Rusinat, eli auringossa kuivatut viinirypäleet, ovat yksi suosituimmista pähkinöistä, ja Thompson-lajike on yksi suosituimmista näistä pähkinöistä. Rusinat sisältävät suuria määriä kaliumia ja fosforia, jotka vaikuttavat myönteisesti sydän- ja verisuonijärjestelmään.
Rusinat ovat rikkaita arvokkaiden vitamiinien, kuten A-, C- ja E-vitamiinien, B-ryhmän vitamiinien sekä mikro- ja makroelementtien, kuten kaliumin, sinkin, kalsiumin, raudan ja magnesiumin, lähteitä. Rusinat sisältävät arvokasta ravintokuitua, joka on välttämätöntä ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle. Niissä olevat rauta, kupari ja vitamiinit ovat välttämättömiä punasolujen tuotannolle ja hapen kuljettamiselle kehossa. Yhtenä harvoista pähkinöistä ne sisältävät myös jodia ja booria. Jodi on alkuaine, joka vaikuttaa myönteisesti kilpirauhasen toimintaan, kun taas boori parantaa keskittymiskykyä ja aivojen toimintaa. Rusinat ovat myös rikkaita polyfenolien ja antioksidanttien lähteitä, jotka voivat suojata soluja vapailta radikaaleilta.
Nauti makuelämyksistäsi premium-oluella Kirin Ichiban. 33 cl pulloissa pakattu tämä japanilainen olut on valmistettu ainutlaatuisella prosessilla, joka käyttää vain ohran ensimmäistä uutetta, tarjoten sinulle intensiivisen maun ja vertaansa vailla olevan pehmeyden. Nauti oluen parhaimmasta Kirin Ichibanin kanssa.
Cordycepsin alkuperä
Cordyceps on sienisuku, joka kuuluu Ophiocordyceps-sukuun. Nimi Cordyceps on peräisin muinaiskreikasta ja tarkoittaa nuijaa. Latinalaisessa kielessä se tarkoittaa päätä. Tämä sieni on loissieni, joka kasvaa kehityksensä aikana isäntäeliön varassa. Cordycepsin isäntinä toimivat hyönteiset ja niveljalkaiset. Cordycepsia esiintyy erityisesti kosteissa ympäristöissä.
Kiinassa Cordyceps on perinteisesti käytetty sieni, joka kasvaa 3000–5000 metrin korkeudessa...
Laatu: elintarvikkeille
Käsitelty kasvin osa: Juuri
Uutosaine: Etanoli & vesi
Kantaja: Maltodekstriini
Tieteellinen nimi: Taraxacum officinale Weber ex F.H.Wigg
Voikukka on laajalle levinnyt kasvi, jota arvostetaan syötävien lehtiensä ja juurensa vuoksi, ja jota käytetään kansanlääketieteessä sen mahdollisten terveyttä edistävien ominaisuuksien vuoksi.
Tuotteitamme myydään suurissa erissä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Peltoherne
Peltohorsma
Afrikkalainen mustapapu
Elecampane
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beta-glukaan
ORGAANINEN Koivulehti
ORGAANINEN Brasilian manteli
ORGAANINEN Nokkonen
ORGAANINEN Parsakaali
ORGAANINEN Chaga
ORGAANINEN Klorella
ORGAANINEN Karhunvatukka
ORGAANINEN Ohraheinä
ORGAANINEN Ginseng
ORGAANINEN Greippi
ORGAANINEN Lehtikaali
1700 saatavilla olevan makuviittauksen joukosta yli 250 makua kattava standardikulinäärisarja tyydyttää suurimman osan käyttötarpeista. Kaikki alla luetellut tuotteet ovat saatavilla 58 ml, 115 ml, 500 ml, 1 litra pulloissa sekä 5 L, 10 L tai 25 litran tölkeissä.
Luonnolliset lipodispersiiviset väriaineet Splendid Color -tuotesarjasta koostuvat kasvipohjaisesta mikronisoidusta jauheesta (vihannekset, hedelmät, kasvit). Aito 100 % luonnollinen kasvikoncentraatti, jolla on värjäysvoimaa, ilman lisäaineita ja joka ei vaikuta valmistuksen makuun.
Ainesosat
Kurkumauute. Sokerisiirappi, maltodekstriini, sitruunahappo. Gluteeniton.
Käyttö
Liposoluble-käytössä: anna mikropartikkeleiden liueta kunnolla, jotta saat täydellisen tuloksen (noin 3 minuuttia).
