Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (1234)

Tumma Muscovado Sokeri

Tumma Muscovado Sokeri

Muscovado Muscovado on sokeriruokosokeria Mauritiuksen saarelta, ja sitä kutsutaan myös Barbados-sokeriksi. Pienen Intian valtameren saaren ilmasto on ihanteellinen sokeriruokoviljelyyn. Toisin kuin useimmat ruskeat sokerit, jotka valmistetaan lisäämällä melassia jalostettuun valkoiseen sokeriin, Muscovado-sokeri ottaa makunsa ja värinsä lähteestään, sokeriruokomehusta. Tämän vuoksi Muscovado-sokerissa on edelleen luonnollisia mineraaleja ja vitamiineja sokeriruokosta. Siinä on 10-15 % melassia, joten sen koostumus on erittäin pehmeä, paakkuuntunut ja kostea. Maku ja käyttö Muscovado-sokerin maku on pehmeä toffeinen ja maltaisen, mikä antaa tälle sokerityypille sen ainutlaatuisen luonteen. Muscovado-sokeri kestää korkeita lämpötiloja paremmin kuin muut sokerit, joten sokeria voidaan käyttää täydellisesti lämpimissä ruuissa tai leivonnaisissa. Se antaa aterioille ja lämpimille juomille erityisen herkullista makeutta ja on ihanteellinen makeuttamiseen...
Luomu kurkumajauhe

Luomu kurkumajauhe

Kurkuma Jauhe Luomu Kurkuma Jauhe Luomu VehGro:lta on orgaanisesti sertifioitu tuote, joka on huippulaatuista. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on luotu ihmisten ja luonnon huomioiden. VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Valitsemamme (luomu) luonnontuotteet tulevat eri puolilta maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja usein myös pakataan siellä. Luomumerkki tarkoittaa 100 % kontrolloitua luomua ja luotettavuutta. Nämä ainesosat ovat taatusti vapaita kaikista lisäaineista, kuten sokereista ja rasvoista, ja ne täyttävät kaikki Euroopan vaatimukset torjunta-aineiden osalta. Tuotteidemme laatua tarkastetaan säännöllisesti. Etsitkö tukkukauppiasta tai maahantuojaa Kurkuma Jauhe Luomulle? VehGro on Kurkuma Jauhe Luomun tukkukauppias sekä tuhansien muiden luomuaineksien, joita tarjoamme joko yksittäisinä ainesosina tai sekoituksina.
Muscovado tumma sokeri

Muscovado tumma sokeri

Muscovado Muscovado on sokeriruokosokeria Mauritiuksen saarelta, ja sitä kutsutaan myös Barbados-sokeriksi. Pienen Intian valtamerellä sijaitsevan saaren ilmasto on ihanteellinen sokeriruokoviljelyyn. Toisin kuin useimmat ruskeat sokerit, jotka valmistetaan lisäämällä melassia jalostettuun valkoiseen sokeriin, Muscovado-sokeri saa makunsa ja värinsä lähteestään, sokeriruokomehusta. Tämän vuoksi Muscovado-sokerissa on edelleen luonnollisia mineraaleja ja vitamiineja sokeriruokosta. Sen melassipitoisuus on 10-15 %, joten koostumukseltaan se on erittäin pehmeää, paakkuista ja kosteaa. Maku ja käyttö Muscovado-sokerin maku on pehmeä toffeen ja maltaan vivahteilla, mikä antaa tälle sokerityypille sen ainutlaatuisen luonteen. Muscovado-sokeri on lämpötilan vaihteluille kestävämpää kuin muut sokerit, mikä tekee siitä täydellisen käytettäväksi kuumissa ruoissa tai leivonnassa. Se antaa aterioille ja kuumille juomille erityisen suolaisen makeuden ja on ihanteellinen marinadien, tummien kastikkeiden, chutneyjen ja kaikenlaisten kuumien juomien makeuttamiseen.
Luomu Riisijauho - Luomu Riisijauho

Luomu Riisijauho - Luomu Riisijauho

Riisi Riisi on viljelykasvi. Tämä tarkoittaa, että se on kasvilaji, jota on kasvatettu ihmiskäyttöön ja joka on jalostettu villikasveista. Riisi (Oryza) on viljakasvi, jonka suurin tuottaja ja kuluttaja on Kiina ja suurin viejä Thaimaa. Riisi kasvaa haarautuvana tähkänä. Tähkä sisältää 50–500 tähkää, joista jokaisessa on yksi kukka. Hedelmät ja myöhemmin jyvät ovat suojattu kelkkalehdillä. Riisin kasvuprosessi kestää keskimäärin 3–6 kuukautta. Riisin historia Riisin alkuperä on Aasiassa. Noin 9000 vuotta sitten siellä alettiin viljellä riisiä trooppisilla alueilla. Riisinjyviä löydettiin Shangshan kylästä. Viljelykasvien kasvattaminen mahdollisti ihmisten asumisen yhdessä paikassa. Shangshanista on löydetty riisiä astioista ja kivistä yhdessä työkalujen kanssa, joita käytettiin riisin jauhamiseen. Riisi tuli yleisemmäksi ruokavaliossa vasta 1400-luvulla E...
Pihka Boswellia Carteri Jauheuutteet 65%; Pihka Jauheuutteet 80% - Chem2Market GmbH

