Tuotettu Japanissa perinteisellä luonnollisella fermentointimenetelmällä, Koikuchi-soijakastike ei eroa markkinoilla olevista soijakastikkeista teollisella menetelmällä, vaan se valmistetaan muinaisella alkuperäisellä menetelmällä, joka edellyttää pitkää fermentointia luonnollisista ainesosista: soijasta, vehnästä, suolasta, puhtaasta lähdevedestä ja koji-sienestä.
Koikuchi Nipponia -soijakastikkeella on tasapainoinen umami-maku, jossa on kirkas ja raikas tuoksu.
Tämä fermentoitu seos soijapavuista, vehnästä, suolasta ja koji-sienestä on yksi Japanin käytetyimmistä mausteista, monikäyttöinen kastike, joka sopii nuudelikeittojen, ramenin, sushin, okonomiyakin, shabu shabun ja monen muun maustamiseen.
Soijakastikkeelle ei todellakaan ole mitään korviketta.
Valittavana on monia erilaisia vaihtoehtoja, kuten tumma soijakastike, vaalea soijakastike, vähäsuolainen soijakastike ja kokonainen tai marudaizu-soijakastike.
Vegantisin luomu kookosöljy, saatavilla tukkumyyntihintoina, on 100 % luonnollista, kylmäpuristettua ja käsittelemätöntä. Sertifioitu luomuksi.
Tuotettu Sri Lankassa, se on kasviöljy, joka saadaan kuivatuista kookospähkinöistä.
Luonnollisesti kuivattu massa puristetaan sitten modernilla kylmäpuristustekniikalla, joka säilyttää sen aistinvaraiset ominaisuudet ja mikroravinteet.
Se on monipuolinen elintarvike, erinomainen kasvipohjainen vaihtoehto voille taikinoissa, leivonnaisissa ja makeissa valmisteluissa, moniin makeisiin ja suolaisiin käyttötarkoituksiin, tuoden eksoottista makua ja ominaista tuoksua.
{"Parasta ennen":"36 kuukautta.","Ingredientit":"Voi (MAITO) 93,5%, Valkoinen tryffeli 5% (Tuber borchii Vitt), aromi, Valkoinen tryffeli 0,5% (Tuber magnatum Pico).","Käyttöohjeet":"Tuotteen laadun optimaaliseen hyödyntämiseen suositellaan käyttämään 20 g tuotetta per henkilö. Se on ihanteellinen mausteena crostineille ja täytteille alkupaloihin, pääruokiin, munakkaisiin ja kaikenlaisiin tryffeliruokiin.","Säilytysohjeet":"Huoneenlämmössä. Avatun tuotteen säilytys +2° / +4° ja käyttö 7 päivän kuluessa.","Ravintoarvot per 100 g":"Energia Kj 2980 / Kcal 725 Rasvat 80 g joista tyydyttyneet rasvahapot 57,1 g Hiilihydraatit 0,6 g joista sokerit 0 g Proteiinit 0,6 g Suola 0,028 g","Allergeenit":"Tuotteessa on seuraavia allergisia aineita, jotka on ilmoitettu etiketissä: MAITO. Ei sisällä gluteenia tai säilöntäaineita.","Saatavilla olevat koot":"75 g, 430 g"}
Vegantisin irtonainen luomu spirulina, saatavilla tukkumyyntihintoihin ja -muotoihin, on 100 % luonnollista ja sertifioitua luomua.
Intiassa tuotettu, se on ikivanha levä, makean veden syanobakteeri, joka on täynnä mikroravinteita.
Se on monipuolinen ja hyödyllinen ruoka, joka sisältää runsaasti proteiinia, rautaa, foolihappoa, fosforia ja K-vitamiinia.
Se on vihreänsinertävää jauhetta, joka on kuivatettu kylmässä ja sisältää muita fikosyaniinitasoja.
