Tarjoamme asennusta, purkamista ja täydellistä tukea. Teknikkomme voivat asentaa koneita ja teollisuuslinjoja tehtaallesi tai asiakkaidesi tiloihin.
helppous.
Meillä on vahva tiimi mekaanikkoja ja sähköasentajia, joilla on kokemusta työskentelystä eri maissa, olosuhteissa ja erilaisten koneiden kanssa. Kommunikoimme englanniksi, saksaksi ja puolaksi.
Meillä on tarvittavat laitteet ja työkalut kaikkien toimintojen suorittamiseen. Saavumme projektiin aina täysin varustautuneina ja valmiina työskentelemään. Toteutamme projektin tilaustietojen perusteella, mukautuen asiakkaan ohjeisiin. Tarjoamme korkealaatuista palvelua. Huolehdimme turvallisuudesta ja aikataulussa pysymisestä.
Olemme jo toteuttaneet lukuisia projekteja ympäri Eurooppaa, mukaan lukien täysin automaattiset lajittelujärjestelmät, alumiinifoliopuristimet, autostationit, ikkunatuotantolinjat jne.
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien keskeinen ominaisuus on stressin vaikutusten vähentäminen sekä kehon sopeutuminen epäsuotuisiin ulkoisiin olosuhteisiin.
Reishi kasvaa pääasiassa kuolleilla tai elävillä puilla ja niiden rungoilla. Eniten sitä löytyy lehtipuista, kuten tammista ja pyökistä. Aikaisemmin tämä sieni kasvoi vain luonnollisissa olosuhteissa ja oli erittäin kallis, koska se on hyvin harvinainen. Viimeisten muutaman vuosikymmenen aikana sitä on viljelty kaupallisesti, mikä tekee siitä helpommin saatavilla.
Monia tutkimuksia on tehty, joissa on todistettu Reishin kykyä moduloida immuunijärjestelmän toimintaa, tappaa syöpäsoluja tai ehkäistä sivilisaatiotauteja.
Reishi sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, kuten rautaa, magnesiumia, kalsiumia, sinkkiä, kuparia, mangaania ja germaniumia. Erityisen tärkeää on myös ns.
Linjansiemenien parantavat ominaisuudet ovat olleet tunnettuja vuosisatojen ajan. Siemenet sisältävät omega-3-rasvahappoja, proteiinia, kuitua, B-vitamiineja, E- ja K-vitamiinia, foolihappoa ja koliinia, makro- ja mikroelementtejä: fosforia, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia, natriumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania ja seleeniä. Lisäksi se on erinomainen kuitujen, vitamiinien ja mineraalien lähde, joka vaikuttaa suotuisasti ruoansulatusjärjestelmän terveyteen ja rauhoittaa mahahaavoihin liittyviä vaivoja, hyperhappoisuutta ja närästystä. Se parantaa suolen liikkeitä ja auttaa poistamaan haitallisia myrkkyjä kehosta. Linjansiemenet osoittavat rauhoittavaa ärsytystä ja kosteuttavaa limakalvoa. Yksi terveellisimmistä öljyistä puristetaan linjansiemenistä. Mukana tyydyttyneet rasvahapot 3,7 g - 18% hiilihydraatit 29,1 g - 11% mukaan lukien sokerit 1,5 g - 3% proteiini 18,5 g - 37% suola 0,01 g < 1%*RWS - viitearvo ruokavaliolle <strong> Käyttö
C-vitamiini tunnetaan parhaiten sen myönteisestä vaikutuksesta immuunijärjestelmään. Se on myös voimakas antioksidantti. Se on luonnollisesti esiintyvä yhdiste, jota kaikki kasvit ja suurin osa eläimistä synnyttää. Sen lähteet ruokavaliossa ovat pääasiassa hedelmiä ja vihanneksia. Ihminen ei pysty synnyttämään C-vitamiinia itse, ja lisäksi tämä vitamiini liukenee veteen, eikä siten varastoidu kehoon.
