Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (133)

Luomu Extra Virgin Oliiviöljy Calua - CORATINA - 0,25 L Lasipullo

Luomu Extra Virgin Oliiviöljy Calua - CORATINA - 0,25 L Lasipullo

Vahva, voimakas ja aito öljy, intensiivinen vihreä kultaisilla vivahteilla. Sen erityispiirre on, että se sisältää kolme kertaa enemmän antioksidanttipolyfenoleja kuin mikään muu öljy. Vihreän keltaisessa värissä tuoksu on keskitason hedelmäinen, erittäin karvas ja pippurinen. Maussa on aniksen, artisokan, pippurin, heinän ja mantelin vivahteita. Valtava maku päättyy herkullisesti, pippurisesti ja kasvimaisilla sävyillä, jotka kestävät pitkään. Coratina-oliiviöljyä tulee nauttia ja arvostaa sen ainutlaatuisten ja tunnistettavien makujen ja aromien vuoksi. On monia ruokia, jotka sopivat hyvin yhteen tämän tärkeän ja voimakkaan makuöljyn kanssa. Keittiössä sitä suositellaan vihannesten ja grillatun lihan maustamiseen, herkkusienten, mutta myös sekoitettujen palkokasvisoppien, salaattitomaattien ja erityisesti sesongin juustojen kanssa. Coratina-öljyllä on myös korkein öljyhappopitoisuus, joka torjuu huonoa kolesterolia.
Tuoteluettelo

Tuoteluettelo

Tuotekatalogi
Luonnollinen DOP pistaasikreemi

Luonnollinen DOP pistaasikreemi

Ainesosat: 50 % Bronte vihreä pistaasi DOP, sokeri, extra virgin oliiviöljy.
Kermainen Metsämarja

Kermainen Metsämarja

Ainesosat: sokeri, kasviöljyt ja -rasvat (palmu, palmuöljy), öljy (auringonkukka), vähärasvainen maitojauhe, herajauhe, 1 % vadelma-mehu, 1 % mustikka-mehu, 1 % viinimarja-mehu, mustikka-aromi, mustikka-aromi, emulgointiaine (E322 soijalesitiini), aromit (vanilliini).
PanBacco Retro Hasselpähkinä

PanBacco Retro Hasselpähkinä

Retrò-mallisto erottuu huolellisella pakkaussuunnittelullaan: satiinikartongista valmistettu pakkaus, joka on sidottu satiininauhalla, ja jossa on painettuna tekstit "Käsintehty panettone", "Valmistettu Sisiliassa", "Pistachio-tyypillisyys". Erityisen sopiva lahjapakkauksiin.
ColomBacco Retro Hasselpähkinä

ColomBacco Retro Hasselpähkinä

Retrò-mallisto erottuu huolellisella pakkaussuunnittelullaan: satiinipaperi, joka on sidottu satiininauhalla, ja jossa on painettuna tekstit "Käsintehty Colomba", "Valmistettu Sisiliassa", "Pistachion erikoisuus". Erityisesti lahjapakkauksiin sopiva.
ColomBacco Elité Hasselpähkinä

ColomBacco Elité Hasselpähkinä

Ainesosat: vehnäjauho tyyppi "O", pastöroitu kananmunankeltuainen, voi, fruktoosi, sokeri, luonnollinen hapanjuuri jauheena (vehnä), emulgointiaine E471, täysmaitojauhe, oluthiiva, suola, aromit. Täyte: sokeri, hasselpähkinätaikina 30% (paahdetut ja hienonnetut hasselpähkinät), kasviöljyt ja -rasvat (palmu, palmuöljy), öljyt (auringonkukka), skimmaitopulveri, herajauhe, emulgointiaine (E322 soijalesitiini), aromit (vanilliini). Kuorrutus: sokeri, kasviöljyt (palmu, palmuöljy), puhdas hasselpähkinätaikina 10% (paahdetut ja hienonnetut hasselpähkinät), skimmaitopulveri, laktoosi, hasselpähkinärouhe 5%, E322, aromit (vanilja ja maito).
Mantelipesto - manteli 65%, extra virgin oliiviöljy, suola, pippuri

Mantelipesto - manteli 65%, extra virgin oliiviöljy, suola, pippuri

Mantelipesto - manteli 65%, extra virgin oliiviöljy, suola, pippuri
CHOCAR - Kaarobijauhe

