Chili Con Pinto on herkullinen valmis ruoka, joka valmistuu 5 minuutissa. Sen ei tarvitse olla epäterveellistä! Purkki on täynnä vihanneksia, pintopapuja ja mausteita ilman sokeria, palmuöljyä tai säilöntäaineita. Se sisältää kuitua, proteiinia, vitamiineja ja mineraaleja. Purkki sisältää 2 annosta ruokaa. Pintopapu on vaalean beige lajike, jossa on tyypillisiä burgundin värisiä laikkuja. Se on arvokkaan kuidun, arvokkaan proteiinin sekä vitamiinien ja mineraalien lähde, jotka ovat tarpeen terveyden ylläpitämiseksi. Pintopavuissa olevat ainesosat säätelevät kolesterolitasoa, estävät verensokerin nopeaa nousua ja vaikuttavat myönteisesti hermoston toimintaan, mukaan lukien B-, C-vitamiinit, foolihappo, kalsium, rauta, magnesium, kalium ja sinkki. Kulhossa olevat mausteet korostavat ruoan makua, aromia ja väriä, pidentävät sen tuoreutta ja vaikuttavat myönteisesti moniin kehomme prosesseihin.
Vivion sienistrogonoff on korkealaatuisista, huolellisesti valituista raaka-aineista valmistettu, johon kuuluu tomaatteja, kikherneitä, sieniä, ostereita, selleriä ja sipulia. Stroganoff maustetaan kevyesti valkosipulilla, timjamilla ja mustapippurilla. Ruoka on vähäkalorista ja sisältää erittäin ravinteikkaita vitamiineja ja mineraaleja. Riittää, että ne lämmitetään, lisätään puuroa, riisiä tai täysjyväleipää, ja herkullinen ja terveellinen illallinen on valmis. Leikkaus, joka tunnetaan myös nimellä kikherneet tai italialaiset herneet, on todellinen proteiinitreasure, jolla on korkea ravintoarvo. Sen koostumuksessa on myös suuria määriä B-vitamiineja, C-vitamiinia, foolihappoa sekä ravintokuitua ja lukuisia mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia tai sinkkiä. Kikherneiden sisältämät ainesosat estävät ummetusta, säätelevät suolen liikkeitä ja vähentävät myös verenpainetta ja kolesterolia. Boczniki ovat epätavallisia sieniä, joilla on monia arvokkaita ravintoaineita.
Pitkähiuksinen, jota kutsutaan myös intialaiseksi sahramiksi ja laajalti tunnetaan kurkumana, on inkivääriperheen kasvi, joka kasvaa villinä Intiassa ja jota viljellään trooppisessa ilmastossa. Tästä kasvista saadaan mauste ja keltainen väriaine nimeltä kurkumiini. Kurkuma on välttämätön komponentti mausteseoksissa, kuten curryssä. Se värjää voimakkaasti ruokailuvälineitä (erityisesti puu- ja muoviesineitä), kun se sekoitetaan kypsennettyyn ruokaan. Elintarviketeollisuudessa kurkumaa käytetään voin, majoneesin, pastan ja juuston värjäämiseen. Se sopii myös linnunlihaan, kermaisiin keittoihin ja munakkaisiin. Sopii hyvin palkokasvien (papujen, kikherneiden, linssien, soijan) kanssa. Kurkuma on pakollinen ainesosa kaikissa curryruoissa ja muissa intialaisissa ruoissa. Kaunis keltainen väri antaa niille upean ilmeen. Suosittuja terveysjuomia. <strong> resepti </strong> <em> <strong> kurkumashotti immuunijärjestelmälle </strong> </em> <ul> <li> 2 sitruunaa </li> <li> 1 appelsiini </li> <li> noin 3 cm tuoretta inkivääriä </li> <li> 1-2 teelusikallista hunajaa </li> <li> 1-2 teelusikallista jauhettua
Mantelijauho on 100 %:sti valmistettu valkoisten ja harvinaisten mantelien jauhamisesta. Siinä on tyypillinen mantelimaku ja se on erittäin ravinteikasta. Se sisältää luonnollisia tyydyttymättömiä rasvahappoja, runsaasti proteiinia, rautaa, E-vitamiinia ja B-vitamiineja. Se ei sisällä gluteenia. Sen glykeeminen indeksi on alhainen ja se on paljon vähemmän kalorista kuin vehnäjauho. Mantelijauho on suositeltavaa gluteenittomalla dieetillä oleville ihmisille.