Pihka Boswellia Carteri Jauheuutteet 65%; Pihka Jauheuutteet 80% - Chem2Market GmbH

Käytehartsin vesiliukoinen jauheekstrakti 95%; Käytehartsin jauheekstrakti 30%; Käytehartsin jauheekstrakti 85%; Käytehartsin jauheekstrakti 4:1 Laatu: elintarvikekäyttöön Käsitelty kasvin osa: hartsia Uuttoprosessi: vesi Täyteaine: maltodekstriini Uutteen suhde: 4:1 Tieteellinen nimi: Boswellia serrata Roxb Tuotteemme myydään suurina erinä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa. Lisäksi Plants2Market on BIO- ja HACCP-sertifioitu ja saanut syyskuun 2023 lopussa DIN EN ISO 9001:2015 -sertifikaatin. Tarjoamme myös seuraavia tuotteita: Acerola Palkokasvi Peltoheisi Afrikkalainen mustapapu Alant Alfa-lipoiinihappo Amla Artisokka Ashwagandha Astaksantiini Valerian Bambu Beta-glukaani BIO koivulehti BIO Brasilialainen manteli BIO nokkonen BIO parsakaali BIO chaga BIO chlorella BIO karpalo BIO ohran ruoho
Luomu Lehtikaalijauhe

Luomu Lehtikaalijauhe

Alkuperä Lehtikaali on lehtivihannes, jota voidaan kasvattaa kaikilla maaperätyypeillä, ja se on tyypillinen talvikasvis. Lehtikaali on villikaalin jälkeläinen. Se on peräisin Pienestä Aasiasta ja nomadit toivat sen Eurooppaan noin 600 eKr. Jo vuonna 1661 lehtikaalia löytyy hollantilaisista keittokirjoista. Jauhaminen jauheeksi Tuore lehtikaali kuivataan ja jauhetaan sitten lehtikaaliksi. Tässä prosessissa ravinteet säilyvät täysin ehjinä. Ravintoarvot ja käyttötarkoitukset Lehtikaali sisältää kuitua ja rikkiä, jotka auttavat ruoansulatuksessa, antioksidantteja ja omega-3-rasvoja. Se on myös rikas rautapitoisuuden, kalsiumin sekä monien vitamiinien A, K ja C suhteen. 100 grammassa lehtikaalia on 100 milligrammaa C-vitamiinia. Lehtikaalia voidaan siis oikeutetusti kutsua superfoodiksi. Tätä jauhetta voidaan käyttää vihannesmoothien valmistamiseen. Sitä voidaan myös lisätä mehuun ja käyttää keitoissa, kastikkeissa, curryissä, vihannesruoissa, salaateissa ja tietenkin perunamuusissa! Sekoita se endiivisoppaan tai anna lehtikaalikeitolle lisäpotkua.
Mustaherukkajauheuutteet - Chem2Market GmbH

Mustaherukkajauheuutteet - Chem2Market GmbH

Laatu: elintarvikkeille Käsitelty kasvin osa: hedelmä Uuttamisaine: etanoli & vesi Kantaja: maltodekstriini Tieteellinen nimi: Ribes nigrum L Tuotteitamme myydään suurissa erissä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa. Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu. Tarjoamme myös seuraavia tuotteita: Acerola Peltoherne Peltohorsma Afrikkalainen mustapapu Elecampane Alfa-lipoiinihappo Amla Artisokka Ashwagandha Astaksantiini Valeriaana Bambu Beta-glukaan ORGAANINEN koivunlehti ORGAANINEN brasilialainen manteli ORGAANINEN nokkonen ORGAANINEN parsakaali ORGAANINEN chaga ORGAANINEN chlorella ORGAANINEN karpalo ORGAANINEN ohran ruoho ORGAANINEN ginseng ORGAANINEN greippi ORGAANINEN lehtikaali ORGAANINEN ruusunmarja ORGAANINEN mustikka ORGAANINEN piikkiputki ORGAANINEN inkivääri ORGAANINEN solmukelp ORGAANINEN kurkuma ORGAANINEN voikukka ORGAANINEN maitake ORGAANINEN maito-ohdake ORGAANINEN matcha
Porphyra tenera jauhe - Chem2Market GmbH

