Bellavista, jonka perusti Vittorio Moretti 1960-luvun lopulla, on nykyään yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista Franciacorta-viinitiloista, yksi tämän alueen symboleista, joka pystyy tuottamaan joitakin parhaista italialaisista kuohuviineistä.
PAKKAUS 61
1 KPL = EURO 17,00
1 PAALU 72 PAKKAUSTA 6
MINIMI TILAUS 20 PAALUA
Cordyline-kasvit, jotka tunnetaan myös nimellä Dracaena Indivisa, ovat monivuotisten kasvien suku Asparagaceae-perheessä. Cordyline-kasvien lehdet ovat pitkiä, kapeita ja niiden väri voi vaihdella lajin ja lajikkeen mukaan.
Ne voivat olla vihreitä, punaisia, purppuranvärisiä tai monivärisiä. Sopivissa olosuhteissa Cordyline-kasvit voivat tuottaa pieniä, tuoksuvia kukkia, jotka kasvavat tertuissa. Kukinnan jälkeen jotkut Cordyline-lajit voivat tuottaa pieniä, lihaisia hedelmiä, jotka ovat punaisia, mustia tai tummansinisiä.
Nämä kasvit ovat arvostettuja värikkään lehtensä ja eksoottisen ulkonäkönsä vuoksi, ja niitä voidaan kasvattaa sekä sisä- että ulkotiloissa riippuen ilmasto-olosuhteista ja erityisistä lajikkeista.
Calvados 6 Ans tunnistetaan sen kultaisesta väristä. Tuoksussa se erottuu voimakkailla hedelmäisillä aromeilla, joissa on intensiivisiä omenoita ja tuoreita hedelmiä. Maku on voimakas kukkaisten, tonisten, mentolisten ja mausteisten nuottien kanssa.
bruttopaino: 1450g
6 pakkauksen paino: 9kg
villiyrtti, katajanmarja, viljat, inkivääri, absintti,
sitruunan kuori ja appelsiinin kuori.
Jokainen mauste tislataan erikseen, minkä jälkeen ne yhdistetään kylmästi 24 tunnin levon jälkeen. Tämä tekniikka mahdollistaa makujen maksimaalisen uuttamisen ja säilyttämisen.
70 cl
Tuote on oliivi- ja lehtimehua, joka on peräisin oliivipuista, joissa on korkea orgaanisten polyfenolien pitoisuus. Se syntyy vesiliukoisista oliavaroista, jotka saadaan jauhamisprosessin aikana. Tämän jälkeen tuotteelle tehdään pastörointi- ja konsentrointiprosessi, jotta sen vakaus, ominaisuudet ja mikrobiologia varmistetaan.
Prosessit toteutetaan mekaanisesti ja lyhyessä ajassa, jotta polyfenolit eivät hajoa. Arróniz-lajikkeen oliivipuilla on korkea polyfenolipitoisuus lehdissä ja hedelmissä. Ne kerätään optimaalisessa kypsyyden vaiheessa, jotta kaikki aromit ja maut säilyvät ennallaan.
Ammattilaiskultivaattorit on suunniteltu raskaisiin maaperän valmistelutehtäviin, ja ne tarjoavat vertaansa vailla olevaa tehokkuutta maan muokkaamisessa ja ilmastamisessa. Nämä koneet on varustettu voimakkailla moottoreilla ja kestäville piikeille, mikä takaa perusteellisen maaperän valmistelun jopa haastavissa olosuhteissa. Ammattilaiskultivaattorit ovat ihanteellisia käytettäväksi maataloudessa ja maisemoinnissa, ja ne tarjoavat käyttäjille voimaa ja tarkkuutta maaperän hallintakäytäntöjen optimointiin.
Ammattilaiskultivaattorien säädettävät syvyysasetukset ja ergonomiset muotoilut tarjoavat mukavuutta ja hallintaa käytön aikana. Nämä koneet eivät ainoastaan säästä aikaa ja vaivannäköä, vaan myös parantavat maan laatua sekoittamalla orgaanista ainesta ja parantamalla vedenpoistoa. Investointi korkealaatuiseen kultivaattoriin on järkevä valinta kaikille, jotka haluavat optimoida puutarhanhoito- tai maatalouskäytäntöjään.