52g - 75%, joista tyydyttyneitä rasvahappoja 3.95g - 20%
hiilihydraatteja 18.67 g - 7%, joista sokereita 4.63g - 5%
proteiinia 21.4g - 43%
kuitua 9.9g
suolaa 0.048g < 1% * RWS - Viitearvo
<strong>Käyttö</strong> Mantelijauho sopii moniin ruokiin, erityisesti makeisiin ruokiin: pannukakut, muffinit, vohvelit, makeat tortillat, erilaiset leivonnaiset. Se voi myös olla lisä liha-annoksiin.
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yleinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutukset ja kehon sopeutuminen haitallisiin ulkoisiin olosuhteisiin. Jeżylava on lääkinnällinen sieni, joka kuuluu Macrogrzyb-lahkoon (<em> Basidomycota </em>) ja Soplowy-perheeseen (<em> > Hericiaceae </em>). Sataa vuotta se on ollut käytössä kiinalaisessa lääketieteessä maksalle, munuaisille, pernalle, mahalaukun sairauksille sekä sydämen häiriöille. Lisäksi Soplówka-lisäravinteella on myönteinen vaikutus koko kehon vahvistamiseen. Lion’s Mane (Leijonan harja), Heep Head, A Bear Head, White Pompom ovat Sea Soplówka -sienen kansanomaisia nimiä. Leijonan harja tai -pää liittyy hedelmällisen henkilön ulkonäköön, jonka koko on 10–30 cm.
Maustekasvi eri muodoissa: kuivaus, maustekasviöljy, maaperä tai kokonaisina siemeniä, tunnetaan maksatoimintaa tukevista ominaisuuksistaan. Maustekasvilla on ainutlaatuinen koostumus ja parantavia ominaisuuksia. Se sisältää flavonoideja, orgaanisia happoja, C- ja K-vitamiineja, proteiineja, runsaasti linolihappoa, mineraalisuoloja ja silymariinia. Maustekasvi on voimakas antioksidantti, sillä on puhdistava ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus, se stimuloi regeneroitumista ja uusien maksasolujen tuotantoa - sitä käytetään muun muassa maksakirroosin ja rasvamaksan hoidossa, se suojaa maksaa myrkyiltä ja sillä on detoksifioivia ominaisuuksia. Sillä on myös anti-kruunua ja veren hyytymistä estäviä ominaisuuksia. Se lisää ruoansulatusnesteiden eritystä ja parantaa ruoansulatusta. Sen parantavat ominaisuudet johtuvat silymariinista, joka stabiloi hepatosyyttien solukalvoja ja suojaa niitä.
Hirssijauho valmistuu jauhetuista hirssin siemenistä - yhdestä vanhimmista viljoista, jolla on monia terveyshyötyjä. Hirssi on gluteeniton ja emäksinen vilja, joka palauttaa kehon luonnollisen happo-emästasapainon, puhdistaa sitä, taistelee vapaita radikaaleja ja sieniä vastaan. Jauho on helposti sulavaa, ei aiheuta allergioita, sillä on kevyt pähkinäinen maku ja se on edullisempaa kuin muut "superfood"-tuotteet. Se on ravintokuidun, magnesiumin, tyydyttymättömien rasvahappojen, sinkin ja raudan sekä B-vitamiinien lähde. Hirssijauho on todellinen hyödyllisten aineiden piristysruiske ja tehokas detox keholle. Hirssijauho on myös runsas ravintokuidun lähde, joka tunnetaan nykyään yleisesti laihduttamista tukevana tuotteena, koska se säätelee ruoansulatusjärjestelmän toimintaa ja vaikuttaa positiivisesti verensokerin tasapainoon. Kaikki tämä johtaa kylläisyyden tunteeseen ja vähäisempään ruokahalun tunteeseen. <strong>Koostumus:</strong> hirssijauho <strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>Energia-arvo 1
Yhteistyö kanssamme voi ottaa erilaisia muotoja tarpeidesi mukaan. Intecker tarjoaa täyden palvelun kasvien ylläpidon ja konehuollon alalla. Tarjoamme myös päteviä työntekijöitä tukemaan yrityksen sisäisiä resursseja. Asiantuntijamme varmistavat palveluiden korkean laadun, nopean reagointiajan ja antavat asiakkaalle luottamuksen siihen, että kaikki on hallinnassa.