Porphyra tenera jauhe - Chem2Market GmbH

Tieteellinen nimi: Porphyra tenera Punainen levä nori on ravinteiden, kuten proteiinin, kuidun, vitamiinien (erityisesti B12-vitamiinin), mineraalien ja antioksidanttien, rikas. Tuotteemme myydään suurissa erissä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa. Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu. Tarjoamme myös seuraavia tuotteita: Acerola Peltoherne Peltohorsma Afrikkalainen mustapapu Elecampane Alfa-lipoiinihappo Amla Artisokka Ashwagandha Astaksantiini Valeriaana Bambu Beta-glukaania ORGAANINEN Koivulehti ORGAANINEN Brasilian manteli ORGAANINEN Nokkonen ORGAANINEN Parsakaali ORGAANINEN Chaga ORGAANINEN Klorella ORGAANINEN Karhunvatukka ORGAANINEN Ohra ORGAANINEN Ginseng ORGAANINEN Greippi ORGAANINEN Lehtikaali ORGAANINEN Ruusunmarja ORGAANINEN Mustikka ORGAANINEN Siankärsämö ORGAANINEN Inkivääri ORGAANINEN Solmulevä ORGAANINEN Kurkuma ORGAANINEN Voikukka ORGAANINEN Maitake ORGAANINEN Maitohorsma
Musta Kumina Nigella Koko Luomu

Musta Kumina Nigella Koko Luomu

Kumina (Cuminum cyminum) Vaikka orgaanisia Nigella-siemeniä kutsutaan myös mustaksi kumina, niillä ei ole mitään tekemistä perinteisen hollantilaisen kuminan kanssa. Mustaa kuminaa viljellään Intiassa ja sen ympäristössä. Tämän kuminalajin siemenöljyä käytetään laajasti, erityisesti islamilaisessa maailmassa.
Koentsyymi Q10 Jauhe - Chem2Market GmbH

Koentsyymi Q10 Jauhe - Chem2Market GmbH

Laatu: elintarvikkeille Käsitelty osa: Myseeli Uuttamisaine: Etanoli & vesi Kuljetin: ei mitään Tieteellinen nimi: Rhodobacter sphaeroides Koentsyymi Q10, joka tunnetaan myös nimellä ubiquinone, on luonnollinen yhdiste, jota löytyy kehon soluista ja joka näyttelee tärkeää roolia energiankäytössä. Sitä käytetään usein ravintolisänä. Tuotteitamme myydään suurissa erissä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa. Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu. Tarjoamme myös seuraavia tuotteita: Acerola Peltoherne Peltohorsma Afrikkalainen mustapapu Elecampane Alfa-lipoiinihappo Amla Artisokka Ashwagandha Astaksantiini Valeriaana Bambu Beta-glukaani ORGAANINEN Koivulehti ORGAANINEN Brasilian manteli ORGAANINEN Nokkonen ORGAANINEN Parsakaali ORGAANINEN Chaga ORGAANINEN Klorella ORGAANINEN Karpalo ORGAANINEN Ohraheinä ORGAANINEN Ginseng ORGAANINEN Greippi
Kola-pähkinäjauheuutteet 4:1; vesiliukoinen kola-pähkinäjauhe e - Chem2Market GmbH

Kola-pähkinäjauheuutteet 4:1; vesiliukoinen kola-pähkinäjauhe e - Chem2Market GmbH

Laatu: elintarvikkeille Käsitelty kasvin osa: siemenet Uuttamisagentti: vesi Kantaja: maltodekstriini Tieteellinen nimi: Cola acuminata Kola-pähkinöitä käytetään usein energian ja valppautta lisäämään niiden luonnollisen kofeiinipitoisuuden vuoksi, ja ne voivat myös toimia ruokahalua hillitsevänä aineena, tarjoten mahdollisia terveyshyötyjä henkiselle valppaudelle ja painonhallinnalle. Tuotteemme myydään suurissa erissä. Useimmille tuotteille on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa. Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu. Tarjoamme myös seuraavia tuotteita: Acerola Peltoherne Peltohorsma Afrikkalainen mustapapu Elecampane Alfa-lipoiinihappo Amla Artisokka Ashwagandha Astaksantiini Valeriaana Bambu Beta-glukaan ORGAANINEN koivunlehti ORGAANINEN brasilialainen manteli ORGAANINEN nokkonen ORGAANINEN parsakaali ORGAANINEN chaga ORGAANINEN klorella ORGAANINEN karpalo ORGAANINEN ohran ruoho ORGAANINEN ginseng ORGAANINEN greippi
Luomu Kookosjauho

