Tyyppi 750 vehnäjauho saadaan Bieszczady-maatilalta, jolla on ekologinen sertifikaatti. Se on yksi suosituimmista jauhotyypeistä, jotka on valmistettu jauhetusta vehnästä. Vehnä, proteiinipitoisuuden (gluteeni) ansiosta, antaa taikinalle joustavuutta ja estää sen romahtamisen.
<strong> Koostumus: </strong> Vehnä
<strong> ravintoarvo 100 g:ssa </strong> energiasisältö 1450 kJ / 342 kcal - 17 % RV * rasva 1,8 g - 2,6 %, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,7 g - 3,5 % hiilihydraatteja 68 g - 26 % joista sokereita 0,5 g - 0,6 % kuitua 2,9 g - 12 g - 24 % suolaa 0,01 g - 0,2 % * Viitearvo
<strong> käyttö </strong> Tyyppi 750 vehnäjauho on täydellinen leipomiseen ja kaikkiin suolaisiin ja makeisiin leivonnaisiin. Erinomainen lettujen, vohveleiden valmistamiseen tai sakeuttamaan keittoja ja kastikkeita.
<strong> huomautukset </strong> säilytä kuivassa ja viileässä paikassa tiiviisti suljetussa pakkauksessa.
<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Vibion luomupähkinät erottuvat korkealla laadullaan, tuoreudellaan ja erinomaisella maullaan. Ne tulevat ekologisista viljelmistä Vietnamista. </ Span> Vapaapähkinät ovat puun hedelmän siemeniä, jota kutsutaan lännen pähkinäksi tai lännen vapaapähkinäksi. Ne ovat mangojen ja pistaasipähkinöiden serkkuja ja niitä kasvatetaan useimmissa trooppisen alueen maissa. Pähkinöiden hankinta on monimutkaista ja aikaa vievää. Vapaapähkinät ovat todellinen mineraalilähde - magnesiumia, fosforia, sinkkiä, mangaania, kuparia, rautaa, seleeniä, kaliumia, kalsiumia ja vitamiineja - K1, E ja B-ryhmän vitamiineja. Korkean B-ryhmän vitamiinipitoisuuden ja magnesiumin ansiosta vapaapähkinöillä on myönteinen vaikutus muun muassa hermostoon. Korkea kaliumin määrä tarkoittaa, että vapaapähkinöillä on myönteinen vaikutus oikean veden ja elektrolyyttien hallinnan ylläpitämiseen ja ne estävät liiallista veden kertymistä kehoon (mikä vähentää jalkojen, käsien ja kasvojen turvotusta, vesikeliittiä jne.).
Sheavoi on öljy, joka syntyy voipähkinöiden käsittelyprosessissa. Masłosz Parka kasvaa Afrikassa, ja sheavoi on ollut käytössä siellä vuosisatojen ajan. & Nbsp; se on äärimmäisen rikas tyydyttymättömistä rasvahapoista. Ne ovat avainaineosia ihon nuorentamisessa ja kosteuttamisessa. Sheavoi tarjoaa myös kaikki tärkeimmät vitamiinit, joita tarvitaan, jotta iho näyttää nuorelta ja sileältä, ja mikä tärkeintä, terveeltä. Nämä vitamiinit tukevat ihon suojaa tuulelta, kylmältä, voimakkaalta auringolta ja tukevat haavoja ja palovammoja. Lisäksi voissa olevat ainesosat tukevat solutoimintaa, taistelevat niiden ikääntymisen vaikutuksia vastaan ja parantavat näkyvästi ihon kuntoa. Se öljyttää ja kosteuttaa epidermiksen, regeneroi ihoa, sillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, se ravitsee ja regeneroi ihoa täydellisesti, rauhoittaa ikääntymistä, tukee taistelua selluliittia ja venymäarpia vastaan, rauhoittaa turvotusta. Säännöllisesti käytettynä se regeneroi ja ravitsee kuivaa ja kovettunutta epidermiksen kantapäissä, jaloissa, polvissa ja kyynärpäissä.
