Tuotteet hakusanalla frutela suklaata (9)

Nutella®

Nutella®

Nutella® on suosittu makeutettu hasselpähkinäkaakaolevite, jota käytetään yleisesti voileivissä, kakuissa ja muissa makeissa ruoissa. Se tunnetaan herkullisesta makeasta ja pähkinäisestä maustaan, eikä se sisällä keinotekoisia värejä tai säilöntäaineita. Levite koostuu useista ainesosista, mukaan lukien sokeri, palmuöljy, hasselpähkinät, vähärasvainen kaakaojauhe, rasvaton maitojauhe, herajauhe, emulgointiaineet (soija) ja vanilliini. Nutella®:lla on 12 kuukauden säilyvyysaika, ja se on saatavilla 350 g, 600 g tai 750 g purkeissa, ja 24 kappaleen pakkauksia on saatavilla ostettavaksi. Foodcom S.A. jakaa Nutella®:a erilaisille tahoille, mukaan lukien elintarviketukkukauppiaat, brändituotteiden jakelijat, maahantuojat, vientiyritykset ja vähittäiskauppaketjut.
Kuuma Suklaa

Kuuma Suklaa

Juoma, joka todella maistuu suklaalta – yksinkertainen ja nopea tapa nauttia herkullisesta kuumasta kaakaosta.
Tryffelit

Tryffelit

Premium valkoiset ja mustat tryffelit Kreikasta
CAPRESE

CAPRESE

Pastöroitu munaseos, puhtaat suklaahiput, raaka mantelit, sokeri, voi, rasvat ja kasviöljyt, mantelijauho, kaakao 22/24%, leivonta.
Cadbury Flake

Cadbury Flake

Cadbury Flake
Hasselpähkinä Suklaa

Hasselpähkinä Suklaa

10 % kapryylihappoa (C8), joka on peräisin kookoksesta, toisin kuin pitkän ketjun rasvahapot, MCT:t (keskiketjuiset triglyseridit) ohittavat ruoansulatuskanavan kokonaan ja menevät suoraan maksaan ketoaineiden tuotantoa varten. Sitä kutsutaan myös "rasvojen glukoosiksi". Kookoksessa on yksitoista erilaista rasvahappoa. Neljä niistä ovat MCT:t: kaproihappo (C6), kapryylihappo (C8), kapriinihappo (C10) ja lauriinihappo (C12). C12 on teknisesti ottaen MCT, mutta keho käsittelee sitä kuin pitkän ketjun rasvahappoa. Paaston tai paastoa jäljittelevän ruokavalion, kuten vähähiilihydraattisen tai keto-ruokavalion, aikana keho muuttuu kataboliseksi (hajoamiseksi) ja alkaa luonnollisesti tuottaa ketoaineita maksassa. Ketoaineita on kolme päätyyppiä. Ensiksi keho tuottaa asetoasetaattia (AcAc), sitten se muuttaa sen beetahydroksibutyraatiksi (BHB), ja kun BHB:tä on tarpeeksi, loput räjähtävät asetoniksi, jota hengitämme ulos tai virtsamme. Puhdas hasselpähkinä: Erittäin rikas E-vitamiinissa Makadamiaöljy: Rikas Omega 7:ssä (palmitoleiinihappo) SKU: 5430002193014 Polyolit: 11,2 g Energia: 441 Kcal, 1846 kJ Kokonaisrasva: 39,8 g Josta tyydyttynyttä rasvaa: 20,4 g Hiilihydraatit: 17,4 g Josta sokeria: 5 g* Proteiini: 11,9 g Suola: 0,0 g Kuitu: 27,9 g Luonnollinen makeutusaineyhdistelmä: Thaumatin, riboosi ja erytritoli
Suklaatrufelit

Suklaatrufelit

Belgialaisesta suklaasta valmistetut suklaatrufelit, jotka on täytetty herkullisella kermaisella pralinélla.
Orangettes

Orangettes

Sokeroinut appelsiininkuori, joka on päällystetty 70 % tummalla suklaalla. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet. Nettopaino (G): 100
Nutella®

Nutella®

Nutella® on kuuluisa sokerilla makeutettu kaakaopähkinälevite, jota käytetään yleisesti voileivissä, kakuissa ja muissa makeissa ruoissa. Se tunnetaan herkullisesta makeasta ja pähkinäisestä maustaan, eikä se sisällä keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita. Levite koostuu useista ainesosista, kuten sokerista, palmuöljystä, hasselpähkinöistä, vähärasvaisesta kaakaojauheesta, kuivasta rasvattomasta maidosta, kuivasta herasta, emulgointilektiineistä (soijasta) ja vanilliinista. Nutella®:n säilyvyysaika on 12 kuukautta, ja se on saatavilla 350 g, 600 g tai 750 g purkeissa, ja 24 kappaleen pakkauksia on saatavilla ostettavaksi. Foodcom S.A. jakaa Nutella®:a useille tahoille, mukaan lukien elintarviketukkukauppiaat, brändituotteiden jakelijat, maahantuojat, vientiyritykset ja vähittäiskauppaketjut.