appelsiinigranulaattia voi myös käyttää erilaisissa kalaruokissa ja kanassa.
Jauhetun appelsiininkuoren terveelliset ominaisuudet
Appelsiininkuoret sisältävät erilaisia fytonutrienttejä, kuten beetakaroteenia ja joitakin flavonoideja...
Valkoinen mulperipuu
Valkoinen mulperipuu (Morus alba) on kasvi, joka on alun perin kotoisin Kiinasta. Mulperipuu on yksi viimeisistä puista, jotka kukkivat kesällä. Kasvilla on tärkeä arvo, koska se on välttämätön silkintuotannossa. Silkkiperhosen toukka on nimittäin yksinomaan tämän kasvin lehtien syöjä. Ihmisille mulperipuun hedelmiä käytetään sen sijaan. Hedelmät ovat nimittäin täynnä hyviä ravintoaineita.
Terveysedut
Mulperit ovat rasvattomia, natriumiltaan alhaisia ja täynnä erilaisia vitamiineja ja mineraaleja. Mulperipuu sisältää muun muassa vitamiineja A, B6, C, E, K sekä mineraaleja kuten kalsiumia, kaliumia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä, kuparia ja fosforia. Se auttaa parantamaan näkökykyä ja pitämään verenpaineen tasapainossa. Hedelmien runsas kuitupitoisuus saa mulperin aikaan nopean kylläisyyden tunteen.
Mulperin käyttö
Voit lisätä kuivattuja mulperimarjoja jogurttiin tai hedelmäsalaattiin...
Polttava Nokkos
Kaikki ovat todennäköisesti saaneet polttavan nokkosen pistoksia. Se pistää, ja siksi polttavaa nokkosta kutsutaan rikkaruohoksi. Mutta kasvilla on myös toinen puoli. Sitä voi syödä! Keitetty nokkonen maistuu pinaatille ja kurkulle.
Polttavan nokkosen terveelliset ominaisuudet
Polttava nokkonen sisältää monia erilaisia terveellisiä aineita, mukaan lukien C-vitamiinia ja erilaisia B-vitamiineja, E- ja K-vitamiinia. Mineraaleja, erityisesti rautaa, piitä ja kalsiumia. Se on myös tärkeä klorofyllin lähde. Mutta tanniineja, proteiineja, flavonoideja (antioksidantteja), limaa ja kuituja löytyy myös polttavasta nokkosesta.
Mitä voit tehdä polttavalla nokkosella?
Polttavaa nokkosta käytetään resepteissä polentalle, pestolle, soseelle, nokkoskeitolle tai yrttiteeksi. Sillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, se on hyvä virtsateiden ja maksan puhdistamiseen ja se auttaa selviytymään paremmin stressistä ja väsymyksestä. Nokkosen lehdellä on luonnostaan mieto, kasvimainen maku. Kuivattu nokkonen l...
Quinoan historia ja alkuperä
Quinoa (Chenopodium quinoa) on kotoisin Etelä-Amerikasta ja sitä on viljelty pääasiallisena ravintokasvina jo 6000 vuotta. Inkakansat käyttivät quinoaa jo kenttäkasvina. Kasvi pystyy kasvamaan kylmissä, ravinteiltaan köyhissä ja kuivissa olosuhteissa. Kasvuaika on noin 5-6 kuukautta.
Risteyttämisen kautta on luotu quinoan lajikkeita, jotka voivat kasvaa Euroopan ja Pohjois-Amerikan olosuhteissa. Huhtikuun ensimmäisellä puoliskolla quinoa kylvetään Euroopassa ja sadonkorjuu tapahtuu syyskuun puolivälistä alkaen.
Quinoahiutaleiden tuotantoprosessi
Sadonkorjuun jälkeen quinoa puhdistetaan ensin. Sen jälkeen quinoa pestään saponiinin poistamiseksi. Sitten se kuivataan ja parhaat palat valitaan käsin. Nämä palat liotetaan quinoan litistämiseksi. Kuivauksen jälkeen quinoa seulotaan ja prosessoidaan quinoahiutaleiksi.
