Se on ketsuppi, joka on rikastettu merkittävällä sipulin läsnäololla, makea ja miellyttävä, hieman mausteisella vivahteella, joka harmonisoituu mausteisten sävyjen kanssa. Mausteinen vivahde ja makea kypsennys ovat tämän poikkeuksellisen kastikkeen salaisuus.
Se on tyypillinen provencelainen kastike, joka on kevyesti valkosipulilta tuoksuva. Valkosipuli annostellaan kevyesti makua antamaan ja suosikkiruokien hienovaraiseksi seuraksi.
Se on miellyttävän mausteinen majoneesi, jossa on runsas ja herkullinen maku. Erinomainen "Biobontà" -majoneesi rikastuu runsaalla määrällä parasta vihreää pippuria: makujen kohtaaminen. Vahvasti aromaattinen vihreä pippuri antaa kastikkeelle miellyttävän mausteisen ja tuoksuvan vivahteen.
Se on ainutlaatuinen tuote, kiitos sen poikkeuksellisten ominaisuuksien! Se on kermaista, herkullista, monikäyttöistä: maukasta! Siinä on 30 % vähemmän kaloreita ja rasvaa verrattuna perinteiseen majoneesiin. Se on kolesterolitonta, munatonta, gluteenitonta ja laktoosittomaa.
Kylmien kastikkeiden kuningatar ja äiti, klassinen majoneesi on arvostettu makunsa hienostuneisuuden ja miellyttävän kermaisen koostumuksensa vuoksi. Laadukkaat raaka-aineet antavat klassiselle ”Biobontà” -majoneesille tasapainoisen makuelämyksen.
Punajuurijauhe
Punajuuri on todellakin poikkeuksellinen lähde biologisesti aktiivisista yhdisteistä, joilla on suurta ravitsemuksellista, terveydellistä ja teknologista arvoa. Jotkut niistä ovat betalaiinit, fenoliset yhdisteet (flavonoidit ja fenoliset hapot) sekä epäorgaaninen nitraatti, jotka ovat avainasemassa lihateollisuudessa niiden toiminnallisten ja teknologisten ominaisuuksien, kuten väriaineiden, antioksidanttien ja säilöntäaineiden, vuoksi.
TUOTTEEN KUVAUS Ravinteikas ja monipuolinen punajuuri tuo herkullista maanläheistä makua sekä makeisiin että suolaisiin luomuksiin. Saatavilla sekä luomuna että tavallisena viipaleina tai jauheena, punajuurimme sekoittuvat muihin makuihin, mutta erottuvat silti upealla viininpunaisella värillään, joka poistaa keinotekoisten väriaineiden tarpeen. Sekoita pakastekuivattua punajuurta salaatteihin, keittoihin ja suolaisiin kastikkeisiin. Lisää punajuurijauhetta smoothieihin ja leivonnaisiin saadaksesi superruokaravinteita ja syvää, rikasta väriä.
Tomaatit ovat ravinteikkaita ja voimakas A- ja C-vitamiinien lähde, jotka auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmää ja ovat hyödyllisiä kollageenin synteesille sekä ihon terveydelle. Kuivattuna tomaatin jauhe sisältää merkittävästi enemmän lykopeenia kuin tuoreet tomaatit, ja voimakkaana antioksidanttina se voi auttaa suojaamaan sydänsairauksilta ja erilaisilta syöpätyypeiltä.
TUOTTEEN TIETOJA. Kuivattu tomaattijauhe valmistetaan omassa viljelyssä kasvatetuista tomaateista, jotka kuivataan ja jauhetaan. Kuivattujen tomaattien jauhe koostuu 100 % auringossa kypsytetyistä tomaateista. Se sisältää kaiken tuoreen tomaatin makeuden ja hapokkuuden ilman makuaineita, suolaa, aromia tai kemiallisia paakkuuntumisenestoaineita. Maku on voimakas ja maukkaampi kuin useimmissa tuoreissa tomaateissa. Ihanteellinen lisäämään tomaattimakua ja -väriä seoksiin sekä sakeuttamaan ja säätämään tarvittavaa kuiva-ainepitoisuutta.
Mansikka on todella suuri lähde biologisesti aktiivisista yhdisteistä, joilla on suuri ravintoarvo ja terveysvaikutuksia.
TUOTTEEN KUVAUS Kuivattujen mansikoiden jauhe koostuu korkealaatuisista itse viljellyistä mansikoista, jotka on käsitelty ja jauhettu säilyttäen mansikan alkuperäinen maku ja ravintoarvot. Tuloksena on 100 % puhdas mansikkajauhe, jossa on erinomainen aromi, ravintoarvo ja toiminnallisuus.
Ruokakäyttöön tarkoitettu mansikkajauhe voi korvata keinotekoiset aromit, väriaineet ja makeutusaineet sekä lisätä tuotteisiin luonnollista mansikan makua ja väriä. Saatavilla sekä luomuna että tavallisena, mansikkajauheemme sulautuu muihin aromeihin erottuen samalla ja korostaen lopputuotteiden väriä. Lisäksi se soveltuu lisättäväksi erilaisiin tuotteisiin, kuten kakkuihin, makeisiin, suklaisiin, jäätelöihin, smoothieihin ja juomasekoituksiin.
Se on rakastetuin mauste Ranskassa ja Pohjoismaissa. 'Biobontà'-versiossa se menettää katkerat tai liian mausteiset vivahteet tarjotakseen kaiken maun ilon. Niille, jotka rakastavat klassisia makuja ilman liioittelua.
"Biobontà"-majoneesi on rikastettu curry-yhdisteellä, joka tuo mukanaan intensiivisen ja täyteläisen maun. Runsas ja aromaattinen curry lisää elävyyttä ja harmonista monimutkaisuutta tähän kiehtovaan kastikkeeseen.
Kuiva uute annurca-omenasta (Malus pumila Miller -lajike Annurca)
Annurca-omenauute on tiivistetty polyfenolinen uute, joka saadaan hedelmän vesiuutolla. Annurca-omena on suojattu lajike, jolla on PGI-merkintä, ja sitä viljellään Campanian alueella Etelä-Italiassa.
Hedelmä: Annurca-omenat ovat erittäin rikkaita polyfenolien, erityisesti flavonoidien, lähteitä, jotka antavat hedelmälle sen voimakkaat antioksidanttiset ominaisuudet. Hedelmä on pienempi kuin muut omenalajikkeet ja sillä on miellyttävä hapokas ja tuoksuva maku. Annurca-omenaa on viljelty Campaniassa vähintään kaksi tuhatta vuotta. Ercolanon kaivauksista löydetyt maalaukset todistavat sen läheisestä suhteesta roomalaiseen sivilisaatioon ja erityisesti Campania Felixiin. Vuosituotanto on keskimäärin hieman yli 60 000 tonnia, ja Annurca-omena kattaa 80 % Campanian omenatuotannosta ja noin 5 % kansallisesta tuotannosta.