Fava-kasvina on käytetty ravintona ihmisille Välimeren ja Lähi-idän alueilla jo hyvin varhaisina aikoina.
Favaa viljellään sen siementen vuoksi, jotka, joko kuivia tai tuoreita, käytetään ravintona ihmisille ja eläimille. Kasvia viljellään myös rehuksi ja vihannespelloksi. Historiallisina aikoina, koko keskiajan ajan ja aina viime vuosisadalle asti, keitetyt kuivat favat ovat olleet monien kansojen, erityisesti Etelä-Italian väestön, tärkein proteiinilähde. Viime aikoina kuivattujen siementen kulutus on vähentynyt, kun taas tuoreiden tai säilöttyjen, purkitetun tai pakastetun, kypsymättömien siementen käyttö ihmisten ravinnossa on edelleen laajalle levinnyt.
Nauti hämärtyvän kävelykaupungin tunnelmasta. Pysähdyt kolmeen eri paikkaan, joissa ystävällisesti katetut pöydät odottavat sinua: perinteisesti valmistetusta tuoreesta kalasta ja tyypillisistä sisilialaisista alkupaloista unohtumattomiin kotitekoisiin sisilialaisiin leivonnaisiin, joita säestävät tuoksuvat Siracusan viinit ja liköörit – kaikki se, ilman mitä vanha Siracusa ei koskaan paljasta sinulle todellista makuaan!
Eri kokoisia koneita erilaisten elintarvikkeiden pakkaamiseen, annosteluun ja purkittamiseen, myös kontrolloidussa ympäristössä. Pakkausyksiköiden mukaan voitte annostella, punnita ja pakata tai pakata viljanne, kauran, oreganon, salvian, rosmariinin, mausteet yleensä, viljat, rakeiset tuotteet tai jauhemaiset tuotteet. On tärkeää ymmärtää, millaista tuotantoa haluttu kone tulee tuottamaan kausittaisen tai vuosittaisen tuotannon mukaan.
Vuoden aikana ennakoitujen tarpeiden mukaan voidaan säätää teille parhaiten sopiva kone.
Suunnittelemme ja toimitamme koneemme koko Eurooppaan.
Kevätvihannesten intensiivinen maku ja kirkkaat värit yhdistyvät miekkakalojen herkkyyteen annoksessa, joka ilmentää koko Etelä-Italian keittiön olemusta. Rikas ja ravitseva resepti, joka perustuu vain aitoihin raaka-aineisiin, loistava alkuruokana, lisukkeena tai pääruokana.
Pakastettu kana rintafileinä. 10 kg:n laatikko, 7/10 kappaletta per laatikko, 1000/1400 grammaa kutakin. Erittäin kestävä ja kompakti pakkaus. Lisätietoja ja hinnat, ottakaa yhteyttä sähköpostitse.
1 laatikko: 10 kg netto
1 40 jalan Reefer HC -kontti 2750 laatikkoa: 27,5 tonnia netto
Sicilian tuoreiden tomaattien tuoksu, jota rikastaa erikseen paistettujen tuoreiden munakoisojen maku, on tyypillinen sicilialainen resepti, joka on luotu juhlistamaan Vincenzo Bellinin kuuluisaa teosta, La Norma.
Ihanteellinen maustamaan annosta spagetteja, joka kannattaa viimeistellä raastetulla ricotta-salaatilla.
AINEKSET:
Kuutioitu tomaattimassa, extra-neitsytoliiviöljy, erikseen paistetut tuoreet munakoisot, tuore basilika, tuore valkosipuli, suola ja sokeri.
Pakkaukset: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g
VEGAANI GOURMET
Munakoisoparmigiana, myös munakoisot parmigianana tai yksinkertaisesti parmigiana, on ruokalaji, joka koostuu paistetuista munakoisoista, jotka gratinoidaan uunissa tomaattikastikkeen, basilikan, valkosipulin ja yhden tai useamman juuston, mukaan lukien parmesanjuusto ja mozzarella, kanssa. Saatavilla kätevissä 3,00 kg vuoissa, jotka riittävät 9/12 annokseen. Pakastettu tuote, valmis käytettäväksi.
Huolellisesti käsityönä valmistetut sekoituksemme Sisilian yrteistä ja mausteista ovat täynnä tuoksua ja makua.
Sisältää myös: Kalamauste, Perunamauste, Kastikemauste, Spagettimauste.
Välttämättömiä keittiössä, antamaan makua ja aromia jokaiseen ruokalajiin.
Ero on luonnollisissa ja tuoksuvissa yrteissämme, jotka mahdollistavat aitojen Sisilian makujen tarjoamisen.
Saatavilla lasipurkeissa, annostelijoissa, PET-purkeissa ja pusseissa.
