Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (6744)

LuomuRuusunmarjajauhe

LuomuRuusunmarjajauhe

Mitä sinun tulisi tietää ruusunmarjoista Ruusunmarja on ruusun lihallinen valehedelmä. Riippuen ruusulajista ja -lajikkeesta, väri voi olla punainen, oranssi, violetti tai musta. Jotain ruusunmarjan viljelystä Ruusunmarjoja korjattaessa ne jätetään yleensä pensaan oksille ensimmäiseen pakkaseen asti, mikä antaa niille kauniin kirkkaan punaisen värin ja myös pehmentää niitä hieman. Jäljelle jääneet kukat leikataan sitten pois ja ruusunmarjat leikataan mahdollisimman lähelle pensaan pullistuneita, pallomaisia marjoja. Terveelliset ominaisuudet ruusunmarjassa Ruusunmarjat ovat rikkaita C-vitamiinin lähteitä ja sisältävät myös A-, B1- ja B2-vitamiineja. Tällä hetkellä tutkitaan ruusunmarjojen vaikutusta nivelrikon kivun vähentämisessä. Mihin ruusunmarjajauhetta voi käyttää? Voit käyttää ruusunmarjajauhettamme lasillisessa mehua, jogurttia tai vettä. Se on myös erinomainen ainesosa terveellisen superfood-smoothien tai -shaken valmistamiseen.
Luomu Shiitake-sienijauhe

Luomu Shiitake-sienijauhe

Shiitaken alkuperä ja historia Shiitake (Lentinula edodes) on syötävä sieni, joka esiintyy luonnollisesti Japanissa, Kiinassa ja Koreassa. Tässä sienestä on kasvatettu vuosisatojen ajan, ja sitä arvostetaan sen maun ja tuoksun vuoksi. Aasialaisessa keittiössä se on yleisesti käytetty sieni. Shiitake kasvaa kovilla puulajeilla, kuten pyökillä, tammella, pähkinällä ja kastanjalla. Shiitakella on vaaleanruskea tai tummanruskea lakki, ja se kuuluu maailman eniten viljeltyjen sienten joukkoon. Käsittely shiitakesienijauheeksi Shiitake korjataan, kun se on kasvanut hyvin, mutta lakin reuna on vielä hieman kääntynyt alaspäin. Lakin tulisi olla jo irti varresta, muuten shiitake on vielä liian nuori. Jos lakki on liian leveä ulospäin, shiitake on jo liian vanha. Korjuun jälkeen sieni leikataan paloiksi ja laitetaan uuniin kuivumaan. Tämän jälkeen se käsitellään hienoksi shiitakesienijauheeksi. Shiitaken terveelliset ominaisuudet Shiitake sisältää …
7 Sieniseos Luomu - 7 Sieniseos Luomu

7 Sieniseos Luomu - 7 Sieniseos Luomu

7 Sienisekoitus Luomu Ultimaattinen tehostaja immuunijärjestelmälle: Reishi Reishi sisältää antioksidantteja, hivenaineita, polysakkarideja, vitamiineja sekä mineraaleja kuten seleeni, boori ja germanium. Chaga Chaga on täynnä antioksidantteja ja erilaisia steroleja. Sterolit ovat kasvisteroideja, jotka tasapainottavat immuunijärjestelmää. Shiitake Shiitake on täynnä vitamiineja, kaliumia ja magnesiumia, ja se sisältää 13 g proteiinia per 100 g. Maitake Maitake on rikas aminohapoista ja sisältää antioksidanttia L-ergotioneiinia, joka tukee maksaa. Leijonanharja Leijonanharja (Hericium erinaceus) tukee immuunijärjestelmää ja sillä on myönteinen vaikutus keskittymiskykyyn. Cordyceps Cordyceps vahvistaa immuunijärjestelmää ja hidastaa sitä yliaktiivisuuden aikana. Lumisieni Lumisieni sisältää enemmän D-vitamiinia kuin mikään muu ravintolähde ja on rikas antioksidanteista.
Luomu Riisijauho

