Kiinalainen tehdas vuodesta 1998 ammoniumkloridille, vienti 800-1000 tonnia kuukaudessa.
Tuotteet sisältävät:
ammoniumkloridilannoite
ammoniumkloridi teollisuuslaatu
ammoniumkloridi rehulaatu
ammoniumkloridi elintarvikelaatu
ammoniumkloridi lääkelatu
Houkutteleva linja aromaattisia kirsikkapaprikoita, joissa on Välimeren maku ja viehättävä ulkonäkö, luotu erilaisista kirsikkapaprikoiden ja tuorejuuston, tonnikalan tai valitun täytteen yhdistelmistä.
Herkkä mustikkahillo, valmistettu perinteisen reseptin mukaan huolellisesti valituista hedelmistä, on oikea valinta makeaksi herkuksi. Todellinen nautinto kaikille hedonisteille.
Tämä kurpitsahillo on makea herkku, joka todennäköisesti tulee olemaan yksi suosikeistasi monien hillojen joukossa: kurpitsahillo: rapea ja rapsakka ulkopinta, pehmeä ja murea sisältä. Sen valmistaminen vie melko paljon aikaa, mutta luota minuun, kun olet maistanut edes yhden palan, ymmärrät, että se oli kaiken vaivan arvoista!
Viikunoiden makeus ja lasillinen vettä - ovat aikojen alusta asti olleet tervetulleita jokaiseen makedonialaiseen kotiin. Niin se oli ennen, niin se on tänään. Ei ole vierasta, joka olisi palannut viikuna-alueelta ilman, että olisi lähtenyt mukanansa laukku täynnä viikunoita, joko tuoreita tai makeutettuja.
Rikkaan kalium- ja sokeripitoisuutensa ansiosta viikunat ovat paras lääke sydän- ja verisuonisairauksiin, korkeaan verenpaineeseen ja turvotukseen. Rauta ja mangaani viikunoissa ovat hyödyllisiä anemian hoidossa. Äärimmäisen arvokas kasvi, laajalle levinnyt ja suosittu.
Monien ihmisten suosikkiviljelmiä ovat mansikat. Pienet, maukkaat ja makeat punaiset mansikat ovat lasten ja aikuisten rakastamia. Mansikkahillo on oikea valinta makeuttamiseen, kun vieraita on kutsuttu, ja sitä voi käyttää kakkujen ja leivonnaisten valmistamiseen tai hedelmäjäätelön kastikkeena.
Markkinajohtaja etikassa alueella suljetulla tuotantoketjulla, mukaan lukien etikkan muovipakkauksen sisäinen tuotanto. Tutustu etikkan makuvalikoimaan ja ole luovempi salaattiesi kanssa.
Villiviikuna-hillo on ensimmäinen Slow Food -presidium Makedonian tasavallasta.
Se valmistetaan ja tarjoillaan esivanhempiemme esimerkin mukaan, kun vieraita tulee, lasillisen veden kanssa, makeaa käytetään lisänä jälkiruokiin tai osana joitakin erikoisuuksia.