Tuotteet hakusanalla ero salami mettwurs (3)

Nduja - Kalabrian Salami

Nduja - Kalabrian Salami

‘Nduja on kalabresilainen makkara, joka on kirkkaan punainen, pehmeä koostumukseltaan ja erityisen mausteinen maultaan. Se valmistetaan 42 % sianrasvasta, 30 % sianlihasta ja runsaasta kalabreseista chilistä, joka on 25 %. Suositellaan alkupalaksi tai ainesosaksi, jota voidaan lisätä pääruokiin ja pizzoihin. Kategoria: Kalabresilaiset makkarat PAINO: 300/350 g AINEKSET: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi Antioksidantit: E301 Säilöntäaineet: E250-E252 Paino: 0.300 kg
Kalabrian Schiacciatina - Kalabrian Lihatuotteet

Kalabrian Schiacciatina - Kalabrian Lihatuotteet

Soppressata schiacciata on yksi Kalabrian huippuhyviä leikkeleitä. Se valmistetaan sian reiden parhaista osista, jotka jauhetaan keskikokoisiksi paloiksi ja yhdistetään myös keskikokoisiksi paloiksi jauhettuun rasvaan. Siihen lisätään tyypillisiä kalabrialaisia mausteita. Kaikki pakataan ja annetaan kypsyä yli 45 päivän ajan vakio-olosuhteissa. Kypsennyksen puolivälissä makkaraa puristetaan litteäksi, ja tästä se saa nimensä soppressata tai schiacciata, saavuttaen meille kaikille tutun muodon. PAINO: 300/350 g Paino: 0.350 kg Ainesosat: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi Antioksidantit: E301 Säilöntäaineet: E250-E252
Kalabrian Filee - Kalabrian Lihatuotteet

Kalabrian Filee - Kalabrian Lihatuotteet

Filetti saadaan sian ulkofileen käsittelystä. Liha suolataan ja hierotaan huolellisesti käsin, minkä jälkeen se täytetään luonnolliseen suoleen ja kypsytetään yli 70 päivää kontrolloidussa lämpötilassa ja kosteudessa. Suolaamisen aikana lisätään mausteita ja yrttejä, jotka ovat tyypillisiä kalabralaiselle reseptille. Kategoria: Kalabrian leikkeleet PESO: 500/550g Paino: 0.550 kg Ainesosat: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi Antioksidantit: E301 Säilöntäaineet: E250-E252