CHOCAR - Kaarobijauhe

CHOCAR on jauho, joka saadaan sicilian karhunvatukan hedelmälihan kuivattamisesta ja supermikronoinnista, luonnollisesti vegaani ja gluteeniton. Värinsä ja makunsa ansiosta CHOCAR-karhunvatukkajauhoa käytetään terveellisempänä vaihtoehtona kaakaolle, ja korkean sokeripitoisuuden vuoksi se voi rajoittaa sokerin lisäämistä taikinoihin. Rasvattomana ja ilman piristeitä se soveltuu makeisten valmistukseen, pastan tekoon sekä leivontatuotteiden tuotantoon. Kun sitä lisätään muihin gluteenittomiin jauhoihin, se tekee taikinoista joustavampia ja helpommin käsiteltäviä. Se on ravitseva ruoka, joka on rikas vitamiineista ja mineraaleista, sisältää vähän rasvaa ja runsaasti polyfenoleja, voimakkaita antioksidantteja. ILCAR:n hyödyntämät teknologiset prosessit, jotka perustuvat vain mekaanisiin ja lämpökäsittelyihin, tekevät CHOCAR:sta täysin luonnollisen ruoan, joka on vapaa kaikista kemiallisista lisäaineista.
Pistachio- tai Mantelipasta - 50% pistaasia tai mantelia, sokeria, hunajaa, munanvalkuaista.

Pistachio- tai Mantelipasta - 50% pistaasia tai mantelia, sokeria, hunajaa, munanvalkuaista.

Pistachio- tai Mantelipasta - 50% pistaasia tai mantelia, sokeria, hunajaa, munanvalkuaista.
Auringossa kuivatut tomaatit - Käsityötuote ilman säilöntäaineita

Auringossa kuivatut tomaatit - Käsityötuote ilman säilöntäaineita

Mausteinen ja maukas lisuke. Erinomainen lisä lihapohjaiselle annokselle, täydellinen alkupaloihin. AINEKSET: Kuivattuja tomaatteja, extra-neitsytoliiviöljyä, auringonkukkaöljyä, tuoretta basilikaa, oreganoa, tuoretta valkosipulia, chilipippuria vaihtelevassa suhteessa. Pakkaukset: 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAANI GOURMET
Brontese pesto 80% - pistaasi 80%, ekstra neitsytoliiviöljy, suola, pippuri.

Brontese pesto 80% - pistaasi 80%, ekstra neitsytoliiviöljy, suola, pippuri.

Pesto alla Brontese 80% - pistaasi 80%, extra virgin oliiviöljy, suola, pippuri.
PanBacco Kaakao

PanBacco Kaakao

Ainesosat: vehnäjauho tyyppi "O", pastöroitu kananmunankeltuainen, voi, fruktoosi, sokeri, luonnollinen hapan taikina jauheena (vehnä), emulgointiaine E471, täysmaitojauhe, oluthiiva, suola, aromit. Täyte: kasviöljyt ja -rasvat (palmu, palmuöljy), öljyt (auringonkukka), vähärasvainen kaakaojauhe 32%, sokeri, hasselpähkinät, emulgointiaine (E322 soijalesitiini), aromit (vanilliini). Kuorrutus: sokeri, kasviöljyt (palmu, palmuöljy), vähärasvainen kaakaojauhe, hasselpähkinärouhe 5%, E322, aromit (vanilja ja maito).
Kalamauste ja Perunamauste - Sicilian Aromikasviensekoitus

Kalamauste ja Perunamauste - Sicilian Aromikasviensekoitus

Huolellisesti käsityönä valmistetut sekoituksemme Sisilian yrteistä ja mausteista ovat täynnä tuoksua ja makua. Sisältää myös: Kalamauste, Perunamauste, Kastikemauste, Spagettimauste. Välttämättömiä keittiössä, antamaan makua ja aromia jokaiseen ruokalajiin. Ero on luonnollisissa ja tuoksuvissa yrteissämme, jotka mahdollistavat aitojen Sisilian makujen tarjoamisen. Saatavilla lasipurkeissa, annostelijoissa, PET-purkeissa ja pusseissa. Muotoja vähittäiskauppaan, erikoisliikkeisiin, herkkukauppoihin, päivittäistavarakauppaan, tukkukauppaan.
Pasta, jossa on 6% hampunsiemenmyllyä - Casarecce

Pasta, jossa on 6% hampunsiemenmyllyä - Casarecce

ERIKOISRUOKA, JOKA PERUSTUU KOVAN VEHNÄN SEMOLINAAN JA 6 % HAMPPUSIEMEN JAUHOON. Käytetyt viljat on kasvatettu Sisiliassa. Pasta on käsityönä valmistettu, se on valmistettu pronssimuoteilla, kuivattu hitaasti ja pakattu käsin. AINESOSAT: Sisilian kovaa vehnäsemolinaa, 6 % sisilian hamppusiemenjauhoa, vettä. Allergiatiedot: Sisältää GLUTEENIA. Nettopaino 500 g.
PanBacco Elité Pistaasi