Muotoja vähittäiskauppaan, erikoisliikkeisiin, herkkukauppoihin, päivittäistavarakauppaan, tukkukauppaan.
Calua Blend syntyy yhdistämällä coratina-, biancolilla- ja nocellara del belice -lajikkeet pieneen prosenttiin giarraffa- ja cerasuola-lajikkeita.
Tänään valikoitujen ja erilaisten oliivilajikkeiden yhdistelmän kautta on syntynyt sekoitus ekstraneitsytoliiviöljyjä, joka tunnetaan nimellä Calua Blend.
Calua Blendin tavoitteena on luoda uusia makuja ja aromeja huolellisesti valittujen oliivityyppien avulla, jotka sekoitetaan tarkkojen tekniikoiden avulla, luoden lopputuote, joka rikastuttaa kuluttajan aistielämystä.
100 ml:n tölkit Bio Calua - Blend ekstraneitsytoliiviöljyä.
Valikoima Mulino Dentin tuottamia jauhoja. Jauhoja, joilla on erilaisia ominaisuuksia erilaisiin tarpeisiin. Murutaikina, leivonnaiset ja aamiainen, suuret kohotetut tuotteet. Jauho napolilaiseen pizzaan.
CONCHIGLIONI
Parhaista sicilialaisista viljoista huolellisesti valittuja CONCHIGLIONI -pastat syntyvät. Valmistusprosessi tapahtuu kylmän veden avulla, jotta pastan kypsennysominaisuudet varmistuvat optimaalisesti. Pronssiprässäys mahdollistaa pastan pinnalle pieniä hankaumia, jotka tekevät siitä poikkeuksellisen kyvyn pitää kastikkeita ja mausteita. Pasta myös kuivataan hitaasti matalassa lämpötilassa, jotta sen aistinvaraiset ominaisuudet ja ravintoarvot säilyvät.
Conchiglioni on pronssiprässätty pasta, joka valmistetaan käsityönä.
Kypsennysaika 9 / 11 minuuttia
MACUBA on siirappi, joka saadaan Sicilian luomukerubapullan liotuksesta ja tiivistämisestä, luonnollisesti vegaani ja gluteeniton.
Se on erinomainen luonnollinen makeutusaine, jota voidaan lisätä makeisten ja leivonnaisten valmistukseen. Se on täydellinen marinointiin lihoille, jäätelöille ja pannukakuille, ja sitä voidaan myös käyttää ainesosana smoothieissa ja juomissa. Lisäksi kerubasiirappia on aina käytetty luonnollisena lääkkeenä yskän ja kurkkukivun lievittämiseen.
MACUBAn valmistuksessa ILCAR on päättänyt valita alipainekypsennyksen, tekniikan, joka perinteiseen kypsentämiseen verrattuna mahdollistaa halutun tiivistyksen saavuttamisen alhaisemmassa lämpötilassa, säilyttäen kaikki keruban aistinvaraiset ja aromikkaat ominaisuudet, tarjoten korkealaatuisen tuotteen, joka on rikas vitamiineista, mineraalisuoloista ja polyfenoleista, voimakkaista antioksidanteista.
Ensiluokkaisia valittuja tuotteita, kasvatettu perinteisesti ilman kemikaaleja, maustettuna sicilialaisella extra virgin -oliiviöljyllä.
Voimme tarjota öljyyn säilöttyjä tuotteita, kuten: pachinokirsikkatomaatteja, artisokkia, munakoisoa, mustia oliiveja, artisokkapatéeta, mustien oliivien patéeta, paprikoita,
OR Apple Juice on vallankumouksellinen ja ainutlaatuinen automaatti, joka pystyy tarjoamaan tuorepuristettua omenamehua tuoreista omenoista suoraan lasiin muutamassa sekunnissa.
Se on tiiviisti eristetty ja siinä on suuri varasto 55 kg omenoita, mikä riittää noin 110 lasilliseen tuoretta omenamehua (2-3 omenaa per lasi). Siinä on automaattinen ja ohjelmoitava sisäinen puhdistusprosessi, jossa käytetään korkeapaineisia vesiruiskuja, helposti saavutettavissa oleva ohjauspaneeli ja se on yhteensopiva nykyaikaisten maksujärjestelmien (käteinen ja korttimaksu) kanssa.
Miellyttävä, virkistävä ja vitamiinirikas, tuore omenamehu on juoma, jota voi nauttia milloin tahansa päivän aikana. Laajenna liiketoimintaasi tarjoamalla asiakkaille vaihtoehto tai yhdistä se tunnettuun Oranfresh®-tuorepuristettujen mehuautomaatteihin.
Luomumausteet, jotka perustuvat maustettuun EKSTRA NEITSYÖLJYHIN. Intensiivinen, raikas ja tasapainoinen maku, joka muistuttaa Sisiliasta ja sen voimakkaista mauista. Täydellisiä kaikenlaisten ruokien maustamiseen, monikäyttöisiä keittiössä!
