Keltainen : Keltainen sitruuna, Keltainen ananas, Keltainen muna, Keltainen kulta
Oranssi : Oranssi kulta, Oranssi mandariini
Ruskea : Ruskea kahvi, Ruskea suklaa, Ruskea kinuski, Ruskea hasselpähkinä
Punainen : Punainen mansikka, Punainen vadelma, Punainen kirsikka, Punainen mustikka
Vihreä : Vihreä minttu, Vihreä pistaasi, Vihreä oliivi
Violetti
Sininen : Sininen taivas, Sininen turkoosi
Mustaa : Musta kiiltävä, Musta lakritsi
Keltainen: karhunvatukkaekstrakti, riboflaviini
Keltainen/Oranssi: karoteeni, annatto (rocou), paprika, luteiini (tagete)
Ruskea: väriaine karamelli
Punainen: karmiinipuna, punajuuri, antosyaanit
Vihreä: sinisen ja keltaisen kanssa
Violetti: punaisen ja sinisen kanssa
Sininen
Musta: kasviperäinen musta hiili
Aineet, jotka on tarkoitettu antamaan rakennetta ja kestävyyttä ajalle sekä käyttö-, säilytys-, muokkaus- ja kuljetusolosuhteille elintarvikkeissa.
SEVAGEL 64G: stabilointiaine jäätelöille
SEVAGEL 64S, 65S: stabilointiaine jäätelöille ja sorbeteille
SEVAGEL: emulsifioitu stabilointiaine jäätelöille (sisältää emulsifiointiaineen)
Kermastabilointiaine: mahdollistaa kerman saamisen ilman synereesiä pakastus/ sulatussyklin jälkeen
Kermavaahtostabilointiaine
Puhdas pistaasipasta
Praliini ja/tai maustettu ja/tai värjätty pasta (luonnolliset tai ei-azo väriaineet)
Huomiot: kitkerä manteli, tai hedelmäinen, paahdettu
Värit: syvästä vihreästä pastellivihreään, aina ruskeanvihreään asti
Puhdas pistaasipasta
Praliinipastat ja/tai maustetut ja/tai värjätyt (luonnolliset tai azo-vapaat väriaineet)
Karmivan mantelin tai hedelmäisen tai paahdetun maun kanssa
Väri: räikeästä pastellivihreästä vihreänruskeaksi.