Luomu Riisijauho

Riisi Riisi on viljelty kasvi. Tämä tarkoittaa, että se on kasvilaji, jota on kasvatettu ihmiskäyttöön ja joka on jalostettu villikasveista. Riisi (Oryza) on viljakasvi, jonka suurin tuottaja ja kuluttaja on Kiina ja suurin viejä Thaimaa. Riisi kasvaa haarautuvana tähkänä. Tähkä sisältää 50–500 tähkää, joista jokaisessa on kukka. Munasarja ja myöhemmin jyvät ovat suojassa kauluksissa. Riisin kasvuprosessi kestää keskimäärin 3–6 kuukautta. Riisin historia Riisin alkuperä on Aasiassa. Noin 9000 vuotta sitten ihmiset alkoivat kasvattaa riisiä trooppisilla alueilla. Riisinjyviä löydettiin Shangshan kylästä. Viljely mahdollisti ihmisten asumisen yhdessä paikassa. Riisiä löytyi Shangsanista purkeista ja kivistä, yhdessä riisin jauhamiseen käytettävien työkalujen kanssa. Riisiä ei syöty Euroopassa yleisemmin ennen 1400-lukua, mikä johtui löytöretkistä Aasiaan. Käyttö Riisijauho on jauhettu ja kypsentämätön…
Basilika Leikattu, mikrobit vähennetty, Luomu

Basilika Leikattu, mikrobit vähennetty, Luomu

Basilika (Ocimum basil) Basilika Leikattu, mikrobiologisesti vähennetty, Luomu VehGro:lta on kasvilaji huulikukkaiskasvien perheestä. Sitä kutsutaan myös kuninkaalliseksi yrttiksi, koska se on peräisin kreikan sanasta basil, joka tarkoittaa kuningasta. Intiassa se on pyhä yrtti. Basilikalla on ainutlaatuinen, omalaatuinen maku, joka muistuttaa mintun, anis ja pippurin yhdistelmää. Vaikka sitä käytetään maailmanlaajuisesti, se on erityisen suosittua italialaisessa ja ranskalaisessa keittiössä. Basilika ja tomaatti ovat erinomainen yhdistelmä. Joten kaada sitä tomaattikeiton päälle. Lisäksi tämä vihreä pyhä yrtti sopii hyvin keittoihin ja kastikkeisiin, pestoon, juustoon, kala- ja liharuokiin sekä salaatteihin. Lisäys mahdollisimman myöhään on neuvo, jotta maku säilyy mahdollisimman hyvin.
Perus Luomu Matchajauhe

Perus Luomu Matchajauhe

Matcha-jauhe Perus Luomu Matchaa käytetään pääasiassa vihreänä teenä. Luomu matcha-jauheessa on rikas ja täyteläinen maku, jota monet teeharrastajat arvostavat. Matcha-kasvin tarina Matcha-kasvi on kotoisin Japanista ja sen latinankielinen nimi on 'Camellia Sinensis'. Tämän erityisen kasvin lehdet jauhetaan matcha-jauheeksi. Matchan tummanvihreä väri johtuu klorofyllistä, aminohaposta. Miksi ostaa matcha-jauhetta? Matcha on täynnä mineraaleja, vitamiineja, antioksidantteja ja kofeiinia. Polyfenolien rooli Japanilainen matcha on rikas polyfenoleista: antioksidanteista, jotka suojaavat kehoa vapailta radikaaleilta. Painonpudotus matchalla? Matcha vähentää näläntunnetta. L-teaniinin rooli L-teaniini on aminohappo, joka auttaa rauhoittamaan aivoja. Matcha-teen juominen on ihanteellista kaikille, jotka etsivät hetkeä rauhoittumiseen.
Nokkonenjauhe Luomu - Nokkonenjauhe Luomu

Nokkonenjauhe Luomu - Nokkonenjauhe Luomu

Polttava (rikka)kasvi Kaikki ovat varmasti joskus saaneet polttia nokkosista. Se pistää ikävästi, ja siksi nokkoset ovat saaneet maineen rikkakasvina. Mutta kasvi on myös monipuolinen. Sitä voi syödä! Keitettynä nokkonen maistuu hieman pinaatille ja kurkulle. Terveelliset ominaisuudet Nokkonen jauhe ja käyttötarkoitukset Nokkonen sisältää valtavasti erilaisia terveellisiä aineita; mm. C-vitamiinia ja useita B-vitamiineja, E- ja K-vitamiinia. Mineraaleja; erityisesti rautaa, piitä ja kalsiumia. Se on myös tärkeä klorofyllin lähde. Lisäksi nokkosessa on tanniineja, proteiineja, flavonoideja (antioksidantteja), limaa ja kuituja. Nokkonen on käytössä resepteissä polentalle, pestolle, muusille, nokkoskeitolle tai yrttiteelle. Nokkonen on myös aktiivinen luonnollinen aine anti-hilse shampoossa.
Raaka Luomu Kaakaonibs