Mahdollisuus vesiliukoiseen käyttöön: laimenna etukäteen ennen laitteen lisäämistä.
Kypsennettäessä (makaronit, kakut, …): noudata matalan lämpötilan kypsennystä (alle 100°).
Kuorrutuksessa: odota partikkeleiden täydellistä liukenemista.
Annostus
0,5 % - 1 % per valmistus.
Sertifiointi
Tuote sertifioitu Halal, Kasher, Vegaani, Gluteeniton
Viite: CH14
Varastossa: 50 tuotetta
Paino: 50 g
Fausto on ollut yli 30 vuotta asiantuntija kaikentyyppisissä lahjapakkauksissa. Olipa kyseessä häät tai kaste, samppanjapullolle tai makeisten ja leivonnaisten pakkaamiseen – tarjontamme yritysasiakkaille (ei yksityismyyntiä!) kattaa yli 10 000 erilaista pakkausta eri muodoissa, kooissa ja väreissä.
Katalogi: https://www.fausto.de/katalog
Oletko elintarvikealan ammattilainen (tukkukauppias, jakelija, leipuri, ravintoloitsija, vihanneskauppias...) Ranskassa ja etsit mantelijauhetta?
Mantelijauhetta käytetään leivonnassa (muffinit, kakut, kakkutaikinat).
CROC'ELLA:n mantelijauhe pakataan CROC'ELLA:n valmistusverstaalla Marseillessa.
Ainesosat: Mantelit.
Käsityöläisvalmistaja kuivatuista hedelmistä (kuorittuja, suolattuja, paahdettuja, maustettuja) Provence-Alpes-Côte d'Azurin alueella, Marseille'n 13. osastolla.
CROC'ELLA:lta löydät myös italialaisia ja marokkolaisia oliiveja sekä antipastoja.
Tilauksesi voidaan toimittaa suoraan toimitiloihisi, ja voit hyödyntää FRANCO DE PORT* -toimitusta.
*Riippuen minimitoimitusmääristä.
Lisätietoja varten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.
Opticatin hyllyvalmis pakkaus mahdollistaa houkuttelevan tuote-esittelyn alennusmyymälöiden hyllyillä. Yksinkertainen tyhjö takaa pakkausten turvallisen kuljetuksen ja pinottavuuden. Korkeat sivupaneelit estävät pussien kaatumisen ja tarjoavat lisätilaa suunnittelulle.
Tässä ovat pitkään odotetut "uuden sukupolven" PVC-käsineet, jotka on valmistettu Euroopassa uusimmalla "Hybriditeknologialla". Näiden korkealaatuisten kertakäyttöisten PVC-käsineiden pääasiallinen käyttötarkoitus kattaa:
- Elintarviketeollisuus
- Kotikäyttö
- Hygienia
- Elintarvikelaatu
Ihanat kevyet sovellukset keittiössä, ruoanvalmistuksessa ja käsittelyssä, grillauksessa ja ravintoloissa jne. Näitä käsineitä käyttävät usein työntekijät supermarketeissa, ravintoloissa ja vastaavissa liiketoiminnoissa.
Kotikäyttö:
- Siivous
- Astianpesu
- Kotityöt
- Maalaus
- Käsityöt
- Yleinen kotitalous
- Lemmikkien ruokinta ja siivous
Hygienia:
- Kauneus- ja kampaamopalvelut
- Siivous- ja kotitalouskäsineet.
"UUDEN SUKUPOLVEN HYBRIDITEKNOLOGIAN" avulla valmistetut Reflex PVC-käsineet.
Kuljetusastiat ja pinottavat laatikot ovat välttämätön osa elintarviketeollisuutta. Ne mahdollistavat helpon käsittelyn sekä luotettavan ja hygienisesti moitteettoman turvallisuuden kuljetuksessa ja pinottuna.
Ominaisuudet:
— Saatavilla eri kokoisina ja malleina (pinottava laatikko: 25 l, 55 l, kuljetuslaatikko 40 l, 80 l)
— Valmistettu puhtaasta PE:stä
— Korkea kantokyky sekä materiaalin iskunkestävyys
— Pesä- ja pinottava
— Kestävä useimmille kemikaaleille ja puhdistusaineille
— Helppo puhdistaa sileiden sisä- ja ulkopintojen ansiosta
VITALIZE-kissaruokavalikoima takaa tasapainoisen ja lemmikkisi kehitykseen sopivan kuivaruokavalion. Tämän kissanruoan ravintoaineet mahdollistavat kissasi päivittäisen ruokinnan, mutta myös tiineys- tai imetysaikana. Tämä tuo suurta käyttömukavuutta, sillä se poistaa tuotteiden moninaisuuden.
