Metallirasia, uskollinen kopio legendaarisesta VW T1 -bussista (tunnetaan myös nimellä Bully) 60-luvulta. Ihanteellinen kakkujen, keksejen, suklaiden, makeisten jne. pakkaamiseen.
Virallinen Volkswagen-lisenssi
Täydellinen kopio VW T1 -bussista
Voidaan täyttää kakuilla, kekseillä, suklailla, makeisilla, ...
Materiaali: valkoisesta teräksestä
Mitat: noin 22 x 8,5 x 10 cm
kansi: noin 22 x 8 x 2 cm
Nettopaino: noin 210 grammaa
Metallirasia, uskollinen reproduktio legendaarisesta VW T1 -combi (tunnetaan myös nimellä Bully) 60-luvulta. Ihanteellinen kakkujen, keksejen, suklaiden, makeisten jne. pakkaamiseen.
Virallinen Volkswagen-lisenssi
Täydellinen reproduktio VW T1 -combi
Voidaan täyttää kakuilla, kekseillä, suklailla, makeisilla, ...
Materiaali: valkoisesta teräksestä
Mitat: noin 22 x 8,5 x 10 cm
kansi: noin 22 x 8 x 2 cm
Nettopaino: noin 210 grammaa
Itse tehtävä luomu levite
Paahdettuja hasselpähkinöitä ja kokonaisia manteleita jauheena, tummaa suklaata, kaakaojauhetta, hienoa ruokosokeria ja ei mitään muuta!
Valmistettavissa maidolla tai kasvipohjaisella juomalla
Helppo ja nopea: vain 1 ainesosa lisättävä
Ei öljyä
Käyttöohjeet
210 g valmista tuotetta varten:
Kaada kattilaan 60 ml (=6 cl) maitoa tai kasvipohjaista juomaa ja lisää 150 g premixiä.
Kuumenna miedolla lämmöllä ja sekoita 1 minuutti.
Ota pois liedeltä, ja se on valmista!
Ainesosat
Ainesosat: Kuivattujen hedelmien seos* 39,6% (mantelit*, paahdetut hasselpähkinät*), hieno ruokosokeri*, tumma suklaa* (kaakaota 57% min.) (kaakaomassa*, ruokosokeri*, kaakaovoi*, vaniljajauhe*), kaakaojauhe*.
Saattaa sisältää jälkiä muista pähkinöistä, maidosta, soijasta.
Paino: 150 g
LUOMU: Kyllä
100% Kasvipohjainen: Kyllä
Ilman öljyä: Kyllä
Rikas proteiinista: 20%
Rikas kuidusta
Nopea valmistaa: 5 min
1 ainesosa lisättävä: maito tai kasvipohjainen juoma
100% kasvipohjainen
Ihana proteiinipitoinen ja herkullinen aamiainen
Käyttöohjeet
100 g pannukakkupohjaa = 4 pannukakkua
Kaada kulhoon 100 g pannukakkupohjaa ja 120 ml maitoa tai kasvipohjaista juomaa. Sekoita vispilällä, kunnes saat sileän taikinan. Kuumenna kevyesti öljytty paistinpannu. Kaada pienellä kauhalla taikinaa pannulle muodostaaksesi noin 10 cm halkaisijaltaan olevia ympyröitä. Anna ensimmäisen puolen paistua, kunnes pinnalle ilmestyy pieniä kuplia. Käännä ympäri ja paista, kunnes toinen puoli on kauniin kullanruskea. Koristele pannukakut mielesi mukaan: hunajalla, vaahterasiirapilla, levitteellä..
Metallirasia, uskollinen reproduktio legendaarisesta VW T1 -bussista (tunnetaan myös nimellä Bully) 60-luvulta. Ihanteellinen kakkujen, keksejen, suklaiden, makeisten jne. pakkaamiseen.
Virallinen Volkswagen-lisenssi
Täydellinen reproduktio VW T1 -bussista
Voidaan täyttää kakuilla, kekseillä, suklailla, makeisilla, ...
Materiaali: valkoista rautaa
Mitat: noin 22 x 8,5 x 10 cm
kansi: noin 22 x 8 x 2 cm
Nettopaino: noin 210 grammaa
Metallirasia, uskollinen reproduktio legendaarisesta VW T1 -bussista (tunnetaan myös nimellä Bully) 60-luvulta. Ihanteellinen kakkujen, keksejen, suklaiden, makeisten jne. pakkaamiseen.
Virallinen Volkswagen-lisenssi
Täydellinen reproduktio VW T1 -bussista
Voidaan täyttää kakuilla, kekseillä, suklailla, makeisilla, ...
Materiaali: valkoisesta teräksestä
Mitat: noin 22 x 8,5 x 10 cm
kansi: noin 22 x 8 x 2 cm
Nettopaino: noin 210 grammaa
Metallirasia, uskollinen reproduktio legendaarisesta VW T1 -bussista (tunnetaan myös nimellä Bully) 60-luvulta. Ihanteellinen kakkujen, keksejen, suklaiden, makeisten jne. pakkaamiseen.
Virallinen Volkswagen-lisenssi
Täydellinen reproduktio VW T1 -bussista
Voidaan täyttää kakuilla, kekseillä, suklailla, makeisilla, ...
Materiaali: valkoisesta teräksestä
Mitat: noin 22 x 8,5 x 10 cm
kansi: noin 22 x 8 x 2 cm
Nettopaino: noin 210 grammaa
Kuitupitoiset täysjyvätuotteet
Rikas kuidussa
Kypsennetty hitaasti uunissa
Rapsakka ja herkullinen
Hedelmät ovat kokonaisia ja kuivatettuja. Ne eivät ole pakastekuivattuja hedelmiä.
Vegaaninen resepti
Kookossokerilla
Lyhyt ainesosaluettelo
Käyttöohje
Kaada kulhoon maidon/kasvipohjaisen juoman kanssa tai ripottele haluamallasi tavalla (jogurtti, sosetta, jälkiruoka).
Ainesosat
Ainesosat: Kaura* , ruis* , kookossokeri* , kookos* 4%, kookosöljy* , mustikat* 2,5% (metsämustikat*, tiivistetty omenamehu*), karhunvatukat* 2% (metsäkarhunvatukat*, tiivistetty omenamehu*).
*Luomuviljeltyjä ainesosia. Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä, soijamaitoa, sinappia.
Ravintoarvot 100 g kohden
Energia: 1486 kJ / 355 kcal
Rasvat: 9,9 g (joista tyydyttyneet rasvahapot: 6,4 g)
Hiilihydraatit: 53 g (joista sokerit: 11 g)
Kuitu: 9 g
Proteiinit: 8,6 g
Suola: 0,03 g
Paino: 325 g
LUOMU: Kyllä
100% Kasviperäinen: Kyllä
Metallirasia, uskollinen reproduktio legendaarisesta VW T1 -bussista (tunnetaan myös nimellä Bully) 60-luvulta. Ihanteellinen keksien, leivonnaisten, suklaiden, makeisten jne. pakkaamiseen.
Virallinen Volkswagen-lisenssi
Täydellinen reproduktio VW T1 -bussista
Voidaan täyttää kekseillä, leivonnaisilla, suklailla, makeisilla, ...
Materiaali: valkoista rautaa
Mitat: noin 22 x 8,5 x 10 cm
kansi: noin 22 x 8 x 2 cm
Nettopaino: noin 210 grammaa
Metallirasia, uskollinen jäljennös legendaarisesta VW T1 -bussista (tunnetaan myös nimellä Bully) 60-luvulta. Ihanteellinen kakkujen, keksejen, suklaiden, makeisten jne. pakkaamiseen.
Virallinen Volkswagen-lisenssi
Täydellinen jäljennös VW T1 -bussista
Voidaan täyttää kakuilla, kekseillä, suklailla, makeisilla, ...
Materiaali: valkoisesta teräksestä
Mitat: noin 22 x 8,5 x 10 cm
kansi: noin 22 x 8 x 2 cm
Nettopaino: noin 210 grammaa
Paahdettuja hasselpähkinöitä ja kokonaisia manteleita jauheena, tummaa suklaata, kaakaojauhetta, raakasokeria ja ei mitään muuta!
Ilman öljyä
Valmistettavissa maidolla tai kasvipohjaisella juomalla
Helppo ja nopea
1 kg valmistetta riittää 1,4 kg (1/3 enemmän) levitettä varten
Käyttöohjeet
210 g valmista tuotetta varten:
Kaada kattilaan 60 ml (=6 cl) maitoa tai kasvipohjaista juomaa ja lisää 150 g premixiä
Kuumenna miedolla lämmöllä ja sekoita 1 minuutti
Ota pois liedeltä, se on valmista!
Ainesosat
Ainesosat: Kuivattujen hedelmien seos* 39,6% (mantelit*, paahdetut hasselpähkinät*), raakasokeri*. tummaa suklaata* (kaakao 57% min)*(kaakaomassa*, raakasokeri*, kaakaovoi*, vaniljajauhe*), kaakaojauhe*.
*Luomuviljeltyjä ainesosia. Saattaa sisältää jälkiä muista pähkinöistä, maidosta, soijasta.
Sertifioitu FR-BIO-01 Valmistettu Ranskassa EU/ei-EU maatalous
LUOMU: Kyllä
Paketti: 300g, 500g, 1kg
100% Kasviperäinen: Kyllä
Ilman öljyä: Kyllä
Metallirasia, uskollinen kopio legendaarisesta VW T1 -bussista (tunnetaan myös nimellä Bully) 60-luvulta. Ihanteellinen kakkujen, keksejen, suklaiden, makeisten jne. pakkaamiseen.
Virallinen Volkswagen-lisenssi
Täydellinen kopio VW T1 -bussista
Voidaan täyttää kakuilla, kekseillä, suklailla, makeisilla, ...
Materiaali: valkoisesta teräksestä
Mitat: noin 22 x 8,5 x 10 cm
kansi: noin 22 x 8 x 2 cm
Nettopaino: noin 210 grammaa
Herkkä uunissa paistettu granola, jossa on tummaa suklaata.
Koko jyvävilja, kaura Ranskasta.
Rikas kuituja, magnesiumin ja raudan lähde.
Rapsakka ja herkullinen
Tumma suklaakuorrutus (kaakao: vähintään 57%).
Vegaaninen resepti
Kookossokerilla
Lyhyt ainesosaluettelo
Käyttöohje
Kaada kulhoon maidon kanssa tai ripottele haluamallasi tavalla (jogurtti, sosetta, jälkiruoka).
Ainesosat: kaurahiutaleet*, tumma suklaa* 10% (kaakao 57% min) (kaakaomassa*, ruokosokeri*, kaakaovoi*, vaniljajauhe*), kookossokeri*, kookosöljy*, kaakaopulveri*.
* Ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä. Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä, maidosta, soijasta.
Sertifioitu FR-BIO-01 Tuotettu Ranskassa EU/ei-EU maatalous
Luomu: Kyllä
Paketti: 325g, 800g, 5kg
100% Kasvis: Kyllä
Rikas proteiinia: 23 % proteiinia
Vähä sokeria: 2 g sokeria 100 g kohti
Kuituja sisältävät viljat
100 % kasvis
Lyhyt ainesosaluettelo
Käyttöohje
Kaada kulhoon maidon tai kasvipohjaisen juoman kanssa, aamiaiseksi tai välipalaksi.
Ainesosat
Ainesosat: Soijahiutaleet* 35 %, kaurahiutaleet*, vehnähiutaleet*, cashew-pähkinäpalat* 6 %, mantelipalaset* 4 %, auringonkukansiemenet*, riisipallerot*.
*Ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä. Saattaa sisältää jälkiä muista pähkinöistä, maidosta, soijasta.
Ravintoarvot 100 g kohti
Energia: 1717 kJ / 411 kcal
Rasvat: 17 g (joista tyydyttyneet rasvahapot: 2,5 g)
Hiilihydraatit: 35 g (joista sokerit: 2 g)
Kuitu: 13 g
Proteiinit: 23 g
Suola: 0,05 g
Paino: 325 g
Luomu: Kyllä
100 % kasvis: Kyllä
Kaurahelmiä, jotka on päällystetty soseella ja hasselpähkinärouheella
Koko vilja
Rikas kuidussa
Kypsennetty hitaasti uunissa
Rapsakka ja herkullinen
Vegaaninen resepti
Lyhyt ainesosalista
Käyttöohje
Kaada kulhoon maidon/kasvipohjaisen juoman kanssa tai käytä päällysteenä rahkalla tai jälkiruoalla.
Ainesosat
Kaura* 57,5%, hasselpähkinät* 14% (sose*, rouhe*), tumma ruokosokeri*, kookosöljy*, riisipallerot*, riisijauho.
*Luomutuotteet. Saattaa sisältää jälkiä muista pähkinöistä, maidosta, soijasta.
Ravintoarvot 100 g kohden
Energia: 1764 kJ / 421 kcal
Rasvat: 17 g (joista tyydyttyneet rasvahapot: 4,9 g)
Hiilihydraatit: 54 g (joista sokerit: 16 g)
Kuitu: 7 g
Proteiini: 9 g
Suola: 0,05 g
Paino: 325 g
BIO: Kyllä
100% Kasviperäinen: Kyllä
Säteily- tai konvektiopoltin
Monipuoliset muodot
Tasainen tai sylinterimäinen muoto
Korkea säätökapasiteetti
Yhtenäinen palaminen
Yhden tai monialueen poltin
Nopea sytytys
Nopea jäähdytys
Korkea kestävyys: alhaiset ylläpitokustannukset
Alhaiset CO- ja NOx-päästöt
Eratec voi toimittaa integroidun polttamisjärjestelmän, joka koostuu infrapunasäteilijöistä sekä kaasun esisekoitusjärjestelmästä, kaasukierrosta ja ohjauksista. Voimme auttaa sinua suunnittelusta valmistukseen, asennuksen aikana ja käyttöönotossa.
Gustoneo on ainoa ranskalainen valmistaja, jolla on päällä täyttökone toppingille; voimme tarjota teille granolalla, mysliillä, makeisilla, kekseillä, gressineillä täytettyjä kansia, jotka voidaan napsauttaa jogurtti-, jälkiruoka-, levite- ja keittopurkkiinne... lisätäksesi makeiden tai suolaisten tuotteiden tarjontaa. Useita kansikokoja on saatavilla.
Voimme mainita lasipakkaukset (kosmetiikkapullot, lääkepullot, elintarvikkeet) tai metalliset pakkaukset, kuten tölkit, joihin on sovellettu lakkoja, joita voidaan käsitellä infrapuna-, ultravioletti-, elektronisäteily- tai yhdistelmällä infrapuna- ja yhden kahdesta muusta säteilyteknologiastamme. Lisätietoja varten on suositeltavaa vierailla sivullamme "maalaussovellukset".
Olipa kyseessä sähkö- tai kaasutoimiset, infrapunasäteilyn kullanusunnelit ovat yhtä monimuotoisia ja erityisiä kuin niiden käyttötarkoitukset. Käsittelyä kutsutaan kullanukseksi kermakastikkeilla, gratinoimiseksi valmiilla ruoilla, sulattamiseksi juustoille (pizzoille, croque-monsieurille,…), paahtamiseksi leiville, hauduttamiseksi tai paistamiseksi lihalle, karamellisoinniksi tai glaseeraamiseksi sokereille ja leivonnaisille… Infrapunasäteilyn kullanusunnelit siirtävät hyödyllistä energiaa Maillard-reaktioon ilman kosketusta. Ne ovat siis vähän alttiita työolosuhteiden vaihteluille ja voivat emitteriensä reaktion ansiosta korjata kaiken lämpötunnelin luontaisen konvektiivisen osuuden. Energia toimitetaan tarvittavaan paikkaan sopivilla annosteluilla ja silloin, kun sitä tarvitaan. Infrapunaemittereiden kehittämä energia mahdollistaa merkittäviä tuottavuuden ja laadun parannuksia.