Conserve Contissa suunniteltu ja luotu, tämä pesto sisältää aikojen saatossa kehittyneitä sicilialaisia perinteitä. "Finocchietto Selvatico", alueen villivihannes Etnan ympäriltä, on ainutlaatuinen, voimakas ja luonteenomainen maku, joka sopii erinomaisesti ensikurssien, kuten (pasta sardeilla), mausteeksi. Sitä käytetään usein myös kalapääruokien kanssa, mutta se on myös mainio lisä esimerkiksi palkokasvisoppaan, kuten kikherneisiin tai papuihin. Perinteitä kunnioittaen ja makua korostaen valmistamme sen yksinomaan extra-neitsytoliiviöljyssä. Kokeile sitä ja nauti aidosta sicilialaisesta perinteestä.
Näytä korkea kirkkaus. Control Manager -ohjelman ansiosta, joka mahdollistaa etäohjauksen eri näyttöjen viestinnässä, asiakas voi tunnistamisen jälkeen rekisterinumeron avulla nähdä räätälöityjä valikoita ja kampanjoita suoraan näytöllä ja edetä ostamiseen käyttämällä sovellusta tai ääni tunnistusta, kaikki yksinkertaisesti ja nopeasti.
Ciliegino semi-dry "Il Moro" -tuotteen kehittämisen idea syntyi halusta luoda premium-luokan, tuoreita ja jalostettuja tuotteita, joilla on yksi yhteinen tekijä: kirsikkatomaatti "Hybleo", joka on valittu erinomaisen happo-sokeritasapainonsa vuoksi. Extra-neitsytoliiviöljyssä perinteisiä menetelmiä noudattaen valmistettu semi-dry ciliegino "Il Moro" onnistuu säilyttämään erittäin hyvin kirsikkatomaattien aistinvaraiset ominaisuudet, jotka säilyttävät makean ja raikkaan maun. Tuomalla semi-dry cilieginon tuotevalikoimaamme, emme ainoastaan tarjoa Sicilian kulinaarisen perinteen symbolia, vaan myös varmistamme ainesosien alkuperän ja kirsikkatomaattien jäljitettävyyden, jotka on kasvatettu sertifioiduissa kasvihuoneissa ja joita valvotaan jatkuvasti. Tämä herkullinen tuote on herkku kastikkeissa, salaateissa, bruschettassa tai alkupaloina.
Pakkaus: 190 g
Tapaa ystävällinen, paikallinen ruoan ystäväopas Sant’Anna-kirkon edessä klo 18:30 ja aloita Palermo ruoka- ja viinikierros. Kävele läpi yhden Palermon elegantimmista ja historiallisimmista alueista ja löydä vanhoja, perinteisiä ja aitoja ravintoloita, joissa voit nauttia erilaisista tyypillisistä ruoista, viineistä, leivonnaisista ja likööreistä saadaksesi todellisen maun Palermosta vaihtoehtona katukeittiölle.
Paikallisen ruoan ystävän oppaan johdolla kiertueesi sisältää useita tyypillisiä sicilialaisia ruoka- ja viinitastingeja, kun tutustut Taorminan ruokakulttuurin alueisiin, nauttien näkymistä Palazzo Corvajan ja Naumachien suuntaan. Tapaa sicilialaisia kauppiaita ja kokkeja tyypillisessä sicilialaisessa ruoka- ja viinibaarissa sekä ravintolassa, ja kuule reseptisalaisuuksia Sicilian vanhimmilta ruokaperinteiltä, jotka ovat sulautuneet Taorminan vanhan kaupungin upeaan ympäristöön! Kiertue vie sinut Taorminan historialliseen vanhaan keskustaan, joka on ihanteellinen paikka saada aito maku Taorminasta. Nauti sen herkullisista ruoista, imeydy sen elinvoimaiseen kulttuuriin ja tapaa ihmiset, jotka pitävät niin monia upeita ruoka- ja viiniperinteitä elossa.
Sadan mahdollisuuden joukosta, joita miekkakalalla on, ehdotamme teille ehdottomasti parasta vaihtoehtoa korkealaatuisen aperitiivin seuraksi. Rapean kuorensa alla piilottelee pehmeä taikina, joka on valmistettu parhaasta kalasta, ja tarjoatte makua ja hienostuneisuutta vain muutamassa minuutissa.
Palermon gastronomia on täynnä tuotteita, joiden vuoksi kannattaa kulkea kilometrejä maistellakseen niitä. Näiden joukossa erottuu ravazzata, leipätaikinasta valmistettu resepti, joka on täytetty herkullisella ragùlla, ja jota voitte nauttia milloin ja missä tahansa meidän valmistuksemme ansiosta.