C-vitamiini osallistuu kymmeniin keskeisiin prosesseihin, jotka ovat välttämättömiä kaikkien kehon solujen oikealle toiminnalle. C-vitamiini on monien entsyymien kofaktori, mikä tarkoittaa, että se osallistuu monenlaisiin aineenvaihduntamuutoksiin. Sillä on erittäin voimakas antioksidanttivaikutus. Tämä viittaa C-vitamiinin mahdollisiin ikääntymistä estäviin ominaisuuksiin. Asiantuntijat korostavat myös C-vitamiinin keskeistä roolia immunologisissa prosesseissa, eli kehon immuunijärjestelmässä. Tutkimukset ovat lisäksi osoittaneet, että askorbiinihappo mahdollistaa kollageenisynteesin, osoittaa bakteereja tappavaa aktiivisuutta ja osallistuu tyrosiinin muunnoksiin.
mustaherukkakuituvalmiste on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pienet paakut ovat sallittuja). Väri tummanpunainen. Maku ja tuoksu ovat mustaherukan ominaisia, ilman vieraita hajuja ja tuoksuja.
Käyttö: mustaherukkakuituvalmistetta voidaan käyttää sakeuttamisaineiden korvikkeena marmeladien ja hillojen valmistuksessa.
Hirssi on loistava vaihtoehto pastalle, perunoille tai riisille. Tietenkin tattariproteiini ei sisällä gluteenia, mutta sillä on silti tahmeita ominaisuuksia. Tämä tekee siitä yleisen lisäyksen gluteenittomaan leipään. Tattari koostuu suojasta, eikä sitä savusteta eikä paisteta. Sen maku on herkempi kuin paahdetun tattarin. Raakatattaria voidaan paistaa myllyssä, ja näin syntyvää jauhoa käytetään gluteenittomaan leivontaan, pannukakkuihin ja lettuihin. Hirssissä on runsaasti proteiinia, joka on verrattavissa palkokasvien proteiineihin ja kuituihin. Puuro on rikas magnesiumin lähde, sillä se sisältää enemmän magnesiumia kuin tumma suklaa. Puuro sisältää eksogeenisia aminohappoja: lysiiniä, joka parantaa kalsiumin imeytymistä, vahvistaa immuunijärjestelmää ja tryptofaania, joka on tarpeen serotoniinin tuotannolle. Tattari sisältää suuria määriä kaliumia, piitä ja kalsiumia. Tattari sisältää myös prebiootteja, eli.
Kalajauho 71 % valmistetaan raaka-kalasta tai kalan leikkuujätteistä – sivutuotteista, jotka syntyvät ihmiskäyttöön valmistamisesta. Raaka-aine kypsennetään noin 80-90 °C, puristetaan kakuksi ja kuivataan sen jälkeen karkeasti jauhettuna.
Foodcomin tarjoama kalajauho on valmistettu Itämeressä kasvatetuista kaloista, kuten sillistä ja kilohailista. Lopputuote on irtojauhon muodossa ja ruskeaa.
Tarjoamme myös kalajauhoa 60 % ja 65 %.
Foodcomin tarjoama kalajauho on valmistettu Itämeressä kasvatetuista kaloista, kuten sillistä ja kilohailista. Lopputuote on täysjyväjauhon muodossa.
Granuloitu auringonkukajauho Big Bag -pakkauksessa, paino 1 tonni.
Tuotteen parametrit:
• Proteiinit: 39%
• Kosteus: enintään 10,4%
• Rasvat: 1,4%
• Kuitu: 22,8%
Minimimäärätilaus 22 tonnia - täysi kuormamäärä, maksaminen tavaran toimituksen yhteydessä.
Lisätietoja:
• Siirrettävät sertifikaatit ja lisää tuotekuvia löydät verkkosivuiltamme:
www.atwork.com.pl/;
• Tarjous tulee Puolalaiselta yritykseltä;
• Mahdollisuus arvonlisäverolaskun laatimiseen.