PanBacco Elité Pistaasi

Vain todellisille kulttuurin ystäville: taikina on rikastettu 100 g hienonnetuilla pistaasipähkinöillä, ei liian pieninä, jotta jokaisessa puraisussa yhdistyvät levitteen pehmeys ja parhaiden kotimaisten pistaasipähkinöiden rapsakkuus. Pakkaus on suunniteltu todelliseksi aarteeksi, joka suojaa tällaista herkullisuutta: tyylikäs laatikko, jossa on vihreä, ruskea tai norsunluunvärinen poikkijuova.
PanBacco Hasselpähkinä

PanBacco Hasselpähkinä

Ainesosat: vehnäjauho tyyppi "O", pastöroitu kananmunankeltuainen, voi, fruktoosi, sokeri, luonnollinen hapanjuuri jauheena (vehnä), emulgointiaine E471, täysmaitojauhe, oluthiiva, suola, aromit. Täyte: sokeri, hasselpähkinätaikina 30% (paahdetut ja hienonnetut hasselpähkinät), kasviöljyt ja -rasvat (palmu, palmuöljy), öljyt (auringonkukka), skimmaitopulveri, herajauhe, emulgointiaine (E322 soijalesitiini), aromit (vanilliini). Kuorrutus: sokeri, kasviöljyt (palmu, palmuöljy), puhdas hasselpähkinätaikina 10% (paahdetut ja hienonnetut hasselpähkinät), skimmaitopulveri, laktoosi, hasselpähkinärouhe 5%, E322, aromit (vanilja ja maito).
Kermainen Kahvi

Kermainen Kahvi

Ainesosat: sokeri, kasviöljyt ja rasvat (palmu, palmuydin), öljyt (auringonkukka), rasvaton maitojauhe, herajauhe, kahvijauhe 2%, kahviaromi, emulgointiaine (E322 soijalesitiini), aromit (vanilliini).
Luonnollinen Kermat 3 Ainesosaa Manteli - manteli 50%, sokeri, extra virgin oliiviöljy.

Luonnollinen Kermat 3 Ainesosaa Manteli - manteli 50%, sokeri, extra virgin oliiviöljy.

Luonnollinen Kermat 3 Ainesosaa Manteli - manteli 50%, sokeri, extra virgin oliiviöljy.
Luomu Extra Virgin Oliiviöljy Calua - BLEND - 0,50 L Lasipullo

Luomu Extra Virgin Oliiviöljy Calua - BLEND - 0,50 L Lasipullo

Calua Blend syntyy yhdistämällä coratina-, biancolilla- ja nocellara del belice -lajikkeita pienen prosenttiosuuden giarratara- ja cerasuola-lajikkeiden kanssa. Tänään valittujen ja erilaisten oliivilajikkeiden yhdistämisen kautta on syntynyt sekoitus ekstravirgin oliiviöljyjä, joka tunnetaan nimellä Calua Blend. Calua Blendin tavoitteena on tuottaa uusia makuja ja aromeja huolellisesti valittujen oliivityyppien avulla, jotka sekoitetaan tarkkojen tekniikoiden avulla, luoden lopputuote, joka rikastuttaa kuluttajan aistimuksia.
BALUBA - Luomu carob-melassi

BALUBA - Luomu carob-melassi

BALUBA on melassi, joka saadaan biologisen sisilialaisen karhunvatukan massan uuttamisesta ja tiivistämisestä, luonnollisesti vegaani ja gluteeniton. Se on erinomainen luonnollinen makeutusaine, joka voi korvata sokerin makeisten ja leivonnaisten valmistuksessa, antaen herkullisen karhunvatukan maun. Se on täydellinen mauste ja makeutusaine smoothieissa ja juomissa, teessä ja yrttiteessä. BALUBAn valmistuksessa ILCAR on päättänyt valita alipainekypsennyksen, tekniikan, joka perinteiseen kypsennykseen verrattuna mahdollistaa halutun tiivistyksen saavuttamisen alhaisemmassa lämpötilassa, säilyttäen kaikki karhunvatukan aistinvaraiset ja aromikkaat ominaisuudet, tarjoten korkealaatuisen tuotteen, joka on rikas vitamiineista, mineraaleista ja polyfenoleista, voimakkaista antioksidanteista.
Sisilian Tuotteet - Extra virgin oliiviöljy, pate, säilykkeet, hillot