Pääkonttorissamme meillä on CNC-konepuisto ja erikoistilat (automaatioinsinöörit, suunnittelijat, ohjelmoijat ja operaattorit). Tämä mahdollistaa tarvittavien elementtien nopean käsittelyn tai tuotannon.
Keskitymme kattaviin toimiin, jotka on räätälöity asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.
Mantelilastut, kuten itse mantelit, ovat ravinteita täynnä. Ne sisältävät vitamiineja, mineraaleja, proteiineja ja kuituja, joten niillä on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Niissä on runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat ovat välttämätön osa terveellistä ruokavaliota. Uskotaan, että niiden säännöllinen kulutus voi vähentää kokonaiskolesterolitasoa. Mantelit ovat myös rikkaita E-vitamiinin, tunnetun antioksidantin, suhteen, joka estää hapettumisprosessit, puhdistaa verisuonia ja ehkäisee sydänsairauksia sekä hidastaa solujen ikääntymistä. Uskotaan, että mantelit auttavat ylläpitämään terveitä luita kalsiumin, magnesiumin, mangaanin, kuparin, K-vitamiinin, proteiinien ja sinkin avulla. Lisäksi mantelit sisältävät: B-vitamiineja, kuituja ja fosforia. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> mantelit & nbsp; <strong> ravintoarvo 100g: ssa </strong> energiarvo
Mustariisi, kypsennyksen jälkeen, saa violetin sävyn, minkä vuoksi sitä kutsutaan myös violetiksi. Aivan kuten ruskeaa riisiä ei tarjoilla, se on myös kuitupitoista, vitamiineja, erityisesti E-vitamiinia ja mineraaleja: rautaa, sinkkiä, kuparia. Mustariisi kypsyy pidempään kuin muut riisit, puoli tuntia tunnin verran, ja se on aina hieman rapeaa. Sitä käytetään usein terveellisten jälkiruokien valmistamiseen, esimerkiksi riisijälkiruokaan kookosmaidolla. Mustariisi on rikas antioksidanteista, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, suojaten meitä siten tulehdustiloilta ja monilta sairauksilta sekä hidastaen solujen vanhenemista. <strong> Ravintoarvot 100 g:ssa </strong> energiarvo 1498KJ / 354Kcal - 18% RV * Rasva 3,2 g - 5%, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,8 g - 4% Hiilihydraatit 72 g - 28%, josta sokereita 0,7 g & LT; 1% Proteiini 7,7 g - 15% Kuitu 3,1 g & LT; 1% * RV - Viitearvo
Gelatiini on luonnollinen liukeneva proteiini, joka saadaan eläinten luiden, ihon ja jänteiden kollageenin osittaisella hydrolyysillä. Se koostuu glysiinistä, proliinista ja hydroksiproliinista.
Gelatiini saadaan hydrolyysiprosessin avulla, joka rikkoo sidoksia yksittäisten kollageenimolekyylien välillä. Kuumaa vettä tai happoja käytetään eristämään molekyylejä. Se suodatetaan, sterilisoidaan ja kuivataan.
Super herkulliset ja erittäin terveelliset kaurahiutaleet tulisi löytyä jokaisen keittiöstä. Ne ovat monien tärkeiden ravintoaineiden lähde. Niiden kulutus tarjoaa keholle suuria määriä kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa ja sinkkiä. Ne ovat erinomainen kuitulähde, joka parantaa ruoansulatusprosesseja ja estää ummetusta sekä beetaglukaania, jolla on myönteinen vaikutus lipidien ja hiilihydraattien hallintaan. B1-vitamiini ja pantoteenihappo auttavat torjumaan kasvavaa väsymystä ja ärtyneisyyttä sekä fyysisen että henkisen rasituksen aikana. Kaurassa on myös masennusta ehkäiseviä ja poistavia aineita, jotka parantavat mielialaa (mainitut B-vitamiinit sekä seleeni ja magnesium, jotka ovat tarpeen aivoille ja hermojärjestelmälle). Säännöllinen kaurahiutaleiden kulutus vähentää verenkiertoon imeytyvän kolesterolin määrää.
