Tehtävämme: palauttaa makkaraan sen arvokkuus, joka on Ranskan gastronomian symboli!
Tämä käsintehty makkara valmistetaan Laissacissa, Aveyronissa sijaitsevassa tehtaassamme. Se koostuu vain kolmesta ainesosasta: sianlihasta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista Kambodžasta.
Tämä kuivatuli säilyy kolme kuukautta huoneenlämmössä.
Se täydentää coppa, lonzo, makkara, kuivatuli ja kinkun pähkinät tarjoten sinulle 100% nitriittiä ja säilöntäaineita vapaata aperitiivitarjotinta.
Kaikki nitriitittömät lihatuotteemme valmistetaan huolellisesti valituista sioista Aveyronista.
Alkuperä: Laissac, Aveyron
Paino: noin 250g
Ainesosat: Sianliha, Guérande-suola, Kampotin IGP-pippuri, luonnollinen suoli
Nauttiaksesi tästä erikoisuudesta, kaada purkin sisältö astiaan, peitä ja anna hautua miedolla lämmöllä. Muista sekoittaa aika ajoin.
Noin 10 minuuttia 1 annoksen koossa
15 minuuttia 2 annoksen koossa
Rasvaa: 9,0 g
Joista tyydyttyneitä rasvahappoja: 3,9 g
Hiilihydraatteja: 8,7 g
Joista sokereita: <0,5 g
Kuituja: 2,0 g
Proteiinia: 8,4 g
Suolaa: 0,76 g
Provencen yrttimakkara, tuote, joka on hyvin paikallista.
Rikas maku täynnä makuja.
Tämä yrttisekoitus, timjami, rosmariini... vie sinut suoraan Provencen auringon alle sirkkalehtien lauluun.
Pieni +:
Provencen yrttimakkara sopii hyvin sekä punaviinin että valkoviinin kanssa.
Tuotenumero: 2100045000000
Paino: 0,310 kg
Painotieto: Tuote altis kuivumiselle
Ainesosat: Ranskasta peräisin olevaa sianlihaa
Ravintoarvot KJ/Kcal: 1129 KJ / 271 Kcal
Rasvat: 16,90 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot (TR): 6,20 g
Hiilihydraatit: 2,90 g
Joista sokeri: 1,20 g
Proteiinit: 26,70 g
Suola: 6,04 g
Allergeenit: pähkinät: mahdollisia jäämiä: hasselpähkinöiden käyttö työpajassa
Käsintehty Laissacin työpajassamme Aveyronissa, tämä makkara on peräisin tiukasti valituista Aveyronin tiloista. Tämä makkara on nitrititön ja valmistettu vain kolmesta ainesosasta: lihasta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista Kambodžasta.
DLC: 90 päivää
Paino: 80g
Alkuperä: Laissac, Aveyron