Minimimäärätilaus: 23 tonnia
ALV-lasku: Laadimme yrityksellenne laskun ALV:llä, mikä takaa täydellisen läpinäkyvyyden kaupalle.
Sertifikaatit: Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden.
Espanjalaisen salvian siemeniä, tunnetaan nimellä chia-siemenet, pidetään ns. "superfoodina" ja ne sisältävät ainutlaatuisen koostumuksen ravintoaineita, kuten: kuitua, proteiinia, omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, antioksidantteja, B-vitamiineja ja mineraaleja. On suositeltavaa sisällyttää niitä ruokavalioon. Siemenissä olevat tyydyttymättömät rasvahapot vaikuttavat merkittävästi sydän- ja verisuonijärjestelmän sekä hermoston oikeaan toimintaan. Ne säätelevät lipiditasapainoa, halliten kolesterolin ja triglyseridien tasoa. Ne vaikuttavat myönteisesti näköelimiin. Espanjalaisella salvialla on suotuisa omega-3:n ja omega-6:n suhde - 3:1. B-vitamiinit, A-, C- ja E-vitamiinit, jotka vaikuttavat näön oikeaan toimintaan, vahvistavat immuunijärjestelmää ja toimivat antioksidantteina. Ne sisältävät myös monia mineraaleja: kalsiumia, rautaa, magnesiumia, fosforia, kaliumia, sinkkiä, kuparia ja seleeniä. Vitamiinien ja mineraalien runsaus on tärkeää hiusten, ihon ja kynsien kunnolle. <strong>Koostumus:</strong> Chia-siemenet (Salvia hispanica L.
Pähkinät luokitellaan yhdeksi jalommista pähkinälajeista. Ne olivat tärkeä osa Pohjois-Amerikan alkuperäiskansojen ruokavaliota. Pähkinöillä on hieman makea ja voinen maku, joten ne sopivat täydellisesti kaikkiin kakkuihin, jälkiruokiin ja suklaisiin. Ne ovat osa kuuluisaa pähkinäpiirakkaa, jota valmistetaan kiitospäivänä. 90 % pähkinöiden sisältämistä rasvoista on terveellisiä ja kertatyydyttymättömiä rasvahappoja. EFA:t ovat tarpeen ihon terveydelle ja sydän- ja verisuonitoiminnan ylläpitämiselle. Ne vähentävät LDL:ää (eli huonoa kolesterolia), minkä ansiosta ne suojaavat ateroskleroosin kehittymiseltä. Pähkinät sisältävät vitamiineja: C, E, K ja B-vitamiineja, sekä mineraaleja kuten magnesiumia, mangaania ja kuparia. Mangaani tukee hermostoa ja nopeuttaa kolesterolin kulkua, kun taas kupari on tarpeen kollageenin ja elastaanin synteesille, mikä siirtyy hyvään.