Jarzynka-mauste on universaali mauste monille ruoille. Se perustuu kuivattuihin vihanneksiin ja yrtteihin sekä kurkumaan. Se korostaa täydellisesti ruokien makua ja antaa niille miellyttävän vihannesaromin. Jarzynka ei sisällä mitään tarpeettomia kemiallisia lisäaineita, hiivaa tai makuaineita. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> Suola, sokeri, palsternakka, porkkana, maissi, sipuli, purjo, lubble, persilja, kurkuma, kurkuma - luonnollinen väriaine & nbsp; <strong> käyttö </strong> vihannesta lisätään keittoihin, kastikkeisiin, pataruokiin, salaatteihin ja muihin ruokiin, mikä antaa niille miellyttävän vihannesaromin ja korostaa valmistettujen ruokien makua.
Spirulinaa arvostetaan pääasiassa sen runsaan proteiinipitoisuuden vuoksi. Se on parempi aminohappojen lähde kuin muut helposti saatavilla olevat kasvipohjaiset tuotteet. Lisäksi tämä tuote pystyy tarjoamaan keholle useita arvokkaita vitamiineja ja mineraaleja.
Lisäksi spirulina pystyy tarjoamaan keholle y-linoleenihappoa, joka myös stimuloi immuunijärjestelmää taistelemaan haitallisia bakteereja ja viruksia vastaan. Tuote sisältää myös fenolisia yhdisteitä (kuten c-fykoosiini, r-fykoosiini ja allofykoosiini), jotka auttavat vähentämään tulevaisuuden syöpäriskiä.
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yleinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutukset ja auttaa kehoa sopeutumaan haitallisiin ulkoisiin olosuhteisiin. Reishi kasvaa pääasiassa kuolleilla tai elävillä puilla ja niiden rungoilla. Suurin osa löytyy lehtipuista, kuten tammista ja pyökistä. Aikaisemmin tätä sientä kasvoi vain luonnollisissa olosuhteissa, ja se oli erittäin kallista, koska se on hyvin harvinaista. Viimeisten vuosikymmenten aikana sitä on viljelty kaupallisesti, mikä tekee siitä helpommin saatavilla. Monia tutkimuksia on tehty, joissa on osoitettu, että Reishin kyky säätelee immuunijärjestelmän toimintaa, tappaa syöpäsoluja tai torjuu sivilisaation sairauksien kehittymistä. Reishi sisältää monia vitamiineja ja mineraaleja, kuten rautaa, magnesiumia, kalsiumia, sinkkiä, kuparia, mangaania ja saksaa.
Kookoshiutaleet saadaan kookospalmun hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten hierotaan pieniksi paloiksi. Lihassa on runsaasti ravinteita, kuten vitamiineja: C, E, K ja B-ryhmän vitamiineja, mineraaleja: sinkkiä, fosforia, magnesiumia, natriumia, kaliumia, kalsiumia ja rautaa. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoshiutaleet, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisten tyydyttyneiden rasvahappojen saantia tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat paljon pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne kerryttävät kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuituja, jotka ovat välttämättömiä ruoansulatusjärjestelmän oikealle toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat kehon happo-emästasapainossa. %RWS*Rasva 63g - 90% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 53g - 265% hiilihydraatit 5.9g - 3%, mukaan lukien sokerit 5.9g - 7% kuitu 21g BIAL 5.6g - 11% suola 0.
Vihreä kahvi on epämukavia papuja, joista saadaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Sen väri on herkkä vaaleanvihreä. Tämä johtuu siitä, että keräyksen jälkeen se ei altistu savustamisprosessille. Sen koostumuksessa, kofeiinin lisäksi, löytyy myös klorogeenihappoa, jota pidetään rasvanpolton tehostajana. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumuksessa on foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12, sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä. <strong> Energiasisältö 1588kJ/381kcal - 19%RV*rasva 13G - 19% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.8g - 4%hiilihydraatit 40g - 15% mukaan lukien sokerit 0g - 0%proteiini 11g - 22%kuitu 30g - 0g - 0%*RV - Viitearvo <strong> käyttö </strong> vihreä kahvi, muista oikea vesi. Lämpötila (optimaalinen lämpötila on noin...