Raaka Luomu Kaakaonibs

Mitä ovat kaakaonibsit? Kaakaonibsit ovat peräisin kaakaopavusta. Hedelmät kasvavat suoraan rungossa. Kaakaopapuja viljellään maissa, jotka sijaitsevat päiväntasaajan ympärillä. Kaakaota käytetään suklaan valmistamiseen. Kaakaonibsit eivät ole verrattavissa suklaaseen. Kaakaonibsit ovat makultaan hieman kuivempia, ja ne ovat itse asiassa pieniä paloja raakaa ja puhdasta kaakaota. Ovatko kaakaonibsit terveellisiä? Kaakaonibsit ovat ehdottomasti terveellisiä, koska ne eivät ole käsiteltyjä. Kaakaonibsit ovat rikkaita antioksidanteista, jotka edistävät sydämen ja verisuonten terveyttä. Korkean proteiini-, rasva-, hiilihydraatti-, kuitu-, rauta-, kalsium-, magnesium-, B-vitamiini- ja C- ja E-vitamiinipitoisuuden vuoksi tätä tuotetta voidaan oikeutetusti kutsua superfoodiksi. Raaka, luomukaakaonibsit ovat vapaita lisättyistä torjunta-aineista, sokerista ja rasvasta. Raaka kaakao sisältää mineraaleja ja hivenaineita, kuten kuparia, sinkkiä, mangaania, magnesiumia ja kromia. Kuinka käyttää kaakaonibssejä? Raaka...
Glukoosi DE 97 Dekstroosijauhe Hieno Luomu

Glukoosi DE 97 Dekstroosijauhe Hieno Luomu

D-glukoosi Glukoosi on luonnollisesti esiintyvä kemiallinen yhdiste. Tätä glukoosijauhetta kutsutaan myös D-glukoosiksi. D-glukoosia kutsutaan myös dekstroosiksi. D-glukoosi on monosakkaridi (yksinkertainen sokeri), hiilihydraattien alaluokka. Se on tärkeä energianlähde. Glukoosia valmistavat kasvit ja suurin osa levistä fotosynteesin kautta (valon muuntaminen hiilihydraateiksi). Dekstroosiekvivalentti (DE) Glukoosin DE-numero kertoo jotain glukoosin sitoutumis- ja makeusvoimasta ja riippuu hydrolyysin asteesta. Tärkkelys muutetaan glukoosiksi hydrolyysin avulla. Mittakaavassa 0 - 100, 0 on puhdasta tärkkelystä ja 100 on puhdasta glukoosia. Mitä alhaisempi numero, sitä suurempi tuotteen sitoutumisvoima. Mitä korkeampi numero, sitä suurempi makeusvoima. Käyttö Glukoosi voidaan imeä suoraan ohutsuolesta vereen. Kun se kiertää veressä, glukoosi imeytyy eri kudoksiin. Tämä tarjoaa energiaa...
Kumina jauhe idu vähennetty orgaaninen

Kumina jauhe idu vähennetty orgaaninen

Kumina (Cuminum cyminum) Kuminansiemen on herkullinen meksikolaisissa tai intialaisissa ruoissa. Se tuo myös pientä lisämakua grillattaviin tai barbeque-ruokiin. Anna curryn, patojen, chilin, kuskusin tai lampaan tulla herkullisiksi kuminansiemenellä. Kumina tunnetaan ainesosana kuminajuustossa, mutta sitä käytetään myös laajalti Välimeren, Aasian ja arabialaisissa ruoissa. Jauhettua kuminaa kutsutaan myös djinteniksi. Mutta tämä koskee kokonaisia siemeniä.
Makea paprika Granulaatti 1-3 mm Germfree Luomu