Riviera Ligure DOP Extra Neitsytoliiviöljy
– Riviera dei Fiori
Italialainen öljy, 100 % Taggiasca-oliivi – Kylmäpuristettu
Lucinasco, joka sijaitsee noin 500 m merenpinnan yläpuolella olevan kukkulan huipulla, on yksi kauneimmista kaupungeista Oneglia-laaksossa. Sen oliivilehdot, jotka ulottuvat kaupungin alapuolelle, koostuvat yksinomaan Taggiasca-lajikkeen oliivipuista ja ovat tunnettuja erityisestä suotuisasta sijainnistaan. Ne tuottavat oliiveja, joiden saanto on alhaisempi kuin muilla alueilla laaksossa, mutta niiden extra neitsytoliiviöljyn laatu on erinomainen.
Riviera Ligure DOP -valikoimamme saadaan Lucinascon oliivilehdoista, jotka puristetaan täydellisyyteen öljytehtaallamme.
Kylmäpuristettu ja pakattu suodattamattomana (suodattamaton) yksinkertaisen luonnollisen laskeutumisen jälkeen.
Pullo on kääritty kultapaperiin, joka suojaa tuotetta valolta.
Luonnollinen viini alkuperäisestä rypälelajikkeesta ja omaperäisestä valmistusmenetelmästä. Kuka sanoo paremmin?
Yksinkertaisesti Braucol, se on tuoretta vadelmaa ja kaunis mausteinen rakenne: kurkuma, kumina ja pieni määrä tonkapapua.
Tuottaja:DOMAINE D'ESCAUSSES
Alue:GAILLAC
Sijainti:LÄNTEINEN RANSKA
Väri:Punainen
Rypälelajikkeet:Braucol
Viljelytapa:Luomuviljelyyn siirtyminen
Luonne:kevyt / hedelmäinen
Tilavuus:75cl
Rikkipitoisuus:erittäin vähän tai ei lainkaan rikkipitoista
Vuosikerta:2019
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Rypäleet tulevat Gardajärven mytologisesta Sirmionesta, ensimmäiseltä kalkkikivimultakerrokselta, korkeus 68 m merenpinnasta
SESTO DI IMPIANTO: Riveittäin kasvatettu, guyot-leikkaus
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Teräksessä kontrolloidussa lämpötilassa
COLORE: Intensiivinen vaaleankeltainen, vihertävin sävyin
NASO: Miellyttävä tuoksu melonista ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja
BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä
CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Alkoholiaste 3,5%.
"Ulkonäöltään: vaaleanblondi väri ja hieno vaahto. Tuoksussa: kauniisti hedelmäinen, sitrushedelmien, ananaksen ja trooppisten hedelmien vivahteita! Maistettaessa se on kevyt, erittäin hedelmäinen, mutta antaa melko kuivan vaikutelman. Tämä on hyvin tyypillinen piirre 'Session IPA' -tyylille! Maut ovat samankaltaisia kuin aiemmin tunnistetut hedelmäiset aromit, suuntautuen erityisesti ananakseen ja trooppisiin hedelmiin. En voi unohtaa tätä kaunista humalalastia, joka tekee hyvää! Kaunis ensimmäinen askel tälle uudelle panimolle Alsacesta!"
Itse asiassa, jos et tiennyt, 'Session IPA' on olut, joka on melko kevyt alkoholipitoisuudeltaan ja korostaa humalan tuomaa katkeruutta!
Kiitos Beer Myselfille asiantuntevasta arvostelustaan, kauniilla arvosanalla 4,3/5 Fata Morganallemme.
Suuriarvoinen viini, joka on saatu huolellisesta Cannonau-rypäleiden valinnasta, pääasiassa yli 40-vuotiaista köynnöksistä, jotka on kasvatettu albarello-tyylillä.
Hitaasti tapahtuvan kuorifermentoinnin jälkeen, joka suoritetaan pienissä teräksisissä säiliöissä noin 20 päivän ajan, viini kypsyy ranskalaisissa tammitynnyreissä 24 kuukauden ajan. Tämän jälkeen se kypsyy makuullaan vähintään 8 kuukautta.
Upea granaatinpunainen väri.