Tahini on paahdettua seesamipastaa, joka on erittäin suosittua Lähi-idässä. Saamme yhä enemmän suosiota korkean ravintoaine-, vitamiini- ja mineraalipitoisuuden ansiosta. Sitä käytetään kikhernepastan, hummuksen, Baba Ghanoushin (ruoka munakoisosta), halvan, tahinikastikkeen, dippien valmistamiseen ja se toimii lisänä kakkuihin ja jälkiruokiin. Seesaminsiemenet sisältävät vitamiineja: A, B1, B2, B3, B6 ja B9 sekä E, ja suuria määriä sinkkiä, fosforia, magnesiumia, mangaania, kuparia, kaliumia, natriumia, kalsiumia ja rautaa. Ne sisältävät proteiinia ja kuitua, terveellisiä tyydyttymättömiä rasvahappoja ja antioksidantteja. Seesaminsiemenet sisältävät kahta ainutlaatuista ainetta: sezamiinia ja sesamoliinia. Molemmat kuuluvat lignaanien ryhmään, joilla on kolesterolia alentavia ominaisuuksia. Sesamiini on myös antioksidantti, joka suojaa maksaa. Tyydyttyneet rasvahapot 6.66g - 33% hiilihydraatit 10g - 4%, joista sokereita 1.6g - 2% proteiini 23.2g - 46% kuitu 7.9g suola 0.033g - 1% *RWS - viite ruokaarvo <strong> käyttö </strong> Hummuksen ainesosa, baba ganoush, ha
C-vitamiini tai askorbiinihappo on ravintolisä irtotavarana. C-vitamiini on tunnettu ja sitä käytetään ei vain lääketieteessä. Sitä on käytetty myös kosmetiikassa - voimakkaana antioksidanttina se taistelee vapaita radikaaleja vastaan, jotka ovat vastuussa ihon ikääntymisprosessista. Ihmisen elimistö ei tuota C-vitamiinia, joten meidän on saatava sitä ravinnosta ja ravintolisistä. C-vitamiinin puute voi johtaa useisiin oireisiin: lisääntynyt taipumus väsymykseen, lihas- ja nivelkipuja, mustelmia, pehmeämpää ja heikompaa ikenettä, immuunijärjestelmän heikkenemistä ja pahimmissa tapauksissa skorbuuttia. Mikä on C-vitamiinin rooli kehossamme? C-vitamiini yhdistetään useimmiten flunssaan, jossa sitä yleensä tarjoillaan. Valitettavasti se ei täytä suojaavaa roolia, kun infektio on jo kehittynyt, kun taas säännöllinen saanti vähentää flunssan ja infektioiden riskiä.
Riisijauho on gluteeniton tuote, jolla on hienovarainen, neutraali maku. Se syntyy jauhetusta riisistä. Sitä käytetään aasialaisessa keittiössä päivittäin riisipastan ja riisipaperin valmistamiseen, joka on myöhemmin osa tunnetuimpia kevätkääryleitä. Koska jauho ei sisällä gluteenia, taikina voi paistamisen jälkeen olla liian hauras. Tämän estämiseksi voidaan esimerkiksi yhdistää riisijauho muihin jauhoihin (esim. peruna-, tapiokka- tai kastanjajauho), lisätä munien määrää tai lisätä kypsä banaani leivontaan sekä enemmän rasvaa.
<strong> Koostumus: </strong> Riisijauho
<strong> Ravintoarvo 100g:ssa </strong> Energiasisältö 1481KJ/349kcal - 18%RWS* Rasva 0.7g - 1% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.15g < 1% hiilihydraatit 76.9g - 30% mukaan lukien 2g sokereita - 2% proteiini 7.6g - 15% kuitu 2.3g suola 0.1g - 2% *RWS - viite ravintoarvo
<strong> käyttö </strong> makeiden leivonnaisten, kakkujen, pannukakkujen, kasvispihvien, sekä keittojen ja kastikkeiden sakeuttamiseen.