Mustakuminaöljy tai -hunaja on hieman katkeraa ja sillä on voimakas ja mausteinen tuoksu. Se on kylmäpuristettua mustasta kumina (Nigella sativa). Linoleenihappoa, jota on mustassa kuminaöljyssä jopa 55 %, on omega-6-ryhmän tyydyttymätön rasvahappo, jolla on myönteinen vaikutus ihoon. Oleiinihappo on tyydyttymätön rasvahappo ja yleisin omega-9-happo. EFA ei kuulu EFA:han: ihmisen keho voi tuottaa tätä happoa muista rasvahapoista. Oleiinihappo näyttelee suojaavaa roolia ateroskleroosin ja sydän- ja verisuonisairauksien ehkäisyssä. Mustat kumina siemenet ovat rikkaita monista arvokkaista aineista ja vitamiineista. Koostumus sisältää pääasiassa: tymokiinia; E-vitamiinia ja beetakaroteenia, sekä B-vitamiineja; biotiinia: korvaamaton iholle ja hiuksille sekä hermoston asianmukaiselle toiminnalle; arvokkaita flavonoideja ja steroleja sekä harvinaisia alkaloideja luonnossa; Lukuisia
Vadelman siemenöljy saadaan, kuten nimestä voi päätellä, puristamalla vadelmien siemeniä. Öljyllä on kevyt koostumus, se imeytyy hyvin ja jättää ihon hieman kosteutetuksi ja joustavaksi. Vadelman siemenöljyä käytetään yleisimmin kasvojen hoidossa, herkällä, allergisella ja kuivalle iholle, hieronnassa sekä hiusten hoidossa. Öljyn koostumuksesta 80 % on tyydyttymättömiä rasvahappoja (EFA) - Omega-3 ja Omega-6. Nämä rasvahapot ovat erityisen hyviä kaikentyyppiselle iholle, erityisesti rasvaiselle, koska ne auttavat säätelemään talin tasoa ja estämään mustapäiden muodostumista. Ne myös auttavat tasoittamaan ihon väriä, kirkastamaan värimuutoksia ja helpottamaan ainesosien imeytymistä ihon syvempiin kerroksiin. Öljy sisältää myös A- ja E-vitamiineja, sillä on antioksidanttisia vaikutuksia, se tukee elastaanin ja kollageenin tuotantoa sekä hidastaa ikääntymisprosessia.
Basmati-riisi on hoikkakyntinen ja sillä on tietty pähkinäinen aromi. Kypsennyksen aikana sen jyvät pitenevät ja erottuvat. Basmati on riisilaji, jota pidetään maailman hienoimpana. Se on yksi suosituimmista intialaisessa keittiössä. Sen koostumuksessa on myös monia mineraaleja, kuten rautaa, seleeniä, sinkkiä, mangaania, kuparia ja fosforia, sekä merkittäviä määriä B-ryhmän vitamiineja. Ravintoarvo 100 g:ssa </strong> Energiasisältö 1555 kJ/367 kcal hiilihydraatit 1,03 g, tyydyttyneet rasvahapot 0,29 g, kuitu 0,29 g, sokeri 0,33 g, proteiini 7,51 g, suola < 0,01 g <strong> Käyttö </strong> Käyttö </strong> Keitä riisi vedessä suhteessa 1:2. Olennaista ainesosaa intialaisessa keittiössä valmistettavassa Pilau-riisissä. Se voi olla lisä pääruokiin tai niiden ainesosa. Se sekoittuu hyvin vihannesten ja lihan tai kalan kanssa. Komponentti makeissa ja riisijälkiruoissa.
Tämä vanerinen lattianäyttöteline on suunniteltu ja valmistettu elintarviketuotetta varten.
Materiaali on vaneria, joka on kestävästi hankittu hyvin tunnetulta tuottajalta.
Näyttötelineessä on laserkaiverrettu logo ja mukautetut leikkaukset, toimitetaan litteänä pakattuna mihin tahansa kohteeseen.
Ei tarvita nauloja, helppo koota ja ympäristöystävällinen.
Mäntyruoho (piniolit) ovat syötäviä siemeniä useista mäntylajeista. Kuten muutkin pähkinät, mäntyruohoilla on lukuisia ravintoarvoja. Maapähkinät saadaan valituista mäntylajikkeista. Lämpötilan vaikutuksesta ne avautuvat, vapauttaen kovia siemeniä jäykistä suomuksista. Suomusten poistamisen jälkeen saadaan makeita ja happamia pähkinöitä, joilla on hienostunut maku ja ominainen metsäinen aromi. Mikä erottaa ne muista pähkinöistä, on suuri sinkkipitoisuus. Ne ovat myös runsas K-vitamiinin lähde, joka vastaa veren hyytymisen oikeasta prosessista ja vähentää myös liiallista kuukautisvuotoa, luun hydemaa, joka suojaa osteoporoosilta. Ne sisältävät myös vitamiineja A, C, E ja B-ryhmää, runsaasti fosforia ja kaliumia, magnesiumia, rautaa, kalsiumia ja natriumia. Mäntyruoho on öljyisiä siemeniä, minkä vuoksi niistä valmistetaan aromikasta mäntyöljyä. Mäntykaura on aromikkainta, kun se on aiemmin paahdettu kuivassa paistinpannussa.
