Tuoretta valkosipulia Espanjasta: laatua ja monipuolisuutta. Tarjoamme valikoiman tuoreita valkosipuleita eri esityksissä ja pakkauksissa, mukautettuna tarpeisiinne. Meiltä löytyy valkoista valkosipulia, violettia valkosipulia ja purppuraista valkosipulia, kaikki huolella viljeltyinä Espanjan parhailla mailla. Täydellinen kansallisiin ja kansainvälisiin markkinoihin, taaten tuoreuden ja laadun jokaisessa toimituksessa.
Kevätsipuli: raikkautta ja makua Espanjasta. Meillä on saatavilla "ajo blanco" ja "ajo violeta", jotka on huolellisesti valittu maksimaalisen laadun takaamiseksi. Kevätsipulimme erottuu raikkaudellaan, tasaisella koollaan ja erinomaisella maullaan, mikä on ihanteellinen markkinoiden tarpeiden tyydyttämiseen. Tarjoamme erilaisia esittely- ja pakkausvaihtoehtoja, jotka on mukautettu asiakkaidemme vaatimuksiin.
Erikoistuneet tuoreisiin valkosipuleihin, jotka on kasvatettu Espanjan parhailla mailla. Vakuutamme tuoreuden, maun ja laadun jokaisessa yksikössä, täydellisiä tuoreiden vihannesten markkinoille. Valkosipuli Espanjasta: perinne ja erinomaisuus jokaisessa sadossa.
Lohkoperäinen / hiutaleet trooppisille kaloille.
Pidentää trooppisten kalojen elinikää ja parantaa niiden vastustuskykyä sairauksille, Incros Vital on valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka on huolellisesti valittu ja käsitelty siten, että ne säilyttävät ravinteet ja jäljittelevät kalojen luonnollista ruokavaliota erinomaisella maulla, josta ne pitävät.
Energia, pitkäikäisyys ja terveys:
Tasapainotettu kaava, joka sisältää vitamiineja A, D3, E, K3, B-kompleksia, C:tä ja välttämättömiä mineraaleja. Tehostaa trooppisten kalojen elinvoimaa, vähentää sairauksia ja pidentää niiden elinikää. Nauti dynaamisemmasta akvaariosta aktiivisten ja terveiden kalojen kanssa. Täydellinen ravinto akvaariokaloille. Voit yhdistää sen lomakalojen ruokaan.
Enemmän proteiinia:
48 % korkeasti sulavaa proteiinia. Vahvistaa lihaksia, eväitä ja suomuja. Parantaa kalojen immuunijärjestelmää ja energiaa. Edistää aktiivista ja luonnollista käyttäytymistä. Täydellinen ruoka trooppisille kaloille ja akvaariokaloille.
Lohkoperäinen ruoka
Lohkoperät mahdollistavat paremman kelluvuuden, mikä on erittäin tärkeää trooppisille kaloille, jotka useimmiten syövät pinnalla. Rakenne tekee lohkoista helpompia syödä ja sulattaa. Lohkoperäinen ruoka on ihanteellinen automaattiseen kalaruokinta-automaatin ja se on erinomainen pohjakaloille.
Lohkoperäinen ruoka akvaariokaloille; ihanteellinen trooppisille kaloille: Betta, Guppy, Neon Tetra, Tetra Cardenal, Enkelikala, Disco-kala, Molly, Zebrakala, Kääpiö Gourami, Corydoras, Platy, Tiikeri Barbi, Ramirezi, Oscar, Pleco, Klovnikala, Kääpiö Cichlid, Leijonakala, Enkelikala. Incros on ihanteellinen ruoka pienille kaloille.
Analyyttinen koostumus
Raakaproteiini: 48,0 %; Raaka rasva: 9,5 %; Omega-3-rasvahapot: 1,2 %; Raakakuitu: 2,0 %; Kosteus: 8,0 %; Fosfori: 1,5 %; Kalsium: 2,0 %; Raakatuhkia: 13,0 %
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen "Callos" valmistukseen. Muoto: Purkki 1.000g, pussi 5kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellylle lihatuotteelle nimeltä "chorizo blanco" tai "longaniza blanca", joka on kypsytetty perinteisin menetelmin vähintään 30 päivän ajan. Muoto: laatikko 160g, pussi 4kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellylle tuotteelle nimeltä "Salchichón", jopa "Extra"-laatuun. Pakkaus: 5 kg:n pussi
Mezcla de aditivos, condimentos y especias, de uso charcutero, para la elaboración del producto cárnico tratado por el calor denominado “Queso de cerdo” o “Cabeza de jabalí”. Formato: bolsa 5kg, estuche 90g.
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti JAUHETTU LIHA -valmisteiden (lihapullat, hampurilaiset, venäläinen pihvi jne.) valmistukseen. Tuote on sopiva jaettavaksi viileänä (+2ºC), mieluiten muovipakkauksessa, jossa on muutettu ilmakehä. Ei säilöntäaineita eikä väriaineita. Muoto: Pussi 250g, pussi 5kg.
