Rasvansuojapaperi, joka soveltuu suoraan kosketukseen ruoan kanssa. Rasvankestävä paperimme on normaalisti käytössä voileipien, pizzan, juuston, voin, ranskalaisten perunoiden, hampurilaisten ja muiden tuoreiden elintarvikkeiden, joissa on korkea kosteus ja rasvan, öljyn tai rasvan läsnäolo, pakkaamiseen. Tämä erikoispakkauspaperi on saatavilla standardipainona gsm 40 (Kit Value 7) ja sitä käytetään monissa muuntamis- ja joustavissa pakkaussovelluksissa, kuten pikaruokavoileipäpakkauksissa, vuorauksissa, deli-pakkauksissa ja muissa vähittäiskaupan elintarvikepakkauksissa. Kuten polycoat-papereissa ja leivinpaperissa, rasvansuojapaperit tarjoavat kosteuden ja esteen suojan kuumille ja kylmille pakattaville tuotteille ja niitä voidaan käyttää ruokapalvelukorien vuoraukseen. Tätä rasvansuojapaperia voidaan myös käyttää taiteessa ja käsitöissä, erityisesti öljynkestävien työpintojen luomiseen ja materiaalien suojaamiseen projektien aikana.
Nykyään rasvansuojapaperi on keskeinen osa minkä tahansa takeaway- tai kahvilan brändäystä, auttaen parantamaan jokaista tuotetta, pakkausmateriaaleista kakkuihin. Jopa huippuravintolat käyttävät nyt rasvansuojapaperia parantaakseen tuotteidensa esillepanoa, ja sitä nähdään yleisesti hampurilaisissa ja ranskalaisissa perunoissa.
Standardipainoluokka: gsm 40 (Kit 7).
Standardikoot: cm. 18×25 – cm. 25×37 – cm. 33×40 – cm. 37×50 – cm. 50×75 – cm. 75×100.
Mukautettu painatus ja koot saatavilla pyynnöstä.
Suora linkki tuotteeseen: https://www.alfincart.it/en/greaseproof/
Ammattimainen kaasupöytäfriteuse, jossa on 13+13 litran hana, on suunniteltu tarjoamaan korkeaa suorituskykyä ammatillisissa ympäristöissä. 9 kW:n teholla tämä friteuse pystyy käsittelemään suuria määriä ruokaa, mikä tekee siitä ihanteellisen ravintoloille ja catering-toiminnalle. Hana helpottaa öljyn tyhjentämistä, mikä tekee puhdistuksesta ja huollosta vaivatonta. Vankka ja toiminnallinen muotoilu tekee tästä friteusesta älykkään investoinnin niille, jotka etsivät monipuolista ja luotettavaa laitetta.
MORTARELLA-pähkinälajikkeella on pitkänomainen, keskikokoinen kuori, joka on vaaleanruskeasti raidallinen. Siinä on myös subovaalinen, alhaalta hieman litistynyt siemen, joka erottuu tasaisesta norsunluunvalkoisesta hedelmälihasta, kestävästä aromista ja makeasta mausta. Tämä erityinen pähkinälajike korjataan elokuun toisen vuosikymmenen ja syyskuun puolivälin välillä.
Ammattimaisuus ja eleganssi
Suuret tapahtumat -osasto syntyi EP S.p.A.:n osallistuessa vuoden 2000 suureen Jubileumiin. Kokkien ja henkilökunnan korkea ammattitaito, huolellisuus järjestelyissä ja arvokkaat sijainnit tekevät EP S.p.A.:sta yhden luotettavimmista ammattimaisista catering-yrityksistä suurten tapahtumien, gaalaillallisten, työruokailujen ja hääbuffettien järjestämisessä.
Merkittävät tapahtumat
Vuoden 2000 suuri Jubileumi; Virallinen lounas Pyhälle Isälle, Hänen Pyhyytensä Benedictus XVI; America's Cup World Series Napoli 2012; Kansallinen kokoontuminen Karabinierin armeijalle; Global Forum Napoli; Confindustria Caserta gaalaillallinen; Lounas Napoli provinssin eläinlääkärijärjestön konferenssille; Poste italiane joulutervehdysbuffetti Roomassa; Buffet illallinen kokeelliselle biolääketieteen konferenssille; Nuorisopäivä Pompeissa.
PAHVIEN ROSTAMISEN JÄLKEEN HASELNUT KÄSITELLÄÄN ASIAKKAAN TOIVEIDEN MUKAAN (2/4, 4/6 TAI 6/8 MM). SITÄ KÄYTETÄÄN USEIN MAKEISALALLA, AINESOSANA SUKLAAPATUKOISSA TAI PRALIINITÄYTTEISSÄ. SE ON PERUSAINESOSA KAKKUJEN VALMISTAMISEEN. KUIVATTU KASVIS ON PERUSAINESOSA KAKKUJEN, KEKSIEN JA JÄÄTELÖN VALMISTAMISEEN JA KORISTELUUN.
HASSELNUTJAUHO SAADAAN JAUHAMALLA JA JAUHATTAESSA HASSELNUTTIA. (0/2-1/2 mm) SITÄ KÄYTETÄÄN AINESOSANA MAKEIS- JA LEIPOMOTEOLLISUUDESSA JÄLKIRUOKIEN, KAKKUJEN, KEKSIEN JA SAMANKALTAISTEN TUOTTEIDEN VALMISTAMISESSA.