Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (154)

Joustava Pakkaus Pe Hb Eco

Joustava Pakkaus Pe Hb Eco

Kierrätettävä PE HB ECO on polyeteenipohjainen monimutkainen materiaali, jolla on korkean esteen ominaisuudet, ja joka voi korvata ei-kierrätettäviä rakenteita. Tämä materiaali on kehitetty SP Groupin toimesta vastaamaan Euroopan komission asettamia ohjeita pakkausten kierrätettävyyden lisäämiseksi. PE HB ECO on lisätty Eco Range -valikoimaamme, joka sisältää kaikki SP Groupin kierrätettävät ja mono-materiaalipakkausratkaisut. Ominaisuudet: Se erottuu läpinäkyvyydellään, korkeilla esteominaisuuksillaan ja kyvyllään kestää lämpökäsittelyjä, kuten pastörointia, kuuma täyttö ja mikroaaltokäsittely. Sovellukset: Tämän materiaalin markkinasovelluksia: Kastikkeet tai tuotteet, jotka sisältävät kastiketta tai muuta nestettä, riisipohjaiset tai muut palkokasvipohjaiset esivalmistetut ruoat, ravintolisät ja superfoodit, kuten chia-siemenet, unikonsiemenet jne., kuivatut hedelmät ja pähkinät sekä muut kuivatut ruoat, muiden muassa. Ei-elintarvikkeiden sektorilla se soveltuu myös geeleille, henkilökohtaiselle hygieniatuotteille ja kauneustuotteille, muiden muassa.
Kotikutoiset pasta Laadukas kotikutoiset pasta: aitoja makuja jokaisessa suupalassa - Pasta

Kotikutoiset pasta Laadukas kotikutoiset pasta: aitoja makuja jokaisessa suupalassa - Pasta

RAVIOLI, joka on valmistettu parhaista tuoreista raaka-aineista, aina kotitekoista, alkuperäisten reseptien mukaan. Täytteet luonnollisista ainesosista, tarjoamme laajan valikoiman makuja, mutta jos etsit 100 % kotitekoista pastaa ilman täytettä, löydät sen myös täältä. Munalla tai pinaatin maulla ja värillä, pastamme ei jätä ketään kylmäksi. KATEGORIA: Pasta
Naturtray-pakkaus

Naturtray-pakkaus

NATURTRAY on laminaatti, joka yhdistää paperin ja jäykän kalvon. Suunniteltu käytettäväksi pohjaverkkona, se on muovattavissa jopa 15 mm paksuuteen. Se on saatavilla laajassa valikoimassa paperipintoja, ja sitä voidaan painaa flexografiassa, offset- ja digitekniikoilla, ja se mahdollistaa painon ja mikron räätälöinnin. Ominaisuudet: Korkea esteet ja saatavilla myös ilman estettä. Jäykkyys, kestävyys ja MAP. Irrotettavuutta voidaan lisätä. Sovellukset: Tarjottimet monille tuotteille, mukaan lukien leikattu liha, viipaloitu juusto ja viipaloidut lihat.
Naudanlihapullat - Lihapulla

Naudanlihapullat - Lihapulla

Suuri valikoima kastikkeita lihapullien seuraksi lihakastike juustot kantarellit mantelit pippuri klassinen tomaattikastike KATEGORIA: Lihapulla
Rclosing Hb Tehokas

Rclosing Hb Tehokas

Rclosing Efficient on joustava, korkean esteen laminaatti, jonka ominaisuudet mahdollistavat uudelleensulkemisen. Sitä käytetään pääasiassa APET EFFICIENT -materiaalistamme valmistettujen tarjottimien kannena. Laminaatti erottuu muista kestävämpänä, koska se on ohuempi eikä sisällä kloorituotteita. Kolmoiskompleksina se on saatavilla 75 mikronista alkaen. Rclosing Efficient varmistaa, että kansi laskeutuu sujuvasti ja tiukasti tarjottimelle, jolloin pakkaus voidaan sulkea uudelleen ja säilyvyysaika pitenee määritellyn kulutusaikajakson aikana. Aikaisemmista avauksista poiketen se varmistaa, että uudelleensulkeminen on tasalaatuista. Sitä voidaan valmistaa läpinäkyvistä, valkoisista ja metallisista komplekseista.
Vsol