Luomu Kookosjauho

Kookospähkinä Kookospähkinä on kookospalmun kivihedelmä. Sen liha ei ole mehukasta, vaan kuitumaista. Hedelmällä on vihreä kuori, joka poistetaan sadonkorjuun jälkeen. Poiston jälkeen esiin tulee karvainen puumainen pähkinä. Historia Kookospähkinän alkuperä on Tyynellämerellä, ja se levisi merien kautta. Erityisesti Etelä-Aasiassa kookospähkinää käytetään monenlaisiin tarkoituksiin. Ennen meidän aikakauttamme kookospähkinä oli tärkeä osa aasialaisten elämää. Kookospähkinöitä tuotiin länsimaiseen maailmaan tutkimusmatkailijoiden toimesta, mikä teki kookospähkinästä laajalti tunnetun. Kookosjauhon valmistus Kookospähkinässä on hedelmälihaa. Hedelmälija raaputetaan pähkinöistä ja puristetaan sitten erottamaan kookosöljy hedelmälihasta. Jäljelle jäävä hedelmäliha kuivataan ja sitten raastetaan tai jauhetaan jauhoksi. Kookosjauho on siis kookoksen kuivattua ja jauhettua raastetta. Kookosjauho on gluteenitonta ja hyvä vaihtoehto vehnälle ja muille viljajauhoille. Kookosjauho on erinomainen kuitulähde ja antaa hieman makean maun...
Palmusokeri Arenga Luomu

Palmusokeri Arenga Luomu

Mikä on Arenga Palm Sugar? Arenga Palm Sugar valmistetaan sokeripalmun (Arenga Pinnata) nektarista. Luomu-arenga-nektari siivilöidään ja haihdutetaan, kunnes arenga on kiteytynyt sokeriksi. Arenga Palm Sugar on vähemmän makeaa kuin tavallinen sokeri. Arenga Palm Sugar terveellistä Arenga Palm Sugar sisältää useita terveellisiä aineita. Se sisältää erilaisia mineraaleja, vitamiineja, proteiineja ja aminohappoja. Siinä on myös runsaasti antioksidantteja. Se on parempi vaihtoehto kuin tavallinen sokeri, koska sen glykeeminen indeksi on alhaisempi (30-35).
Ruskea Riisijauho Gluteeniton Luomu - Ruskea Riisijauho Gluteeniton Luomu

Ruskea Riisijauho Gluteeniton Luomu - Ruskea Riisijauho Gluteeniton Luomu

Vähän historiaa riisistä Riisi on tärkein ravintoaine Aasian väestölle. Sitä on viljelty ja kasvatettu jo 13 000 vuotta. Kiinassa viljellään eniten riisiä, mutta Thaimaa on suurin riisin viejä, jota seuraa Vietnam. Riisi on viljakasvi, ja siitä voidaan erottaa grosso modo kaksi tyyppiä: Japonica-riisi (tahmea ja lyhyt) ja Indica-riisi (kuiva ja pitkä). Jokaisesta tyyppistä on olemassa riisilajikkeita eri väreissä: valkoinen, ruskea, musta ja punainen. Vain valkoinen riisi poikkeaa muista, koska se on edelleen käsitelty versio yhdestä muusta väristä. Valkoisen riisin tuotannossa poistetaan paitsi uloin kuori myös kuitukerros ja idu. Kaikkien muiden väristen riisien tuotannossa kuitukerros ja idu säilyvät. Näitä riisilajikkeita kutsutaan myös täysjyväriisiksi. Ruskean riisin riisijauho Tämä riisijauho on valmistettu ruskeasta riisistä. Uloin sc…
Punainen Paprika Makea Jauhe Hieno Alhainen Idut Luomu

Punainen Paprika Makea Jauhe Hieno Alhainen Idut Luomu

Paprika (Capsicum annuum) Punainen Paprika Edelzoet Jauhe Hieno siemenetön Luomu on siemenetön tuote, mikä tarkoittaa, että on huolehdittu siitä, ettei tätä tuotetta voi kylvää. Punainen Paprika Edelzoet Jauhe Hieno siemenetön Luomu on siis tarkoitettu vain käytettäväksi keittiössä.
Luomu Baobab-jauhe - Luomu Baobab-jauhe

Luomu Baobab-jauhe - Luomu Baobab-jauhe

Baobab-jauhe Baobab on baobab-puun hedelmä, jota kutsutaan myös Adansonia Digitata -nimellä tai apinapuu. Viimeinen nimi johtuu monista apinalajeista, jotka elävät baobab-hedelmistä. Puu voi elää erittäin vanhaksi ja se on Afrikan suurin puu. Ei vain hedelmä ole hyödyllinen elämälle Afrikassa. Lähes kaikki puun osat ovat hyödyllisiä, minkä vuoksi sitä kutsutaan kansanomaisesti myös "Elämän puuksi". Hauska esimerkki on se, että se käyttää runkoaan vesivarastona. Sadekauden aikana apinapuu varmistaa riittävät varastot, jotta se voi selviytyä kuivista kausista. Rungosta käytetään sitten paikallisten toimesta kauppana, karjan tallina tai bussipysäkkinä. Hedelmässä on erittäin korkea antioksidanttien pitoisuus. Lisäksi baobab-jauhe on erinomainen kalsiumin lähde ja erittäin rikas vitamiineista ja mineraaleista. Kun hedelmä on käsitelty jauheeksi, se koostuu noin 50 % kuidusta (pe...
Luomu kokonainen kardemumma