Tuoksu on vaikuttava. Täynnä kypsien punaisen ja mustan marjan aromeja, kirsikan ja lakritsin vivahteita, jotka on sävytetty Välimeren yrteillä, hienoilla ja makeilla mausteilla. Maku on miellyttävän lämmin, suolainen ja mausteinen, kaikki täydellisesti yhdistetty mineraalisten vivahteiden kanssa. Sen runsas ja samettinen rakenne on hyvin tasapainossa tanniinisen monimutkaisuuden ja elegantin, pitkäkestoisen jälkimaun kanssa.
Se on viini, joka sopii erinomaisesti kaikkein hienoimpiin ja hienostuneimpiin juomisiin. Täydellinen kumppani voimakkaasti rakenteellisten ja suolaisten juustojen tai tärkeiden liharuokien kanssa.
Käsite: Arkiviini, jossa on Ylä-Douron punaviinien luonteenpiirteet.
Rypäleet: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca ja Tinta Barroca
Viinitarhojen korkeus: 400–650 m
Maa: Liuskekivi/Graniitti
TERROIR & ESTATE
Hiekka-marl ja koboltti, kivinen maaperä.
Välimerellinen ilmasto, jota muokkaa Mistral-tuuli.
Luomuviinitarha sijaitsee lähellä Visanin kylää.
GRAPES VARIETIES
Grenache 85%
Mourvèdre 10%
Syrah 5%
WINEMAKING
Käsin kerätty, osittain varresta poistettu.
Macerointi noin 2 viikkoa.
Täysin kypsytetty tankeissa hienossa sakassa ennen pullotusta (suodattamaton).
TASTING NOTES
Tässä viinissä on elegantti rubiininpunainen-violetti väri. Sen tuoksu paljastaa mustaherukan ja kirsikan aromeja.
Maku on hyvin tasapainoinen, täyteläisillä tanniineilla ja mustien hedelmien sekä lakritsin vivahteilla.
Erinomainen pari Välimeren ruokien, valkoisten liharuokien, miedosti maustettujen ruokien (esim. paella tai curry) ja punaisen lihan kanssa.
Laajentaakseen välinevalikoimaansa, Egiazki-talo on päättänyt kehittää giniä, jossa on Baskimaan makuja käyttäen luumua. Tämä resepti yhdistää luumun makeuden ja katajanmarjan tonic-ominaisuudet. Tämä hedelmäinen liitto tuottaa erittäin harmonista giniä: herkkää, vähän katkeraa, sekä tonic- että raikasta.
Maistettaessa tuoksu on kukkainen ja hienostunut, ja maku on luumun hallitsema. Gin Arana viehättää hienostuneella katkeruudellaan sekä sitrushedelmien, absintin ja inkiväärin aromeilla.
cultivators are versatile machines designed to aerate and mix soil, promoting healthy plant growth. These tools are ideal for breaking up compacted soil, removing weeds, and incorporating organic matter into the ground. cultivators are suitable for both small gardens and large agricultural fields, offering adjustable tines and working widths to accommodate various soil conditions and crop requirements. With their powerful engines and durable construction, cultivators make soil preparation efficient and effective.
In addition to their primary function, cultivators can be used for weed control and creating seedbeds for planting. The ergonomic design and easy-to-use controls ensure comfort and precision during operation, reducing the physical strain on the user. Whether you're a professional farmer or a gardening enthusiast, cultivators are a valuable addition to your gardening toolkit, helping you achieve optimal soil conditions for successful planting.
Gure olibondoen välillä kasvatetusta ohrasta valmistetut käsityöläisolut ovat, jotka on tehty maltasta, humalasta ja oliiviöljystä (oliiviöljyn veteen liukenevasta osasta valmistettu).
Calvados 10 vuotta on meripihkanvärinen, jossa on oransseja vivahteita. Tuoksu muistuttaa makeaa omenaa, ja siinä on kukkaisia ja mausteisia nuotteja. Maku on täydellinen tasapaino hedelmäisestä hyökkäyksestä, jossa on pitkä jälkimaku karamellisoidusta omenasta, kanelista ja kuivatuista hedelmistä.
Bruttopaino: 1450g / 3.2lb
6 pakkauksen paino: 9kg / 19.8lb
Käsite: Viini, joka osoittaa arvokasta perintöä, jota ovat Douro Superiorin vanhat viinitarhat.
Rypäleet: Vanhojen viinitarhojen rypäleet, kuten Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Barroca, Tinta Roriz ja Sousão.
Viinitarhojen korkeus: 180–600 m
Maaperä: Liuskekivi ja liuskekivi/Graniitti