Quinoahiutaleiden terveelliset ominaisuudet
<Quinoahiutaleet ovat rikkaita B2-, E-vitamiineista, raudasta, kuparista ja magnesiumista. Quino…
Laatu: vain NEM:lle
Käsitelty kasvin osa: myseeli
Uuttamisaine: etanoli & vesi
Kantaja: maltodekstriini
Tieteellinen nimi: Ophiocordyceps sinensis
Cordyceps sinensis on loissieni, jota arvostetaan perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä ja joka kiinnostaa myös ravintolisänä.
Tuotteitamme myydään suurissa erissä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Kenttäpapu
Kenttäpursu
Afrikkalainen mustapapu
Elecampane
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beta-glukaan
ORGAANINEN koivulehti
ORGAANINEN brasilialainen manteli
ORGAANINEN nokkonen
ORGAANINEN parsakaali
ORGAANINEN chaga
ORGAANINEN chlorella
ORGAANINEN karpalo
ORGAANINEN ohran ruoho
ORGAANINEN ginseng
Luomusitruunamehu
Sitruunamehu valmistetaan 100 % luomuviljellyistä sitruunoista sitruunapuusta (citrus limonum). Sitruuna on kotoisin Aasiasta, mutta nykyään sitä esiintyy runsaasti Välimeren alueella ja Amerikassa. Sitruunan sadonkorjuun jälkeen mehu puristetaan sitruunasta, jolloin jää jäljelle mehu.
Meidän sitruunamehumme tulee Italiasta, missä ne jäähdytetään ja pullotetaan sadonkorjuun jälkeen. Sitruunamehu on herkullista smoothieissa, jogurteissa ja mehuissa. Sitruunamehua käytetään myös usein puhdistusaineena, ja sitä voidaan käyttää erilaisiin terveyteen liittyviin tarkoituksiin.
Luomusitruunamehu lasisissa 1 litran pulloissa.
Laatu: elintarvikkeille
Käsitelty kasvin osa: Kukka
Uuttaja: Vesi
Kantaja: maltodekstriini 20%
Tieteellinen nimi: Bellis perennis
Käenkaali, joka tunnetaan myös nimellä Bellis perennis, on arvostettu naturopatiassa sen tulehdusta ehkäisevien ja antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi.
Tuotteemme myydään suurissa erissä. Useimmille tuotteille on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Peltoherne
Peltohorsma
Afrikkalainen mustapapu
Elecampane
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beta-glukaani
ORGAANINEN Koivulehti
ORGAANINEN Brasilian manteli
ORGAANINEN Nokkonen
ORGAANINEN Parsakaali
ORGAANINEN Chaga
ORGAANINEN Klorella
ORGAANINEN Karhunvatukka
ORGAANINEN Ohra
ORGAANINEN Ginseng
ORGAANINEN Greippi
ORGAANINEN Lehtikaali
ORGAANINEN Ruusunmarja
ORGAANINEN Mustikka
ORGAANINEN Siili-yrtti
ORGAANINEN Inkivääri
ORGAANINEN Solmukelp
Alkuperä Sesaminsiemenet
Sesaminsiemenet (sesam indicum) tulevat sesamikasvista, joka on alun perin kotoisin Afrikasta. Sesaminsiemeniä käytetään laajalti leivän, keksejen ja kakkujen jalostuksessa. Sesaminsiemeniä käytetään myös perusaineksena Tahinissa, mausteisessa kastikkeessa. Tätä kastiketta käytetään esimerkiksi Humuksen maustamiseen.
Tuotantoprosessi Sesaminsiemenet
Sesaminsiemeniä paahdetaan kuorimattomina, mikä parantaa pähkinäistä makua. Paahdetuilla sesaminsiemenillä on voimakas maku.