Makea paprika Granulaatti 1-3 mm Germfree Luomu

Mistä makea paprika tulee? Makea paprika on peräisin Keski-Amerikan trooppisilta ja subtrooppisilta alueilta. Paprika on Capsicum annuum -kasvi ja tiettyjen viljeltyjen muotojen hedelmä. Paprika on eräänlainen pippuri. Se on ainoa kasvi, joka ei tuota kapsaisiiniä. Tämä aine on vastuussa suussa tuntuvasta polttavasta tunteesta, jota muut pippurit aiheuttavat. Paprikoita on eri värejä, mutta tunnetuimmat ovat vihreä, keltainen, oranssi ja punainen. Paprikoiden terveysominaisuudet Paprikoissa on runsaasti A-vitamiinia, C-vitamiinia ja B6-vitamiinia, vaikka on syytä huomata, että A-vitamiinia esiintyy pääasiassa punaisissa paprikoissa. Muuten kapsaisiinilla ei ole merkittäviä määriä muita ravintoaineita. Punaisen paprikan rakeiden käyttö Punaisia paprikan rakeita voidaan käyttää tuoreen paprikan sijasta keitoissa, pataruoissa ja curryissä. Se ei ole vain herkullista, vaan tuo myös väriä annokseesi. Kuivat punaiset paprikan rakeet ovat myös käteviä ottaa mukaan …
Raaka Ruokosokeri Luomu - Raaka Ruokosokeri Luomu

Raaka Ruokosokeri Luomu - Raaka Ruokosokeri Luomu

Prosessi ja alkuperä Tämä raaka ruokosokeri on biologista ja 100 % raakaa luonnonsokeria, joka on peräisin Intiasta. Ruokosokeri valmistetaan sokeriruokosta. Tämän sokeriruohon mehu keitetään, kiteytetään, jauhetaan sokeriksi ja siivilöidään. Raaka ruokosokeri puuttuu yksi vaihe tuotantoprosessista, koska sitä ei jalosteta. Tämän ruskean/kultaisen ruokosokerin lisäksi on olemassa myös muita erilaisia; valkoista ruokosokeria ja tummanruskeaa ruokosokeria. Väri riippuu lisätyn melassin määrästä. Keskiajalla ruokosokeri kuului kalliisiin ja harvinaisiin mausteisiin. Raakasokeria kuljetettiin sokerileipomoihin Länsi-Euroopassa sokeripaloina, joissa se puhdistettiin. Käyttö Raaka ruokosokeria käytetään usein sokerijuurikkaan sijasta, kun siirrytään syömään luomuruokaa. Raaka ruokosokeri on käytettävissä aivan kuten tavallinen sokeri. Se on herkullista...
MSM Jauhe - MSM Jauhe

MSM Jauhe - MSM Jauhe

Mikä on MSM-jauhe? MSM on lyhenne metyylisulfonyylimetaanista, joka näyttää puhtaalta valkoiselta kiteiseltä jauheelta, joka liukenee helposti nesteisiin. Se syntyy meriveden pienien hiukkasten haihtumisesta. Haihtunut aine nousee yläilmakehään, josta se palaa maahan sateen mukana. MSM-jauheen avulla voit täydentää tarvittavan rikkiarvon luonnollisella tavalla. Luonnollisesti MSM:ää esiintyy sadevedessä, tuoreissa hedelmissä, tuoreissa vihanneksissa ja rikkaimmassa lähteessä; äidinmaidossa. Kuitenkin, kun tätä ruokaa käsitellään (kuumennetaan), MSM häviää nopeasti. MSM-jauheella on maku, johon täytyy tottua. Lisätietoja tästä tuotteesta löydät seuraavalta sivulta: Tuote MSM-jauhe
Sienten vähennetty orgaaninen kurkumajauhe

Sienten vähennetty orgaaninen kurkumajauhe

Mitä tarkalleen ottaen on kurkuma? Kurkuma on etelä- ja kaakkoisaasialainen kasvi, joka kuuluu inkivääriperheeseen. Kurkuma tai curcuma longa valmistetaan kasvin juuresta. Mausteena kurkuma on lievästi karvas ja se on yksi superfoodien kärjessä. Tämä johtuu osittain siitä, että kurkuma sisältää eteeristä öljyä, joka koostuu pääasiassa niin sanotuista 'seskviterpeeneistä'. Eri tyyppisillä 'seskviterpeeneillä' on lukuisia myönteisiä vaikutuksia kehoomme.
Goji-marjajauhe pakastekuivattu luomu

