Tulet yllättymään tästä Timut-pippurista, joka omaa greippimäisen aromin. Sen erityinen maku on täydellinen yhdistettynä kalaan, ja se on erittäin trendikäs kokkien keskuudessa jälkiruoissa, erityisesti suklaisissa jälkiruoissa. Nepalin alueella Timut-pippuria käytetään suosituissa peruna- ja tomaattiruokissa.
Alkuperä: Nepal
Laatu: A1
Sichuanin vihreä pippuri on edelleen harvinaisempaa kuin punainen, sillä sitä viljellään yhä luonnossa ja on siten vaikeampaa hallita. Tämä lajike kerätään Sichuanin maakunnasta Kiinassa ja sillä on erittäin voimakas tuoksu, joka on verrattavissa Japanin Sansho-pippuriin. Sichuanin vihreä pippuri on paljon sitruksisempaa kuin punainen.
Aromi: Chili, Sitruuna++, "Narkoottinen"
Alkuperä: Sichuanin maakunta, Kiina