Terveelliset ominaisuudet Sesaminsiemenet
Sesaminsiemenet sisältävät rasvoja, proteiineja, vitamiineja ja mineraaleja. Ne ovat myös täynnä antioksidantteja.
Laatu: elintarvikkeille
Käsitelty kasvin osa: Yrtit
Uuttaja: Vesi
Kantaja: maltodekstriini
Tieteellinen nimi: Origanum Vulgare
Oreganossa on eteerisiä öljyjä, kuten karvakroli ja tymoli, jotka antavat sille sen ominaisen aromin, sekä antioksidantteja, flavonoideja ja tanniineja, jotka ovat mahdollisesti tulehdusta ehkäiseviä ja terveyttä edistäviä.
Tuotteemme myydään suurissa erissä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Peltoherne
Peltohorsma
Afrikkalainen mustapapu
Elecampane
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beta-glukaan
LUONNONMUKAINEN Koivunlehti
LUONNONMUKAINEN Brasilian manteli
LUONNONMUKAINEN Nokkonen
LUONNONMUKAINEN Parsakaali
LUONNONMUKAINEN Chaga
LUONNONMUKAINEN Klorella
LUONNONMUKAINEN Karhunvatukka
LUONNONMUKAINEN Ohra
LUONNONMUKAINEN Ginseng
LUONNONMUKAINEN Greippi
Alkuperä ja historia Inkivääri
Inkivääri on viljelty juurikasvi. Tämä tarkoittaa, että sitä ei esiinny luonnossa villinä. Silti inkivääri on ollut olemassa uskomattoman pitkään. Sitä viljeltiin ensimmäisen kerran austronesialaisilla merialueilla Kaakkois-Aasiassa noin 3000 vuotta ennen Kristusta. Esihistoriallisen merimigraation ansiosta austronesialaiset laajensivat alueitaan 1500 eKr. Madagaskarilta Hawaii'in. Ja näiden muuttojen aikana inkiväärijuuri tuli mukaan. Noin ensimmäisellä vuosisadalla eKr. inkivääri saapui ensimmäistä kertaa Intian kautta Eurooppaan. Nykyään suurin osa maailman inkiväärin tuotannosta tapahtuu myös Intiassa.
Inkiväärin ominaisuudet
Inkivääri kuuluu kurkuman, kardemumman ja galangan perheeseen. Inkivääriä käytetään yrttilääkkeenä ja monipuolisena mausteena. Sitä käytetään teessä, kasvisten maustamiseen, makeisissa ja alkoholijuomissa, mutta myös valmistetaan itse etikasta (kuten suolakurkkujen valmistuksessa).
h2>Terveyshyödyt…
Alkuperä
Lehtikaali on lehtikasvi, jota voidaan viljellä kaikilla maaperätyypeillä, ja se on Alankomaissa tyypillinen talvikasvis. Tuore lehtikaali on kuivattu ja sitten jauhettu, jolloin saadaan tämä lehtikaalijauhe Saksasta.
Lehtikaali on villikaalin jälkeläinen. Se on todennäköisesti syntynyt Pienessä Aasiassa ja tuotu Eurooppaan nomadien mukana noin 600 vuotta ennen Kristusta. Vuodesta 1661 lehtikaali on ollut mukana Alankomaiden keittokirjoissa.
Ravintoarvot ja käyttö
Lehtikaali sisältää kuituja ja rikkiä, jotka edistävät ruoansulatusta, antioksidantteja ja omega-3-rasvahappoja. Lisäksi se on rikas raudasta, kalsiumista sekä runsaasti A-, K- ja C-vitamiinia. 100 grammassa lehtikaalia on 100 milligrammaa C-vitamiinia.
Tätä jauhetta voidaan käyttää vihannesmoothien valmistamiseen. Sitä voi myös lisätä mehuun ja käyttää keitoissa, kastikkeissa, curryissä, vihannesruoissa, salaateissa ja tietenkin muussissa! Sekoita esimerkiksi endiivimuusiin tai tarjoa…
Ehkä yhtä vanha kuin pyramidit
Valkosipuli (Allium sativum) on sipulikasvi narsissikasvien perheestä ja kuuluu sipulin, purjon ja ruohosipulin sukuun. Vanhoimmat maininnat valkosipulin käytöstä ovat peräisin vuodelta 1500 eKr, Egyptistä.