Saksanpähkinät ovat ensimmäisellä sijalla kaikista pähkinöistä välttämättömien rasvahappojen, eli NNKT:iden, määrässä. Kuulemma jo kolme pähkinää kattaa päivittäisen tarpeen omega-3-rasvahapoille. Ne sisältävät myös L-arginiinia, ainetta, joka vaikuttaa verisuonten laajentumiseen. Saksanpähkinät sisältävät runsaasti antioksidantteja, ovat arvokas proteiinin, kuidun sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Tutkimukset osoittavat, että saksanpähkinöiden säännöllinen nauttiminen voi auttaa ehkäisemään sydänsairauksien kehittymistä. Monityydyttymättömät rasvahapot ja kasvi sterolit, joita pähkinöissä on, vaikuttavat myönteisesti verenkiertoelimistöön - ne alentavat LDL (huono kolesteroli) -tasoa, toimivat tulehdusta ehkäisevästi, vähentävät veren viskositeettia ja taipumusta veritulppien muodostumiseen. <strong>Koostumus:</strong> saksanpähkinätRavintoarvo 100g:ssaEnergia-arvo 2681kJ/692kcal - 34% VRN*Rasva 60,3g - 86%josta tyydyttyneet rasvahapot 6,56g - 33%Hiilihydraatit 18g - 7%josta sokerit
Kaurajauho valmistetaan hirssistä. Se auttaa ehkäisemään elimistön happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravitsevaa sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteeniton. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, verenmuodostukseen tarvittavan raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen ravintokuidun sekä kaliumin, magnesiumin, kalsiumin ja natriumin lähde. Se tarjoaa elimistölle helposti imeytyvää proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Kaurajauho toimii viruslääkinnällisesti ja vahvistaa immuunijärjestelmää, auttaa palauttamaan elimistön happo-emästasapainoa. B-vitamiinit ja rauta edistävät verenmuodostusta. Kaurajauho auttaa vähentämään tulehduksia elimistössä, sillä on lämmittävä vaikutus, se parantaa aineenvaihduntaa ja vaikuttaa keskittymiskyvyn ja muistamisen parantamiseen. Korkea kalsiumpitoisuus sekä piiyhdisteet vahvistavat hampaita ja luita. <strong>Koostumus:</strong> kaurajauho <strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>Energia-arvo 1505kJ/355kcal - 18% VRN*Rasva 2,9g -
Mehiläispöly, jota usein kutsutaan kukkapölyksi, sisältää todellisen rikkautensa hyödyllisiä ominaisuuksia. Ravintoainepitoisuuden vuoksi sitä on käytetty lääketieteellisenä aineena. Viime aikoina mehiläispöly on herättänyt kiinnostusta paitsi luonnollisessa lääketieteessä myös kosmetologiassa. Mehiläispölyn rajoittamaton ravintoarvo johtuu erittäin rikkaasta kemiallisesta koostumuksesta, sillä siitä on tunnistettu yli 250 erilaista yhdisteitä. Se sisältää yksinkertaisia sokereita (fruktoosi, glukoosi), rasvahappoja, yli 30 aminohappoa (niiden pitoisuus pölyssä voi nousta jopa 12%) sekä mineraaleja kuten kaliumia, fosforia, kalsiumia, magnesiumia, natriumia, rautaa ja sinkkiä. Kukkapöly on myös monien vitamiinien lähde. Näiden joukossa tärkeimmät ovat: a, b1, b2, b3, e, c, pp ja d. <strong> Koostumus: </strong> Kukkapöly <strong> Ravintoarvo 100 g:ssa </strong> Energiasisältö 1103 kJ/261 kcal - 13% RWS* Rasva 5 g - 7% mukaan lukien 3
Linjansiemenien parantavat ominaisuudet ovat tunnettuja jo vuosisatojen ajan. Siemenet sisältävät omega-3-rasvahappoja, proteiineja, ravintokuitua, B-vitamiineja, E- ja K-vitamiinia, alumiinia ja koliinia, makro- ja mikroelementtejä: fosforia, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia, natriumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania ja seleeniä. Lisäksi se on erinomainen ravintokuidun, vitamiinien ja mineraalien lähde, ja se vaikuttaa erinomaisesti ruoansulatusjärjestelmän terveyteen, rauhoittaen vaivoja, jotka liittyvät mahahaavoihin, liialliseen happamuuteen ja närästykseen. Se parantaa suolen peristaltiikkaa ja auttaa poistamaan kehosta haitallisia myrkkyjä. Linjansiementen öljy osoittaa rentouttavaa ärsytystä ja limakalvoa kosteuttavaa vaikutusta. Yksi terveellisimmistä öljyistä puristetaan linjansiemenistä. Sisältäen tyydyttyneitä rasvahappoja 3,7 g - 18% hiilihydraatteja 29,1 g - 11% mukaan lukien sokerit 1,5 g - 3% proteiinia 18,5 g - 37% suolaa 0,01 g < 1% *RWS - Viitearvo ruokavaliolle <strong> käyttö </strong> Päivittäinen saanti l