Sisilian Tuotteet - Extra virgin oliiviöljy, pate, säilykkeet, hillot

Extra virgin oliiviöljy, pate, säilykkeet, hillot
ColomBacco Elité Kaakao

ColomBacco Elité Kaakao

Ainesosat: vehnäjauho tyyppi "O", pastöroitu kananmunankeltuainen, voi, fruktoosi, sokeri, luonnollinen hapan taikina jauheena (vehnä), emulgointiaine E471, täysmaitojauhe, oluthiiva, suola, aromit. Täyte: kasviöljyt ja -rasvat (palmu, palmuöljy), öljyt (auringonkukka), vähärasvainen kaakaojauhe 32%, sokeri, hasselpähkinät, emulgointiaine (E322 soijalesitiini), aromit (vanilliini). Kuorrutus: sokeri, kasviöljyt (palmu, palmuöljy), vähärasvainen kaakaojauhe, hasselpähkinärouhe 5%, E322, aromit (vanilja ja maito).
ColomBacco Elité Pistaasi

ColomBacco Elité Pistaasi

Ainesosat: vehnäjauho tyyppi "O", pastöroitu kananmunankeltuainen, voi, fruktoosi, sokeri, luonnollinen hapan taikina jauheena (vehnä), emulgointiaine E471, täysmaitojauhe, oluthiiva, suola, aromit. Täyte: sokeri, pistaasipasta 30% (paahdetut ja hienoteltut pistaasit, klorofylli E141, kurkumiini E100), kasviöljyt ja -rasvat (palmu, palmuöljy), öljyt (auringonkukka), vähärasvainen maitojauhe, herajauhe, emulgointiaine (E322 soijalesitiini), aromit (vanilliini). Kuorrutus: sokeri, kasviöljyt (palmu, palmuöljy), puhdas pistaasipasta 10% (paahdetut ja hienoteltut pistaasit, klorofylli E141, kurkumiini E100), vähärasvainen maitojauhe, laktoosi, pistaasirouhe 5%, E322, aromit (vanilja).
Artisokk pate - Säilykkeet - Pâté

Artisokk pate - Säilykkeet - Pâté

Ainesosat: Artisokat 65%, auringonkukkaöljy 35%, viinietikka, suola, valkosipuli, jauhettu mustapippuri, jauhettu punapippuri. Sitruunahappo, askorbiinihappo. Astiat: 106g/212g/620g/1kg/3kg
Kermainen Manteli

Kermainen Manteli

Ainesosat: sokeri, mantelipasta 30% (paahdetut ja jalostetut mantelit), kasviöljyt ja rasvat (palmu, palmunydin), öljyt (auringonkukka), rasvattoman maidon jauhe, herajauhe, emulgointiaine (E322 soijalesitiini), aromit (vanilliini).
CiokkoBacco Munat

CiokkoBacco Munat

400 grammaa valkoista suklaata, joka on valmistettu puhtaasta pistaasipastasta, tyylikäs ja mieleenpainuva laatikko, joka tarjoaa joka vuosi erilaisen ja houkuttelevan yllätyksen. Baccolle pääsiäistarjous suurille ja pienille. Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, pistaasipasta 10% (paahdetut ja jalostetut pistaasit, klorofylli E141, kurkumiini E100), herajauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, vaniljaekstrakti.
PanBacco Retro Kaakao

PanBacco Retro Kaakao

Retrò-linja erottuu huolellisella pakkaussuunnittelulla: satiinipaperi, joka on sidottu satiininauhalla, ja jossa on painettuna tekstit "Käsintehty panettone", "Valmistettu Sisiliassa", "Pistachion erikoisuus". Erityisesti lahjapakkauksiin sopiva.
Kermainen Hasselpähkinä

Kermainen Hasselpähkinä

Ainesosat: sokeri, hasselpähkinäpasta 30% (paahdetut ja jalostetut hasselpähkinät), kasviöljyt ja rasvat (palmu, palmunydin), öljyt (auringonkukka), rasvaton maitojauhe, herajauhe, emulgointiaine (E322 soijalesitiini), aromit (vanilliini).
Sisilialainen Caponata Paprikoilla - Käsintehty Tuote Ilman Säilöntäaineita

Sisilialainen Caponata Paprikoilla - Käsintehty Tuote Ilman Säilöntäaineita

Elegantti makuyhdistelmä voimakkailla aromeilla, täydellinen liha-annosten pariksi tai erinomaiseksi alkupalaksi. Kaikki munakoisot ja muut ainekset valitaan erikseen. AINEKSET: Tuoreet munakoisot (paistettu erikseen extra-neitsytoliiviöljyssä), tuoreet punaiset paprikat (paistettu erikseen), tomaattisosetta, kapriksia, tuoreita porkkanoita, sipulia, tuoretta selleriä, vihreitä oliiveja, pinjansiemeniä, rusinoita, sokeria, extra-neitsytoliiviöljyä, auringonkukkaöljyä, 36 kuukautta kypsytettyä viinietikkaa. Saattaa sisältää oliivin kiviä. ALLERGENIT: Selleri, pinjansiemenet. Pakkaukset: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAANI GOURMET