Mauste- ja mausteseos, käytettäväksi ruoanlaitossa ja/tai lihatuotteissa, "PINCHO MORUNO" -nimisen lihavalmisteen valmistamiseen.
Muoto: 62g laatikko, 4kg pussit
Es el rizoma sano, limpio y desecado de la Curcuma longa o Curcuma zedoaria. Especia de sabor suave y resinoso e intenso color amarillo. Aunque hay diversos orígenes, en la actualidad comercializamos la procedente de India. Formatos: bote180g, tarro 750g, bolsa 1kg, caja 6Kg, saco 25kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Sobrasadaksi"; rajoittavien lisäaineiden puutteen vuoksi se on herkullista tuoreena, kuivattuna ja/tai kypsytettynä kypsymis-kuivatusprosessin avulla.
Muoto: laatikko 270g, pussi 3,6Kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, "BURGER MEAT", jossa on vähintään 4 % kasviksia ja/tai viljoja.
Muoto: Purkki 1.200g, pussi 4Kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu "PINCHO MORUNO" -nimisen Lihanvalmistuksen valmistamiseen.
Muoto: Purkki 1 kg, pussi 4 kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Lomo embuchado" tai "Caña de lomo", joka valmistetaan kypsymis-kuivatusprosessilla, joka kestää yli 45 päivää. Muoto: laatikko 200g, pussi 5kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Longaniza fresca" tai "Salsicha fresca". Tuote soveltuu kaikenlaisiin lihoihin. Muoto: 4 kg:n pussi
Lisäaineiden ja aputuotteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti kypsytettyjen lihatuotteiden, olipa kyseessä kuivattu (myös alle 30 päivän kypsymisaika) tai lämpökäsitelty. Käytetään lisänä resepteissä, jotka tuovat suolaa ja mausteita. Muissa tapauksissa on tarkistettava, että lisäaineiden yhteismäärä ei ylitä laillisesti sallittuja enimmäismääriä valmistetulle makkaralle. Pakkaus: 6 kg laatikko
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen seos, joka on tarkoitettu lämpökäsitellyn lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Butifarra blanca (cocida)" tai "Salchicha blanca (cocida)". Muoto: 5 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellyille tuotteille, kuten "Fuet", "Longaniza imperial", "Salchichón" tai "Chorizo blanco", jopa "Extra"-laatuun. Muoto: 5 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "chorizo" tai "longaniza". Real Decreto 474/2014:n mukaan pitäisi hyväksyä mikä tahansa tavanomainen nimitys, joka on vakiintunut käytössä, myyntialueen kielellä. Muoto: 3 kg:n pussi
Intialainen-pakistanilainen mausteseos; sillä on ruskeanvihreä väri ja karvas, mutta intensiivisesti aromikas maku. Sitä käytetään kaikenlaisten lihatuotteiden (kana, sianliha, lampaanliha, naudanliha jne.) maustamiseen ja marinoimiseen, ja se värjää ne kauniin keltaiseksi. Muoto: 5 kg laatikko, 1 kg pussi, 700 g purkki, 170 g tölkki.
Mauste-, mausteseos- ja lisäaineyhdistelmä, jota käytetään ruoanlaitossa mausteena minkä tahansa linnunlihan, olipa se sitten riista- tai kotieläinlihaa, paistamisessa. Muoto: Pussi 5 kg, Purkki 1.200 g, Astia 300 g
Lihatuotteiden valmistukseen tarkoitettu lisäaineiden (säilöntäaineet) seos, jota käytetään lämpökäsittelemättömien, perinteisillä menetelmillä kuivattujen tuotteiden (kuivattu kinkku, kuivattu olkapää, ilmakuivattu selkä, cecina ja vastaavat tuotteet) valmistamiseen, joiden kypsymisaika on yli 45 päivää. Muoto: 5 kg:n pussit
Grupo NI-7 manuaalivaihteella on pumppauslaite, joka on suunniteltu teollisiin sovelluksiin, joissa tarvitaan tarkkaa ja mukautuvaa virtauden säätöä. Helppokäyttöisen manuaalivaihteiston ansiosta käyttäjä voi säätää pumppauksen nopeutta ja virtausta prosessin erityistarpeiden mukaan. Grupo NI-7 on ihanteellinen aloille kuten kemianteollisuus, elintarviketeollisuus ja vedenkäsittely, joissa vaaditaan joustavuutta ja suorituskykyä. Sen kestävä muotoilu takaa pitkän käyttöiän ja kompakti rakenne helpottaa asennusta ahtaissa tiloissa. Tämä pumppuyksikkö on yhteensopiva laajan valikoiman nesteiden kanssa, mukaan lukien viskoosit nesteet ja ei-korroosiiviset kemikaalit. Sen manuaalinen säätömahdollisuus tekee siitä monipuolisen ja tehokkaan ratkaisun mihin tahansa teolliseen ympäristöön.