Macadamiaöljy kosmetiikkaraaka-aine 100 ml Vivio - Macadamiaöljyä käytetään laajasti luonnollisessa hoidossa. Sitä voidaan käyttää hiusten ja ihon kosteuttamiseen ja ravitsemiseen, hierontaan ja kylpyyn. Ihmeellisiä vaikutuksia saadaan koko kehon ihon hoidossa, erityisesti paikoissa, joissa kamppailet selluliitin ensimmäisten oireiden ja ihon vähäisemmän kimmoisuuden kanssa. Öljy saadaan macadamia-pähkinöistä. Korkean öljypalmihappopitoisuuden ja luonnollisten antioksidanttien, kuten karotenoidien, ansiosta se tukee ihosolujen uudistumista. Lisäksi se kosteuttaa täydellisesti, parantaa kimmoisuutta ja suojaa ihon sävyä UV-säteilyn haitallisilta vaikutuksilta. Sisältää muun muassa A-, B- ja E-vitamiineja, fenoleja, lesitiiniä ja mineraaleja. Se tarjoaa erinomaisen kosteutuksen iholle ja on kevyt - se ei jätä rasvaista kerrosta iholle ja imeytyy nopeasti.
Täysrasvainen pellavansiemenjauho – erityisen jauhamisteknologian ansiosta se on vapaasti valuvaa jauhetta huolimatta erittäin korkeasta rasvapitoisuudestaan (46%).
Ihanteellinen ainesosa KETO-dieetille ja muille vähähiilihydraattisille dieeteille.
Sisältää alle 1 % sulavia hiilihydraatteja!
La producción de almidón de maíz comienza cuando la materia prima de maíz se limpia de escombros y materias extrañas y luego se muele con agua. Más tarde, se lleva a cabo la separación del gluten y el almidón y la suspensión de almidón se seca para luego procesarla en polvo. El producto final es un polvo blanco fino y suelto con sabor y olor neutros. No OMG de maíz europeo (maíz).
El almidón de maíz se usa ampliamente en la producción de dulces, productos de confitería, comida rápida, salchichas, adobos, salsa, glaseado, sopas secas, premezclas de salsas y comidas preparadas.
Además, el almidón de maíz se aplica en la industria del papel, textil, cartón y adhesivos.
En usos farmacéuticos y médicos, se usa almidón de maíz, p. como lubricante para guantes quirúrgicos.
En uso cosmético, el producto puede ser un sustituto del talco en la mercadería infantil.
Otros usos incluyen el segmento de nutrición animal para ganado, aves de corral y alimento para peces.
Ashwagandha on kasvin, yöshadeperheeseen kuuluvan Smalfish Witanian, juuriekstrakti, joka tunnetaan myös nimellä intialainen ginseng. Se on hyvin tunnettu ja pitkään käytetty yrtti intialaisessa ayurvedisessa lääketieteessä, ja siitä on tullut suosittu lisäravinne sen terveyshyötyjen vuoksi. Ashwagandhalla on adaptogeenisiä ominaisuuksia. Se voi auttaa vähentämään kortisolitasoja kroonisesti stressaantuneilla ihmisillä, vähentämään stressin ja ahdistuksen tasoa. Ashwagandhan on osoitettu lisäävän NK-immuniteettisoluja, niin sanottuja luonnollisia tappajasoluja, ja vähentävän tulehdusmarkkereita. Ashwagandhalla on myönteinen vaikutus sydämeen ja sydän- ja verisuonijärjestelmään, alentamalla kolesterolin ja triglyseridien tasoa, se auttaa ylläpitämään ihon terveyttä, tukee henkisen ja hermostollisen jännitteen aikana, parantaa kehon vastustuskykyä stressille ja auttaa optimaalisen kestävyyden ylläpidossa, energian ja elinvoiman tunteissa, sekä fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin ylläpidossa.