Valkosipulin terveelliset ominaisuudet
Valkosipulilla on todistettu kolesterolia ja verenpainetta alentava vaikutus. Se toimii myös bakteereja tappavasti alliciinin ansiosta, jota valkosipulissa on. Valkosipulille on myös annettu muita vaikutuksia, mutta niistä puuttuu riittävä näyttö. Valkosipuli on rikas B6-vitamiinin, C-vitamiinin sekä mangaanin ja fosforin mineraalien lähde.
Valkosipulin käyttö
Valkosipuli on suosittu mauste Välimeren ja Keski-Euroopan maissa, ja sitä käytetään sekä tuoreena että jauhettuna (kuivattuna ja murskattuna). Valkosipuligranulaatti sopii erinomaisesti salaateihin. Voit myös lisätä sitä öljyyn pannussa, kun paistat lihaa, kalaa, riistaa tai lintua. Valkosipuli on mauste, jolla on d…
Käsitelty kasvin osa: Yrtit
Uuttamisaine: Etanoli & vesi
Kantaja: Maltodekstriini
Tieteellinen nimi: Equisetum arvense L./Equiseti her
Kenttäpursu, joka tunnetaan myös nimellä Equisetum arvense, on lääkekasvi, jota arvostetaan korkean piipitoisuuden vuoksi ja jota käytetään perinteisessä lääketieteessä.
Tuotteemme myydään suurissa erissä. Useimmille tuotteille on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Kenttäpapu
Kenttäpursu
Afrikkalainen mustapapu
Elecampane
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beta-glukaan
ORGAANINEN Koivunlehti
ORGAANINEN Brasilian manteli
ORGAANINEN Nokkonen
ORGAANINEN Parsakaali
ORGAANINEN Chaga
ORGAANINEN Klorella
ORGAANINEN Karhunvatukka
ORGAANINEN Ohra
ORGAANINEN Ginseng
ORGAANINEN Greippi
ORGAANINEN Lehtikaali
ORGAANINEN Ruusunmarja
ORGAANINEN Mustikka
"(Alue)trooppinen maailmanmatkaaja
Inkivääriä viljellään lähes kaikissa trooppisissa tai subtrooppisissa maissa. Inkivääri on viljelty juurakko. Tämä tarkoittaa, että sitä ei esiinny luonnossa. Silti inkivääri on ollut olemassa hyvin pitkään. Sitä viljeltiin ensimmäisen kerran austronesialaisilla merimatkoilla Kaakkois-Aasiassa noin 3000 vuotta ennen Kristusta. Kiitos esihistoriallisen merimuuton, austronesialaiset laajensivat alueitaan Madagaskarista Hawaii'in vuoteen 1500 eKr. asti. Ja näiden muuttojen aikana inkiväärijuuri tuli mukaan. Noin ensimmäisellä vuosisadalla eKr. inkivääri saapui ensimmäisen kerran Eurooppaan Intian kautta. Nykyään suurin osa maailman inkiväärintuotannosta tapahtuu myös Intiassa.
Tuotantoprosessi Inkivääri
Kasvi korjataan, kun lehdet ovat kuolleet syksyllä. Juuret kaivetaan ylös ja kuivataan varjossa. Nuorempia juuria korjataan käytettäväksi tuoreina tai säilöttyinä. Vanhemmat juurakot jauhetaan inkiväärijauheen saamiseksi. Inkiväärikasveja lisääntyy repimällä niitä.
<…"
Mitä sinun tulee tietää ruusunmarjoista
Ruusunmarja on ruusun lihallinen näennäissato. Muoto voi olla pyöreä, pitkänomainen tai pullo-osa. Riippuen ruusun lajista ja lajikkeesta, väri voi olla punainen, oranssi, purppura tai musta. Ruusuja esiintyy Euroopassa, Aasiassa, Etelä-Amerikassa ja Pohjois-Amerikassa.