Kaura kuitu on valmistus, joka saadaan kauran kuoresta puhdistuksen, steriloinnin ja mikronoinnin kautta.
Valmisteen kuvaus: kaura kuituvalmiste on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pieniä paakkuja sallitaan). Keltainen väri. Maku ja haju ovat kauralle tyypillisiä, ilman vieraita hajuja ja tuoksuja.
Käyttö: kaura kuituvalmistetta voidaan käyttää kuitulähteenä leivässä ja kekseissä.
Liinansiemenien parantavat ominaisuudet ovat olleet tiedossa jo vuosisatojen ajan. Siemenet sisältävät omega-3-rasvahappoja, proteiinia, ravintokuitua, B-vitamiineja, E- ja K-vitamiinia, foolihappoa ja koliinia, makro- ja mikroelementtejä: fosforia, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia, natriumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania ja seleeniä. Sen lisäksi, että se on erinomainen ravintokuidun, vitamiinien ja mineraalien lähde, se vaikuttaa erinomaisesti ruoansulatusjärjestelmän terveyteen, lievittäen vatsahaavoihin, liialliseen happamuuteen ja närästykseen liittyviä vaivoja. Se parantaa suolen peristaltiikkaa ja auttaa poistamaan haitallisia myrkkyjä kehosta. Liinansiemenet osoittavat rauhoittavaa vaikutusta ärsytyksiin ja kosteuttavat limakalvoja. Yksi terveellisimmistä öljyistä puristetaan pellavansiemenistä. mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 3,7 g - 18% hiilihydraatit 29,1 g - 11% mukaan lukien sokerit 1,5 g - 3% proteiini 18,5 g - 37% suola 0,01 g < 1% *RWS - viite ravintoarvo & nbsp; <strong> Käyttö </strong> päivittäinen liinansiemenannos ei saisi ylittää 2-3 ruokalusikallista.
Ottaen huomioon asiakkaidemme tarpeet ja ottaen huomioon viimeaikaiset fanit makeista leipävoiteista, yhteistyössä suositun fitness-vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa, hän kehitti erinomaisen kookospohjaisen voiteen kaavan. Voide ei ole vain herkullinen, vaan se sisältää ennen kaikkea nollaa jalostettua sokeria. Voiteessa käytetyt ainesosat ovat korkeinta laatua, ja se edistää kestävän ravitsemuksen ja aktiivisen elämäntavan omaksumista päivittäisessä elämässämme. Sheavoi ja maito. Valkoinen sokeri on korvattu maltolilla, joka ei vain omaa alhaisemman kalorimäärän, vaan myös matalamman glykeemisen indeksin. Tämä on kookos, joka erottuu kookosvoiteista muista voileipävoiteista. Kookosmousse ansaitsee erityistä huomiota. Se on jauhettua kookospähkinän lihaa, joka sisältää monia arvokkaita ainesosia (kuten kookosöljyä) ja on myös runsas kuitujen lähde.
Luonnollinen vehnäjauho on puhdistettu, muokkaamaton ja luonnollinen tuote, joka saadaan kasveista. Vehnä puhdistetaan, kuoritaan ja jauhetaan, minkä jälkeen sitä käsitellään veden avulla tärkkelyksen erottamiseksi.
Tuote on valkoista, hienoa jauhetta, jolla on neutraali haju ja maku.
