Se on toiminnallinen makeutusaine, joka perustuu steviaan ja prebioottiseen inuliinikuituun; hyödyllinen terveydelle, 100 % luonnollinen. Sitä voidaan käyttää teollisessa tuotannossa, ja se soveltuu sokerin täydelliseen korvaamiseen. Sen maku on sama kuin sokerilla, ilman jälkimakua.
Makeus: Se on 350-400 kertaa makeampaa kuin sokeriruoko.
Suositellaan: Nesteiden elintarviketuotantoon (virvoitusjuomat, maustetut oluet, jogurtit, hillot, kastikkeet jne.), pikajauheiden makeuttamiseen, ravintolisille.
Inka Sweet Stevia
On saatavilla vähittäispakkauksessa: 125 g doypack-pakkauksessa.
Inka Sweet Steviaa ei tule sekoittaa "tavallisiin" stevia-tippoihin, jauheisiin tai tabletteihin. Se on erilainen kuin muut saatavilla olevat makeutusaineet.
Maku: 5 kertaa makeampaa kuin sokeri. Maku on sokerin kaltainen, ja se parantaa ruoan makua ilman sivumakuja.
Koostumus: 100 % luonnollisia ainesosia.
Vaikutukset: se ei ainoastaan makeuta, ravitsee, puhdistaa ja edistää kehosi optimaalista toimintaa, vaan se ei myöskään häiritse ruoansulatusprosesseja, eikä sillä ole epämiellyttäviä sivuvaikutuksia.
Kohderyhmä: kuka tahansa (mukaan lukien lapset, raskaana olevat äidit ja diabeetikot). Diabeetikot, insuliiniresistentit.
Kalorit: 80 % vähemmän kaloreita ja hiilihydraatteja kuin sokerissa.
Rakenne: hajuton, valkoinen, hieno jauhe.