Tietoa ruusunmarjan viljelystä
Ruusunmarjojen korjuussa eri käyttötarkoituksiin ne jätetään yleensä pensaan oksille ensimmäisen pakkasen jälkeen, jolloin ne saavat kauniin kirkkaan punaisen värin ja pehmenevät hieman. Jäljelle jääneet kukat leikataan sitten pois, ja ruusunmarja leikataan mahdollisimman lähelle pensaan pullistuneiden, pallomaisten marjojen perustaa.
Terveelliset ominaisuudet ruusunmarjassa
Ruusunmarjat ovat rikkaita C-vitamiinin lähteitä ja sisältävät myös A-, B1- ja B2-vitamiineja. Tällä hetkellä tutkitaan ruusunmarjojen vaikutusta kivun vähentämisessä nivelrikossa.
Punaisen kidneypavun alkuperä
Punaiset kidneypavut saavat nimensä munuaismaisen muotonsa ja värinsä vuoksi.
Punaisen kidneypavun tuotantoprosessi
Punaiset kidneypavut kerätään käsin ja niitä tarkastetaan laadun varmistamiseksi kolmessa eri vaiheessa tuotantoprosessia. Punaiset kidneypavut puhdistetaan perusteellisesti heti sadonkorjuun jälkeen. Mahdolliset kivet poistetaan. Tämän jälkeen pavut lajitellaan koon mukaan ja ne kiillotetaan.
Terveelliset ominaisuudet ja käyttötarkoitukset
Punaiset kidneypavut ovat erittäin ravitsevia, sillä ne ovat täynnä proteiineja, vitamiineja, mineraaleja ja kuituja. Ne ovat hyvä lihankorvike ja erittäin suosittuja urheilijoiden keskuudessa. Lisäksi tämä punainen kidneypapu tarjoaa pitkäkestoista energiaa ja täyttää vatsan. Punaisia kidneypapuja voidaan nauttia sekä lämpimänä että kylmänä. Voit käyttää niitä pataruoissa, tacoissa, salaateissa, keitoissa tai pastaruoissa.
Shiitaken alkuperä ja historia
Shiitake (Lentinula edodes) on syötävä sieni, joka esiintyy luonnollisesti Japanissa, Kiinassa ja Koreassa. Sientä on viljelty ja arvostettu täällä vuosisatojen ajan sen maun ja tuoksun vuoksi. Aasialaisessa keittiössä tämä on hyvin käytetty sieni. Shiitake kasvaa kovilla puulajeilla, kuten pyökki, tammi, saksanpähkinä ja kastanja. Shiitakella on vaaleanruskea tai tummanruskea lakki, ja se kuuluu yhdessä sienten, kuten herkkusienten, kanssa maailman eniten viljeltyihin sieniin.
Käsittely shiitakejauheeksi
<p…
Alkuperä Kaakaopulveri Tavanomainen Luomu
Kaakaopulveri tulee kaakaopavuista, jotka ovat kaakaopuun hedelmiä. Kaakaopuu kasvaa maissa, jotka sijaitsevat päiväntasaajan ympärillä, ja tuottaa kaakaopapuja, joista muun muassa suklaata valmistetaan. Kaakaopulverin valmistamiseksi käytetään kaakaomassaa kaakaopavusta. Massa puristetaan korkeassa paineessa kaakaopulverin tuottamiseksi. Kaakaopavut sisältävät enemmän antioksidantteja kuin punaviini ja kolme kertaa enemmän kuin vihreä tee; kaakaopavut ovat myös rikkaita mineraalilähteitä. Kaakaopalkot korjataan käsin ja valitaan parasta laatua varten. Meidän kaakaomme myös fermentoidaan alkuperäisen katkeruuden vähentämiseksi. Valmistusprosessi säilyttää merkittävän osan papujen ravintoarvosta ilman lisäaineita.
