Tuotteet hakusanalla ero salami mettwurs (2)

Kuivamakkara - Makkara ilman nitriittiä

Kuivamakkara - Makkara ilman nitriittiä

Tehtävämme: palauttaa makkaraan sen arvokkuus, joka on Ranskan gastronomian symboli! Tämä käsintehty makkara valmistetaan Laissacissa, Aveyronissa sijaitsevassa tehtaassamme. Se koostuu vain kolmesta ainesosasta: sianlihasta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista Kambodžasta. Tämä kuivatuli säilyy kolme kuukautta huoneenlämmössä. Se täydentää coppa, lonzo, makkara, kuivatuli ja kinkun pähkinät tarjoten sinulle 100% nitriittiä ja säilöntäaineita vapaata aperitiivitarjotinta. Kaikki nitriitittömät lihatuotteemme valmistetaan huolellisesti valituista sioista Aveyronista. Alkuperä: Laissac, Aveyron Paino: noin 250g Ainesosat: Sianliha, Guérande-suola, Kampotin IGP-pippuri, luonnollinen suoli
Viipaloitu Makkara - Nitriitti Vapaa Viipaloitu Makkara

Viipaloitu Makkara - Nitriitti Vapaa Viipaloitu Makkara

Käsintehty Laissacin työpajassamme Aveyronissa, tämä makkara on peräisin tiukasti valituista Aveyronin tiloista. Tämä makkara on nitrititön ja valmistettu vain kolmesta ainesosasta: lihasta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista Kambodžasta. DLC: 90 päivää Paino: 80g Alkuperä: Laissac, Aveyron