Mantelit ovat mantelipuun siemeniä, joita kasvaa noin 30 eri lajiketta. 8 kymmenestä mantelista tulee aurinkoisesta Kaliforniasta, jossa ilmasto-olosuhteet ovat ihanteelliset mantelien viljelyyn. Mantelit kuuluvat samaan perheeseen kuin kirsikat, persikat ja mangot. Ne ovat ravinteikkaita. Ne sisältävät vitamiineja, mineraaleja, proteiineja ja kuituja, joten niillä on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Niissä on runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat eivät lisää
Matcha on vihreä jauhetee, jonka ominaisuudet ovat olleet tunnettuja tuhansien vuosien ajan. Viime aikoina se on saanut yhä enemmän suosiota Puolassa. Tätä teetä pidetään terveellisimpänä kaikista vihreistä teelaaduista. Kuten vihreä tee, matcha on peräisin Camellia sinensis -kasvista. Se kasvaa kuitenkin eri tavalla ja sillä on ainutlaatuinen ravintoprofiili. Matcha-lehdet peitetään teepensaita 20-30 päivää ennen sadonkorjuuta, jotta suora auringonvalo vältetään. Tämä lisää klorofyllin ja aminohappojen tuotantoa ja antaa kasville tummemman vihreän sävyn. Teelehtien, varsien ja suonien keräämisen jälkeen lehdet jauhetaan hienoksi jauheeksi, ja sen ainesosat paljastavat useita etuja, jotka osoittavat, että se voi auttaa suojaamaan maksaa, edistämään sydänterveyttä ja jopa auttamaan painonpudotuksessa lisäämällä aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa. Tee sisältää vihanneksia, jotka toimivat luonnollisina antioksidantteina.
Mantelipasta, jota kutsutaan myös mantelivoinä, valmistettiin 100 % paahdetuista manteleista ilman muita tarpeettomia lisäaineita. Mantelit sisältävät runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat eivät lisää "huonon" veren kolesterolin uhkaa. Lisäksi niiden säännöllinen kulutus voi vähentää kokonaiskolesterolitasoa. Mantelit ovat rikkaita E-vitamiinin, tunnetun antioksidantin, joka estää hapettumisprosesseja, ja näin ollen puhdistaa suonet, ehkäisee sydänsairauksia ja hidastaa solujen ikääntymistä. Uskotaan, että mantelit auttavat ylläpitämään terveitä luita, koska ne sisältävät kalsiumia, magnesiumia, mangaania, kuparia, K-vitamiinia, proteiinia ja sinkkiä. Lisäksi mantelit sisältävät: B-vitamiineja, kuitua ja fosforia. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> mantelit & nbsp; <strong> Ravintoarvot 100g:ssa </strong> Energiasisältö 2612KJ/630kcal - 31% RWS*rasva 52g - 74% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 4.74g - 24%hiilihydraatit 20.5g - 8% mukaan lukien sokerit 4.
Bergamottiöljy on eteerinen öljy, joka saadaan bergamottiappelsiinien kuoresta - se on risteytys karvaasta appelsiinista ja sitruunasta. Sitä yhdistetään pääasiassa aromaterapiassa käytettävään Earl Grey -teehen, se tekee ilmasta miellyttävän tuoksuvan ja samalla desinfioi, jolloin huoneeseen jää raikas sitrushedelmien tuoksu. Öljyllä on tulehdusta ehkäiseviä, rauhoittavia ja rentouttavia ominaisuuksia. Sitä käytetään pääasiassa hermojännityksen, stressin, ihotulehduksen tai kurkkukivun lievittämiseen. Lisäksi sillä on antiseptisiä ja viruslääkinnällisiä ominaisuuksia. Se on hyödyllinen herpesin, ihotulehduksen, jäkälän, aknen ja seborrean hoidossa. Sekoitettuna kasviöljyyn se tukee haavojen paranemista ja ihon uusiutumista. Sitä suositellaan pääasiassa rasvaiselle iholle, jolla on taipumusta epätäydellisyyksiin ja saasteisiin. Se on myös täydellinen hierontaan ja aromaterapiaan.
Kaakaokuitu on valmistus, joka saadaan paahdetuista kaakaokuorista puhdistuksen, steriloinnin ja mikronoinnin kautta.
Valmisteen kuvaus: kaakaokuituvalmiste on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pieniä paakkuja sallitaan). Ruskea väri. Maku ja tuoksu ovat kaakaolle tyypillisiä, ilman vieraita jälkimakuja ja hajuja.
Käyttö: kaakaokuituvalmiste voi korvata 50 %:sta 100 %:iin kaakaojauhetta leivonnaisissa ja suklaatuotteissa.
Tuote on saatavilla myös BIO / Luomu-versiona.