Goji-marjajauhe pakastekuivattu luomu

Goji-puu Goji-puu on pensas/puu, jolla kasvaa goji-marja, ja se on kotoisin Kiinasta. Tämä puu tuotiin Eurooppaan 1700-luvulla. Pitkät, kaarevat oksat ovat piikikkäitä. Lehdet ovat harmaanvihreitä ja kukat purppuranvärisiä. Marjat ovat noin 2 cm pitkiä ja oranssinpunaisia. Ennen kuivaamista ne ovat mehukkaita ja puhkeavat nopeasti. Goji-puu kestää kaikki sääolosuhteet, vaihdellen -26℃ talvella ja 40℃ kesällä. Kahden vuoden kasvukauden jälkeen ensimmäiset marjat kypsyvät. Goji-marjoja kasvatetaan istutuksessa Keltaisen joen varrella Kiinassa. Tässä alueella istutetaan 3000 puuta hehtaarille, missä ne kasvavat leveyttä. Puiden korkeus on noin 1 metri ja ne tuottavat 1 kilogramman goji-marjoja kaudessa. Käsittely pakastekuivattuna jauheena Meidän orgaaninen jauheemme on valmistettu goji-marjoista, joita kasvatetaan Qinhai-Tiibetin ylängöllä Kiinan lounaisosassa. Tunnetaan nimellä 'maailman katto', tämä 2,3 miljoonan km² alue on …
Luomu-Ashwagandha-jauhe

Luomu-Ashwagandha-jauhe

{"What is Ashwagandha?":"Mikä on Ashwagandha?\nAshwagandha-jauhe valmistetaan Withania Somnifera -kasvin juurista. Kasvia esiintyy ympäri Afrikkaa, Välimerellä, Etelä-Aasiassa ja Mauritiuksella. Ashwagandhaa kutsutaan myös intialaiseksi ginsengiksi, ja sitä on käytetty vuosisatojen ajan jauheena hyvän tai paremman terveyden edistämiseksi.\n\nHealth benefits\nAshwagandhalla on anti-stressi-, antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Se sisältää alkaloideja, koliinia, rasvahappoja, aminohappoja ja sokereita. Se sisältää myös voimakkaita antioksidantteja, joilla voi olla terveyshyötyjä, kuten kolesterolin alentaminen, immuunijärjestelmän vahvistaminen ja lihasmassan lisääminen.\n\nUse of Ashwagandha\nAshwagandhalla on mieto mutta hieman karvas maku. Sitä voidaan käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti. Sitä käytetään pääasiassa ravintolisänä ja toiminnallisena ainesosana ruoassa ja juomissa."}
Luomu Porkkanajauhe - Luomu Porkkanajauhe

Luomu Porkkanajauhe - Luomu Porkkanajauhe

Mitä voit tehdä porkkanajauheella? Porkkanajauheella on mieto, makea ja hieman pippurinen maku, joka on herkullinen muun muassa smoothieissa ja kastikkeissa. Sitä voidaan myös käyttää mausteena tai luonnollisena väriaineena pastoissa ja leivonnaisissa. Mihin porkkanajauhetta käytetään? Yhtenä maailman suosituimmista vihanneksista porkkana sisältää runsaasti ravinteita. Porkkanajauhe on rikas beetakaroteenista, joka muuttuu kehossa A-vitamiiniksi. Lisäksi porkkanajauhe on runsas antioksidanttien, mineraalien ja kuitujen lähde. Tuotantoprosessi porkkanajauheelle Porkkanajauhe valmistetaan kuivaamalla tuoreita porkkanoita ja jauhamalla ne sitten hienoksi jauheeksi.
Kaura Jauho Gluteeniton Luomu

Kaura Jauho Gluteeniton Luomu

Kaura- ja kaurajauhon, kaurahiutaleiden ja kaurapuurojen ero Ero johtuu kauran käsittelyn asteesta. Kaurakuitu valmistetaan kauran ytimen ulkokerroksesta. Kaurahiutaleet ovat litistettyjä kaurajyviä, kaurapuuro on halkaistuja kaurahiutaleita ja kaurajauho on jauhettua kaurajyvää. Kaurajauho on gluteenitonta ja hyvä korvike vehnäjauholle. Vaikka kaurajauho ja vehnäjauho ovat soveltuvuudeltaan samanlaisia, kaurajauhon pääetu vehnäjauhoon verrattuna on se, että se on gluteenitonta ja erittäin terveellistä. Terveelliset ominaisuudet Kaurapuuro Gluteeniton Kaurajauho sisältää runsaasti proteiinia ja rasvaa, jopa enemmän kuin muut viljat. Se sisältää myös antioksidantteja ja hyviä mineraaleja, kuten rautaa, magnesiumia ja sinkkiä sekä runsaasti B1-vitamiinia. Kaurakuidut voivat alentaa veren kolesterolitasoja. Kaura sisältää myös hieman öljyä, joka koostuu 80 % tyydyttymättömistä rasvahapoista.
Luomu Arenga Palmusokeri - Luomu Arenga Palmusokeri