Vsol

Kuten muutkin materiaalit SOL-valikoimassa, VSOL tarjoaa korkean esteen vaadituilla ominaisuuksilla, mutta sisältää parannuksia, jotta sitä voidaan käyttää pystypakkauskoneissa. Se omaa hyvän kuumakiinnityksen ja matalan hitsauslämpötilan. Ominaisuudet: Se tarjoaa korkean aromi- ja happiesteen ja on vedenpitävä. Se kestää myös lämpökäsittelyjä, kuten pastörointia. Sovellukset: Pähkinät, riisi, sokeri, suola, lemmikkieläinten ruoka, muiden muassa.
Sol-estäkalvo

Sol-estäkalvo

Monikerroksinen korkeabarrierifilmi, joka yhdistää maksimaalisen laadun erittäin ohueen kalvoon. Se voidaan tarvittaessa hitsata polyeteeniin ja polypropeeniin. Se varmistaa vähentyneen sähkönkulutuksen alhaisemman sulamislämpötilan ansiosta. SOL on coextrusion-materiaali, joka on parempi kuin muut klooribarriäärimateriaalit. Ominaisuudet: Se tarjoaa korkean aromi- ja happibarriäärin ja on vedenpitävä. Sopii suojakaasuille. Se kestää myös lämpökäsittelyjä, kuten pastörointia. Sovellukset: Viipaloidut leikkeleet ja juusto, valmiit ateriat, kastikkeet, nesteet.
Luonnonfilmin pakkaus

Luonnonfilmin pakkaus

Kraftpaperilaminaatti SOL-materiaalin kanssa, joka tarjoaa korkean esteen. Kompleksi voidaan myös valmistaa muista materiaaleista. Erityisen sopiva kansille. Muita paperipinnoitteita on myös saatavilla. Ominaisuudet: Happi- ja aromieste. Vesitiivis. Pituussuuntainen ikkuna voidaan lisätä, jotta elintarvike näkyy sisällä. Sovellukset: Makkarat, juusto, leivonnaiset.
Pizzat

Pizzat

Perinteisellä italialaisella reseptillä valmistamme erilaisia valmiita pizzoja. Aina parasta laatua, tarjoamme erilaisia kokoja ja makuja. Margherita 4 Juustoa Paprika Marinara (tonnikala ja sipuli) BBQ-naudanliha Kinkku ja sienet Kinkku ja juusto Pinchito Vihannes Muokkaamme myös makuja asiakkaan toiveiden mukaan. KATEGORIA: Pizzat
Callos 046

Callos 046

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen "Callos" valmistukseen. Muoto: Purkki 1.000g, pussi 5kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellylle lihatuotteelle nimeltä "chorizo blanco" tai "longaniza blanca", joka on kypsytetty perinteisin menetelmin vähintään 30 päivän ajan. Muoto: laatikko 160g, pussi 4kg
Kotitekoinen Salchichón 045

Kotitekoinen Salchichón 045

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellylle tuotteelle nimeltä "Salchichón", jopa "Extra"-laatuun. Pakkaus: 5 kg:n pussi
Sika-pään 022

Sika-pään 022

Mezcla de aditivos, condimentos y especias, de uso charcutero, para la elaboración del producto cárnico tratado por el calor denominado “Queso de cerdo” o “Cabeza de jabalí”. Formato: bolsa 5kg, estuche 90g.
Pinchito amarillo

Pinchito amarillo

Lisäaineiden, mausteiden ja lisäaineiden seos, jota käytetään "PINCHO MORUNO" -nimisen LIHASEKOITUKSEN valmistamiseen. Muoto: Purkki 900g, pussi 4kg
Tuore lihapullamauste

Tuore lihapullamauste

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti JAUHETTU LIHA -valmisteiden (lihapullat, hampurilaiset, venäläinen pihvi jne.) valmistukseen. Tuote on sopiva jaettavaksi viileänä (+2ºC), mieluiten muovipakkauksessa, jossa on muutettu ilmakehä. Ei säilöntäaineita eikä väriaineita. Muoto: Pussi 250g, pussi 5kg.
Pinchito-mauste