Tattarijyvät ovat loistava vaihtoehto pastalle, perunoille tai riisille. Luonnollisesti tattariproteiini ei sisällä gluteenia, mutta sillä on silti tarttuvia ominaisuuksia. Tämä tekee siitä yleisen lisäyksen gluteenittomaan leipään. Tattari valmistetaan ampumalla, ja paahtaminen on alttiina paahdolle. Tämä tehdään pääasiassa uuden ja mielenkiintoisen aromin antamiseksi. Raaka tattari voidaan jauhaa myllyssä, jolloin syntyvää jauhoa käytetään gluteenittomiin kakkuihin, pannukakkuihin ja lettuihin. Paahdetuilla tattarijyvillä ja huonoilla luilla on verrattavissa olevia ravintoarvoja, paahdetuilla on hieman vähemmän, mikä johtuu paahtamisprosessista. Puurosta löydämme runsaasti proteiineja, kuten palkokasvien proteiineja ja kuituja. Se sisältää välttämättömiä aminohappoja: lysiiniä, joka parantaa kalsiumin imeytymistä ja vahvistaa immuunijärjestelmää, sekä tryptofaania, joka on tarpeen serotoniinin tuotannolle.
Laventeliöljy valmistetaan tuoreista kapealehtisen laventelin kukista, jota kutsutaan myös lääkinnälliseksi laventeliksi. Laventeli on kotoisin Välimeren alueelta ja sitä viljellään monissa maissa, myös Suomessa.
Luonnollisessa lääketieteessä laventeliöljyä käytetään hierontaan lihas- ja nivelkipujen sekä mustelmien kohdalla. Inhalaationa sitä käytetään nuhan, kurkun ja keuhkojen tulehduksen hoidossa. Se on erittäin suosittu lisä kosmetiikassa - se auttaa torjumaan aknea, silottaa ihoa ja vähentää talineritystä.
Öljyn pääkomponentit - linaloli ja linalyyliasetaatti - pystyvät tehokkaasti vähentämään keskushermoston yliaktiivisuutta, toisin sanoen auttamaan nukahtamisessa. Tätä varten riittää, että levität muutaman tipan öljyä tyynyllesi. Laventelin miellyttävä aromi parantaa myös keskittymistä ja auttaa oppimisessa.
Laventeliöljyllä, kuten muilla eteerisillä öljyillä, on laaja käyttöalue ja se on yksi harvoista, joita voidaan käyttää suoraan iholle ilman laimentamista.
Rapsi on intensiivisesti keltaisia kukkia, ja sen siemenet ovat mustia, ja öljyä puristetaan. Rapsiöljyä kutsutaan "oliiviöljyksi". Vivio rapsiöljy on kylmäpuristettua, refinointimatonta öljyä, joka on tuotettu matalan erukahappopitoisuuden rapsilajikkeista. Se on liittolainen sydän- ja verisuonitautien torjunnassa. Omega-6- ja omega-3-happojen suhde on optimaalinen, se on 2:1. Lisäksi se on rikas arvokkaista rasvaliukoisista vitamiineista - E-vitamiini, K-vitamiini ja karotenoidit. Kylmäpuristusprosessin ansiosta rapsiöljy ei menetä ravintoarvojaan edes lyhyessä paistamisessa. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> rapsi & nbsp; <strong> ravintoarvo 100g:ssa </strong> Energiasisältö 3441KJ/837kcal - 41% RWS *93g rasvaa - 133% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 5.6g - 28% hiilihydraatteja 0g - 0% mukaan lukien sokerit 0g - 0% proteiinia 0g - 0% suolaa 0g - 0% *RWS - viite ruokaarvo & nbsp; <strong> käyttö </strong> Rapsiöljy on universaali tuote, joka soveltuu sekä kylmään että kuumaan.
Monokaliumfosfaatti saadaan reagoimalla fosforihappoa ja kalsiumkarbonaattia. Luuston peruskomponenttina fosfori osallistuu moniin tärkeisiin biokemiallisiin muutoksiin.
Monokaliumfosfaatti 25 kg on saatavana irtopölynä tai pieninä valkoisina tai harmahtavina rakeina. Se on helppo sekoittaa muihin raaka-aineisiin. Tuote vastaa luiden ja kudosten oikeasta kehityksestä, aineenvaihdunnan ja hermoston oikeasta toiminnasta sekä tuottavuuden ja immuunijärjestelmän vahvistamisesta.
