Voi täyte valkosipulilla ja persiljalla. Ihanteellinen etanoiden täyttämiseen, se on myös täydellinen maître d'hôtel voi grilliruokiesi ja planchan kanssa.
Paino: 5x250g
Ammattilaisille tarkoitettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu rasvaseparaattori, joka sopii keskikokoisiin keittiöihin - Ihanteellinen keskikokoisille ja suurille panimoille – yhteisöille – elintarviketeollisuudelle
Rasvat erotetaan automaattisesti erottimella ja kerätään läpinäkyvään irrotettavaan säiliöön. Ne voidaan sitten varastoida kierrätettäväksi ja hyödynnettäväksi.
Meillä on 9 mallin valikoima, joka vastaa tarkasti tarpeitasi.
Erittäin kompakti rakenne mahdollistaa sen asentamisen työpöytien alle, astianpesukoneen sisäänkäynnille tai erittäin pieniin tiloihin.
35 %:sta kaviaarista koostuva kaviaarivoimme on yksi markkinoiden tiheimmistä ja aromikkaimmista. Pieni lisäys paahdetulla maalaisleivällä osterien kera. (nettopaino 20 ja 40 g). Parasta ennen 4 kuukautta
Viite:PTBEURC
Koostumus:Voita, kaviaaria (35 %)
Kasvatus:Ranska
Laji:Siperian sterletit (Acipenser baerii)
Säilytys:Parasta ennen -päivämäärä pakkauksessa
Paino:40 g
Pehmeä pieniä kiviä 5 g:sta 15 g:aan, helppo annostella ja nopea sulattaa. Tämä sose on luonnollinen, joten voit maustaa sen haluamallasi tavalla.
Tuote on pakattu pussiin.
Paino: 750 g
Ensimmäisestä kypsennysvaiheesta peräisin oleva täydellisesti kypsä mustatrufelin mehu, premium (150 ml purkissa), on valmistettu Ranskassa Maison Caudalien toimesta ja se on suurimpien kokkien suosiossa. Luonnontuote, ilman lisäaineita tai säilöntäaineita. Kaikki lähetyksemme kuljetetaan hallituissa lämpötiloissa; laatu on arvo, josta Maison Caudalie ei tingi!
Jumallinen Tuber Magnatum Pico, jonka vaaleassa kuoressa on joskus vaaleanpunaista marmoroitua lihaa, omaa aromikkaan läsnäolon, joka antaa sille unohtumatonta luonteenpiirrettä. Se tulee Italian parhaista maaperistä. Tiukka valikoima kauneimpia tryffeleitämme, käsiteltynä työpajoissamme, tilauksesta ja esiteltynä vakuumipakkauksissa, eri kokoisissa pusseissa alkaen 30 g. Luonnontuote. Kaikki lähetyksemme kuljetetaan hallituissa lämpötiloissa; laatu on arvo, josta Caudalie ei tingi!
Pakkaus sisältää
- yhden purkin Sturgeon Crèmeux (100g)
- yhden purkin Trout Crèmeux (100g)
- yhden purkin Trout-munia (80g)
- yhden rasian Kaviaari-voita (20g)
- yhden rasian Musta Helmi Kaviaaria, saatavilla 30g tai 50g
kaikki esiteltynä Kaviaari Musta Helmi -tarjoilupakkauksessa, johon voit säilyttää mukana tulevat jääpussit.
Viite: PT5ELTCIMP30
Koostumus: Särkikalan munia, suola, säilöntäaine E285
Kasvatus: Ranska
Laji: Siperian Sturgeon (Acipenser Baerii)
Säilytys: Säilytys enintään 4 kuukautta 4 °C:ssa; katso parasta ennen -päivämäärä pakkauksen takana
Suositeltu määrä: 15g / henkilö
Riisipasta, joka on tarjoiltu Cheddar-kastikkeen ja rapean parsakaalin kanssa, gluteenittomalla paahdetulla korppujauhoilla lisättynä makua ja rapeutta varten.
Paino: 5x350g
Väistämätön ja klassinen kermaista maapähkinävoita.
Syntynyt vuonna 2016 kahden veljeksen (Michal ja Mikolaj) ja yhden heidän ystävänsä (Robert) yhteistyöstä, jotka halusivat tarjota 100 % luonnollisia ja herkullisia levitteitä, jotka perustuvat pähkinöihin.
Ihanat tuotteet levitettäväksi tai lisättäväksi jälkiruokiin.
DDM: 12 kuukautta
Nettopaino: 470 g
Pakkaus: x6
Tahini, seesamipasta
Syntynyt vuonna 2016 kahden veljen (Michal ja Mikolaj) ja yhden heidän ystävänsä (Robert) yhteistyöstä, jotka halusivat tarjota 100 % luonnollisia ja herkullisia levitteitä, jotka perustuvat pähkinöihin.
Ihanat tuotteet levitettäväksi tai lisättäväksi jälkiruokiin.
DDM: 12 kuukautta
Nettopaino: 250 g
Pakkaus: x6
Perinteisin malli on päässä laatikossa. Tämä on paras muoto säilyttämiseen. Jo kypsytettyjen päätäiden laatu paranee ajan myötä.
Se on myös paras tapa säilyttää mustan valkosipulin terapeuttisia ominaisuuksia ja vahvistaa sen makua.
Mustaa valkosipulia saadaan ranskalaisesta valkoisesta valkosipulista, joka on peräisin luomuviljelystä. Valkoinen valkosipuli kypsennetään matalassa lämpötilassa ja korkeassa kosteudessa kahden viikon ajan, ennen kuin se kuivataan ja kypsytetään vähintään neljä viikkoa.
Tuotamme erittäin miedon mustan valkosipulin, jossa on korkea sokeripitoisuus, joka on täysin peräisin valkoisen valkosipulin käsittelystä.
Laatikoissa käytettävät mustan valkosipulin päät on valittu huolellisesti, jotta saadaan kauneimmat.
Lajike: Beauregard
Luokka: 1
Koko: M/L/XI
Lihan väri: Valkoinen ja punainen
Paketti: Ylhäältä avattu laatikko 6,5 kg
Sesonki: Tammi-Maalis/Elokuu-Joulu.
Meren antimet: Extra meriseos, pakastettu, 1 kilon pussissa - Maison Caudalien extra meriseos, joka koostuu suurista ainesosista (kokonainen simpukka, simpukan liha, katkarapu, spisulin liha, mustekala), on pakattu 1 kilon pussiin. Kaikki lähetyksemme kuljetetaan hallituissa lämpötiloissa, laatu on arvo, josta Maison Caudalie ei tingi!
Kermainen vacherin vadelmakermalla ja kermavaahdolla, jossa on marenkisydän.
Jäätelö, joka on valmistettu korkealaatuisista luomuraaka-aineista 660 g vacherinissa.
Paino: 660g