Valkoinen unikko on vähemmän tunnettu kuin sininen unikko, vaikka se on erinomainen lisä erilaisiin leivonnaisiin ja muuhun. Se on makea ja hienostunut maku. Se sisältää arvokkaita ravintoaineita. Se on runsas lähde rasvahappoja, proteiinia ja kuitua. Se on erittäin suosittu itämaisessa keittiössä. Valkoinen unikko sisältää mineraaliraaka-aineita, kuten: kuparia, kalsiumia ja fosforia sekä rautaa, magnesiumia ja sinkkiä. Se on rikas B-vitamiineista, sisältää E-vitamiinia ja foolihappoa. Ainesosat: valkoinen unikonsiemen Ravintoarvo 100g:ssaEnergia-arvo 2213kJ/534kcalRasva 37g josta tyydyttyneitä 18g josta sokereita 3gProteiini 22gKuitu 20,5gSuola 0g*RWS - Viitearvo Käyttö:Valkoinen unikko sopii erinomaisesti joulupöydän ruokien, kuten kutian, unikkoleivonnaisten tai erilaisten taikinoiden, monipuolistamiseen. Se rikastuttaa myös kakkujen, leivonnaisten ja makean kotileivän makua. Paahdettuna voimme myös ripotella sitä salaateille, voileiville, mysliin, puuroon tai smoothiehin.
Acai on Brasilian palmun marja. Ne ovat kauniin purppuran värisiä ja sisältävät runsaasti antioksidantteja, C-, E-, B1-, B2- ja B3-vitamiineja, fosforia, kalsiumia, kaliumia, rautaa, proteiineja, tyydyttymättömiä rasvahappoja ja polyfenoleja. Acai on tehokas ase vapaita radikaaleja vastaan, jotka aiheuttavat ihon ikääntymistä.
Tuotetta voidaan käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti. Acai-marjojen uute muodostaa iholle suojaavan kerroksen, mikä saa ihon näyttämään terveemmältä. Uutteella on kevyt supistava vaikutus ja se auttaa parantamaan pieniä ihovaurioita.
<strong>Koostumus:</strong> 90 % uute (10:1) Acai-marjoista (Euterpe Oleracea), 10 % maltodekstriini
<strong>Käyttö</strong>
Suositeltu päivittäinen annos: 3-4 teelusikallista marjoja päivässä. Acai-marjoja voidaan nauttia mieltymysten mukaan esimerkiksi jogurtin tai vihannes-hedelmäsmoothien kanssa. Suositeltua päivittäistä annosta ei tule ylittää. Voidaan lisätä suosikkivoiteeseen tai -balsamiin.
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yleinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutukset ja kehon sopeutuminen haitallisiin ulkoisiin olosuhteisiin. Se on sieni, jota esiintyy pohjoisella pallonpuoliskolla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa, ja jota tunnetaan Puolassa nimellä: Podkorowy Slottore. Vaikka se ei visuaalisesti näytä kovin houkuttelevalta kulutuksen kontekstissa, Chaga-sieni voittaa suosiota länsimaissa mahdollisten terveyshyötyjensä vuoksi. Kuppi sisältää suuria määriä melaniiniväriä. Kun sieni altistuu auringonvalolle, sienen ulkopinta muuttuu syvän mustaksi, kun taas sisäosa pysyy vaalean oranssina. Puolassa Chaga on osittain suojeltu laji. Chagaa käytettiin perinteisenä lääkkeenä Venäjällä ja muissa Pohjois-Euroopan maissa, pääasiassa vahvistamaan.