Pölypallerot, joita kutsutaan usein kukkapölyksi, sisältävät todellista rikkautta hyödyllisistä ominaisuuksista. Ravintoaineiden sisällön vuoksi niitä on käytetty lääkinnällisenä aineena. Viime aikoina pölypallerot ovat herättäneet kiinnostusta paitsi luonnollisessa lääketieteessä myös kosmetologiassa. Pölypalleron arvokkaat ravintoarvot johtuvat sen erittäin rikkaasta kemiallisesta koostumuksesta, sillä siitä on tunnistettu yli 250 erilaista yhdistettä. Siinä on yksinkertaisia sokereita (fruktoosi, glukoosi), rasvahappoja, yli 30 aminohappoa (niiden osuus pölypallerossa voi olla jopa 12%) sekä mineraaliraaka-aineita, kuten kaliumia, fosforia, kalsiumia, magnesiumia, natriumia, rautaa ja sinkkiä. Kukkapöly on myös monien vitamiinien lähde. Näistä tärkeimmät ovat: A, B1, B2, B3, E, C, PP ja D.
<strong>Koostumus:</strong> kukkapöly
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>
Energia-arvo 1103kJ/261kcal - 13% VRN*
Rasva 5g - 7%
josta tyydyttyneet rasvahapot 3g - 15%
Hiilihydraatit
Chlorella on makean veden levä, joka on rikas monista ravintoaineista. Se on kalliimpaa kuin spirulina johtuen sen tuotantoprosessin pidemmästä ja monimutkaisemmasta luonteesta. Sen koostumuksesta löytyy muun muassa C-, D-, E- ja B-vitamiineja. Se on myös arvokas lähde: rautaa, kalsiumia, sinkkiä, fosforia ja jodia. Sen tummanvihreä väri johtuu sen sisällöstä. Se sisältää yli kaksinkertaisesti nukleiinihappoa ja klorofylliä verrattuna spirulinaan, mutta vähemmän proteiinia ja hieman beetakaroteenia. Chlorella on ainoa vihreä lähde ravintoaineelle, jota kutsutaan Chlorella-kasvutekijäksi (CGF). CGF:n ansiosta se parantaa kasvuprosesseja lapsilla, ylläpitää terveyttä myöhäisessä iässä, parantaa vammoja ja käynnistää kasvun, joka on pysähtynyt sairauden tai rappeutuvan tilan vuoksi. Yhden korkeimmista klorofyllipitoisuuksista vuoksi Chlorellaa suositellaan kaikille vaivoille, jotka vaativat puhdistusta, uudistumista ja klorofyllin tarjoamaa tulehdusta ehkäisevää vaikutusta.
Maltodekstriini saadaan kasvikuitujen, useimmiten maissin, mutta myös riisin ja vehnän, entsymaattisella hydrolyysillä.
Lopputuote on pörröinen valkoinen jauhe, jolla on korkea liukoisuus. Se nostaa monien reseptien ravintoarvoa. Maltodekstriinin ominaisuuksien ansiosta se voi auttaa säätelemään kosteutta ja pidentämään tuotteiden säilyvyyttä.
Chlorella on makean veden levä, joka on rikas monista ravintoaineista. Se on kalliimpaa kuin spirulina, johtuen sen tuotantoprosessin pidemmästä ja monimutkaisemmasta luonteesta. Sen koostumuksessa voimme löytää muun muassa vitamiineja C, D, E ja B. Se on myös arvokas lähde: rautaa, kalsiumia, sinkkiä, fosforia ja jodia. Sen tummanvihreä väri johtuu klorofyllin läsnäolosta. Chlorella on erityisen suosittu kasvissyöjien, vegaanien, raskaana olevien naisten ja aktiivisten urheilijoiden keskuudessa B12-vitamiinin ja raudan sisällön ansiosta. Se sisältää yli kaksinkertaisesti enemmän nukleiinihappoa ja klorofylliä kuin spirulina, mutta vähemmän proteiinia ja hieman beetakaroteenia. Chlorella on ainoa vihreä lähde ravintoaineelle, jota kutsutaan chlorellan kasvutekijäksi (CGF). CGF:n ansiosta se parantaa kasvuprosesseja lapsilla, ylläpitää terveyttä myöhäisessä iässä, parantaa vammoja ja käynnistää kasvua siellä, missä sitä on pidetty.
tattarifiberin valmistus on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pieniä paakkuja sallitaan). Ruskea väri. Maku ja tuoksu ovat tattarille ominaisia, ilman vieraita hajuja ja tuoksuja.