Liukeneva ja ominaiselta umami-maultaan, eli suolaiselta ja hieman "merelliseltä", se soveltuu käytettäväksi taikinoissa ja valmistuksissa sekä makeissa että suolaisissa, makeisteollisuudesta leipomotuotteisiin, jäätelöstä pastaan ja juomiin.
Vegantisin irtomoringa on 100 % luonnollinen ja sertifioitu luomutuote, joka toimitetaan tukkukokoisina ja -hinnoilla.
Se on tuotettu Intiassa Moringa Oleifera -lehdistä, ja se on kirkkaan vihreä jauhe, joka saadaan hitaalla alhaislämpökuivauksella.
Kyseessä on monipuolinen ja hyödyllinen ravintoaine, joka sisältää runsaasti mineraaleja, kuten rautaa ja kalsiumia, sekä on kuitujen ja A-vitamiinin lähde.
Liukeneva ja voimakkaan mausteinen maku tekee siitä sopivan käytettäväksi taikinoissa ja valmistuksissa sekä makeissa että suolaisissa, leivonnaisista pastaan.
Vegantisin luomu kaakaojauhe, saatavilla tukkumyyntihintoina, on 100 % luonnollista, valmistettu raaoista kaakaopavuista. Sertifioitu luomuksi.
Tuotettu Perussa Theobroma Cacao -istutuksilla, se kuivataan ja käsitellään matalissa lämpötiloissa perinteisten menetelmien mukaan, jotta sen aistinvaraiset ominaisuudet ja mikro ravinteet säilyvät muuttumattomina.
Magnesiumin ja fosforin lähteenä se on hienojakoinen ja aromikas jauhe, joka sopii erinomaisesti elintarvikkeiden, nesteiden, puolijäykkien ja kiinteiden tuotteiden valmistukseen erinomaisen liukoisuuden ansiosta.
Sopii juomien, jäätelön, suklaan, leivonnaisten, pastan ja monen muun valmistamiseen.
MaguroTonno Rosso Filetto Sashimi
Tonno Rosso leikattu paloiksi, paino 0,9/2,8 kg, ilman nahkaa ja mustia osia.
Tätä tonnikalaa ei ole käsitelty kaasuilla tai väriaineilla! 100 % luonnollinen! Ilman kuorrutusta.
Sicilian Tonno Rosso on aina ollut japanilaisten ravintoloiden halutuin kala ympäri maailmaa. Vain paras laatu tonnikalaa, joka on perinteisesti pyydetty koukulla ja leikattu tiukkojen käsittelytekniikoiden mukaisesti, takaa maun ja koostumuksen, jota vain tämä Välimeren aarre voi tarjota.
Asiantuntevat leikkaajat leikkaavat sen paloiksi ilman nahkaa, ilman mustia osia, täysin siistittynä, valmiina sashimin, sushin ja carpaccion valmistamiseen.
Takuu Anisakis-vapaa
ICCAT-sertifioitu tonnikala
Vegantisin Premium Luomu Matcha Tee, saatavilla tukkumyyntihintoina, on 100 % luonnollinen ja sertifioitu luomutuote.
Se tuotetaan Japanissa, Ujin alueella Kioton lähellä, missä ilmasto-olosuhteet ovat ihanteelliset tämän kasvin viljelyyn perinteisiä ja huolellisia menetelmiä noudattaen.
Perinteinen viljelymenetelmä tarkoittaa, että kasvin lehdet suojataan suoralta auringonvalolta vähintään 20 päivää ennen sadonkorjuuta. Myös kivimyllyssä jauhaminen on ikivanha prosessi, joka takaa lopputuotteen erinomaisuuden.
Il Meiyo on korkealaatuista italialaista riisiä, joka kasvaa alueella, joka on kuuluisa ainutlaatuisuudestaan.
Ei kaikki alkuperäinen riisi voi muuttua Nipponia Meiyoksi. Nipponia valitsee parhaan laadun, vain sen, jossa on pieniä, pyöreitä ja kirkastettuja jyviä.
Uusi Meiyo Selected Sushi Rice on parantanut laatua uuden tuotantomenetelmän ansiosta, joka on vieläkin tehokkaampi. Peräti 4 vaihetta automaattisten optisten lajittelijoiden alla, jotta voidaan tunnistaa ja poistaa kaikki epäpuhtaudet, epätasaiset tai läikikkäät jyvät.
Huipputeknologia ja italialainen intohimo tekevät Meiyo Selected Sushi Ricestä ainutlaatuisen ja julistavat sen parhaaksi italialaiseksi sushi-riisiksi Euroopan tasolla.
Vegantisin luomu açaí-jauhe, saatavilla tukkumyyntihintoihin, on 100 % luonnollinen, pakastekuivattu ja raaka, sertifioitu luomuksi.
Tuotettu Brasiliassa, se on jauhe, joka saadaan açaí-marjojen hedelmälihasta.
Tuore hedelmäliha pakastekuivataan modernilla freeze-dried-tekniikalla, eli erittäin matalassa lämpötilassa, jotta sen aistinvaraiset ominaisuudet ja mikroravinteet säilyvät.
Kyseessä on monikäyttöinen ja todella miellyttävän makuinen, hedelmäinen tuote, jonka maku on puolivälissä punaisia hedelmiä ja suklaata. Lisäksi se sisältää runsaasti kuitua ja on hyvä A-vitamiinin, kaliumin, kalsiumin ja raudan lähde.
Liukeneva ja tyypillisen violetti väri, se sopii käytettäväksi erilaisissa taikinoissa ja leivonnaisissa, leivästä jäätelöön.
SPECIFICA
Colore bianco
umidità: 12,5% -13%
ceneri totali: 0,45 - 0,55%
ceneri insolubili in acido: 0,015-0,02
acidità alcolica: 0,02% -0,03%
glutine su base umida: 28% - 30%
glutine su base secca: 11% - 12,5%
potere di assorbimento dell'acqua: min 60%
valore di sedimentazione: 22ml - 24ml
proteina grezza: 11,5% - 12,5%
Origine: Germania
dettagli sul confezionamento
Disponibile in sacchi da 50 kg e sacchi da 25 kg
1 * 20 Ft Container Load 24 MT
1 MT (20 sacchi * 50KG BAG)
Totale: (480 sacchi * sacchi da 50 kg) / container da 20 piedi
Ensimmäinen HACCP-hyväksytty elintarvikekäyttöön tarkoitettu muovinen tagliatartufi, joka estää kosketuksen puun ja elintarvikkeiden välillä. Tagliatartufia voidaan tilata ja personoida omalla nimellä.
Saatavilla olevat värit: Sininen, Musta, Valkoinen, Vihreä, Ruskea, Punainen, Keltainen.
Vegantisin irtomaca on 100 % luonnollinen ja sertifioitu luomutuote, joka toimitetaan tukkumitoissa ja -hinnoissa.
Se on tuotettu Perussa maca-juuresta ja se on kellertävä jauhe, joka käy läpi geelinmuodostusprosessin: tämä tekee siitä helpommin liukenevaa ja paremmin sulavaa kuluttajalle.
Kyseessä on monipuolinen ja hyödyllinen ruoka, joka on tunnettu jo antiikin ajoista sen energisoivista ominaisuuksista, joita kutsutaan "tonic-adaptogeenisiksi": macalla on nimittäin kyky lisätä kehon kestävyyttä fyysiselle rasitukselle ja henkiselle stressille.
Liukeneva ja ominaiselta maultaan pistävä, se sopii käytettäväksi taikinoissa ja valmistuksissa sekä makeissa että suolaisissa ruoissa, leivonnaisista pastaan, suklaasta käsintehtyyn jäätelöön.
Vegantisin luomukaakaon rakeet, saatavilla tukkumyyntihintoihin, ovat 100 % luonnollisia, valmistettu raaoista kaakaopavuista. Sertifioitu luomuksi.
