Kevätvihannesten intensiivinen maku ja kirkkaat värit yhdistyvät miekkakalojen herkkyyteen annoksessa, joka ilmentää koko Etelä-Italian keittiön olemusta. Rikas ja ravitseva resepti, joka perustuu vain aitoihin raaka-aineisiin, loistava alkuruokana, lisukkeena tai pääruokana.
Sicilian tuoreiden tomaattien tuoksu, jota rikastaa erikseen paistettujen tuoreiden munakoisojen maku, on tyypillinen sicilialainen resepti, joka on luotu juhlistamaan Vincenzo Bellinin kuuluisaa teosta, La Norma.
Ihanteellinen maustamaan annosta spagetteja, joka kannattaa viimeistellä raastetulla ricotta-salaatilla.
AINEKSET:
Kuutioitu tomaattimassa, extra-neitsytoliiviöljy, erikseen paistetut tuoreet munakoisot, tuore basilika, tuore valkosipuli, suola ja sokeri.
Pakkaukset: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g
VEGAANI GOURMET
Huolellisesti käsityönä valmistetut sekoituksemme Sisilian yrteistä ja mausteista ovat täynnä tuoksua ja makua.
Sisältää myös: Kalamauste, Perunamauste, Kastikemauste, Spagettimauste.
Välttämättömiä keittiössä, antamaan makua ja aromia jokaiseen ruokalajiin.
Ero on luonnollisissa ja tuoksuvissa yrteissämme, jotka mahdollistavat aitojen Sisilian makujen tarjoamisen.
Saatavilla lasipurkeissa, annostelijoissa, PET-purkeissa ja pusseissa.
Muotoja vähittäiskauppaan, erikoisliikkeisiin, herkkukauppoihin, päivittäistavarakauppaan, tukkukauppaan.
Calua Blend syntyy yhdistämällä coratina-, biancolilla- ja nocellara del belice -lajikkeet pieneen prosenttiin giarraffa- ja cerasuola-lajikkeita.
Tänään valikoitujen ja erilaisten oliivilajikkeiden yhdistelmän kautta on syntynyt sekoitus ekstraneitsytoliiviöljyjä, joka tunnetaan nimellä Calua Blend.
Calua Blendin tavoitteena on luoda uusia makuja ja aromeja huolellisesti valittujen oliivityyppien avulla, jotka sekoitetaan tarkkojen tekniikoiden avulla, luoden lopputuote, joka rikastuttaa kuluttajan aistielämystä.
100 ml:n tölkit Bio Calua - Blend ekstraneitsytoliiviöljyä.
CONCHIGLIONI
Parhaista sicilialaisista viljoista huolellisesti valittuja CONCHIGLIONI -pastat syntyvät. Valmistusprosessi tapahtuu kylmän veden avulla, jotta pastan kypsennysominaisuudet varmistuvat optimaalisesti. Pronssiprässäys mahdollistaa pastan pinnalle pieniä hankaumia, jotka tekevät siitä poikkeuksellisen kyvyn pitää kastikkeita ja mausteita. Pasta myös kuivataan hitaasti matalassa lämpötilassa, jotta sen aistinvaraiset ominaisuudet ja ravintoarvot säilyvät.
Conchiglioni on pronssiprässätty pasta, joka valmistetaan käsityönä.
Kypsennysaika 9 / 11 minuuttia
MACUBA on siirappi, joka saadaan Sicilian luomukerubapullan liotuksesta ja tiivistämisestä, luonnollisesti vegaani ja gluteeniton.
Se on erinomainen luonnollinen makeutusaine, jota voidaan lisätä makeisten ja leivonnaisten valmistukseen. Se on täydellinen marinointiin lihoille, jäätelöille ja pannukakuille, ja sitä voidaan myös käyttää ainesosana smoothieissa ja juomissa. Lisäksi kerubasiirappia on aina käytetty luonnollisena lääkkeenä yskän ja kurkkukivun lievittämiseen.
MACUBAn valmistuksessa ILCAR on päättänyt valita alipainekypsennyksen, tekniikan, joka perinteiseen kypsentämiseen verrattuna mahdollistaa halutun tiivistyksen saavuttamisen alhaisemmassa lämpötilassa, säilyttäen kaikki keruban aistinvaraiset ja aromikkaat ominaisuudet, tarjoten korkealaatuisen tuotteen, joka on rikas vitamiineista, mineraalisuoloista ja polyfenoleista, voimakkaista antioksidanteista.
OR Apple Juice on vallankumouksellinen ja ainutlaatuinen automaatti, joka pystyy tarjoamaan tuorepuristettua omenamehua tuoreista omenoista suoraan lasiin muutamassa sekunnissa.
Se on tiiviisti eristetty ja siinä on suuri varasto 55 kg omenoita, mikä riittää noin 110 lasilliseen tuoretta omenamehua (2-3 omenaa per lasi). Siinä on automaattinen ja ohjelmoitava sisäinen puhdistusprosessi, jossa käytetään korkeapaineisia vesiruiskuja, helposti saavutettavissa oleva ohjauspaneeli ja se on yhteensopiva nykyaikaisten maksujärjestelmien (käteinen ja korttimaksu) kanssa.
Miellyttävä, virkistävä ja vitamiinirikas, tuore omenamehu on juoma, jota voi nauttia milloin tahansa päivän aikana. Laajenna liiketoimintaasi tarjoamalla asiakkaille vaihtoehto tai yhdistä se tunnettuun Oranfresh®-tuorepuristettujen mehuautomaatteihin.
Luomumausteet, jotka perustuvat maustettuun EKSTRA NEITSYÖLJYHIN. Intensiivinen, raikas ja tasapainoinen maku, joka muistuttaa Sisiliasta ja sen voimakkaista mauista. Täydellisiä kaikenlaisten ruokien maustamiseen, monikäyttöisiä keittiössä!
Conserve Contissa suunniteltu ja luotu, tämä pesto sisältää aikojen saatossa kehittyneitä sicilialaisia perinteitä. "Finocchietto Selvatico", alueen villivihannes Etnan ympäriltä, on ainutlaatuinen, voimakas ja luonteenomainen maku, joka sopii erinomaisesti ensikurssien, kuten (pasta sardeilla), mausteeksi. Sitä käytetään usein myös kalapääruokien kanssa, mutta se on myös mainio lisä esimerkiksi palkokasvisoppaan, kuten kikherneisiin tai papuihin. Perinteitä kunnioittaen ja makua korostaen valmistamme sen yksinomaan extra-neitsytoliiviöljyssä. Kokeile sitä ja nauti aidosta sicilialaisesta perinteestä.
Ciliegino semi-dry "Il Moro" -tuotteen kehittämisen idea syntyi halusta luoda premium-luokan, tuoreita ja jalostettuja tuotteita, joilla on yksi yhteinen tekijä: kirsikkatomaatti "Hybleo", joka on valittu erinomaisen happo-sokeritasapainonsa vuoksi. Extra-neitsytoliiviöljyssä perinteisiä menetelmiä noudattaen valmistettu semi-dry ciliegino "Il Moro" onnistuu säilyttämään erittäin hyvin kirsikkatomaattien aistinvaraiset ominaisuudet, jotka säilyttävät makean ja raikkaan maun. Tuomalla semi-dry cilieginon tuotevalikoimaamme, emme ainoastaan tarjoa Sicilian kulinaarisen perinteen symbolia, vaan myös varmistamme ainesosien alkuperän ja kirsikkatomaattien jäljitettävyyden, jotka on kasvatettu sertifioiduissa kasvihuoneissa ja joita valvotaan jatkuvasti. Tämä herkullinen tuote on herkku kastikkeissa, salaateissa, bruschettassa tai alkupaloina.
Pakkaus: 190 g
Sadan mahdollisuuden joukosta, joita miekkakalalla on, ehdotamme teille ehdottomasti parasta vaihtoehtoa korkealaatuisen aperitiivin seuraksi. Rapean kuorensa alla piilottelee pehmeä taikina, joka on valmistettu parhaasta kalasta, ja tarjoatte makua ja hienostuneisuutta vain muutamassa minuutissa.
Palermon gastronomia on täynnä tuotteita, joiden vuoksi kannattaa kulkea kilometrejä maistellakseen niitä. Näiden joukossa erottuu ravazzata, leipätaikinasta valmistettu resepti, joka on täytetty herkullisella ragùlla, ja jota voitte nauttia milloin ja missä tahansa meidän valmistuksemme ansiosta.