Käyttö: tattarifiberivalmistetta voidaan käyttää sakeuttamisaineiden korvikkeena ketsupin ja tomaattikastikkeiden valmistuksessa.
Tuote on myös saatavilla BIO / Luomu-versiona.
Maissitärkkelys, tunnetaan myös nimellä Maizena, valmistetaan valkoisista maissin heteistä, toisin kuin maissijauho, joka valmistetaan maissipavuista. Se on valkoista ja mauttomuutta sekä hajutonta. Se esiintyy jauhemaisessa muodossa. Oikean vesimäärän kanssa se muodostaa eräänlaista puuroa. 1% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0g - 0% hiilihydraatit 88 g - 34% mukaan lukien sokerit 0 g - 0% proteiini 0,3 g < 1% suola 0,025 g < 1% *RWS - viiteruoka ja <strong> Käyttö </strong> Tärkkelystä voidaan käyttää jauhon korvikkeena keittojen ja kastikkeiden sakeuttamiseen, kotitekoisen leivän, vanukkaiden ja kakkujen valmistamiseen. Se toimii täydellisesti puhdistusaineena kattiloille, keittiövälineille ja pöytäastioille. Sitä voidaan käyttää pehmentäjänä pesussa. Veden kanssa tahnamaisessa muodossa se puhdistaa ja virkistää hiuksia.
Avokadoöljy on täynnä parenkyymiä, ei kiviä, kuten useimmissa rasvoissa. Sen pääainesosa on rasvahapot; ensinnäkin kertatyydyttymättömät rasvat ja monityydyttymättömät rasvahapot - omega-3 ja omega-6. Avokadoöljy sisältää runsaasti vitamiineja. Vitamiinit B, C, E, A ja K, lisäksi kalsiumia, kaliumia ja fosforia. Se on ihanteellinen ihonhoitoon: se kosteuttaa tehokkaasti, sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, se silottaa ihoa ja se on suositeltavaa akneiholle. Sitä voidaan käyttää kasvojen ihon puhdistamiseen. Avokadoöljy, kiitos sen antioksidanttipitoisuuden, hidastaa ihon ikääntymisprosessia. Se toimii myös orgaanisena ja tehokkaana aurinkosuojana, joka suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä. Sen kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi se on täydellinen ihon, kehon ja hiusten hoitoon.
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yhteinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutuksia ja sopeuttaa kehoa haitallisiin ulkoisiin olosuhteisiin. Ježylava on lääkefungi, joka kuuluu makrosieniin (<em> basidomycota </em>) ja soplowy-perheeseen (<em> hericiaceae </em>). Sataa vuotta se on ollut käytössä kiinalaisessa lääketieteessä lääkkeenä maksasairauksiin, munuaisongelmiin, perna- ja vatsasairauksiin sekä sydämen häiriöihin. Lisäksi Soplówkan lisäravinteella on myönteinen vaikutus koko kehon vahvistamiseen. Leijonanharja (leijonanharja), lampaan pää, karhun pää, valkoinen pom-pom ovat merisoplówkan kansanomaisia nimiä. Leijonanharja tai lampaan pää liittyvät hedelmäkappaleen ulkonäköön, jonka koko vaihtelee 10:stä 30 cm:iin. Siinä on lukuisia ohuita piikkejä, jotka ovat noin 2 mm leveitä ja useita senttimetrejä pitkiä.