Agar, myös nimeltään Agar-Agar, on luonnollinen paksuntaja, joka on peräisin kasveista. Se saadaan merilevästä - Krasnorostów. Agarilla ei ole hajua tai makua. Se sisältää monia arvokkaita ainesosia, kuten mangaania, magnesiumia, rautaa, kalsiumia, natriumia ja sinkkiä. Se on vahvempi kynsiyhdiste kuin gelatiini. Etiketeissä löydämme sen symbolilla E-406. Se on vegaanisessa keittiössä käytettävä vaihtoehto gelatiinille. Se liukenee 85-95 asteen Celsius-asteessa, kun taas se paksuuntuu 32-35 asteessa. Siksi sitä ei tarvitse laittaa jääkaappiin. Keskimääräisen geelin kovuuden saavuttamiseksi käytetään suhdetta: 1 tasainen teelusikallinen agaria per 1 kuppi nestettä. Liuota agar pieneen määrään kylmää vettä ja lisää kiehuvaan veteen, keitä muutama minuutti. Agaria voidaan myös käyttää hillon valmistamiseen. Lisää 1,5 kg hedelmiä ja 500 g sokeria varten 1-1,5 teelusikallista agaria.
Seesami on käytetty ravintoarvojensa rikkauden vuoksi lääketieteessä, kosmetiikassa ja keittiössä. Seesaminsiemenet voivat olla valkoisia, punaisia, ruskeita tai mustia, ja useimmiten kohtaamme keittiöissä valkoisia ja mustia. Seesaminsiemenet antavat ruoille erityisen aromin ja pähkinäisen maun. Ne ovat tahinin, seesamipastan, pääkomponentti, jota lisätään muun muassa hummukseen ja halvaan. Seesamoli, seesamamiin ja seesami, luonnolliset antioksidantit, joita siemenissä on, tekevät seesamista erittäin vastustuskykyisen härskiintymiselle. Seesaminsiemenet ovat kalsiumin vahvistamisen aarreaitta. Ne ovat runsas lähde antioksidanteille ja fytosteroleille, jotka ovat tarpeen sydämen normaalille toiminnalle. Seesamisiemenet sisältävät vitamiineja A, B-ryhmästä (B1, B2, B3, B6 ja B9), E sekä mineraaliyhdisteitä: sinkkiä, fosforia, magnesiumia, mangaania, kuparia, kaliumia, natriumia, kalsiumia ja rautaa.
Gerste Groats koostuu, kuten nimi jo viittaa, ohransiemenistä. Fragmentaation mukaan jaamme ne helmiohraksi, eli täysjyvätuotteiksi ilman kuoria, maapuuron - murskattua helmiohrasta ja helmiä, jotka on hienonnettu ja kiillotettu. Se sisältää kuparia. K-vitamiini tukee verenkiertoelimistöä ja veren hyytymistä sekä vahvistaa verisuonten seinämien rakennetta. Mineralisaineet sekä E-vitamiini ja foolihappo tukevat taistelua anemiaa vastaan. B-ryhmän vitamiinit, joita on puuroissa, lisäävät ravintoarvoa 100 g:ssä </strong> Energiasisältö 1546 kJ/365 kcal - 18% RWS* Rasva 2,3 g - 3% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 1,21 g - 6% Hiilihydraatit 73,48 g - 28% mukaan lukien sokeri 0,8 g < 1% Proteiini 12,48 g - 25% Suola 0,03 g < 1% *RWS - Viitearvo <strong> Käyttö </strong> Ohrapuuro on täydellinen krupnikin, täytetyn kaalin tai laatikon valmistamiseen ja täydellinen lisä goulashille.
Linssit, kuten kaikki palkokasvit, omaavat ainutlaatuisia terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Ne ovat hyvin imeytyvän proteiinin lähde. Linssiproteiini on soijaproteiinin jälkeen kasvikunnan proteiineista parhaiten imeytyvää (85%). Linssityyppejä on monia, esimerkiksi punaisia, vihreitä, keltaisia, ruskeita ja mustia, mutta yksittäisten lajikkeiden ravintoarvot ovat verrattavissa toisiinsa. Punaiset linssit ovat B-vitamiinien, K-vitamiinin, magnesiumin, kaliumin, fosforin, sinkin, mangaanin ja kuparin lähde. Korkea kaliumpitoisuus edistää verenpainetaudin ehkäisyä, vähentää aivohalvauksen ja sydänsairauksien riskiä sekä alentaa huonon kolesterolin tasoa veressä. Ne ovat myös rikkaita foolihaposta, jota suositellaan lapsia suunnitteleville ja raskaana oleville naisille. Magnesiumin ansiosta ne tukevat stressin ja unettomuuden torjuntaa sekä estävät lihaskramppeja.