Luomu Arenga Palmusokeri - Luomu Arenga Palmusokeri

Mikä on Arenga Palmusiirappi? Arenga Palmusiirappi valmistetaan sokeripalmun (Arenga Pinnata) nektarista. Luomu arenga-nektari siivilöidään ja haihdutetaan, kunnes arenga kiteytyy sokeriksi. Arenga Palmusiirappi on vähemmän makeaa kuin tavallinen kidesokeri. Arenga Palmusiirappi terveellistä Arenga Palmusiirappi sisältää useita terveellisiä aineita. Siinä on erilaisia mineraaleja, vitamiineja, proteiineja ja aminohappoja. Lisäksi se sisältää runsaasti antioksidantteja. Se on parempi vaihtoehto kuin tavallinen sokeri, koska sen glykeeminen indeksi on alhaisempi (30-35).
Ripoteltava Sokeri Erythritol

Ripoteltava Sokeri Erythritol

Alkuperä ja historia Erytritoli Ripottelusokeri Erytritoli on luonnollinen makeutusaine, jota löytyy joistakin hedelmistä (mukaan lukien vesimeloni, viinirypäleet ja päärynät) sekä sienistä. Erytritoli on ainoa luonnollinen polyoli ja se tuotetaan glukoosin fermentoinnilla luonnollisten entsyymien avulla. Tuotantoprosessi, sadonkorjuu ja käsittely Erytritoli Fermentoinnin jälkeen erytritoli kuivataan, suodatetaan ja puhdistetaan. Tämän prosessin jälkeen se on valkoisia rakeita, jotka muistuttavat sokeria. Erytritoli sopii sokerin korvikkeeksi. Terveelliset tuoteominaisuudet ja sovellukset Erytritoli sopii sokerin korvikkeeksi. Erytritoli imeytyy nopeasti verenkiertoon, ja huippupitoisuudet saavutetaan alle kahdessa tunnissa; suurin osa suun kautta otetusta annoksesta (80-90%) erittyy muuttumattomana virtsaan 24 tunnin kuluessa. Erytritoli ei vaikuta verensokeriin tai insuliinitasoihin, ja se voi siten olla tehokas sokerin korvike diabeetikoille.
Nutrikraft - Pruikzwam (Leijonan Harja) Luomukapselit

Nutrikraft - Pruikzwam (Leijonan Harja) Luomukapselit

Premium Nutrikraft Pruikzwam Kapselit Luomu Pruikzwam Kapselit Luomu VehGrolta on biologisesti sertifioitu tuote, joka on huippulaatuista. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on valmistettu ihmisten ja luonnon huomioiden. VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luomulähteet) luonnontuotteet tulevat eri alueilta ympäri maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja useimmiten myös pakataan. BIO-merkki tarkoittaa 100 % tarkastettua luomua ja luotettavuutta. Nämä ainesosat…
Puuvillapussi saippuapähkinöille

Puuvillapussi saippuapähkinöille

Saippuapähkinät Saippuapähkinät ovat pähkinöitä saippuapähkinäpuusta. Nämä puut kasvavat trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla. Pyykkipussi>/h2> Tämä puuvillainen pyykkipussi on täydellinen saippuapähkinöiden käyttöön. Se varmistaa, että pähkinät eivät leviä pesukoneessa, vaan että pähkinöiden pesuteho säilyy. Saippuapähkinät vedessä muodostavat saippuamaista liuosta, jolla on äärimmäisen voimakas pesuteho. Premium-puuvillapussi saippuapähkinöille VehGro:n puuvillapussi saippuapähkinöille on premium-laatuista tuotetta. Tämä tuote on luotu huolellisesti ihmisiä ja luontoa ajatellen. VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Valitsemamme (luomu) luonnontuotteet tulevat eri puolilta maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja usein myös pakataan siellä. Tuotteidemme laatua tarkastetaan säännöllisesti. Etsitkö tukkukauppiasta tai maahantuojaa puuvillapussille saippuapähkinöille?
Glukoosi DE 29 Biologinen - Glukoosi DE 29 Biologinen

