Raaka-aine tiivisteelle ei ole kakkua tai jauhoa, vaan kuorittujen siementen ydin ilman kuoria tai roskia.
Anti-nutrienttien ja geenimuunneltujen organismien puuttuminen tiivisteestä on merkittävä etu verrattuna soijajauhoon.
Auringonkukkatiivisteelle on ominaista korkea saatavilla olevan proteiinin pitoisuus, jossa kaikki aminohapot säilyvät alkuperäisessä muodossaan; proteiinin sulavuus broilereilla on 86,04 % ja sioilla 95,72 %, BANGKOK ANIMAL RESEARCH CENTER CO., LTD:n tutkimusten mukaan.
Korkea proteiinin sulavuus mahdollistaa tuotteen käytön nuorten eläinten ja lintujen ruokinnassa elämän ensimmäisistä päivistä alkaen.
Auringonkukkatiivisteen laboratoriotestauksen ensimmäinen vaihe oli tuotteen kemiallisen koostumuksen määrittäminen. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi vuosina 2012–2021 tutkittiin yli 700 auringonkukkatiivisteen näytteen kemiallista koostumusta eri kansainvälisissä ja ukrainalaisissa tutkimuslaboratorioissa, kuten BLGG Agroxpertus, ARGO KOM LLC, Evonik Industries AG Ukrainassa.
Raaka-aine tiivisteelle ei ole kakkua tai jauhoa, vaan kuorittujen siementen ydin ilman kuoria tai roskia.
Anti-nutrienttien ja geenimuunneltujen organismien puuttuminen tiivisteestä on merkittävä etu verrattuna soijajauhoon.
Auringonkukkatiivisteelle on ominaista korkea saatavilla olevan proteiinin pitoisuus, jossa kaikki aminohapot säilyvät alkuperäisessä muodossaan; proteiinin sulavuus broilereilla on 86,04 % ja sioilla 95,72 %, BANGKOK ANIMAL RESEARCH CENTER CO., LTD:n tutkimusten mukaan.
Korkea proteiinin sulavuus mahdollistaa tuotteen käytön nuorten eläinten ja lintujen ruokinnassa elämän ensimmäisistä päivistä alkaen.
Auringonkukkatiivisteen laboratoriotestauksen ensimmäinen vaihe oli tuotteen kemiallisen koostumuksen määrittäminen. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi vuosina 2012–2021 tutkittiin yli 700 auringonkukkatiivisteen näytteen kemiallista koostumusta eri kansainvälisissä ja ukrainalaisissa tutkimuslaboratorioissa, kuten BLGG Agroxpertus, ARGO KOM LLC, Evonik Industries AG Ukrainassa.