Tuotteet hakusanalla ero salami mettwurs (9)

Aito 300g vakuumipakattu salami

Aito 300g vakuumipakattu salami

Aito 300g vakuumipakattu salami
Rustinen kissaystävällinen salami

Rustinen kissaystävällinen salami

Rustinen kissamainen lempeä salami
Salami Milano/Napoli

Salami Milano/Napoli

Milano tai Napoli salami 100% italialaista sianlihaa AGGRESSIIVINEN HINTA
Prosciutto, Salami, Finocchiona, Pancetta - Toscanalainen Delikatess

Prosciutto, Salami, Finocchiona, Pancetta - Toscanalainen Delikatess

SALAME TOSCANO, Valmistettu valituista sianlihasta, keskikarkeasta jauhatuksesta ja kuutioidusta läskistä, pakataan kollageenisuoleen ja kypsytetään. PROSCIUTTO - sian reisi "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Valmistettu valituista sianlihasta, on tyypillinen toskanalainen makkara, joka on maustettu fenkolinsiemenillä ja pakattu kollageenisuoleen. PANCETTA puhtaasta sianlihasta, rullattu tai tasainen, suolattu ja kypsytetty toskanalaisittain.
Nduja - Kalabrian Salami

Nduja - Kalabrian Salami

‘Nduja on kalabresilainen makkara, joka on kirkkaan punainen, pehmeä koostumukseltaan ja erityisen mausteinen maultaan. Se valmistetaan 42 % sianrasvasta, 30 % sianlihasta ja runsaasta kalabreseista chilistä, joka on 25 %. Suositellaan alkupalaksi tai ainesosaksi, jota voidaan lisätä pääruokiin ja pizzoihin. Kategoria: Kalabresilaiset makkarat PAINO: 300/350 g AINEKSET: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi Antioksidantit: E301 Säilöntäaineet: E250-E252 Paino: 0.300 kg
Ciauscolo IGP - Pehmeä salami, jolla on yli 2.000 vuoden historia

Ciauscolo IGP - Pehmeä salami, jolla on yli 2.000 vuoden historia

Se juontaa juurensa latinankielisestä Cibusculum-sanasta, joka tarkoittaa arvokasta ruokaa, ja sillä on historia, joka ulottuu Rooman valtakunnan aikakauteen. Se on pehmeä, makea ja maukas salami, joka sopii erinomaisesti levitettäväksi leivälle ja nautittavaksi alkupaloissa, välipaloissa ja piknikeillä.
400g alipainepakattu kuivatun makkaran pippuri tai chilipippuri

400g alipainepakattu kuivatun makkaran pippuri tai chilipippuri

Kypsytetyt lihat, joissa on aito ja hienostunut maku, tekevät jokaisesta yhteisestä hetkestä tilaisuuden nauttia italialaista laatua. Tiukasti maustetut lihat ja makkarat mahdollisimman luonnollisella tavalla. Terveellisiä ja yksinkertaisia elementtejä, joiden avulla voi löytää uudelleen vanhojen maalaistapojen ja maamme makuja.
Kalabrian Schiacciatina - Kalabrian Lihatuotteet

Kalabrian Schiacciatina - Kalabrian Lihatuotteet

Soppressata schiacciata on yksi Kalabrian huippuhyviä leikkeleitä. Se valmistetaan sian reiden parhaista osista, jotka jauhetaan keskikokoisiksi paloiksi ja yhdistetään myös keskikokoisiksi paloiksi jauhettuun rasvaan. Siihen lisätään tyypillisiä kalabrialaisia mausteita. Kaikki pakataan ja annetaan kypsyä yli 45 päivän ajan vakio-olosuhteissa. Kypsennyksen puolivälissä makkaraa puristetaan litteäksi, ja tästä se saa nimensä soppressata tai schiacciata, saavuttaen meille kaikille tutun muodon. PAINO: 300/350 g Paino: 0.350 kg Ainesosat: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi Antioksidantit: E301 Säilöntäaineet: E250-E252
Kalabrian Filee - Kalabrian Lihatuotteet

Kalabrian Filee - Kalabrian Lihatuotteet

Filetti saadaan sian ulkofileen käsittelystä. Liha suolataan ja hierotaan huolellisesti käsin, minkä jälkeen se täytetään luonnolliseen suoleen ja kypsytetään yli 70 päivää kontrolloidussa lämpötilassa ja kosteudessa. Suolaamisen aikana lisätään mausteita ja yrttejä, jotka ovat tyypillisiä kalabralaiselle reseptille. Kategoria: Kalabrian leikkeleet PESO: 500/550g Paino: 0.550 kg Ainesosat: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi Antioksidantit: E301 Säilöntäaineet: E250-E252