Raakaproteiini: 32 %
Rasvapitoisuus: 12 %
Säkin paino: 20 kg
Elintarvikelaatuinen N2O on typpioksiduuli, jota käytetään, kuten voit arvata, elintarviketeollisuudessa ja jolla on siten tarvittava laatu tälle alalle. Itse asiassa tämä typpioksiduulin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Elintarvikelaatuista typpioksiduulia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon lataajissa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon lataajissa ja lisätä kermavaahdon siphoniin tai tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Typpioksiduuli (N2O) voi sekoittua siphoniin lisättyihin rasvaisiin aineisiin muodostaen vaahtoa, kermaa tai kermavaahtoa. Tämän edun lisäksi typpioksiduulin (N2O) etuna elintarviketeollisuudessa on myös se, että typpioksiduulilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Ja tämän ansiosta kermavaahto säilyy hyvänä jopa 10 päivää jääkaapissa.
Saatavilla olevien hiilihydraattien valikoimassa on erilaisia sokerityyppejä ja siirappeja. Tämän kategorian viitemerkkien joukossa on myös runsas valikoima kasvikunnan ravintokuituja.
Ravintolaktaasi
Kristallinen dekstroosi
Fruktoosi
Sakkaroosi KAT. II
Tomusokeri
Raakasokeri
Trealosi
Maltodekstrinit ja jauhettu glukoosisiirappi
21 DE, 30 DE, 38-40 DE
Nestemäinen glukoosisiirappi (40 DE, 60 DE) ja fruktoosipohjainen glukoosisiirappi
Nestemäinen riisisiirappi
Sitruunakuitu, Perunakuitu ja Hernekuitu
Bambu-, Vehnä- ja Glukoosikuitu
Kaurakuitu, Kaurakuitu beetaglukaanien kanssa, Psylliumkuitu 99%
Inuliini
Frukto-oligosakkaridit (FOS)
Alfa-syklodekstriini
By-efe Liha- ja Taatelikontti Gsk-e - BY EFE TUOTTEET, HERKKUPAKKAUKSET
Tuotteen Koot Leveys x Pituus x Korkeus (mm): 140 x 200 x 50
Pakkauksen Koot Leveys x Pituus x Korkeus (mm): 600 x 400 x 500
Raaka-aine: PET & PET+PET
Kappaleita Pakkauksessa: 360
Tarjoamme inline- ja atline-FT-NIR-järjestelmiä elintarviketeollisuudelle. - Jo vuodesta 1996 lähtien monipuoliset sovellukset tällä alalla ovat olleet olennainen osa työtämme. Korkean läpimenoajan ja alhaisempien kustannusten saavuttaminen elintarviketuotannossa sekä raaka-aineiden hallinta hieman pienemmillä määrillä, mutta suuremmalla taloudellisella panostuksella, johtavat erilaisiin skenaarioihin. Molemmat hyötyvät kuitenkin prosessien optimoinnista.
FT-NIR-analyysijärjestelmämme käytetään sekä laboratoriossa että prosessissa. Sovellusten kirjo vaihtelee yleisistä sovelluksista aina asiakkaiden erityistarpeisiin kehitettyihin sovelluksiin. Esimerkkejä sovelluksista ovat: ruokas oils, kaakaovoi, makeiset, emulgointiaineet, tärkkelykset ja pektiinit sekä kasvipohjaiset juomat. Jos tuotteesi eivät ole tässä esimerkkiluettelossa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme mielellämme avuksi!
Luomme huolellisesti suunniteltuja pikaruokaravintolakalusteita, jotta liiketoimintasi menestyisi.
Tervetullut, kodikas ja aina avoinna oleva ruokailualue, joka on valmis tarjoamaan herkullista ruokaa milloin tahansa, on olennainen osa modernia ostoskeskusta.
On syytä pitää mielessä, että ruokailualue on myös paikka, jossa voi pitää taukoa kaupasta löytyvästä tavarapaljoudesta, järjestää ajatuksiaan, virkistyä ja kerätä voimia, sillä usein asiakas viettää useita tunteja tai jopa koko päivän ostoksilla.
Siksi asiakas arvioi paikkaa tarkasti ei vain ruokalistan, vaan myös tunnelman perusteella.