Luomu kokonainen kardemumma

Mikä on kardemumma? Kardemummakasvit (Elettaria cardamomum) kasvavat pääasiassa korkeilla ja varjoisilla alueilla trooppisten metsien lähellä, joissa on suhteellisen runsaasti sadetta. Tällaisia olosuhteita esiintyy pääasiassa Kaakkois-Aasiassa ja Keski-Amerikassa. Kardemumma tunnetaan myös vihreänä kardemummana ja se on sukua inkiväärille. Kardemummalla on herkullinen makea ja pistävä tuoksu. Kardemumma maistuu bergamotilta, sitruunalta ja kamferilta. Kodat kuivataan sadonkorjuun jälkeen ja muuttuvat sitten mattavihreiksi. Ne ovat 1,5–2 cm pitkiä. Terveelliset ominaisuudet kardemummansiemenillä ja sovellukset Kardemumma sisältää monia mineraaleja, kuten rautaa, kalsiumia, kaliumia ja mangaania. 1 ruokalusikallinen sisältää jo 80 % päivittäisestä suositellusta mangaanimäärästä. Kardemummaa käytetään monissa ruoissa hienostuneen maun lisäämiseksi, esimerkiksi paistetussa jauhelihassa ja keitetyissä makkaroissa. Se on myös yleisesti käytetty mauste monissa itäisissä ja afrikkalaisissa ruoissa. Kardemummalla on hyvin erityinen maku. Jos käytät sitä liikaa, se antaa ylivoimaisen...
Japanilaisen knotweedin jauheekstrakti 20% Trans Resveratrol - Chem2Market GmbH

Japanilaisen knotweedin jauheekstrakti 20% Trans Resveratrol - Chem2Market GmbH

Laatu: elintarvikkeille Käsitelty kasvin osa: juuriosa Uuttamisaine: etyyliasetaatti, etanoli ja vesi Kantaja: ei ole Tieteellinen nimi: Polygonum cuspidatum Sieb.Et Zucc., Fallopia japonica Tuotteitamme myydään suurissa erissä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa. Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu. Tarjoamme myös seuraavia tuotteita: Acerola Peltoherne Peltohorsma Afrikkalainen mustapapu Elecampane Alfa-lipoiinihappo Amla Artisokka Ashwagandha Astaksantiini Valeriaana Bambu Beta-glukaan ORGAANINEN koivulehti ORGAANINEN brasilialainen manteli ORGAANINEN nokkonen ORGAANINEN parsakaali ORGAANINEN chaga ORGAANINEN chlorella ORGAANINEN karpalo ORGAANINEN ohran ruoho ORGAANINEN ginseng ORGAANINEN greippi ORGAANINEN lehtikaali ORGAANINEN ruusunmarja ORGAANINEN mustikka ORGAANINEN siili-yrtti ORGAANINEN inkivääri ORGAANINEN solmukelp ORGAANINEN kurkuma ORGAANINEN voikukka ORGAANINEN maitake
Ruokosokeri

Ruokosokeri

Prosessi ja alkuperä Tämä raakasokeri on 100 % luonnollista sokeria Kolumbiasta. Ruokosokeri valmistetaan sokeriruokosta. Tämän sokeriruohon mehu keitetään, kiteytetään, jauhetaan sokeriksi ja seulotaan. Raakasokerilta puuttuu yksi vaihe tuotantoprosessista, koska sitä ei ole jalostettu. Tämän ruskean/kultaisen ruokosokerin lisäksi on muitakin erilaisia tyyppejä; valkoista ruokosokeria ja tummanruskeaa ruokosokeria. Väri riippuu lisätyn melassin määrästä. Keskiajalla ruokosokeri kuului kalliisiin ja harvinaisiin mausteisiin. Raakasokeria kuljetettiin Länsi-Eurooppaan sokerileipien muodossa, ja siellä se puhdistettiin sokerileipomoissa. Käyttö Ruokosokeria käytetään usein sokerijuurikkaan korvikkeena. Se on herkullista erilaisissa ruoissa ja juomissa.
Luomu Carob-jauhe