Chickpeas are chickpeas or hair peas, it comes from a group of legumes. Chickpeas are an excellent source of protein and necessary amino acids, therefore it can replace meat. It is a source of complex carbohydrates, fiber. Chickpeas provides the body with various vitamins and minerals, including significant amounts of phosphorus, vitamin B9, iron, zinc, magnesium and potassium. It also contains unsaturated fatty acids. The cutter is low in calories and a low glycemic index, and the fiber it contains helps reduce the level of triglycerides and "bad" cholesterol. The chickpea is particularly appreciated by vegans and allergy sufferers. Chickpea flour forms from the legumes and thus this flour is characterized by a unique protein content, while the taste resembles the taste of Umami. The glycemic index of this flour is almost half as half as much than wheat poppies and is only 35. <Span class = "apple-converted- Space "> </span> & nbsp; <strong> Composition: </strong> chickpea flour & nbs
Hunajainen tai tummanruskea mustakuminaöljy on hieman karvasta makua ja sillä on voimakas, mausteinen tuoksu. Se puristetaan kylmäpuristamalla mustakuminan siemenistä (Nigella sativa). Se sisältää runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja (NNKT), jotka suorittavat kehossa monia tärkeitä tehtäviä. Linolihappoa, jota on mustakuminaöljyssä jopa 55 %, on monityydyttymätön omega-6-rasvahappo, joka vaikuttaa positiivisesti ihoon. Oleiinihappo on yksinkertainen monityydyttymätön rasvahappo ja se on yleisin omega-9-tyypin rasvahappo. Se ei kuulu NNKT:hen - ihmisen elimistö pystyy tuottamaan tätä happoa muista rasvahapoista. Oleiinihappo toimii suojaavana tekijänä ateroskleroosin ja sydän- ja verisuonitautien ehkäisyssä. NNKT:n lisäksi mustakuminan siemenet ovat rikkaita monista arvokkaista aineista ja vitamiineista. Niissä on erityisesti: tymokiini; E-vitamiini ja beetakaroteeni, sekä B-vitamiineja; biotiini - joka on korvaamaton iholle ja hiuksille, sekä normaalille toiminnalle.
Espanjalaiset salviansiemenet, jotka tunnetaan chia-siemeninä, ovat "superfoodia" ja ne sisältävät ainutlaatuisen koostumuksen ravintoaineita, kuten kuitua, proteiinia, omega-3- ja -6-happoja, antioksidantteja, B-vitamiineja ja mineraaleja. On syytä sisällyttää ne ruokavalioon.
Kauran tyydyttymättömillä rasvahapoilla on merkittävä vaikutus sydän- ja verisuoni- sekä hermoston oikeaan toimintaan. Ne ovat vastuussa lipidimetabolismista ja säätelevät kolesterolia ja triglyseridejä. Ne vaikuttavat myönteisesti näköelimiin.
Espanjalainen salvia on tunnettu suotuisasta omega-3:sta omega-6:een, ja sen suhde on 1:1:1. Se sisältää B-ryhmän vitamiineja, A-, C- ja E-vitamiineja, jotka vaikuttavat näön oikeaan toimintaan, vahvistavat immuunijärjestelmää ja toimivat antioksidantteina. Ne sisältävät myös runsaasti mineraaleja: kalsiumia, rautaa, magnesiumia, fosforia, kaliumia, sinkkiä, kuparia ja seleeniä. Vitamiinien ja mineraalien runsaus on tärkeää hiusten, ihon ja kynsien kunnolle.
<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Maltitoli on makeutusaine, joka kuuluu sokerialkoholeihin, erityisesti ksylitolin ja erytritolin perheeseen. Se luokitellaan luonnollisen alkuperän makeutusaineeksi, toisin kuin synteettiset makeutusaineet, kuten aspartaami. Maltitolia esiintyy luonnollisesti pieninä määrinä joissakin hedelmissä ja vihanneksissa, paahdetussa oljessa sekä sikurinkasvissa. Sitä voidaan myös valmistaa kemiallisessa prosessissa, jossa lisätään vetyä sokeriin, jota kutsutaan maltoosiksi, jota löytyy perunatärkkelyksestä, vehnästä tai maissista. Ja juuri maissia käytetään useimmiten maltitolin tuotannossa elintarviketeollisuudessa. </span> & nbsp; <span style = "font -weight: 400;"> Maltitoli (E965) on keskivärinen makeutusaine, jota käytetään sokerin korvikkeena elintarvikkeissa ja makeissa juomissa, mutta ei vain. Sitä käytetään myös lääketeollisuudessa joidenkin lääkkeiden ja ihon kosteuttajien valmistamiseen hygroskooppisten ominaisuuksiensa vuoksi. Kun sitä lisätään purukumeihin tai makeisiin, se aiheuttaa miellyttävän viileyden tunteen suussa.