Bauerin herkkusienigranulaatti perustuu erinomaisiin herkkusieniin, jotka on yhdistetty parhaisiin vihanneksiin luonnollisen tuotteen aikaansaamiseksi, ilman lisättyä natriumglutamaattia. Bauerin hitaalla käsittelymenetelmällä saadaan aikaan liukeneva liemi hetkessä, joka luo herkullisia ja tunnistettavia makuja.
Ihanteellinen risottojen, pastan, paistettujen ruokien ja nuudelikeittojen maustamiseen.
Miellyttävän liemen saamiseksi liuota 16 g Bauerin herkkusienigranulaattia 1 litraan kiehuvaa vettä ja sekoita: tuote on välitön. Lisämakua varten granulaattia voidaan lisätä suoraan risottoihin, kastikkeisiin, paistettuihin ruokiin ja nuudelikeittoihin halutussa määrässä.
15 % HERKKUSIENIÄ
Kalaliemikuutio on yksi Bauerin uutuuksista. Turska, katkarapu ja kuivattu rapu yhdistyvät ensiluokkaisiin vihanneksiin. Meren makua sisältäviin ruokiin ja tuomaan ripauksen omaperäisyyttä pöytään. Liuota 1 Bauerin kalaliemikuutio 500 ml:aan vettä ja keitä muutama minuutti sekoittaen silloin tällöin. Kuutiota voidaan lisätä ruokiin (kalakeitot, kalakastikkeet, keitot, risotot, kalapainotteiset ruoat) kypsennyksen aikana halutussa määrässä.
La versatilità della Salsa Bruna è totale: può essere servita con arrosti, brasati e altre pietanze come selvaggina, carni rosse e bianche, tagliatelle, verdure, purè. Aggiunta in fase di cottura è ottima per insaporire anche spezzatini e carni in umido.
Sciogli 35 g di prodotto in ½ litro d’acqua fredda e porta a bollore mescolando continuamente a fuoco moderato, per 5 minuti o più, fino a ottenere la consistenza desiderata. Abbinala a carni a fette o ad altri piatti. Per realizzare spezzatini o carni in umido aggiungi la Salsa Bruna Bauer così com’è o dopo averla stemperata in acqua.
Peruna, porkkana, sipuli, persilja, purjo, selleri, valkosipuli ja tomaatti, jotka ovat peräisin luomuviljelystä ja CSQA:n takaamia. Nämä ovat terveellisiä ainesosia, jotka Bauer on valinnut Bio-Vegetaaliseksi Granulaariksi. Trentino-yhtiön erityinen valmistusmenetelmä tekee eron: hidas ja hellä prosessi, jossa lisätään vain arvokasta hiivauutetta ja auringonkukkaöljyä. Erityinen granulointi takaa välittömän liukoisuuden, ainutlaatuisen ja tunnistettavan maun.
Ihanteellinen herkullisiin liemiin, joita voi lisätä myös keittoihin tai kastikkeisiin.
Saadaksesi miellyttävän täysin kasvisluomuliemen, liuota 4g Bio-Vegetaalista Granulaatia Bauer (1 teelusikallinen) 250ml:aan vettä ja keitä muutama minuutti. Tuotetta voidaan lisätä ruokiin (keitot, minestrone, kastikkeet, ragù, lihat, kalat, risotot, munat jne.) kypsennyksen aikana.
Käytännöllisessä kuutioformaatissa on tässä hyvä apu keittiössä: Soffritto Bauer -mausteseos. Se syntyy huolellisesti valittujen vihannesten yhdistelmästä, ilman lisättyä monosodiumglutamaattia ja ilman hydrattuja rasvoja. Bauerin salaisuus herkullisiin kastikkeisiin ja muihin maukkaisiin resepteihin.
Erinomainen antamaan makua resepteillesi.