Forastero Pavut
Kaakaopulveri Tavanomainen Luomu tulee Forastero-kaakaopuusta. Alun perin tämä kaakao tulee Amazonilta, mutta nykyään sitä kasvatetaan pääasiassa Länsi-Afrikassa. Tällä puulla on 30–40 kaakaopapua per palko. Tämä kaakao sisältää…
Korianteri (Coriandrum sativum)
Korianteri Koko, vähennetty itävyys, Luomu VehGro:lta. Korianteria tunnetaan Alankomaissa myös nimellä ketoembar. Se on suosittu mauste intialaisessa, aasialaisessa, latinalaisamerikkalaisessa ja pohjoisafrikkalaisessa keittiössä. Tuoreen korianterin maku on kiistanalainen. Luultavasti geenisi määräävät, kuulutko korianterin rakastajiin vai vihaajiin. Kuitenkin korianterin lehtien vihaajat pitävät lähes aina korianterin siementen mausta! Ja se on hyvä, koska korianteri on täynnä vitamiineja ja mineraaleja! Säilytä kuivassa ja pimeässä paikassa ja vältä suoraa auringonvaloa.
Mistä paprika on peräisin?
Makea paprika on kotoisin Keski-Amerikan trooppisilta ja subtrooppisilta alueilta. Paprika on Capsicum annuum -kasvi ja tiettyjen sen viljeltyjen muotojen hedelmä. Paprika on eräänlainen pippuri. Se on ainoa kasvi, joka ei tuota kapsaisiiniä. Tämä aine on vastuussa polttavasta tunteesta suussa, jota muut pippurit aiheuttavat. Paprikoita on eri värejä, mutta tunnetuimmat ovat vihreä, keltainen, oranssi ja punainen.
Paprikan terveelliset ominaisuudet
Paprikoissa on runsaasti A-vitamiinia, C-vitamiinia ja B6-vitamiinia, vaikka on syytä huomata, että A-vitamiinia on erityisesti punaisissa paprikoissa. Muuten capsicum ei sisällä muita ravintoaineita merkittävissä määrissä.
Käyttö punaisessa capsicum-jauheessa
Punainen capsicum-jauhe voidaan käyttää tuoreen paprikan sijasta keitoissa, pataruoissa ja curryissa. Se ei ole vain herkullista, vaan tuo myös väriä ruokaasi. Kuivattu ro…
Käsitelty raaka-aine: hedelmäkappaleet
Uuttamisaine: puhdistettu vesi
Kuljetin: ei mitään
Tieteellinen nimi: Grifola frondosa
Maitake, joka tunnetaan myös nimellä rapiseva sieni, on syötävä sieni, jota arvostetaan ruoanlaitossa ja perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä, ja se on suosittu makunsa ja mahdollisten terveyshyötyjensä vuoksi.
Tuotteitamme myydään suurissa erissä. Useimmille tuotteille on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Peltoherne
Peltohorsma
Afrikkalainen mustapapu
Elecampane
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beta-glukaan
ORGAANINEN koivulehti
ORGAANINEN brasilialainen manteli
ORGAANINEN nokkonen
ORGAANINEN parsakaali
ORGAANINEN chaga
ORGAANINEN chlorella
ORGAANINEN karpalo
ORGAANINEN ohran ruoho
ORGAANINEN ginseng
ORGAANINEN greippi
ORGAANINEN lehtikaali
ORGAANINEN ruusunmarja
ORGAANINEN mustikka
Mantelijauheen käsittely
Manteli on mantelipuun (Prunus dulcis) siemen. Mantelit korjataan elokuussa. Mantelijauhe valmistetaan sadonkorjuun jälkeen blanshatuista ja sitten jauhetuista manteleista.