Luomu Carob-jauhe

Herkomst Carob Carob-jauhe tulee johannesleipäpuusta (Ceratonia siliqua), joka esiintyy erityisesti Välimeren alueella. Kasvi tunnetaan ravinteikkaista palkoistaan. Carob-jauhetta voidaan käyttää kaakaon korvikkeena, sillä maut ovat melko samankaltaisia; carob on vain makeampaa ja siinä on mieto pähkinäinen maku. Johannesleipäpuu kasvaa jopa 15 metriä korkeaksi. Kruunu on leveä ja puolipallon muotoinen, ja sen tukee paksu runko, jossa on karkea ruskea kuori ja vahvat oksat. Johannesleipäpuuta viljellään laajasti, mutta sitä kasvaa edelleen myös luonnonvaraisena itäisillä Välimeren alueilla. Johannesleipäpuut voivat selviytyä pitkiä kuivuusjaksoja, mutta hedelmien tuottamiseksi carob-jauhetta varten ne tarvitsevat 500–550 millimetriä sadetta vuodessa. Käsittely Carob-jauheeksi Carob-jauhe valmistetaan johannesleipäpuun palkojen tummanruskeista siemenistä. Palkot voivat olla jopa 20 cm pitkiä ja ovat noin...
Keltainen Sinappi Jauho Sinaps Alba Rasvattomana Luomuna

Keltainen Sinappi Jauho Sinaps Alba Rasvattomana Luomuna

Täältä Abraham saa sinappinsa! Valkoinen sinappi tai keltainen sinappi (Sinapis alba) on kasvi, joka kuuluu ristikkäiskukkakasvien perheeseen (Sinapis). Kasvi on todennäköisesti alun perin kotoisin Välimeren alueilta, mutta se on nyt levinnyt kaikkialle. Kasvia viljellään raaka-aineena sinapille tai vihreänä lannoitteena tyhjällä maatalousmaalla. Sinapinsiementen käyttötarkoitukset Koko siementä käytetään vihannesten säilömiseen (kuten kurkkujen) ja jauheena sinapin valmistamiseen (karkeaa sinappia varten myös yhdessä sinapinsiementen palasten kanssa). Sinapinsiemenet sisältävät sinalbiniä, ainetta, joka antaa sinapille sen terävän maun. Kuitenkin keltaisissa sinapinsiemenissä on vähemmän sinalbiniä kuin mustissa sinapinsiemenissä, minkä vuoksi keltaisista sinapinsiemenistä valmistetut sinapit ovat usein miedon makuisia. Rasvanpoisto; helppo homma Tämä sinappijauho on rasvattu kylmällä prosessilla, jolloin siinä on enää vain 15 % jäämärasvaa (20 %:n sijaan...
Luomu Goji-marjat

Luomu Goji-marjat

Goji-puu Goji-puu on pensas/puu, jolla kasvaa goji-marja, ja se on kotoisin Kiinasta. Tämä puu tuotiin Eurooppaan 1700-luvulla. Pitkät, kaarevat oksat ovat piikikkäitä. Lehdet ovat harmaanvihreitä ja kukat purppuranvärisiä. Marjat ovat noin 2 cm pitkiä ja oranssinpunaisia. Ennen kuivaamista ne ovat mehukkaita ja puhkeavat nopeasti. Goji-puu kestää kaikki sääolosuhteet, vaihdellen -26℃ talvella ja 40℃ kesällä. Kahden vuoden kasvukauden jälkeen ensimmäiset marjat kypsyvät. Goji-marjoja viljellään istutuksessa Keltaisen joen varrella Kiinassa. Tässä alueella istutetaan 3000 puuta hehtaarille, missä ne kasvavat leveyttä. Puiden korkeus on noin 1 metri ja ne tuottavat 1 kilogramman goji-marjoja kaudessa. Ravinteet ja käyttötarkoitukset Nämä goji-marjat kuivataan ja ne ovat 100 % orgaanisia. Ne ovat punaisia ja maistuvat makeilta ja happamilta. Kuivaamalla goji-marjoista saadaan erittäin tiivistettyjä ravinteita. Goji-marjat ovat rikkaita antioksidanteista...
Valkosipuligranulaatti 1-2 mm Luomu