Basmati-riisillä on hoikat jyvät ja siinä on erityinen pähkinäinen aromi. Kypsentäessä jyvät pitenevät ja irtoavat. Basmati on riisilaji, jota pidetään maailman jaloimpana. Se on suosituin intialaisessa keittiössä. Sen lumivalkoiset jyvät ovat runsas kuitujen, proteiinien ja hiilihydraattien lähde. Sen koostumuksessa on myös monia mineraaleja, kuten rautaa, seleeniä, sinkkiä, mangaania, kuparia ja fosforia, sekä merkittäviä määriä B-ryhmän vitamiineja. Ravintoarvo 100g <strong> Energiasisältö 1555KJ/367kcal <strong> hiilihydraatit 1.03g, tyydyttyneet rasvahapot 0.29g, proteiini 7.51g, rasva 1.8g, suola < 0.01g <strong> käyttö </strong> Keitä riisi vedessä suhteessa 1:2. Olennaista ainesosaa intialaisessa Pilau-riisiruokassa. Se voi olla lisä pääruokiin tai niiden ainesosa. Se sopii hyvin sekä vihannesten että lihan tai kalan kanssa. Makeiden ja riisipohjaisten jälkiruokien komponentti.
Kaakaopavut ovat raakamuoto kaakaopähkinöistä, ja ne sisältävät suuren määrän antioksidantteja. Kaakaopuu on kova puu, joka kasvaa Etelä-Amerikassa. Se kasvaa tällä hetkellä Aasian ja Afrikan ympyräalueilla. Kukat ja hedelmät kasvavat rungolla. Kaakaopodit kutsutaan pavuiksi ja ne sisältävät suuren määrän siemeniä, jotka ovat upotettu mehukkaaseen hedelmälihaan. Keskamerikkalaiset valmistivat piristävää juomaa Kolumbuksen aikojen alusta lähtien. Myöhemmin muoti levisi myös Euroopan maihin kaakaona. Zarna-kaakao muuttuu ruskeaksi fermentointiprosessin seurauksena. Tämän jälkeen ne valitaan ja käsitellään matalassa lämpötilassa ravinteiden säilyttämiseksi. Niitä käytetään kaakaovoita, kaakaota ja suklaata valmistettaessa. Voit myös syödä niitä sellaisenaan tai käyttää niitä makean jälkiruoan lisänä.
Elintarviketeollisuudessa sitä käytetään nimellä E330 happosäätelijänä, eräänlaisena säilöntäaineena ja antioksidanttina. Sitruunahappoa käytetään muun muassa jälkiruoissa ja muissa makeisissa. Löydämme sitä myös alkoholittomissa juomissa, säilykkeissä, purkituksessa ja valmisruoissa. Sitä käytetään myös muun muassa hanojen puhdistamiseen tai kodinkoneiden, kuten vedenkeittimen, tyhjentämiseen. Kivellä voi myös käsitellä likaisia käsiä, kuten rasva- tai punajuurimehusta. Kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on kaataa hieman jauhetta käsiisi ja hieroa se itseesi. Tahrat häviävät silmänräpäyksessä.
Karpalohedelmät ovat runsas vitamiinien (C, B, E, K-vitamiinit), mineraalien (natiumpitoisuus, kalium, fosfori, kalsium, magnesium, mangaani, rauta), kuitujen, orgaanisten happojen, karotenoidien, flavonoidien, tanniinien ja pektiinin lähde. Karpalo ei menetä ominaisuuksiaan lämpökäsittelyn aikana, joten voit nauttia sen valmistuksia, jotka eivät ole yhtä happamia kuin tuoreet karpalot, saadaksesi terveyshyötyjä. Cravina toimii erinomaisesti virtsatieinfektioiden uusiutumisen ehkäisyssä. Se happamoittaa virtsaa, mikä johtaa bakteerien kuolemaan rakossa. Lisäksi karpalossa olevat hapot vähentävät bakteerien kiinnittymistä, minkä ansiosta ne poistuvat virtsasta. Karpalossa olevat hapot ovat tehokkaita munuaiskivien ehkäisyssä ja hoidossa. Kuivattu karpalo estää myös ikenitauteja ja plakin muodostumista. Cravina omaa voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia.