Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (5)

Ct-Mittari, Työkalu, Jota Ruokateollisuuden Ammattilaiset Käyttävät

Ct-Mittari, Työkalu, Jota Ruokateollisuuden Ammattilaiset Käyttävät

Elintarvikkeiden säilyttämiseen ja kuljetukseen liittyvät haasteet ovat äärimmäisen tärkeitä elintarvikealan yrityksille. Niiden on oltava erityisen tarkkoja varastointi-, pakkaus- ja tietenkin kuljetusprosesseissaan. Lämpöjohtavuus on suora kriteeri, joka vaikuttaa elintarvikkeiden pakkaamiseen, ja se on yksi niistä ominaisuuksista, jotka on ehdottomasti tunnettava ennen uuden tuotteen lanseeraamista markkinoille. Tämä pätee erityisesti maitotuotteisiin, joiden säilyttämiselle on asetettu tiukat normit. Bel-ryhmä on näin ollen tilannut meiltä CT-mittarin osana sen valvontakäytäntöjen parantamista. Jos haluat oppia lisää CT-mittarin eri mahdollisuuksista ja siitä, miten käyttää antureita elintarvikealan testausympäristössä, ota meihin yhteyttä tai soita numeroon 04 82 75 15 60.
Elintarvikkeiden Valvonta - Toistuvat Näytteenotot Elintarvikkeista

Elintarvikkeiden Valvonta - Toistuvat Näytteenotot Elintarvikkeista

Ennen kaikkien tilausten valmistelua tuotteesi tarkistetaan vaatimustesi mukaisesti.
Tarjouspyyntö - Ruokaan liittyvät ongelmat

Tarjouspyyntö - Ruokaan liittyvät ongelmat

Serotonine + tukee yrityksesi terveysdiagnoosien toteuttamisessa, työpajojen ja konferenssien järjestämisessä stressiin, ravitsemukseen ja uneen liittyvissä kysymyksissä. Lisätietoja varten, käytä alla olevaa tarjouslomaketta. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, jos haluat saada lisätietoja.
Varastointi - Tavaroidesi varastointi

Varastointi - Tavaroidesi varastointi

Säilytämme ja valmistamme tuotteita pyyntöjesi mukaan. Yrityksemme voi varastoida osia, tuotteita, laatikoita, euro-paletteja, ja valmistelemme tavarasi lähettämistä varten. Tämän palvelun tiivistämiseksi säästät rahaa ja aikaa, koska lähetämme tavarasi asiakkaille omilla kuljetusvälineillämme ilman, että ne kulkevat yrityksesi kautta.
Ohjattu lämpötilavarastointi - välillä 0–8°C ja 12–24°C

Ohjattu lämpötilavarastointi - välillä 0–8°C ja 12–24°C

Säilytä elintarvikkeesi turvallisesti lämpötilasäädellyissä logistiikkalavoissamme.