Maltit - kaloreita vähentävä sokerin korvike
Maltit (E965) on kaloreita vähentävä sokerin korvike, joka maistuu sokerilta. Sen makeus on noin 90 % sokerin tasosta, joten maltitia voidaan käyttää lähes 1:1 sokerin sijasta.
Maltitin nauttiminen aiheuttaa vain hyvin vähäisen nousun verensokeri- ja insuliinitasoissa, ja se sisältää vain noin puolet sokerin kaloreista.
Maltitia käytetään mm. makeisten, keksejen, suklaan, erilaisten jälkiruokien, jäätelön, hillojen, purukumin jne. valmistuksessa.
Aikuisilla päivittäiset annokset, jotka ylittävät 30-50 g, voivat aiheuttaa laksatiivista vaikutusta. Siksi suositellaan enintään 30-50 g päivittäistä kulutusta.
-Poissa kaupasta-/Vaihtoehto: HAP 161063 60 x 60 cm (30 kpl) UK = 4 pakkausta.
Artikkelinro HAP 161320 Imukykyinen materiaali selluloosahippu, kevyempi malli, vihreä
Tuote HAP 161320 on poissa kaupasta eikä sitä voi enää tilata. Jos korvaavaa tuotetta on saatavilla, löydät tietoa siitä yllä tuotteen nimessä.
KaliSel on vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi. Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle on kansainvälisten elintarvikelakien mukainen.
KaliSel – Vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi
- Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle
- Luontainen alkuperä
- Erityisen alhaiset sivusuolapitoisuudet
- Kansainvälisten elintarvikelakien mukainen
- Suorittaa elintarviketeollisuudessa monia ja monimutkaisia toimintoja natriumkloridin tavoin
- Samankaltaisuuden vuoksi natriumkloridin kanssa, täydellinen osittaiselle korvaamiselle
- Auttaa ihmisen kehoa täyttämään kaliumtarpeensa
Käyttösuositus
KaliSel sisältää korkealaatuista kaliumkloridia ja sitä käytetään jo laajasti elintarviketeollisuudessa monenlaisten elintarvikkeiden tuotannossa. Sitä käytetään muun muassa lisäaineena ja prosessiapuna sekä elintarvikkeiden rikastamiseen.
KaliSel on...
Jos et ole varma, täyttääkö järjestelmäsi jo vaatimukset, voit selvittää tilasi ennakkotarkastuksessa.
Tässä tarkastuksessa havaitut tulokset eivät vaikuta kokonaisarviointiin, joten tarvittavat korjaukset voidaan tehdä ilman aikarajaa.
Monissa muovijärjestelmissä, kuten joustavissa PVC-lattiamateriaaleissa, käytetään erilaisista syistä epäorgaanisia täyteaineita. Nämä epäorgaaniset lisäaineet eivät kuitenkaan osoita merkittävää taipumusta liuottamaan muovisolujen nestemäisiin komponentteihin. Ilman sopivia lisäaineita tämä on käytännössä mahdotonta. Täyteaineen optimaalisen jakautumisen saavuttamiseksi NEWOS tarjoaa innovatiivisia ja markkinoilla testattuja prosessiapuvälineitä dispergointivaiheeseen nimellä NEWOTEC.