Glukoosi DE 29 Biologinen - Glukoosi DE 29 Biologinen

D-glukoosi Glukoosi on luonnollisesti esiintyvä kemiallinen yhdiste. Tätä glukoosijauhetta kutsutaan myös D-glukoosiksi. D-glukoosia kutsutaan myös rypälesokeriksi tai dekstroosiksi. D-glukoosi on monosakkaridi (yksinkertainen sokeri), hiilihydraattien alaluokka. Se on tärkeä energianlähde. Glukoosia valmistavat kasvit ja suurin osa levistä fotosynteesin avulla (valon muuttaminen hiilihydraateiksi). Dekstroosiekvivalentti (DE) Glukoosin DE-numero kertoo jotain glukoosin sitoutumisvoimasta ja makeusvoimasta, ja se riippuu hydrolyysin asteesta. Tärkkelys muutetaan glukoosiksi hydrolyysin avulla. 0 - 100 asteikolla 0 on puhdasta tärkkelystä ja 100 puhdasta glukoosia. Mitä alhaisempi numero, sitä korkeampi tuotteen sitoutumisvoima. Mitä korkeampi numero, sitä korkeampi makeusvoima. Käyttö Glukoosijauhe DE 29 on dehydroitu glukoosisiirappi. Se estää sokerin uudelleen kiteytymistä makeisissa. Lisäksi se antaa elastisuutta...
Luomu Guarana-jauhe

Luomu Guarana-jauhe

Alkuperä Guarana on pähkinäinen siemen, joka kasvaa Brasiliassa. Siellä guaranan käytetään energialisänä ja sitä käsitellään virvoitusjuomissa. Marjassa on korkeampi kofeiinipitoisuus kuin kahvissa. Nykyään guarana on edelleen olennainen osa koko Brasilian ruokavaliota, ja sitä pidetään maan kansallisjuomana. Viime vuosikymmeninä ulkomailta kasvaneen kysynnän myötä guarana on tullut ihanteelliseksi viljelykasviksi, joka täydentää Amazonin alueen maanviljelijöiden tuloja. Guarana-teollisuuden merkitystä Brasiliassa juhlistetaan vuosittaisella Guarana-festivaalilla, joka pidetään Mauesin kaupungissa. Viikon kestävä musiikin, paraatien ja juhlallisuuksien tapahtuma järjestetään samaan aikaan sadonkorjuun kanssa, houkutellen vierailijoita koko Amazonin alueelta. Suosio selitetty Guaranan ajatellaan stimuloivan lisämunuaista tuottamaan adrenaliinia. Lisäksi rasvanpoltto aktivoituu, koska adrenaliinitaso veressä nousee. Rasvanpolton kautta tämä voi tuottaa energiaa, enemmän kestävyyttä...
Psylliumkuoret (99%) Luomu - Psylliumkuoret (99%) Luomu

Psylliumkuoret (99%) Luomu - Psylliumkuoret (99%) Luomu

alkuperä Psyllium Psyllium (psyllii testa) tulee plantago ovato -kasvista. Kasvi on kotoisin Pohjois-Afrikasta, Intiasta, Pakistanista ja Afganistanista. Käsittely Psylliumin kuorifibrejä Pääasiallinen tuotanto tapahtuu Intiassa ja Pakistanissa. Sadonkorjuun jälkeen siemenet käsitellään kuiduksi. Psylliumin kuorifibereiden ominaisuudet Psylliumin kuorifibereiden tärkein ominaisuus on turvotusvoima. Tämä on lopulta hyödyllistä toiminnalle. Käyttö Psylliumin kuorifibrejä Psylliumkuidut liuotetaan veteen, käytetään sideaineena ja luonnollisena parantajana leivässä ja leivonnaisissa. Ne antavat leivonnaisille ja leivälle sileän koostumuksen. Se varmistaa, että leipä ja leivonnaiset pysyvät tuoreina pidempään. Tarvitset vain teelusikallisen päivässä. Luomupsylliumkuoret tarjoavat erinomaisen tavan lisätä kuitua ruokavalioosi. Sekoita niitä runsaasti veden tai hedelmämehun kanssa puhdistavaksi ja rauhoittavaksi terveelliseksi juomaksi.
Psylliumkuorijauhe 99% Luomu - Psylliumkuorijauhe 99% Luomu