Ruokailualueen kalusteet eroavat globaalisti ravintolakalusteista, sillä ne yhdistävät seuraavat tärkeät tehtävät:
- olla mukavia, mutta ei niin mukavia, että asiakas rentoutuu täysin ja lopettaa ostokset
- olla kirkkaita ja stimuloivia
- olla vandalisminkestäviä ja kestäviä, samalla kun ne ovat esteettisesti miellyttäviä
Tervetuloa!
vl@zokko-eu.com
Peretikkahappoa käytetään elintarvikkeiden kosketuspintojen desinfioimiseen, eläintilojen desinfioimiseen ja elintarvikkeiden käsittelyapuna mikrobien torjunnassa ilman, että se vaikuttaa valmiin tuotteen hajuun, väriin tai makuun.
Yritystiedot
Daesung C&S on mukana kaupallisten pesuaineiden tuotannossa ja jakelussa, joita käytetään lähes kaikilla yhteiskunnan aloilla. Me toteutamme huipputeknologiaa ja toimintajärjestelmiä prosessien parantamiseksi ja kustannusten vähentämiseksi, mikä parantaa hygienian kaupallisia standardeja.
Kaikki Daesung C&S:n tuotteet, tekniikat ja palvelut käyvät läpi huolellisen tarkastuksen tuotantoprosessin aikana, ja vuodesta 1996, jolloin saimme alan ensimmäisen ISO9001-sertifikaatin, olemme perustaneet toimintajärjestelmän, joka tarjoaa asiakkaille todella parannettuja tuotteita ja palveluja.
Brändin nimi: Daesung C&S
Ihanteellinen korvaamaan kelmu, M-kokoinen ruokakupu mahdollistaa pienten salaattikulhojen tai syvien lautasten tiiviin peittämisen. Se säilyttää näin ruoan tuoreuden ja estää hajujen leviämisen jääkaapissa. Käytetty vedenpitävä kangas on sertifioitu oekotex, ja se on myös elintarvikekontaktiksi hyväksytty. Käytännöllisyyden lisäksi kupu on helppo laittaa päälle ja ottaa pois, ja se erottuu kauniilla puuvillakankaallaan. Se on reunustettu elastisella nauhalla, mikä mahdollistaa sen mukautuvan erilaisiin astioihin.
Mitat: pienille salaattikulhoille, syville lautasille...
Koostumus: painettu puuvilla* ja PUL*
Hoito: konepestävä 40 asteessa. Ei kuivausrumpua.
*oekotex-kankaat
Satunnaiset värit
Myydään yksittäin
Ravitsemus ja terveellinen elämä ovat ihmisten perus tarpeita. Tämä saavutetaan elintarviketurvallisuuden avulla. Nykyään monien uusien sairauksien esiintyminen on seurausta laiminlyönneistä tässä asiassa. Huonoista ja epäterveellisistä elintarvikkeista johtuvat sairaudet uhkaavat ihmisten terveyttä sekä kehittyneissä että kehittyvissä maissa. Nämä sairaudet ovat erityisen suuria riskejä lapsille, raskaana oleville naisille ja vanhuksille, joiden immuunijärjestelmä on heikko.
Elintarviketurvallisuustyön tavoitteena on varmistaa, että tuotetut elintarvikkeet eivät vahingoita kuluttajia tai luonnollista ympäristöä fyysisesti, kemiallisesti tai biologisesti. Ravintoloissa, hotelleissa, leipomoissa, kahviloissa ja muissa vastaavissa liiketoimissa laadukkaan tuotannon lisäksi on tarpeen toteuttaa erilaisia elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmiä, jotka takaavat tuotettujen elintarvikkeiden turvallisuuden, mikä lisää elintarviketurvallisuuden merkitystä.
Meillä on tarjolla useita Level 2 Award in Food Safety -kurssipäiviä Zoomissa. Säädelty pätevyys, akkreditoitu Highfield Qualifications -organisaation toimesta. Suorita kurssi Zoomissa ja koe verkossa etävalvonnan avulla.
MCA:n hyväksymiä elintarvikehygieniakursseja Zoomissa.
Klo 12.00 - 17.00 UK-aikaa, koe suoritetaan verkossa etävalvonnan avulla maanantaina Zoom-istunnon jälkeen.
Kuljeta lihaa turvallisesti ja hygieniavaatimuksia noudattaen tämän 600x400x200 mm kokoisen E-2 muovikaukalon avulla, joka on valmistettu polypropeenista.
Pinoontuva ja toisiinsa sovitettavissa, se auttaa säästämään tilaa kuljetuksessa ja tyhjien säilytyksessä.
Tilavuus: 40 litraa