Valkosipuligranulaatti 1-2 mm Luomu

Ehkä yhtä vanha kuin pyramidit Valkosipuli (Allium sativum) on mukulakasvi narsissikasvien perheessä ja sukua sipuleille, purjolle ja ruohosipulille. Vanhoimmat tiedot valkosipulin käytöstä ulottuvat vuoteen 1500 eKr, Egyptiin. Valkosipulin terveelliset ominaisuudet Valkosipulilla on todistettu kolesterolia ja verenpainetta alentava vaikutus. Se toimii myös bakteereja tappavasti alliciinin läsnäolon vuoksi. Valkosipulille on myös muita vaikutuksia, mutta niistä ei ole lopullista näyttöä. Valkosipuli on rikas B6-vitamiinin, C-vitamiinin sekä mangaanin ja fosforin mineraalien suhteen. Valkosipulin käyttö Valkosipuli on suosittu yrttejä Välimeren ja Keski-Euroopan maissa, ja sitä käytetään sekä tuoreena että jauhettuna (kuivattuna ja murskattuna). Valkosipulirakeet ovat loistavia salaatteihin. Voit myös lisätä sitä pannulle öljyn joukkoon paistaessasi lihaa, kalaa, riistaa tai siipikarjaa. Valkosipuli on yrtti, jolla on voimakas maku ja tuoksu. Tuoksu on tutkimusten mukaan tehokas hyttysiä vastaan...
Luomu Alhaiskuitu Kurkumajauhe - Luomu Alhaiskuitu Kurkumajauhe

Luomu Alhaiskuitu Kurkumajauhe - Luomu Alhaiskuitu Kurkumajauhe

Mitä kurkuma oikein on? Kurkuma on etelä- ja kaakkois-aasialainen kasvi, joka kuuluu inkiväärikasvien sukuun. Tästä kasvin juuresta valmistetaan kurkumaa tai keltajuurta (curcuma longa). Mausteena kurkuma on miedosti karvasta makua ja se on korkealla superfoodien listalla. Tämä johtuu osittain siitä, että kurkuma sisältää eteeristä öljyä, joka koostuu pääasiassa niin sanotuista 'seskviterpeeneistä'. Eri tyyppisillä 'seskviterpeeneillä' on lukuisia positiivisia vaikutuksia kehoomme.
Vitamiini D3 Kolekalsiferoli 1,0 MIU MCT-öljy (Lanum) - Chem2Market GmbH

Vitamiini D3 Kolekalsiferoli 1,0 MIU MCT-öljy (Lanum) - Chem2Market GmbH

Laatu: elintarvikkeille Käsitelty raaka-aine: lanoliini (villivaha) Kantaja: tärkkelys, maltodekstriini, sakkaroosi synteettinen ei vegetaristinen/vegaaninen Tieteellinen nimi: Kolekalsiferoli D3-vitamiini, tunnetaan myös nimellä kolekalsiferoli, on tärkeä rasvaliukoinen vitamiini. Tuotteitamme myydään suurissa erissä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa. Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu. Tarjoamme myös seuraavia tuotteita: Acerola Kenttäpapu Kenttäpursu Afrikkalainen mustapapu Elecampane Alfa-lipoiinihappo Amla Artisokka Ashwagandha Astaksantiini Valeriaana Bambu Beta-glukaan ORGAANINEN koivulehti ORGAANINEN brasilialainen manteli ORGAANINEN nokkonen ORGAANINEN parsakaali ORGAANINEN chaga ORGAANINEN chlorella ORGAANINEN karpalo ORGAANINEN ohran ruoho ORGAANINEN ginseng ORGAANINEN greippi ORGAANINEN lehtikaali ORGAANINEN ruusunmarja ORGAANINEN mustikka ORGAANINEN siili-yrtti ORGAANINEN inkivääri
Kardemumma Kuoressa Koko Luomu

Kardemumma Kuoressa Koko Luomu

Kardemumma (Elettaria cardamomum) Kardemumma kasvaa trooppisilla alueilla, pääasiassa Intian ja ympäröivien maiden vuoristoissa. Mauste liittyy inkivääriin ja sitä käytetään usein intialaisissa ja Lähi-idän ruoissa. Kodat ovat vihreitä ja sisältävät mustia siemeniä, jotka vapauttavat aromit. Kardemummalla on herkullinen makea ja voimakas tuoksu. Kardemumman maku Kardemumma maistuu raikkaalta, kuin bergamotti, sitruuna ja kamferi, ja siinä on eukalyptuksen vivahde. Käytettäessä se vapauttaa herkullisen, kukkaisen maun. Mauste voi nopeasti tulla hallitsevaksi, joten älä käytä liikaa. Mitä voit tehdä kardemummalla Voit tehdä monia asioita kardemummalla. Lisää sitä pataruokaan tai curryyn, käytä teelusikallinen porkkanakakussa tai muussa herkullisessa leivonnassa.
Currypulveriekstrakti 3% Rautaa AAS; Currylehtipulveriekstrakti - Chem2Market GmbH

Currypulveriekstrakti 3% Rautaa AAS; Currylehtipulveriekstrakti - Chem2Market GmbH