Psylliumkuorijauhe 99% Luomu - Psylliumkuorijauhe 99% Luomu

Premium Psyllium Kuorijauhe 99% Luomua Psyllium Kuoret (psyllii testa) ovat peräisin plantago ovata -kasvin siemenistä. Kasvi on alun perin kotoisin Pohjois-Afrikasta, Intiasta, Pakistanista ja Afganistanista. Pääasiallinen tuotanto tapahtuu Intiassa ja Pakistanissa. Sadonkorjuun jälkeen siemenet käsitellään kuiduksi. Lisätietoja psyllium-kuorista tai psyllium-hulsoista löytyy tietosivulta. VehGro:n Psyllium Kuorijauhe 99% Luomua on biologisesti sertifioitu tuote, joka on premium-laatua. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on valmistettu ihmisten ja luonnon huomioiden. VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luomulähteet) luonnontuotteet tulevat eri alueilta ympäri maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja…
Luomu Pinaattijauhe

Luomu Pinaattijauhe

Pinaatti (Spinacia oleracea) Pinaatti jauhemuodossa on yksi magnesiumin rikkaimmista lähteistä. Hyvä luillesi! Lisäksi pinaattijauhe auttaa pitämään näläntunteesi hallinnassa. Se sisältää myös vitamiineja A ja C, kalsiumia, rautaa ja runsaasti kaliumia, joten verenpaineesi pysyy normaalina. Koska pinaattijauhe sisältää paljon suurempia määriä hyviä aineita kuin tuore pinaatti, se tekee sinusta vahvemman pitkällä aikavälillä, aivan kuten Poppaye!
Luomu maissitärkkelys - Luomu maissitärkkelys

Luomu maissitärkkelys - Luomu maissitärkkelys

Premium biologiset yrtit & Mausteet VehGro:n maissitärkkelys BIO on biologisesti sertifioitu tuote, joka on huippulaatuista. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on valmistettu ihmisten ja luonnon hyvinvointia silmällä pitäen. VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (biologiset) luonnontuotteet tulevat eri alueilta ympäri maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja useimmiten myös pakataan siellä. BIO-sertifikaatti tarkoittaa 100 % tarkastettua ja luotettavaa biologista tuotantoa. Nämä ainesosat ovat siis taatusti vapaita kaikista lisäaineista, kuten sokereista ja rasvoista, ja ne täyttävät kaikki Euroopan vaatimukset torjunta-aineiden osalta. Tuotteidemme laatua tarkastetaan säännöllisesti. Etsitkö tukkukauppaa tai maahantuojaa maissitärkkelykselle BIO? VehGro on maissitärkkelyksen BIO tukkukauppias ja maahantuoja. Tarjoamme laajan valikoiman tuhansia biologisia ainesosia, joita me...
Luomu tapiokajauho

Luomu tapiokajauho

Mistä tapioka tulee? Tapioka on mauton ja tärkkelyspitoinen ainesosa, joka tulee maniokkipuun juuresta (kassavapuu, yucca-puu). Se on pensas, joka voi kasvaa 2–5 metriä korkeaksi. Kasvi on alun perin kotoisin Etelä-Amerikasta, mutta eurooppalaiset tutkimusmatkailijat levittivät sitä ympäri maailmaa. Nykyään kasvia viljellään pääasiassa Brasiliassa, Thaimaassa, Indonesiassa, Zairissa ja Nigeriassa. Tapiokan käyttötarkoitukset Tapiokajauhoa käytetään sakeuttajana ruoassa (keittoissa ja kastikkeissa), lääkkeissä (tableteissa) ja eläinrehussa, mutta se on myös tärkeä ainesosa katkarapukekseissä.
Luomu Kurpitsansiemenjauhe

Luomu Kurpitsansiemenjauhe

Tuotantoprosessi Kurpitsojen siemenjauhe valmistetaan kurpitsojen siemenistä. Kurpitsojen siemenet ovat yleensä litteitä ja epäsymmetrisen soikeita. Niillä on valkoiset ulkokuoret ja ne ovat valkoisia kuoren poistamisen jälkeen. Sadonkorjuun jälkeen siemenet poistetaan ja puhdistetaan. Tämän jälkeen siemenistä puristetaan öljyä. Öljyn uuttamisen jälkeen jäljelle jäävä siemenmassa kuivataan ja jauhetaan hienoksi jauheeksi. Käyttö Kurpitsojen siemenjauhe sisältää kuitua, vitamiineja ja proteiinia. Lisäksi jauhe sisältää monia antioksidantteja, kuten karotenoideja ja E-vitamiinia. Tätä jauhetta voidaan käyttää erilaisissa ruoissa, kuten smoothieissa, mehuissa, maidossa ja jogurtissa. Loistava tapa lisätä ylimääräisiä terveellisiä ainesosia erilaisiin ruokiin.