Täydellisiä alkupaloiksi, sormiruokina tai monipuolisessa buffetissa, perunacrokettejamme voidaan pitää yhtenä maukkaimmista vaihtoehdoista. Ne on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista ja päällystetty rapealla paneroinnilla, mikä rikastuttaa jokaista hetkeä herkullisella tavalla.
Kalamurekalan valmistaminen vaatii huolellista valintaa parhaista osista, jotta maksimaalinen laatu voidaan taata. Tällä reseptillä olemme huolehtineet kaikista monimutkaisimmista vaiheista, jättäen teille vain tämän herkullisuuden kypsentämisen ja sen nauttimisen ilon.
Toinen ruokalaji, joka ilmentää kaikkia meremme tuoksuja, taitavasti esitettynä yhdellä rakastetuimmista raaka-aineista: miekkakalalla. Herkulliset kääryleet, jotka sisältävät runsaasti herkullisuutta, päällystettynä houkuttelevalla paneroinnilla, nautittavaksi hyvän lisukkeen kanssa.
Sicilian puutarhoista suoraan, parhaat vihannekset ja kasvikset siirtyvät keittiöihimme luodakseen herkullisen, kevyen ja ravitsevan riisivuokan. Valmistettu menetelmillä, jotka säilyttävät ominaisuudet ja laadun, vievät teidät suoraan Etelä-Suomeen.
Kaikki kuvittelevat arancinoa kultaisena riisipallon tai -kartion muotona, joka ensimmäisellä puraisulla paljastaa täytteen, jossa on ragù. Mutta me ajattelimme, että tämän herkun tulisi todella tyydyttää kaikkia makuja. Siksi olemme kehittäneet siitä kasvisversion, jossa on pinaattia ja mozzarellaa.
Fusillit ovat herkullinen pastamuoto, joka sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin, mutta on myös monipuolinen yksinkertaisten ja perinteisten makureseptien valmistamiseen. Siksi olemme valinneet käyttää niitä valmistuksessamme "boscaiola", yhdistäen luovuutta, herkkyyttä ja aitoutta.
Anelletti on pastamuoto, joka parhaiten edustaa palermolaista gastronomista perinnettä. Ne ovat ihanteellisia ja monikäyttöisiä jokaiseen pääruokaan, ja tarjoamme ne teille aidossa reseptissä, jossa käytetään tomaattikastiketta ja herneitä. Antakaa Sicilian maun valloittaa teidät.
Metsän taika, luonnon tuoksut ja syksyn maut tuovat heti mieleen sienet: ravitsevat ja herkulliset ainekset, jotka muodostavat tämän herkullisen reseptin täytteen. Näin olemme muuntaneet klassisen arancinon uudistuksen voitoksi.
Molisen, Abruzzon ja Apulian tyypilliset cavatelli ovat pääosassa reseptissä, joka yhdistää yhteen annokseen eri puolilta Italiaa parhaat perinteet unohtamatta tietenkään Sisiliaamme, jota edustavat taitavasti munakoisot ja miekkakala.
Arancino tuo heti mieleen lihan, vihannesten, kastikkeen, riisin ja korppujauhon yhdistelmän. Me kuitenkin olemme muokanneet sen todella kevyeksi ja herkulliseksi ehdotukseksi, yhdistäen riisiin vain muutamia valikoituja aineksia. Kuutioitu keitetty kinkku ja venyvä mozzarella ovat tämän reseptin pääosassa.
Ricotta- ja pinaattilasagne, jokaisen keittiön välttämättömyys, ovat klassisten ja kevyiden makujen ystävien suosikkeja. Ne valmistetaan parhaasta munapastasta perinteiden mukaan, ja ne viehättävät ricotan ja pinaatin aitoudella sekä yllättävät jokaisen raaka-aineen tuoreudella.
Herkullinen ja houkutteleva uudistus tunnetusta miekkakalasta, joka on kiistaton päähenkilö monissa Välimeren resepteissä. Olemme miettineet, kuinka voisimme uudistaa perinnettä, joka yhdistää sen keittiöömme, valmistamalla erityisiä lihapullia, jotka on rikastettu kastikkeella, joka on arvojensa mukainen.