Jokainen tabletti sisältää 500 mg Macy orgaanisesti viljeltyjä kasveja. Tabletti on 20 kertaa tehokkaampi kuin jauhe. Jotkut pitävät Macaa kasvina, joka parantaa muistia ja lisää energiaa. MACA on rikas korkealaatuisista hiilihydraateista, jotka tarjoavat tätä energiaa, ja se voi myös antaa keholle helposti sulavaa proteiinia, joka on erityisen tärkeää ihmisille, jotka harrastavat liikuntaa ja kuitua - muun muassa vastuussa suoliston oikeasta toiminnasta. MACA:a suositellaan: • Ihmisille, jotka elävät aktiivista elämäntapaa, yhden päivän aterian jälkeen. Älä ylitä suositeltuja annoksia päivittäisessä käytössä.
Vehnäjauhosta saadaan hydrolysoitua vehnägluteenia. Tässä prosessissa gluteeni eristetään vehnästä ja tärkkelyksestä. Tämä proteiini hydrolysoidaan entsymaattisesti pieniksi liukoisiksi proteiineiksi ja peptideiksi ennen kuivausta.
Hydrolysoidulla vehnägluteenilla on 2 vuoden säilyvyys. Tuotetta tulisi säilyttää kuivissa, viileissä varastoissa, joissa ei ole pääsyä lämpöön tai veteen.
Foodcom toimittaa liikekumppaneilleen hydrolysoitua vehnägluteenia 20-25 kg:n säkeissä, suurissa säkeissä tai silo-rekoissa.
Valkoinen mulperi on saanut suosiota viime aikoina, erityisesti niiden keskuudessa, jotka haluavat ehkäistä korkeaa verensokeria tai haluavat laihtua. Parantamistarkoituksiin käytetään mulperin hedelmiä, lehtiä ja juuria, ja jokaisella kasvin osalla on hieman erilaisia parantavia ominaisuuksia. Ne maistuvat miellyttäviltä ja makeilta, ja niissä on hapanta vivahdetta. Mulperilla on antioksidanttisia, detoksifioivia, antibakteerisia ja antiviraalisia ominaisuuksia. Se säätelee suoliston toimintaa. Ne sisältävät pektiinejä, tanniineja ja flavonoideja. Käytetään auttamaan mahalaukun ja pohjukaissuolen haavaumissa. Tyydyttyneet rasvahapot 0g - 0% hiilihydraatit 75g - 29%, joista sokereita 38g - 42% proteiinia 4,2g - 8% kuitua 5g - 0,18g - 3% * RWS - Viitearvo <strong>Käyttö</strong> täydentää välipalaa kotona, matkalla, koulussa tai työssä. Erinomainen lisä muesliin, kakkuun, jäätelöön ja jälkiruokiin.
Linssi, kuten kaikki palkokasvit, omaa poikkeuksellisia terveyshyötyjä. Se on hyvin imeytyvän proteiinin lähde. Linssin proteiini, heti soijaproteiinin jälkeen, on parhaiten elimistön hyväksymä kasvipohjainen proteiini (85 %).
Linssityyppejä on monia, kuten punainen, vihreä, keltainen, ruskea ja musta, mutta eri lajikkeiden ravintoarvot ovat vertailukelpoisia. Vihreä linssi sisältää runsaasti kuitua. Kuitu ei ainoastaan auta säätelemään verensokeritasoa, vaan parantaa myös sydämen ja ruoansulatusjärjestelmän toimintaa, vähentää kolesterolia, poistaa myrkkyjä kehosta, suojaa paksusuolen syövältä sekä tyypin 2 diabetekselta. Se sisältää myös runsaasti rautaa, mikä on hyödyllistä henkilöille, jotka eivät syö lihaa. Yksi kuppi vihreää linssiä sisältää 100 prosenttia suositellusta päivittäisestä raudan saannista. Tämä mineraali on tärkeä hemoglobiinin muodostumisessa veressä ja myoglobiinin muodostumisessa lihaksissa, joka vastaa hapen kuljettamisesta.