Metallirasia, uskollinen reproduktio legendaarisesta VW T1 -bussista (tunnetaan myös nimellä Bully) 60-luvulta. Ihanteellinen kakkujen, keksejen, suklaiden, makeisten jne. pakkaamiseen.
Virallinen Volkswagen-lisenssi
Täydellinen reproduktio VW T1 -bussista
Voidaan täyttää kakuilla, kekseillä, suklailla, makeisilla, ...
Materiaali: valkoista rautaa
Mitat: noin 22 x 8,5 x 10 cm
kansi: noin 22 x 8 x 2 cm
Nettopaino: noin 210 grammaa
Paahdolla ja paahtamisella tarkoitetaan paitsi kahvipapujen paahtamista myös kaikkia käsittelyjä, jotka paahtamisen kautta antavat tuotteelle erilaisia makuominaisuuksia. Suurin osa viljoista, siemenistä ja kuivatuista hedelmistä kuuluu tähän, mutta myös puulastut, argan, pastat, riisi ja monet muut elintarvikkeet voidaan mainita.
Infrapuna-paahtouunit siirtävät hyödyllistä energiaa ilman kosketusta ja tuotteiden pinnalla. Jotta paahtaminen olisi enemmän tai vähemmän tasaista, infrapaneeleja voidaan yhdistää täriseviin kuljettimiin tai erityisesti näihin sovelluksiin suunniteltuihin sekoittimiin.
Infrapunasäilytysuunit siirtävät hyödyllistä energiaa ilman kosketusta ja pinnalla oleville elintarvikkeille. Näin ollen ne mahdollistavat kuorimisen (juustot, kuorimattomat leivät), pinnoitteiden kuivaamisen (juustot, lihat), sekä pintavesimäärien vähentämisen vaikuttamatta tuotteiden ytimeen.
Ne ovat vähän herkkiä työolosuhteille ja voivat emitteriensä reaktion ansiosta korjata kaiken lämpötunnelin luontaisen konvektiivisen osuuden, mikä tekee niistä erittäin vakaita uuneja. Energia toimitetaan tarvittavaan paikkaan sopivilla annosteluilla ja silloin, kun sitä tarvitaan. Niistä käytetään myös nimitystä kylmäuuni. Ne estävät tarpeettoman lämmön kehittämisen tuotteissa kokonaisuudessaan ja ovat siksi ihanteellinen ratkaisu kylmille tuotteille.
Infrapunasäilytysuunit voivat esiintyä joko perinteisen uunin muodossa tai yksinkertaisina infrapaneeleina avoimessa prosessissa.
Ne ovat vähän alttiita työolosuhteille ja voivat lähettäjiensä reaktion ansiosta korjata minkä tahansa lämpötunnelin luontaisen konvektiivisen osan, mikä tekee niistä erittäin vakaita uuneja. Energia toimitetaan oikeaan paikkaan oikealla annoksella silloin, kun sitä tarvitaan. Niitä kutsutaan myös kylmiksi uuneiksi. Ne estävät tarpeettoman koko tuotteen lämmittämisen, joten ne ovat ihanteellinen ratkaisu kylmille tuotteille.
EBeam on erityisen tehokas käytettäväksi kalvopyörillä, ja se ei ainoastaan kiinnitä maaleja ja lakkoja, vaan myös parantaa monimutkaisia painatuksia ja desinfioi niitä ennen käyttöä.
Elintarvikkeiden osalta, koska kalvot pysyvät vapaina tuotteista ja säteily (ja kaikki säteilyyn liittyvät reaktiot) lakkaavat heti, kun ne poistuvat EBeam-järjestelmästä, EBeam-desinfiointi on ihanteellinen sen nopeuden, tehokkuuden ja sen vuoksi, että kalvoa ei kuumenneta.
Infrapuna-pasteurointitunnelit siirtävät hyödyllistä energiaa ilman kosketusta. Tämän ansiosta ne käsittelevät ravintola-astioita, elintarvikkeita, leivonnaisia, keksejä, pakattuna tai ilman, ytimen tai pinnan mukaan, riippuen asiakkaan prosessin aikana kärsimästä saastumisesta.