Liota 1 Soffritto Bauer -kuutio (10 g) hieman öljyä tai vettä kattilassa, jolloin saat pohjan haluamiesi ruokien valmistamiseen. Jatka sitten valmistamalla lihaa, kalaa, vihanneksia tai kastikkeita suosikkireseptisi mukaan tarkistaen mahdollisen suolan tarpeen kypsennyksen loppuvaiheessa.
Bauer, joka on aina valinnut huolellisesti parhaat vihannekset, on rikastuttanut biologisen kasvisliemikuutionsa reseptiä lisäämällä siihen misoa, joka on valmistettu luomusoyasta. Bauerin BIO Miso -liemikuutio rikastuttaa ruokia makunoteilla, jotka ovat ihanteellisia innovatiivisten reseptien valmistamiseen ja antavat luonteen jokaiselle annokselle ilman muiden mausteiden lisäämistä.
Miellyttävän liemen saamiseksi liuota 1 liemikuutio 500 ml:aan vettä ja keitä muutama minuutti. Liemikuutiota voidaan myös lisätä ruokiin kypsennyksen aikana halutussa määrässä, jotta se rikastuttaa ja korostaa makua keitoissa, pataruoissa, kypsissä vihanneksissa, kastikkeissa, liharuokissa, risotoissa, munissa jne.
Klassisen maun ystäville!
Valmistettu perinteisesti: vihanneksia sekoitettuna ensiluokkaiseen lihaan ja extra-neitsytoliiviöljyyn, ilman aromiaineita ja kemiallisia lisäaineita, ilman lisättyä natriumglutamaattia, ilman hydrattuja rasvoja* ja jodattua suolaa tavallisen suolan sijaan. Intensiivinen ja luonnollinen maku säilyy Bauerin erityisen, hitaasti ja hellävaraisesti tapahtuvan käsittelyn ansiosta, joka säilyttää jokaisen ainesosan aitouden ja tarjoilee sen teille pöydässä.
*liemi valmistettu ohjeiden mukaan: Liuota 1 Bauer Lihakuutio 500 ml:aan vettä ja keitä pari minuuttia sekoittaen silloin tällöin. Kuutiota voidaan myös lisätä ruokiin (keitot, pataruoat, kastikkeet, ragut, lihat, kalat, risotot, munat jne.) kypsennyksen aikana halutussa määrässä.
Hyvä liemikuutio, ilman aromia ja kemiallisia lisäaineita, ilman osittain hydrattuja rasvoja ja italialaista extra-neitsytoliiviöljyä, ilman lisättyä monosodiumglutamaattia, vain jodioitua suolaa. Hyvä liemikuutio, joka on valmistettu porkkanoista, tomaateista, selleristä, sipuleista ja persiljasta, yhdistettynä arvokkaisiin kasviuuteisiin. Tämä on Bauerin perinne, hellävarainen käsittely ja harmoninen sekoitus jokaista ainesosaa. Tuloksena on hienostunut ja luonnollinen maku, joka syntyy valittujen vihannesten aitoudesta. Bauer tuo pöytään luonnon todellisen maun.
Valmistettu ensiluokkaisesta luomukananlihasta, yhdistettynä sertifioituihin luomuvihanneksiin, jotka on kasvatettu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita tai kemiallisia lannoitteita. Raaka-aineet valitaan huolellisesti ja sekoitetaan hitaalla ja hellävaraisella käsittelyprosessilla, ainoastaan lisäämällä ei-hydrogenoituja kasviöljyjä ja yksi eksklusiivinen uutuus: 100% luomuhiivauutetta! Saadaksesi miellyttävää luomukananlientä, liuota 1 Dado Pollo Bio Bauer 500 ml:aan vettä ja keitä muutama minuutti. Kuutio voidaan myös lisätä ruokiin kypsennyksen aikana halutussa määrässä, rikastamaan ja korostamaan makua keitoissa, pataruoissa, kastikkeissa, liharuokissa, risotoissa, munissa jne.