Terveelliset ominaisuudet Mantelijauhe
Tämä superruoka on vähähiilihydraattinen ja runsas terveellisiä rasvoja, proteiineja, vitamiineja ja mineraaleja. Lisäksi mantelijauheen nauttiminen varmistaa, että tunnet olosi kylläiseksi pidempään, koska se on täynnä proteiineja ja rasvoja. Tällä tavoin mantelijauhe voi auttaa sinua laihtumaan. Lopuksi mantelijauhe sisältää runsaasti E-vitamiinia. Tämä on antioksidantti, joka auttaa suojaamaan kehoasi vapailta radikaaleilta.
Sovellus Mantelijauhe
Mantelijauhe on erinomainen korvike vehnäjauholle ja monella tapaa myös terveellisempi. Ajattele kaikkia ruokia, joissa käytät vehnäjauhoa (kuten pannukakut, piirakat, kakut jne.). Maku on melko neutraali, mutta jos valmistat ruokia vain mantelijauheella, se voi antaa ruoallesi hieman pähkinäistä makua...
Luomu Criollo Kaakaopulveri
Kaakaopulveri tulee kaakaopavuista, jotka ovat kaakaopuun hedelmiä. Kaakaopuu kasvaa maissa ympäri päiväntasaajaa ja tuottaa kaakaopapuja, joista muun muassa suklaata valmistetaan. Kaakaopulverin valmistamiseksi käytetään kaakaomassaa kaakaopavusta. Massa puristetaan korkeassa paineessa kaakaopulverin tuottamiseksi.
Kaakaopavut sisältävät enemmän antioksidantteja kuin punaviini ja kolme kertaa enemmän kuin vihreä tee; kaakaopavut ovat myös rikkaita mineraalilähteitä. Kaakaopalkot korjataan käsin ja valitaan parasta laatua varten. Meidän kaakaomme myös fermentoidaan alkuperäisen katkeruuden vähentämiseksi. Valmistusprosessi säilyttää merkittävän osan papujen ravintoarvosta ilman lisäaineita.
Criollo Pavut
Kaakaomme on valmistettu 100 % luomuviljellyistä Criollo-pavuista. Tämä Afrikasta kotoisin oleva papu tunnetaan harvinaisena, korkealaatuisena papuna, ja sitä syödään usein herkullisena herkkuna. Maku on erittäin aromaattinen eikä katkera. Koska nämä…
Alkuperä ja historia
Maca, jota kutsutaan myös Perun ginsengiksi. Tämä on kaksivuotinen yrttikasvi, joka on kotoisin Perun Andeilta. Noin 2000 vuotta sitten tätä viljelykasvia alettiin kasvattaa ensimmäisen kerran. Maca kasvaa yli 3800 metrin korkeudessa ja kivisessä maaperässä. Maca menestyy hyvin jopa -10 celsiusasteen lämpötiloissa. Macaa viljellään pääasiassa juuren kulutusta varten. Macajuuri vaihtelee suuresti koossa ja muodossa.
Maca on retiisimäinen kasvi, jota aikanaan espanjalaiset suosittelivat inkojen ohjeiden mukaan…
Laatu: vain ravintolisille
Tieteellinen nimi: α-lipoiinihappo
Alpha-lipoiinihappo on antioksidanttinen yhdiste, jota löytyy joistakin ruoista ja joka on myös saatavilla ravintolisänä.
Tuotteemme myydään suurissa erissä. Useimmille tuotteillemme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Kenttäpapu
Kenttäpursu
Afrikkalainen mustapapu
Elecampane
Alpha-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beta-glukaan
ORGAANINEN koivunlehti
ORGAANINEN brasilialainen manteli
ORGAANINEN nokkonen
ORGAANINEN parsakaali
ORGAANINEN chaga
ORGAANINEN klorella
ORGAANINEN karpalo
ORGAANINEN ohran ruoho
ORGAANINEN ginseng
ORGAANINEN greippi
ORGAANINEN lehtikaali
ORGAANINEN ruusunmarja
ORGAANINEN mustikka
ORGAANINEN siili-hedelmä
ORGAANINEN inkivääri
ORGAANINEN solmukelp