Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Lomo embuchado" tai "Caña de lomo", joka valmistetaan kypsymis-kuivatusprosessilla, joka kestää yli 45 päivää. Muoto: laatikko 200g, pussi 5kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Longaniza fresca" tai "Salsicha fresca". Tuote soveltuu kaikenlaisiin lihoihin. Muoto: 4 kg:n pussi
Lisäaineiden ja aputuotteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti kypsytettyjen lihatuotteiden, olipa kyseessä kuivattu (myös alle 30 päivän kypsymisaika) tai lämpökäsitelty. Käytetään lisänä resepteissä, jotka tuovat suolaa ja mausteita. Muissa tapauksissa on tarkistettava, että lisäaineiden yhteismäärä ei ylitä laillisesti sallittuja enimmäismääriä valmistetulle makkaralle. Pakkaus: 6 kg laatikko
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen seos, joka on tarkoitettu lämpökäsitellyn lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Butifarra blanca (cocida)" tai "Salchicha blanca (cocida)". Muoto: 5 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellyille tuotteille, kuten "Fuet", "Longaniza imperial", "Salchichón" tai "Chorizo blanco", jopa "Extra"-laatuun. Muoto: 5 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "chorizo" tai "longaniza". Real Decreto 474/2014:n mukaan pitäisi hyväksyä mikä tahansa tavanomainen nimitys, joka on vakiintunut käytössä, myyntialueen kielellä. Muoto: 3 kg:n pussi
Intialainen-pakistanilainen mausteseos; sillä on ruskeanvihreä väri ja karvas, mutta intensiivisesti aromikas maku. Sitä käytetään kaikenlaisten lihatuotteiden (kana, sianliha, lampaanliha, naudanliha jne.) maustamiseen ja marinoimiseen, ja se värjää ne kauniin keltaiseksi. Muoto: 5 kg laatikko, 1 kg pussi, 700 g purkki, 170 g tölkki.
Mauste-, mausteseos- ja lisäaineyhdistelmä, jota käytetään ruoanlaitossa mausteena minkä tahansa linnunlihan, olipa se sitten riista- tai kotieläinlihaa, paistamisessa. Muoto: Pussi 5 kg, Purkki 1.200 g, Astia 300 g
Lihatuotteiden valmistukseen tarkoitettu lisäaineiden (säilöntäaineet) seos, jota käytetään lämpökäsittelemättömien, perinteisillä menetelmillä kuivattujen tuotteiden (kuivattu kinkku, kuivattu olkapää, ilmakuivattu selkä, cecina ja vastaavat tuotteet) valmistamiseen, joiden kypsymisaika on yli 45 päivää. Muoto: 5 kg:n pussit
Son los frutos sanos, limpios y desecados del Cuminum cyminum; semilla color pardo-verdoso, de aroma y sabor característico.
Planta de ámbito euro-asiático, actualmente comercializamos la procedente de India.
Formato: Bote 150g, Tarro 600g, Bolsa 1kg, caja 5Kg, saco 20 Kg
Lihatuotteiden lisäaineiden seos: Natriumnitriitti E-250 (15%) tavallisen suolan ja natriumtrikarbonaatin tukena. Natriumtrikarbonaattia käytetään lisäaineen stabiloimiseen (pH:n säätelijänä) määrässä, jolla ei ole teknologista tarkoitusta lihatuotteessa, joten sitä ei tarvitse ilmoittaa tuotteen etikettissä.
Muoto: Purkki 1.600g
Kuivatuote, joka saadaan kypsien, terveiden ja puhtaiden Capsicum annum -pippurien tai Capsicum longum -pippurien jauhamisesta; tai niiden osista. Kaupallistamme ainoastaan Espanjassa valmistettuja pimentoneja, jotka on valmistettu Espanjasta ja/tai Perusta ja/tai Kiinasta peräisin olevista pippureista.
Muoto: pussi 250g, pussi 1kg, laatikko 5Kg, säkki 25Kg
Son los bulbos sanos y limpios del Allium sativum; de sabor intenso, cálido y penetrante. Especie cosmopolita ampliamente usada en todo el mundo. Aunque hay otros orígenes, comercializamos únicamente el procedente de China. Deshidratado, pulverizado y granulado a 26-40 Mesh.
Formatos: bote 200g, tarro 900g, bolsa 1Kg, caja 6kg y caja 25kg
Elintarvikelisäaine, jota käytetään pääasiassa kaasuttajana (kemiallinen hiiva) paistetuissa tai uunissa kypsennetyissä taikinoissa.
Muoto: Purkki 1300g
Kypsä, terve, puhdas ja kuivattu hedelmä Capsicum annum - tai Capsicum longum -paprikasta. Tällä hetkellä kaupallistamme vain Espanjasta peräisin olevia ñoras.
Muoto: 1 kg:n pussi, 10 kg:n laatikko
Es la corteza desecada y privada de la mayor parte de su capa epidérmica procedente del Cinnamomum zeylanicum, Breyne. Género de amplia distribución por las islas del océano Índico. Los principales países exportadores son Sri Lanka y Madagascar.
Formatos: bote 130g, tarro 600g, bolsa 1kg, caja 4 kg, saco 18kg.
Es el fruto incompletamente maduro y desecado del Piper nigrum; baya de 3 a 6 mm, de color negro y superficie arrugada. Al partirla desprende un aroma intenso y picante. Aunque hay diversos orígenes, en la actualidad comercializamos la procedente de Vietnam.
Formato: Bote 170g, Tarro 800g, bolsa 1kg, caja 6kg, saco 25kg
Fruto maduro, sano, limpio y desecado del pimiento Capsicum annum o del Capsicum longum. Actualmente solo comercializamos choriceros procedentes de Perú.
Formato: tarro 100g, bolsa 200g, bolsa 1 kg, caja 11,34 Kg
Tärkkelys- ja kasvikuitusekoitus, joka on tarkoitettu kaikenlaisten jauhelihatuotteiden (valmistettujen ja lämpökäsiteltyjen sekä käsittelemättömien lihatuotteiden) valmistukseen.
Tämä tuote parantaa rakennetta, antaa täyteläisyyttä ja koostumusta, sitoo mehuja, vähentää hävikkiä ja lisää tuottavuutta. Ei sisällä lisäaineita.
Muoto: laatikko 6kg