Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (77)

HEDELMÄVALMISTELUT JA TAHNAT - Muut pähkinät

HEDELMÄVALMISTELUT JA TAHNAT - Muut pähkinät

Pähkinät: Puhtaasti pasta, pähkinäpraliinipasta ja sokeri Kookos: Praliinipasta kookosmassasta ja sokerista 50/50, valmistetut ja maustetut pastat Cashew-pähkinät: Puhtaasti pasta Pekaanipähkinät: Puhtaasti pasta
TEKNISET AINESOSAT - Pehmeyden ja raikkauden säilyttämisaineet

TEKNISET AINESOSAT - Pehmeyden ja raikkauden säilyttämisaineet

Sorbitoli Kaliumsorbaatti Natriumbentsoaatti
TEKNISET AINEET - Teksturoijat, Geeliyhdisteet, Paksuntajat

TEKNISET AINEET - Teksturoijat, Geeliyhdisteet, Paksuntajat

Agar Agar Natriumalginatti Karrageeni Guar-jauho Jauhettu hyytelö Cryogel-jauhettu hyytelö Arabikum Xantaanikumi Johannesleipäjauho HM Pektini
AROMAATTISIA AINEKSIA

AROMAATTISIA AINEKSIA

Maku karamelli Kahvi: atomisoitu/pakastettu kuivaus/Arabica ja Robusta (eri alkuperät) Liukeneva lakritsi Samppanjamarc Anetoli Vaniljatangot (Bourbon) Vaniljajauhe ja vaniljahiutaleet Vanilliini 100% puhdas
TEKNISET AINESOSAT - Happamuuslisäaineet

TEKNISET AINESOSAT - Happamuuslisäaineet

Sitruunahappo Viinihappo Tartarkreemi
Mantelipasta

Mantelipasta

Paahdettu mantelipasta Paahdettu sokerimantelipasta, jossa on tai ei ole makuaineita
TEKNISET AINESOSAT - Geeliyhdisteet, Paksuntajat, Teksturoijat

TEKNISET AINESOSAT - Geeliyhdisteet, Paksuntajat, Teksturoijat

Agar agar Natriumalginatti Karrageeni Guar-jauho Gelatiinijauhe Arabikum Xantaanigummi Johannesleipäjauho Pektiini
Aamiaisviljat Täytetty Tummalla Suklaalla - Pienet Paksut Tummasuklaa

Aamiaisviljat Täytetty Tummalla Suklaalla - Pienet Paksut Tummasuklaa

Pieniä neliöitä, jotka on täytetty hyvällä 48 % tummalla suklaalla ilman lesitiiniä. Keksi? Riisijauho, maissijauho ja 5 % sokeria, siinä kaikki! Ihanaa terveellisiin ja herkullisiin aamiaishetkiin! Ainesosat: TUMMA SUKLAA 50 % Valkoinen riisijauho, maissijauho, täysjyväriisijauho, ruokosokeri Jälkiä: Soija, maito, pähkinät, maapähkinät
AROMAATTINEN AINEET - Tiivistetty hedelmämehu

AROMAATTINEN AINEET - Tiivistetty hedelmämehu

Omena Mustaherukka Sicilian sitruuna Päärynä Vadelma Mansikka Muita hedelmiä pyynnöstä
VALMISTELUT JA PÄHKINÄTAHNAT - Muut tahnapreparaati

VALMISTELUT JA PÄHKINÄTAHNAT - Muut tahnapreparaati

Gianduja: suklaa/pähkinätaikina Nougat: nougat-taikina, rapea tai sileä Tiramisu: pähkinä, kahvi, Marsala
Maitosuklaalla Täytetyt Aamiaisviljat - Pienet Paksut Maitosuklaa

Maitosuklaalla Täytetyt Aamiaisviljat - Pienet Paksut Maitosuklaa

Pieniä neliöitä täytettynä hyvällä maitosuklaalla ilman lesitiiniä. Keksi? Riisijauho, maissijauho ja 5 % sokeria, siinä kaikki! Ihanaa terveellisiin ja herkullisiin aamiaishetkiin! Ainesosat: MAITOSUKLAA 50 % Valkoinen riisijauho, maissijauho, täysjyväriisijauho, ruokosokeri Jäämiä: Soija, maito, pähkinät, maapähkinät
TEKNISET AINESOSAT - Pinnoitteet

TEKNISET AINESOSAT - Pinnoitteet

Shellac-kumiliuoske Arabikumi
Snack-pelletit

Snack-pelletit

Pelletit viljoista Pääsy maissiraaka-aineeseen omasta maissitehtaastamme ja asiantuntemuksemme ekstrudoinnissa mahdollistavat meille laajan valikoiman maissista ja viljoista valmistettuja snack-pellettejä, jotka tarjoavat ainutlaatuisia ja rapeita välipaloja. Pelletit perunasta Pelletiseokset Päätrendi välipaloissa on NAUTINTO. Nautinto uudesta kokemuksesta, väreistä, mauista, tekstuureista ja muodoista! Pelletit puffattuihin kakkuihin Limagrain Ingredients kehittää mikro-pellettejä tai palloja puffattuja kakkuja varten.
Masa-jauho

Masa-jauho

Limagrain Ingredients tarjoaa laajan valikoiman Masa-jauhoja Tex Mex -sovelluksiin: Tortillachipsejä dippaukseen tai etnisiin välipaloihin, tacoja, pehmeitä tortilloja (fajitas), maissichipsejä ...
TEKNISET AINESOSAT - Stabilointiaineet

TEKNISET AINESOSAT - Stabilointiaineet

Teksturoidut aineet, jotka on tarkoitettu tarjoamaan sisältöä ja tiettyä vastustuskykyä ajan myötä sekä käyttö-, säilytys-, muuntelu- ja kuljetusolosuhteita varten elintarvikkeille. SEVAGEL 64G: stabilointiaine jäätelöille SEVAGEL 64S, 65S: stabilointiaineet jäätelöille ja sorbeteille SEVAGEL: emulsifioitu stabilointiaine jäätelöille Stabilointiaine crème pâtissière -vanukkaalle Stabilointiaine vispikermalle
VALMISTELUT JA PÄHKILÄTÄYTE - Muut pähkinävalmisteet

VALMISTELUT JA PÄHKILÄTÄYTE - Muut pähkinävalmisteet

Cashew-pähkinä: puhdas pasta Kookospähkinä: sokeripasta 50% – pasta valmistettu ja maustettu Pekaanipähkinä: puhdas pasta Saksanpähkinä: puhdas pasta – sokeripasta ja maustettu pasta
TEKNISET AINESOSAT - Sokerit

TEKNISET AINESOSAT - Sokerit

Dekstroosi Glukoosi Isomalt Sorbitoli Vaniljasokeri