Käsitelty kasvin osa: Lehti Uutosaine: Etanoli & vesi Kuljetin: Maltodekstriini Tieteellinen nimi: Murraya koenigii L Kookoslehdet ovat arvostettuja niiden mahdollisten antioksidanttisten ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien vuoksi. Tuotteemme myydään suurissa erissä. Useimmille tuotteillemme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa. Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu. Tarjoamme myös seuraavia tuotteita: Acerola Kenttäpapu Kenttäpursu Afrikkalainen mustapapu Elecampane Alfa-lipoiinihappo Amla Artisokka Ashwagandha Astaksantiini Valeriaana Bambu Beta-glukaan ORGAANINEN Koivulehti ORGAANINEN Brasilian manteli ORGAANINEN Nokkonen ORGAANINEN Parsakaali ORGAANINEN Chaga ORGAANINEN Klorella ORGAANINEN Karhunvatukka ORGAANINEN Ohra ORGAANINEN Ginseng ORGAANINEN Greippi ORGAANINEN Lehtikaali ORGAANINEN Ruusunmarja ORGAANINEN Mustikka ORGAANINEN Siili-yrtti ORGAANINEN Inkivääri ORGAANINEN Solmukelp ORGAANINEN Kurkuma
Luomu Kaakaovoi Blokki - Luomu Kaakaovoi Blokki

Luomu Kaakaovoi Blokki - Luomu Kaakaovoi Blokki

Historia ja alkuperä Kaakaopapu (Theobroma) korjattiin ensimmäisen kerran olmecien toimesta Meksikossa jo vuonna 1000 eKr. Sitä käytettiin tuolloin pääasiassa voimistavina juomina. Vuosien saatossa mayat ja atsteekit omaksuivat tämän käytön kulttuureihinsa. Kaakaosta tuli osa seremoniallisia rituaaleja, ja kaakaopavut olivat maksuvälineenä. 1500-luvulla espanjalaiset toivat kaakaon Eurooppaan. 1700-luvun puolivälissä siitä tuli suosittu juoma. Eri Euroopan maiden siirtokuntien kautta kaakaopuita alettiin viljellä Aasiassa ja Länsi-Afrikassa, koska Euroopassa oli kasvava kysyntä suklaalle. Kaakaopapu on raaka-aine suklaan tuotannossa. Nämä kaakaopavut tulevat trooppisilta alueilta Etelä-Amerikassa (Ecuador). Theobroma cacao -puu on pyhä mayojen ja atsteekkien keskuudessa. Puun kaakaopavut korjataan käsin, ja raakapavut puhdistetaan sitten luonnollisessa vedessä ja jatketaan...
Taatelipalat 4-8 mm Luomu

Taatelipalat 4-8 mm Luomu

Päivämäärän alkuperä Päivämäärä on kivivilja, joka tulee päivämääräpalmun (Phoenix dactylifera) hedelmästä, ja sitä voidaan syödä tuoreena tai kuivattuna. Kiviviljat ovat hedelmiä, joissa on kova, kivimäinen ydin tai siemen. Päivämäärä on sylinterimäinen hedelmä, joka on 5–7 senttimetriä pitkä. Päivämäärät kasvavat suurissa tertuissa näillä puilla, ja ne korjataan marraskuussa ja joulukuussa. Noin 30 päivämäärää voi kasvaa näissä tertuissa, ja yhdestä puusta voidaan kerätä 20–150 kiloa päivämääriä. Viljely alkoi Lähi-idässä noin 3 000 vuotta sitten. Päivämääräpalmut viihtyvät kuivassa ilmastossa, jossa on kosteaa maata. Päivämäärästä on jopa 400 eri lajiketta. Nämä Pakistanista peräisin olevat kuivatut päivämääräpalat ovat saatavilla ympäri vuoden. Kuivatut päivämäärät ovat rikkaita A- ja B-vitamiineista, raudasta, magnesiumista ja fosforista. Käyttö Päivämääräpalat voidaan syödä välipalana, ja keittiössä päivämäärät yhdistyvät hyvin pähkinöiden ja tuorejuuston kanssa. Lisäksi näitä paloja voidaan käyttää jälkiruoissa sekä erilaisissa liha- ja kalaruokissa.
Leijonanharja Sieni Jauhe Luomu - Leijonanharja Sieni Jauhe Luomu

Leijonanharja Sieni Jauhe Luomu - Leijonanharja Sieni Jauhe Luomu

Pruikkisieni Jauhe: Leijonanharja Hericium Luomu Leijonanharja jauhe on jauhe, joka on peräisin sienestä, jolla on erityinen nimi 'leijonanharja'. Suomeksi sieni tunnetaan nimellä pruikkisieni. Silti sinun ei tarvitse odottaa, että tuomarit kulkevat oikeuteen tällainen asia päässään. Haluatko ostaa pruikkisientä? Katso myös nimityksiä leijonanharja, erinaceus ja hericium. Näitä termejä käytetään kaikki tätä erityistä pomponin muotoista sientä varten. Leijonanharja jauheen maku <p…