Mäntyruohoöljy on ainutlaatuinen luonnontuote, jolla ei ole vertailukohtia luonnossa, ja sen keinotekoinen synteesi on mahdotonta. Sitä on aina pidetty erikoistuotteena. Sen hämmästyttävä maku ja aromi eivät jätä ketään kylmäksi. E-vitamiinin pitoisuus on 5 kertaa korkeampi kuin oliiviöljyssä. Se voi korvata minkä tahansa kasviöljyn, mutta mikään ei voi täysin korvata mäntyruohoöljyä!
Yleisimmät vuosittaiset rehukasvit. Hyvä rehu, joka tarjoaa eläimille ravitsevia, korkeaproteiinisia ruokia. Kevätherne on yleisin kenttäruohoseoksissa. Sitä viljellään heinäksi, vihreäksi rehuksi, säilörehuksi ja viljaksi. Vihreä massa, murskatut siemenet ja viljat maistuvat hyvin kaikille eläinlajeille. Kevätherne voidaan kylvää useita kertoja kesän aikana. Tämä on yksi tärkeimmistä kulttuuriperinteistä vihreässä kuljetuksessa. Se oli sekoitus viljoja. Yleisimmät ovat kauraseokset.
Uusi laite on valmis toimitettavaksi ja käyttöönotettavaksi. Täyttölinja puupakkauksissa - Tuottavuus 2000/3000 pakkausta/tunti (voidaan lisätä)
Annossarjat 0.25, 0.5, 1.0, 1.5 l
Jännite 380/220 V, 50 Hz
Piirien ja turvalukkojen syöttöjännite 24 V
Asennettu teho jopa 26 kW
Ilmanpaine 0.6-0.8 MPa
Puristettu ilman kulutus enintään 900 l/min
Kokonaismitat 3200x2700x1200mm
Nopea vaihto toiseen pakkausvolyymiin
Helppo huoltaa
Automaattinen voitelujärjestelmä
Lisävarusteet:
Ultrasonisen tiivistyksen (hitsauksen) sovitin kannelle
Termometri
Hylkäyslaite
CLEAN-puhdistusjärjestelmä
Paikallinen pesuasema
Ryhmäpakkaminen
Lavapakkaaja
Täyttölinjat, täyttö- ja pakkauskoneet sekä puoliautomaatit - Koneiden ja täydellisten laitosten suunnittelu ja rakentaminen juomien ja nestemäisten elintarvikkeiden pullotukseen, etikettien kiinnittämiseen ja pakkaamiseen muovi-, lasi- ja PET-konteissa, muovikorkeille ja muovikonteille, puhdas pakkaus, gabl top
Automaattinen kone lineaarityyppinen täyttö- ja sulkemiskone FFS (Floumetric-maidon täyttöjärjestelmät);
Sinchrobloc WFS (Painotettu maidon täyttöjärjestelmä Ultra Clean -versiossa) tarkat huipputehokkaat järjestelmät;
Pyörivä tyyppi täyttö- ja sulkemiskone (servo- ja mekaaninen käyttö);
Täydellinen linja räätälöityjä järjestelmiä, jotka sisältävät;
Monipakkaus, lavettaminen
Täysin automaattinen sulkemiskone astioille;
Servokäyttöinen täysin automaattinen astioiden täyttö-, sulkemis- ja korkituslinja. Saatavilla 1-6 linjaa;
Pneumaattinen täysin automaattinen täyttö-, sulkemis- ja korkituskonetta. Saatavilla 1, 2 tai 4 linjaa;
Servokäyttöinen täysin automaattinen pyörivä täyttö- ja sulkemiskone;
Mekaaninen käyttö täysin automaattinen pyörivä täyttö- ja sulkemiskone;
Pakkauskoneet minipulloille;
Osittain rasvattomasta maapähkinäjauhosta, terveellisestä ravintotuotteesta, on runsaasti kasviperäistä kuitua, proteiinia, sinkkiä, fosforia ja B-vitamiineja. Se ei sisällä gluteenia.
Koska maapähkinäjauho on rikas välttämättömistä aminohapoista, se ei jää jälkeen useimmista lihalajeista, kananmunista ja kermasta ravitsemuksellisessa ja energiasisällöltään. Maapähkinäjauho on rikas A-, E- ja D-vitamiineista, jodista, fosforista, kalsiumista ja sinkistä, jotka ovat välttämättömiä kasvavan lapsen kehon täydelle kehitykselle; se ei jää jälkeen useimmista lihatyypeistä, kananmunista ja maitotuotteista. Maapähkinäjauhoa on viime aikoina käytetty vauvanruokavaliossa yhä useammin.
Maapähkinäjauho sisältää myös B-vitamiineja (B1, B2, B3, B4, B5, B8, B9), jotka osallistuvat aktiivisesti hiilihydraatti-, proteiini-, vesi-suola- ja lipidimetaboliaan.
Maapähkinäöljy on ominaisuuksiltaan samanlainen kuin tunnettu terveellinen oliiviöljy, mutta sillä on kirkkaammat kypsennysominaisuudet. Se on erittäin tehokasta. Tämä öljy tekee kasvissalaateista ei vain terveellisiä, vaan myös vähentää kastikkeen kustannuksia yli kaksinkertaiseksi. Se on hyvä B-vitamiinin lähde; se on runsas proteiinissa ja kolesteroliton.
Maapähkinäöljy on erittäin ravinteikas, ruokavalioon sopiva tuote, joka on hyödyllinen kaikenikäisille!
Kikherne on elintarvike, yksi vanhimmista palkokasveista Lähi-idässä, ja sen viljely alkoi yli 7000 vuotta sitten. Se on yleinen Länsi- ja Keski-Aasian, Pohjois-Afrikan ja Pohjois-Amerikan maissa. Siitä valmistetaan hummusta ja falafelia. Paistettuja papuja kutsutaan Lelebeeksi. Kikherneitä käytetään laajasti vegaanisessa, kasvissyöjä- ja intialaisessa keittiössä. Perinteisesti kikherneiden käyttö on ajankohtaista Välimeren alueella. Kikherneitä käytetään kikhernejauhon tuottamiseen, jota käytetään erityisesti intialaisessa keittiössä. Esimerkiksi italialaisessa keittiössä niitä käytetään flat cake -tyyppisten farinatojen valmistamiseen, mutta kikherneiden viljelymäärät Italiassa itsessään ovat vähäisiä. Valkoisia siemenlajikkeita käytetään pääasiassa ravintona. Lämpökäsittely vie enemmän aikaa kuin linsseillä ja herneillä. Kikhernepavut ovat sinkin ja foolihapon lähde.