Pinchito-mauste

Mauste- ja mausteseos, käytettäväksi ruoanlaitossa ja/tai lihatuotteissa, "PINCHO MORUNO" -nimisen lihavalmisteen valmistamiseen. Muoto: 62g laatikko, 4kg pussit
Jauhettu kurkuma

Jauhettu kurkuma

Es el rizoma sano, limpio y desecado de la Curcuma longa o Curcuma zedoaria. Especia de sabor suave y resinoso e intenso color amarillo. Aunque hay diversos orígenes, en la actualidad comercializamos la procedente de India. Formatos: bote180g, tarro 750g, bolsa 1kg, caja 6Kg, saco 25kg
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Sobrasadaksi"; rajoittavien lisäaineiden puutteen vuoksi se on herkullista tuoreena, kuivattuna ja/tai kypsytettynä kypsymis-kuivatusprosessin avulla. Muoto: laatikko 270g, pussi 3,6Kg
Burger H021

Burger H021

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, "BURGER MEAT", jossa on vähintään 4 % kasviksia ja/tai viljoja. Muoto: Purkki 1.200g, pussi 4Kg
Pehmeä punainen pinchito

Pehmeä punainen pinchito

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu "PINCHO MORUNO" -nimisen Lihanvalmistuksen valmistamiseen. Muoto: Purkki 1 kg, pussi 4 kg
Ammoniumbikarbonaatti

Ammoniumbikarbonaatti

Elintarvikelisäainetta käytetään pääasiassa kaasuttajana (kemiallinen hiiva) paistetuissa tai uunissa kypsennetyissä taikinoissa. Muoto: Purkki 1.300g
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Lomo embuchado" tai "Caña de lomo", joka valmistetaan kypsymis-kuivatusprosessilla, joka kestää yli 45 päivää. Muoto: laatikko 200g, pussi 5kg
Tuore Longaniza extra 039

Tuore Longaniza extra 039

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Longaniza fresca" tai "Salsicha fresca". Tuote soveltuu kaikenlaisiin lihoihin. Muoto: 4 kg:n pussi
Kokonaislisäaine curados 049

Kokonaislisäaine curados 049

Lisäaineiden ja aputuotteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti kypsytettyjen lihatuotteiden, olipa kyseessä kuivattu (myös alle 30 päivän kypsymisaika) tai lämpökäsitelty. Käytetään lisänä resepteissä, jotka tuovat suolaa ja mausteita. Muissa tapauksissa on tarkistettava, että lisäaineiden yhteismäärä ei ylitä laillisesti sallittuja enimmäismääriä valmistetulle makkaralle. Pakkaus: 6 kg laatikko
Butifarra blanca 062

Butifarra blanca 062

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen seos, joka on tarkoitettu lämpökäsitellyn lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Butifarra blanca (cocida)" tai "Salchicha blanca (cocida)". Muoto: 5 kg:n pussi
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Fuet extra 055

Fuet extra 055

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellyille tuotteille, kuten "Fuet", "Longaniza imperial", "Salchichón" tai "Chorizo blanco", jopa "Extra"-laatuun. Muoto: 5 kg:n pussi
Morcillol 027

Morcillol 027

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi
Chorizo SN+C Sarta 038

Chorizo SN+C Sarta 038

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "chorizo" tai "longaniza". Real Decreto 474/2014:n mukaan pitäisi hyväksyä mikä tahansa tavanomainen nimitys, joka on vakiintunut käytössä, myyntialueen kielellä. Muoto: 3 kg:n pussi
Currykastike

Currykastike

Intialainen-pakistanilainen mausteseos; sillä on ruskeanvihreä väri ja karvas, mutta intensiivisesti aromikas maku. Sitä käytetään kaikenlaisten lihatuotteiden (kana, sianliha, lampaanliha, naudanliha jne.) maustamiseen ja marinoimiseen, ja se värjää ne kauniin keltaiseksi. Muoto: 5 kg laatikko, 1 kg pussi, 700 g purkki, 170 g tölkki.