Tuotettu Perussa Theobroma Cacao -istutuksilla, se käsitellään matalissa lämpötiloissa perinteisten menetelmien mukaan, jotta sen aistinvaraiset ominaisuudet ja mikro ravinteet säilyvät.
Pavut kuivataan luonnollisesti, kuoritaan, eli niistä poistetaan niitä ympäröivä kalvo, ja sitten ne murskataan "nibsiksi".
Magnesiumin, kaliumin ja raudan lähteenä se esiintyy rakeena, joka on ihanteellinen käytettäväksi elintarvikkeiden valmistuksessa, koristeena ja rapeana lisänä taikinoissa ja resepteissä, sekä makeissa että suolaisissa.
Vegantisin luomulaatuinen seremoniallinen matcha-tee, saatavilla tukkumyyntihintoina, on 100 % luonnollinen ja sertifioitu luomutuote.
Se tuotetaan Japanissa, Ujin alueella Kioton lähellä, missä ilmasto-olosuhteet ovat ihanteelliset tämän kasvin viljelyyn perinteisten ja huolellisten menetelmien mukaan.
Perinteinen viljelymenetelmä tarkoittaa, että kasvin lehdet suojataan suoralta auringonvalolta vähintään 20 päivää ennen sadonkorjuuta. Myös kivimyllyllä jauhaminen on ikivanha prosessi, joka takaa lopputuotteen erinomaisuuden.
Perinteisen japanilaisen menetelmän mukaan valmistettu Nipponian Unagi Kabayaki on filee Japanilaisesta Anguilasta, joka on paistettu Kabayaki-kastikkeessa perinteisen japanilaisen menetelmän mukaan ja pakastettu säilyttämään tämän lajin kaikki aistinvaraiset ominaisuudet.
Unagi Kabayaki on maailman tunnetuin ja arvostetuin japanilainen resepti, joka perustuu ankeriaaseen. Se koostuu ankeriaasta, joka on marinoitu makeassa soija- ja mirinkastikkeessa ja grillattu.
Unagi leikataan pituussuunnassa, täysin ruodottomaksi ja vasta sitten se pujotetaan vartaat. Näin valmistettuna unagi on valmis grillattavaksi binchotanilla tai valkoisella hiilellä (tyypillinen japanilainen kasvihiili, jota unagi- ja yakitori-kokit suosivat, koska se ei päästä savua ja imee epämiellyttävät hajut). Ensimmäisen grillauksen jälkeen, joka tuo esiin lihan umamin, unagi höyrytetään ylimääräisen rasvan poistamiseksi.
se on japanilaisen keittiön tyypillinen leipähiutalepanera, jota käytetään paistettavien ruokien valmistamiseen, joko yksinään tavallisena panerointina tai lisättynä tempuraan.
Nipponia Panko valmistetaan perinteisesti käyttäen erityisesti valmistettua valkoista leipää, joka murskataan suuremmiksi tai pienemmiksi hiutaleiksi ilman leivän kuorta, tuottaen vertaansa vailla olevan paneroinnin.
Hiutaleiden karkeuden ansiosta panerointi on kevyempää, kuivempaa ja rapeampaa.
Vegantisin luomu matcha-tee, joka on saatavilla irtotavarana tukkuhintaan, on 100 % luonnollinen ja sertifioitu luomutuote.
Se tuotetaan Japanissa, Ujin alueella Kioton lähellä, missä ilmasto-olosuhteet ovat ihanteelliset tämän kasvin viljelyyn perinteisten ja huolellisten menetelmien mukaan.
Perinteinen viljelymenetelmä tarkoittaa, että kasvin lehdet suojataan suoralta auringonvalolta vähintään 20 päivää ennen sadonkorjuuta. Myös kivimyllyssä jauhaminen on ikivanha prosessi, joka takaa lopputuotteen erinomaisuuden.