Reconnu depuis des siècles pour ses bienfaits thérapeutiques, le vinaigre de cidre est aussi très apprécié en cuisine où son acidité particulière et ses notes de pommes permettront de réhausser de nombreuses préparations.
Notre vinaigre de cidre est issu de pommes biologiques (notre vergers sont conduits en agriculture biologique depuis plus de 50 ans).
Il est non filtré (contient la mère), non pasteurisé, sans gluten et naturellement vegan.
Poids net: 1kg
Volume: 500ml
Valmistettu brändi-alkoholeista, jotka on kypsytetty vähintään 5 vuotta armenialaisissa tammitynnyreissä. Siinä on erittäin miellyttävä ja pehmeä maku sekä kirkas aromi, pitkä ja ihanan lämmittävä jälkimaku.
Hamoud Boualem, vertaansa vailla oleva limonadi, sai arvonsa 1889 Pariisin maailmannäyttelyssä. Sitä kutsuttiin silloin "La Royale" ja se voitti kultamitalin kilpailun ulkopuolella sekä useita muita palkintoja.
Siitä lähtien sukupolvet ovat työskennelleet perinteen vaalimiseksi siirtäen tämän sitruunan eteerisiä öljyjä sisältävän juoman reseptiä eteenpäin.
Saatavilla:
Lasissa: 25 cl, 1L
Pet-pullossa: 33 cl, 1L, 2L
Tölkissä: 33 cl
Koostumus: Käsitelty vesi, kukkaöljyn aromi.
Le spiritueux : Mamma Mia! on herkullinen Limoncello, jota et ole koskaan ennen maistanut! Tässä ei ole jätetty mitään sattuman varaan: keinotekoiset väriaineet ja aromit on kielletty, sokeria on käytetty huomattavasti vähemmän kuin keskimäärin, ja ainoa käytetty sitruunatyyppi on Il Feminello Del Gargano IGP. Suoraan Apuliasta (Italia) tulevat sitruunat kerätään käsin saman perheen toimesta vuodesta 1850 lähtien, jotta saadaan aikaan Limoncello, joka tarjoaa suurta puhtautta ja paljon raikkautta. Tästä pullosta vapautuu upea tuoksu, joka täydentää erinomaisesti jälkiruokiasi tai jota voi nauttia sellaisenaan digestifinä. Herkku, joka vie sinut heti Italiaan! Talo: Samalla tavalla kuin brändi Adriatico, Mamma Mia! on Jean-Robert Bellangerin onnistunut hanke, ranskalaisen yrittäjän, joka on tullut kilpailemaan suurten italialaisten brändien kanssa omalla kentällään.
Tyyppi: Limoncello - Liköörit
Tilavuus: 70cl
Alkoholipitoisuus: 24%
Suosituin pullo luomuvaahterasiirappia, amberin värinen, täyteläisen makuinen siirappi, täydentää monia jälkiruokia ja makeita valmistuksia. Se on todellinen sokeri omassa oikeudessaan, luonnollinen kokonaisuus, metsän sokeri.
Sen ainutlaatuinen maku tyydyttää niin nuoret kuin vanhatkin!
La Ferme Vifranc inc.:n hallinnoima vaahterametsikkö hoidetaan hellävaraisesti, ilman intensiivistä kaatamista tai leikkaamista, ja vaahterat elävät rinnakkain muiden puulajien kanssa, luoden harmonisen ja tasapainoisen metsän, joka on sertifioitu luomuksi.
Luomuvaahterasiirappia tuotetaan maaliskuun puolivälistä huhtikuun loppuun. Vifranc Farmin korkeat laatuvaatimukset näkyvät tässä poikkeuksellisessa siirapissa, erityisesti vaativien menetelmien kautta vaahterametsikön hoidossa ja vaahterasiirapin tuotannossa:
- Tätä siirappia varten käytetään kahta vaahteralajiketta, sokerivaahteraa ja litteää vaahteraa.
- Heti kun mahla on kerätty, se varastoidaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin säiliöihin kypsymään 24 tunniksi.
Vuonna 1921, kun Marcel Alcide Rième valmisti ensimmäiset sitruuna-, minttu- ja granaattiomenasiirappinsa, hän oli varmasti kaukana siitä, että tuoteperheestä tulisi näin menestyksekäs! Klassisia, virkistäviä, herkullisia ja ainutlaatuisia siirappeja. Rième on aina löytänyt inspiraationsa luonnosta; Franche-Comtén maisemat, kukat, hedelmät ja elinvoima antavat hänen siirapeilleen ainutlaatuisen ja autenttisen maun. Luonnollisista uutteista valmistetut, jotka tunnetaan intensiivisesti hedelmäisistä tuoksuistaan, arvostettuja tasapainoisen makean makunsa ja miellyttävän koostumuksensa vuoksi, Rième-siirapit tarjoavat aitoa nautintoa.
Legenda kertoo, että foinikialaiset alukset, joita kuljettivat säännölliset "Merituulet", saapuivat Välimeren rannikolle 600-luvulla eKr. He toivat mukanaan viininviljelyn ja viininvalmistuksen taidon. Tarjoillaan viileänä (noin 6–8 °C) päivittäisten aterioiden yhteydessä ystävien kanssa, grilliruokien ja suurten kesäsalaattien kera. Hedelmällinen ja raikas, rosé on tosiaan ensisijaisesti ihanteellinen aperitiiviksi, mutta ei ole kysymys sen tarjoamisesta sipsien tai maapähkinöiden kanssa! Antaaksesi luonteen aperitiiveillesi, yhdistä kuiva viini kalalevitteen, katkarapujen majoneesilla, tapenaden tai chorizon kanssa, mikä luo täydentävyyttä näiden ruokien rasvaiselle puolelle. Merituotteet ja jodioidut maut sopivat myös erittäin hyvin kuivimpien roséiden kanssa.
Hamoud Boualem, vertaansa vailla oleva limonadi, sai arvonsa vuonna 1889 Pariisin maailmannäyttelyssä. Sitä kutsuttiin silloin nimellä "La Royale", ja se voitti kultamitalin, joka oli kilpailun ulkopuolella, sekä useita muita palkintoja.
Siitä lähtien perinteitä on vaalittu sukupolvien ajan, ja reseptiä on siirretty eteenpäin, sillä juoma on rikastettu sitruunan eteerisillä öljyillä.
Saatavilla:
Lasissa: 25 cl, 1L
Pet: 33 cl, 1L, 2L
Tölkissä: 33 cl